Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
Miért nem lep meg az alábbi három post - és hogy egymást követik?

"We are aware that some players are currently experiencing failed or slow login attempts.
We are working on resolving the issue and will provide updates as they become available. We apologize for any inconvenience this may cause and thank you for your patience." - 5 órája
_______________________________________________"Depot purchases may be unavailable during a scheduled payment system maintenance period today (January 28th) from 18:00– 19:00 CET/GMT+1." - 2 órája
________________________________________________"Unfortunately, we are experiencing ISP issues. We sincerely apologize for this second service interruption, and will do our best to resolve this situation as soon as possible.
Thank you for your continued patience," - 14 perce
-
RichieTri
senior tag
nalam fullHD ultra-n MB/ki mert azt utalom
nagyon ritkan esik be 40 ala,de az esetek 95%-ban 60fps felett vagyok.
de TENY hogy a masodik PU az egy kicsit elcseszte amit az elsoben jol magcsinaltak. raadasul a jan 14.-i patch ota 5-10 percenkent van egy jo nagy(0.5-1 sec) doccenes a jatekban.
-
FischiPiSti
csendes tag
Felbontásnak nem kéne nagy szerepet játszania a processzor tekintetében. Nekem egyébként i5-750 van, és annak ellenére, hogy én 60 fps párti vagyok, PU01 óta 45%al csökkent az elvesztett hajszálak száma, magyarán egész játszhatónak érzem. PU02 valamiért visszavett, de még így is jobb mint az elmúlt 1 teljes évben
-
hipó
tag
Tegnap végre kipróbáltam rendesen az új fullhd monitort. Rá kellett jönnöm, hogy az i5 2400 1920*1080-ban pont kevés a folyamatos játékhoz, pedig a textúrák kivételével (high) tényleg minden low-on vagy kikapcsolva volt.
1280*1024-ben még jól játszható volt a nagyobb csatákban, de a felbontás növelésével ez már kevés. Most ott tartok, mint a gépfejlesztés előtt a 3,1 ghz-es x3-al és a hd7770-el, csak nagyobb felbontáson : )
Ma még próbálkozom a render quality levételével, illetve a felbontás csökkentésével.
Ha az sem segít, akkor a következő lépés egy Z77-es alaplap beszerzése lesz, megnézem, mit tud az i5 3,5 ghz-en. -
Cancer
senior tag
"A fejlesztésnél meg érdemes intel vonalon is körülnézni, multiban meghálálja a játék i5-től felfelé."
Ha ilyenben gondolkoznék, akkor fel sem merült volna, hogy hardver miatt nem megy FullHD-ban high-on. 
Amúgy Asrock Z77 extreme4 + i5-3350P (3,1Ghz) 68.426.-
illetve Asrock A88X extreme4+ + A8 6600K (3,9Ghz) 43.098.-Az előbbi kombónak önmagában 59%-kal kellene többet teljesítenie, hogy megérje nekem.

Vagy mondhatnám, a különbözetet egy HD 6670-re költöm.
-
hipó
tag
Esetleg próbáld ki a gamebooster programot. [link]
Bizonyos esetekben (főleg, ha nagyon rosszul fut egy program) sokat segíthet. Esetedben pl lehet, hogy tovább tudsz játékban maradni.A fejlesztésnél meg érdemes intel vonalon is körülnézni, multiban meghálálja a játék i5-től felfelé.
Egyébként én is minimumon játszom, mert egyrészt nagyobb harcokban időnként beakad (a repülés meg sokszor egyenesen lehetetlen), de főleg azért, mert a sok effekt miatt nem látni semmit abból, ami a harcmezőn folyik.
A fov-ot érdemes maximumra tenni, ha lehetséges, mert a megnövelt látótér nagy előnyt jelent az ellenség észrevételében.
Egyébként pár napja cseréltem le az 5:4-es monitoromat egy 16:9-esre, hát nem semmi az így elért növekedés a periférián. Kíváncsi vagyok, mennyire látszik majd meg a K/D-n. -
crey
addikt
Mókás ez az outfit recreuiting lokálban

