Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Örülök ,hogy tetszik!

Beszállsz egy nagy csapatba és akkor nincs baj.Amúgy érdemes menet közben váltogatni a karakter osztályodat. Megesik ugyanis, hogy jobban elkél a csapatban egy medic vagy éppen engineer. Nem süzkséges feltétlenül kötődni egy class-hoz.
Szerintem játsz egy darabig, várd meg amíg elérsz egy 10 feletti sizntet. Addigra kb kialakul majd, hogy melyik játékstílus tetszik és akkro kezd el fegyverekre, vagy upgrade-re költeni...
Járművekre szintén lehet. Sundyra mindenképp vedd meg az upgrade-et, amivel spawn point-ot csinálsz belőle!
-
Gippo
senior tag
Hát összedob, összedob. Ilyen nincs is gyakorlatilag - és ez a szép benne. Nyílt világ ma'fucka

Amúgy közelre Reflex sight 2x, távolra (heavy assaulton van, NC) 4x scope. Az előbbi kicsit segít, az utóbbi viszont nagymértékben, mikor távoli ellenfeleket kell kipötyögtetni (és tényleg csak pötyögtetni lehet, mert hatalmas a recoil)
-
csaabz
őstag
http://wiki.planetside-universe.com/ps/Portal:Main
Nem teljesen friss, de azért használható.
-
csaabz
őstag
Tegnap kezdtem el játszani, az első benyomás egész jó. Terran light assault-ot indítottam és el is jutottam 5-ös szintre. Költöttem pár kreditet páncélra, meg erre-arra.
Az feltűnt, hogy az elsődleges fegyver nem túl erős, (talán még a medic fegyvere is jobb) viszont fejleszteni jobbra nem igazán éri meg (főleg nem 1000 kredite), mert pl a damage, accuracy nem is változik, ha jól láttam.
Ez másnak is feltűnt?
Optikák közül milyet használtok? Mind ugyanannyiba kerül, pedig a nagyításban eléggé eltérnek.Az nem egyszerű, hogy kezdőként összedob 40-50-es szintűekkel...

-
Loha
veterán
Pedig egen jó kis gém... Én azonnal megvenném, ha fizetős és nem f2p lenne... Imádom az ilyen játékokat és ez egy sokkal magasabb szintre emeli a "battlefield szerű" fps élményét. Ezzel csak egyetérteni tudok!
Mindent ki lehet próbálni fél órára, aztán 30 nap múlva újra (ugyan azt a cuccot), de miután a fél óra lejárt akkor sem veszi vissza azonnal a cucot, csak ha meghalsz (kézi fegyver) vagy meghal a járműved amibe betetted. -
Zebu
addikt
Tök jó a Vanu menü zene

-
Gippo
senior tag
Pedig egen jó kis gém... Én azonnal megvenném, ha fizetős és nem f2p lenne... Imádom az ilyen játékokat és ez egy sokkal magasabb szintre emeli a "battlefield szerű" fps élményét. Sikerült egy outfitet is találnom... 2 napja voltam leader is.
Egyetlen dolog ami idegesít az a CP szerzés, de szerencsére - nemrég tájékoztattak- ki lehet próbálni a cuccokat. -
csaabz
őstag
Ez a játék még béta állapotban van? Nemrég olvastam az iponon a tesztet róla. Jónak néz ki, de ha jól látom, még nincs nagyon elterjedve.
-
deadwing
addikt
Játszik valaki eyefinityvel/3 monitorral? Játszhatatlanul alacsony a vfov, külföldi oldalakat böngészve másnak is van ilyen problémája de megoldást nem igazán találtam
Ekkora felbontáshoz kellene tudnia a motornak a 120 fokos fovot, és lehetőség nincs rá, hogy átállítsam. Minden nagyon közel van, benne az arcomba, emiatt a futást is lassú gyaloglásnak érzékelem... -
crey
addikt
Sziasztok,
Én