-
Morwola
csendes tag
Gyere Cobaltra, ott operál a jó nagy NC-s outfit-ünk PSHU néven.
Ha pedig TR-oznál, van egy testvéroutfit Milleren CCHU néven. -
Cancer
senior tag
Ebből a szempontból nem túl nagyok az igényeim. Inkább a játékélmény miatt vagyok fent. A texturát és a vof-ot levettem minimumra és a felbontást 1366x768-ról 1280x768-ra. Így kb 20-30 percet játékban maradok. De pl egy 30 fős foglalás után amikor rangot léptem, az üdvharsonák hangjával dobott ki.
32bit-es win7 van a gépen. Talán ez is baj. De majd az asztali lesz eyszer fejlesztve A8 vs A10 + 8GB ram+ Win7 64bit. Azzal már csak el futkorászik.
Amúgy lassulást eddig nem tapasztaltam, de állítólag az ALT+F-re kiírja, hogy mennyi az fps és hogy a proci vagy a VGA miatt nem lehet több...Viszont az is igaz, hogy nem voltam még 100+-os csatában sem.Melyik is? Woodman azt hiszem a szerver neve, ahol vagyok?
Hogyan tudok szervert váltani?Jah és TR-es vagyok.

-
hipó
tag
Hát, szerintem a proci kevés lesz. Bár az utolsó optimalizációs patch-ek óta sokat gyorsult a játék. Nálam mindent maximumra téve nem fogyaszt 2 gigánál többet ramból, szóval elméletileg elég kellene, hogy legyen. Ha sikerül működésre bírni, írd le, milyen gyorsan megy nagyobb (100+) csatákban.
Egy ismerősömet invitáltam pár hete játékban. X2-es Athlon 3 ghz-en kevés volt 4 giga rammal és egy GTX650-el. Nem volt gond az első csatáig, de ott diavetítés lett belőle.
A saját tapasztalatom az, hogy egy 3,1 ghz-es 3 magos Athlon 4 giga rammal és hd7770-el épp elég volt a játékhoz, de a nagyobb csatákban már csak olyan 20-25 fps-el ment low-on.
Csak emiatt váltottam i5-re, ezzel már játszhatóan megy. Persze low-on játszom, csak a textúra van high-on, mert repülésnél már ez a konfig is kevés.
De hajrá, érdemes vele szenvedni, gépet bővíteni, mert ilyen élményt más multi fps nem ad! -
Cancer
senior tag
Én most töltöttem le a játékot...8 GB.
Nem vagyok ehhez hozzászokva...
Nos, 2,1 Ghz dupla AMD+ HD4570 + 3 GB Ram-mal a laptopban, minimum az első halálkor kidob a játék. Természetesen a beállítás ultra low. De ahogy a feladatkezelőben nézem a teljesítmény fület, úgy tűnik, hogy megtelik a memória és annyi. Nincs valami ami játék közben ürítené a memóriát? Elég uncsi minden halál után újra belépni a játékba...Amúgy jó a cucc, hogyan tudok beszélni! a csapattagokkal? Az egyik tankban szólt hozzám az ürge, de nem tudtam válaszolni és kidobott.

-
Loha
veterán
Állítólag dupla XP lesz most hétvégén a sok leállás miatt.

-
Loha
veterán
800dpi -n 0,15-0,2 -es egérérzékenységgel, simán lődözzük a 700-900m-en lévő járműveket.
Ilyen nagy távolságon a célpont és a lövedék láthatósága szokott probléma lenni inkább.
Közbe eszembe jutott, hogy az AV Mana torony valszeg járműnek számít, tehát külön egérérzékenység vonatkozik rá, amit külön lehet állítani. -
crey
addikt
Na, a tegnap este után végre vannak jó hírek is PS2 ügyében....
Egyrészt UP minden szerver végre (ilyen elcseszett upgrade planeket, hogy valami mindig elszaródik... ).Másrészt, a korábban tervezett SC megvonás a memberektől elég nagy hisztit váltott ki, és úgy döntöttek, hogy marad a havi 500 SC, sőt az alábbi lista megvalósulása várható:
1) We're lowering the price of All Access to $14.99
2) We're going to make it so every subscriber to all our PC games an all access member. Basically there will be one SOE membership for our PC games. Please note there are some minor restrictions around our kids titles (simply put - if you're a 12 year old who signed up for FR you won't have access to the adult games so we'll likely leave the lower priced kids offerings as separate subscriptions for under 12 for the same low prices).
3) We're keeping the 500 SC included with the subscription instead of going to the "pick an item" system. We heard you. You didn't like the change. The only change we are making is that we're now going to make you claim it monthly. You can still hoard it though
I realize this is a bit of a pain but honestly it's the best compromise we could come up with that solves the problems I mentioned in the other thread.
4) we are going to be giving our members a 10% discount in our marketplaces.
5) European players - we have an idea on how to include you in this but we need to discuss with our partners.We have a pretty good idea on this though. give us a bit of time to suss this out.
6) Nothing is changing with Player Studio items - you'll still be able to buy them with your 500SC.
7) Console titles - you'll notice I only mentioned the PC titles. Our goal is to include the PS3 and PS4 games that we have, but I want to be up front and say that isn't a done deal.Tegnap a teszt szerveren kipróbáltuk az új ESF fegyvereket... hát nem voltunk hanyatt vágódva. Tényleg inkább a kezdőkre fókuszálnak, hogy legyen minimális esélyük a pro-k ellen.
-
hipó
tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Még annyit a kiszálláshoz, hogy én nemcsak a repülőnél, hanem a szárazföldi járműveknél is átállítottam azt az x-re, nehogy úgy járjak, hogy tanknál nyomogatom az x-et és nem történik semmi. Viszont így a turretekből is csak x-el tudok kiszállni. Én 3-4 nap alatt megszoktam, már más játékban is az x-et nyomom : )
-
RichieTri
senior tag
-
hipó
tag
Utánanéztem az egér fórumában, be lehet állítani, hogy csak két érzékenység legyen. Az egyik lenne a 800 dpi, a másik meg mondjuk a 400. Így egy kattintással tudok váltani közöttük. Ez akkor jön jól, ha mondjuk több száz méterről akarok kilőni egy sunderert: megküldöm a rakétát másik irányba, aztán a kisebb érzékenységre váltva pontosan rávezetem a célra. Ez most nem nagyon sikerül, a távoli, pár pixelnyi célpontra alig tudom rávezetni az egeret.
Az egér érzékenységgel meg majd még trükközök, lehet, hogy túl magas értéken van (0,3), jobban is mehetne a célzás.
Az újratöltést már átraktam a görgőre, eddig nem fordult elő, hogy fegyvert váltottam volna vele, csak még szoknom kell. hogy ne az r-t nyomjam : ) A biztonság kedvéért más fps-ekben is átállítottam az újratöltést a görgőre : )
A következő fejlesztés meg egy fullhd monitor lesz, mert a mostani 17 colosnak nagyon durva az utánhúzása. Kíváncsi leszek, hogy a megnövekedett látómező, meg a csökkent utánhúzás mennyit javít a teljesítményemen.
-
Loha
veterán
Szerintem jó választás az egér, 800 dpi-re állítva remek lesz.
A dpi állítás csak egy irányba megy rajta (felfelé), ha jól tudom, tehát gyorsan visszavenni menet közben nem realisztikus, de szerintem nincs is rá szükség, mivel 800dpi-n 0,2 körüli játékbeli érzékenységgel, nekem nem esik nehezemre pixelpontosan célozni az AV toronnyal.Én az egérgörgőről leszedtem minden funkciót a véletlen görgetések elkerülése végett, a számokkal váltok. Kivettem a gombot a beépített felvevőből, az FPS kiíratást meg áttettem a Pause/Break gombra.
Az E-t meghagytam a járműből való ki/be szállásra, de a repcsikből való kiszállást áttettem a 0-ra.
Tehát repcsikbe E -vel szállok be, de 0 -ával ki.Az újratöltést átrakni a görgőre SZVSZ nem jó ötlet, ha a fegyverváltás funkciók maradnak rajta, mert az újratöltés nyomkodása közben véletlenül átgörgethetsz másik fegyóra gyalogosként vagy repcsiben.
-
Creever
csendes tag
Uhhh! Ma jön egy új pack repcsikhez. Itt egy kis ízelítő.
-
crey
addikt
Nekem kurzor gomb fétisem van, azaz én teljesen átraktam a kiosztást a kurzorokra, és a környező billentyűkre.
A bal egér gomb tüzelés, jobb egér az ugrás, középső klikkre nadet dob.
User3 - reload, user 4 a zoom/C4 - tank mine deploy, user 5 a "jelölés".Az egeren van egy DPI kapcsoló, ami fel lett programozva különböző állásokra, és attól függően, hogy épp melyik járműben vagyok, váltogatom az érzékenységet (magriderben más az ideális, mint sniperrel).
-
RichieTri
senior tag
nekem egy razer imperatorom van.
a felgorgetes az 1-s
legorgetes 2-s(ez amolyan BF-s orokseg)
az egyik oldalso gomb a 3-s
a masik oldalso gomb a 4-s
az 5-tol felfele sokkal ritkabban hasznalom mint a tobbit.
a gorgo megnyomasa a reload (jarmuveknel is)meg azon gondolkoztam, hogy a special abilitit is ki kene tenni egerre. mert ha balra strafe-lek akkor nem tudom bekapcsolni(csak ha egy pillanatra atrakom az ujjamat a d-rol)...mivel alapon az f-n van
en a keselest attettem az r-re
a repulonel az oldalso gombokra van allitva a le-fel. igy nem kell az egeret huzni.
az eger 800dpi-re van allitva
jatekon belul a scope es az aim sensitiviti 24, az alap sensitiviti 16
-
hipó
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni egér és billentyűzet beállításban. Jelenleg egy mezei 2 gombos+ görgős egeret használok, de később szeretnék beszerezni egy picit jobbat (ezt néztem ki [link] )
Az érdekelne, hogy ti mit állítottatok át az alapértelmezett billentyűzet és egérbeállításokon.
Én pl a járműből kiszállást átállítottam az x-re, mert a repülős harc izgalmában időnként akaratlanul katapultáltam a gépből, amikor félrenyomtam az újratöltést.
Emellett az egeret úgy állítottam be, hogy a felfelé görgetésnél az 1-es, lefelé görgetésnél a 3-as inventory-ra vált át, így gyorsan tudok váltani az alapfegyver és a speciális képesség/fegyver között, amit leggyakrabban használok.
Ha a fenti egér meglesz, úgy akarom konfigurálni, hogy az érzékenységet vissza tudjam váltani menet közben, amikor AV mana turret-el pár pixelnyi célpontot akarok eltalálni.
Mást nem nagyon állítottam át. Tudtok tippeket adni, milyen beállítással lehetnék hatékonyabb?
Köszi! -
crey
addikt
-
Creever
csendes tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Szerver crash helyett beletettek kliens crasht

-
Creever
csendes tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Itt van infó a frissítésről
-
Dr. Romano
veterán
Jön valami 122MB, ez mi lehet?
-
szami777
addikt
Sc-ből vett fegyverre van refund esetleg? vagy teljesen esélytelen?
-
Loha
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Gondolom úton van a Performance Update 3, remélem sokkal jobb lesz mint a legutóbbi, mert SZVSZ ezt a PU2-őt nagyon elrontották, a teljesítmény is romlott, a lagg is rosszabb lett, meg a balance sem az igazi.
Szerintem a PS4-es megjelenésig főleg ezek a performance patchek fognak menni...
-
zolee0307
őstag
Várható mostanában vmi patch, optimalizálás?
-
Amantius
senior tag
Hát igen, a régi szép idők. Hihetetlen, hogy az ember mennyire le tud butulni tízen egy-két év alatt. Legalábbis nekem sikerült!
Igaz, közben volt egy-két fontosabb dolgom is.(#1745) crey
Nem értem, ti nem így szoktátok?
Én igen, csak a különbség annyi, hogy azért ugrok ki, mert miszlikbe lőtték a gépem 2 másodperc alatt. Ekkor megersztek egy-két elkeseredett lövést, majd türelmesen megvárom, míg a földbe passzíroz a gravitáció. 
Egyébként minden tiszteletem a mutatvány előadójának. -
crey
addikt
Battle Rank 100 teljesítve... Epic módon.
Picit jó a csávó 
-
Creever
csendes tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Hát ja... főleg hogy még studio sincs az euban... bár ha lenne is csak camok meg ornamentek lennének benne kb...

-
Creever
csendes tag
The week of February 3rd, 2014 we will be making a very important change to the Premium Membership level in PlanetSide 2. The current benefit of receiving 500 Station Cash (SC) monthly will be replaced with a new program that allows you to select one single item valued up to 2000 SC each month. Nearly all items within the games’ Marketplace will be available for this selection. Players Studio, bundles and additional exclusions may apply. This new benefit must be claimed each month that you are a member as it will not carry over to subsequent months.
Ez megvan valakinek?

-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
2 éve leszoktam....

A twitter link egy hacker csapat bejegyzésére mutat, ők DDOS-olták le (terheléses támadás) a PS szervereket. Viszont a double XP-t meghosszabbították január 3, 9-ig
)) -
crey
addikt
Nem értem miért is jó bizonyos embereknek, hogy ennyire gyökerek. Az újév első napján beborítják az összes EU szervert. Just for fun....
-
zolee0307
őstag
Gyere a millerre
. Sokszor jól jönne a plusz ember a túlerő ellen.Crey: Ebbe nem megyek bele melyik faj a gyengébb- erősebb, próbáld ki a tr-t, azt hiszem azért meglepődnél néha
.A striker nerfre nálunk sokan panaszkodnak, a vulcant is gyengítették, nem sokáig volt király (bár én nem használtam annyira). A prowler egyébként papír tank, sokszor megszívom a közeli csatákat, gyakran kell visszahúzódni.
Ettők függetlenül terran forever
(gondolkozdtam vanu karakter indításán, de vhogy nem jön be a forma
) -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Akkor azt már nem is mondom, hogy membershippel rendelkezőknek van minden nap egy-egy termékcsoport (ma épp az assault rifle-k voltak, tegnap a Liberator fegyverzete) akciósan, féláron.
-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
napok óta a member's sale 1 SC. És egész faja dolgok (pl. Fury és Ranger Sundira).
-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Most 99 a Flash-re egy stuki. Sajna nem emlékszem a nevére. Egy shoti.
-
Creever
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Daily member sale 1 sc

-
-
hipó
tag
Sajnos sokan nem taktikusan játszanak, hanem csak rohannak előre, lekapják őket (meg sem várják a medic-et), respawn a sunderernél és kezdik újból a körforgás, amíg ki nem szedik a sunderert, mert védeni, azt minek?
Pedig a győzelem szempontjából kulcsfontosságú a saját sunderer megvédése és az ellenség elpusztítása.
Tegnap este állítom, hogy egymagam minimum kétszer fordítottam meg csata állását azzal, hogy light assaulttal le c4-eztem az ellenség sundererét. Persze ehhez az kellett, hogy az ellenség ne védje magát megfelelően. Ha mindenki hozzám hasonlóan gondolkodott volna, akkor nem a védekezéssel kellett volna foglalkozni, hanem mehettünk volna előre. -
Shing
őstag
Na igen, az biztos fasza lehet. Én is a Sundereremet maxoltam utoljára, Fury+Bulldog fegyvernek és plusz páncél védelemre. De az a tapasztalatom, hogy bárhova teszem a sunderert, az emberek nem maradnak védeni, még egy jobb platoon-ban sem. Kaphatnának védelmi bónuszt akik a fegyónál vannak.
Annyi embert pedig nem ismerek, hogy megcsináljuk amit leírtál. A MAX-ek javítása jutott eszembe róla. Poén amikor 3-4 ember hátulról javítja a MAX-et az meg áll az ajtóban és kb. megölhetetlen.
zolee0307: Egyszer nézd meg Cobaltot egy normál hétköznapon, még Indar is kihalt szokott lenni.

-
crey
addikt
Mi Vanuk vagyunk Ceresen, egy kb. 7-8 fős outfittel (ebből 3-4 user folyamatosan aktív).
A célunk épp most, hogy bővítsük az outfitet, hogy legyen egy folyamatos 7-8 fővel aktívan játszó csapat, akik az alkalmi beugrókkal együtt 10-12 fős squadot kitegyenek.Szóval várunk szeretettel, van pár saját TS, meg tapasztalt squad tagok

Más:
Új taktikát vettem észre az elmúlt pár hétben, és épp most fejlesztjük mi is:
egy squadnyi ember kell hozzá, négy sunderer fullra kimaxolt nanite proximity repair systemmel, egy fury és egy ranger sundererenkét.
Esamiron láttam őket cirkálni, négy sundi minden turretben emberrel, meg a mellé csapódó lightiningekkel zseniális kombót alkottak, tényleg szétszedtek mindent, ami szembe jött.
Szóval mi már maxoljuk a Sundikat, és reszkessenek az NC-k meg a TR-ek

U.I.:
Azért a Striker, a Vulcan és a max speedes Prowler mellett valakinek azon problémázni, hogy a TR fegyver arzenál mennyire gyenge.... na neee.

-
zolee0307
őstag
válasz
cannibal
üzenetére
Közben fajt nem lehet váltani, max indítasz egy újat. Csaló akad, de mivel van három kontinens legfeljebb átmész máshova harcolni.
Én terrannal harcolok, szerintem a leggyengébb, mind jármű, mind fegyver tekintetében, ill. a szerverünkön a vanu és az nc össze szokott fogni a terran ellen. De összeségében jól lehet harcolni vele. Bár mindenki a saját faját tartja gyengébbnek.
Szerver választásra figyelj, én a milleren vagyok, talán ez a legerősebb, de itt van terran outfitünk, a cobalton magyar nc klán van, a ceresen vanu van.
Esetleg próbáld ki a light assaultot, egy játékban sincs ilyen kaszt.
-
cannibal
senior tag
Köszi!
A BF3-nál már megtanultam hogy kitartás kell a játékhoz. Tényleg, csaló ügyileg hogy áll a játék? Belevágok és ha megtetszik hosszabb távra, akkor megpróbálok majd egy klánba társulni. Egyelőre ketten vágnánk bele az egyik cimborámmal. Szerintem a Terran-nal próbálom meg. (Lehet esetleg közben fajt választani ha meggondolom magam?)
-
hipó
tag
válasz
cannibal
üzenetére
A Vanuk energiafegyverei pontosabbak (nincs bulletdrop), a járműveik gyorsabbak, könnyebben irányíthatók. Az NC járművei erősebbek, de lomhábbak. A fegyvereik is erősebbek, de nehezebb velük célba találni. A TR-t nem tudom, valahol a kettő között lehet.
Azt gondolom, hogy az NC-vel a legnehezebb játszani, ha megnézed a legjobb játékosok listáját, nem nagyon van közöttük NC.
De azt válaszd, amelyik szimpatikusabb! : ) Ha szűk lila ruciban akarsz flangálni, válaszd a Vanukat, ha pirosban, akkor a TR-t, a legheteróbb kinézete pedig az NC-nek van
A viccet félretéve: ha visszaolvasol a fórumban, akkor találsz embereket, akik klánban játszanak, sokat dob az élményen, egészen más csapatban játszani, mint egyedül. Ha kérdésed van, akkor menet közben tudnak rá válaszolni is, sokkal hamarabb kitanulhatod a játék fortélyait.
Első körben azt javaslom, hogy kezdd el a játékot. Válassz egy kasztot és azzal játssz. A medic vagy az engineer jó kezdésnek, hogy sok certet gyűjts, amiből tudsz majd fegyereket meg képességeket és járműveket vásárolni. A speciális képességét fejleszd fel, aztán a fórumon is szívesen adnak tanácsot, mire érdemes rágyúrni a későbbiekben. A fegyvereket, járműveket kipróbálhatod a VR tréningben is, és kiválaszthatod a játékstílusodhoz illő felszerelést. Az alap fegyvert kezdetben nem érdemes lecserélni. Aztán ha már megismerted a játékot, kijelölhetsz más irányokat is a kasztoknál. A wikipedián rengeteg infót találsz a fegyverekkel kapcsolatban, érdemes a későbbiekben azt is tanulmányozni.
Ha elkezdesz játszani, ne lepődj meg, ha 10-ből 8-szor lelőnek, ezt a játékot tanulni kell, meg ésszel játszani. Sok türelem kell hozzá, és ha kiismerted, akkor egyre jobb lesz az élmény.
-
cannibal
senior tag
Én most tervezem belevágni a játékba
Mit ajánlotok? Merre érdemes informálódni a játék aktualitásaival kapcsolatban? Illetve a legfontosabb melyik fajt válasszam 
-
Creever
csendes tag
találtatok már hóembert? Tegnap egész este azt vadásztam és nem találtam egyet sem

-
PeeterssoN
őstag
válasz
FischiPiSti
üzenetére
Köszi mindkét infot nektek!

-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Több arany hóember is van, csak nagyon ritkák. Ha megölsz egyet, kapsz egy arany tetődíszt(hood ornament), és 5000 xpt. Sima hóemberek 500 xp, 10 hóember egy titulus. 60 hógolyó ölés más titulus.
A hóemberek szerte szét Esamiron vannak, könnyen észrevehetők a vörös sapkájuk miatt, de nem jelennek meg sem radaron, sem thermalon, nem lehet őket kijelölni sem. Van egy fix számú spawnhely, szal lehet őket campelni, bár ennyire csak nem elvetemült senki
. A spawn idejüket nem tudom, de álítólag 1 óra körüli. Nyílt terepen nem kell keresgélni, fás területeken, vagy sziklák lábánál, híd alatt, stb kell keresni. Bázison belül nincsenek. -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Hello mindenki!
Úgy tűnik, hogy megoldást találtunk arra a problémára, ami a szerverek instabilitását okozta, és arra kényszerített minket, hogy az elmúlt 36 óra nagy részében lezárva tartsuk őket. Folyamatosan figyelni fogjuk a szervereket a következő napokban, de reményeink szerint a szerver stabilitással nem lesz már több problémánk.
Kompenzálva a szerverek leállítását, nyugati-partii idő szerint péntek éjféltől vasárnap éjfélig dupla XP lesz minden szerveren.
Még egyszer: nagyon, nagyon sajnáljuk ezt a hosszú leállást.
Találkozzunk Auraxison (Én Esamiron leszek, és az arany hóembert keresem majd)!Matthew Highby
Kreatív igazgató -
crey
addikt
“Hey all -
We believe we have a handle on the issue that was causing instability on the servers and forcing us to have them offline so much the last 36 hours. We will be continuing to monitor the servers over the next few hours and days but we are hopeful that server stability will be back to normal from here on out. To make up for the inconvenience of the extended downtime we will be running 2x XP on all servers from Friday at midnight PST through Sunday midnight PST.
Once again, we are very, very sorry for the extended downtime.
See you on Auraxis (I'll be on Esamir, trying to find Gold Snowmen)
-
Matthew Higby - @mhigbyCreative Director - @planetside2”
-
Amantius
senior tag
Szükség lenne még a lengyelekre. Az itt a baj. Sok lengyel, crash-t győz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha ilyenben gondolkoznék, akkor fel sem merült volna, hogy hardver miatt nem megy FullHD-ban high-on. 

Kicsi a létszám, de legalább profik se vagyunk. 

Nem vagyok ehhez hozzászokva...

Én nem látom az értelmét, biztosan nem segíti elő a játékra való előfizetési hajlandóságot, az az 500 SC nem volt olyan hatalmas összeg amiért izmozniuk kéne.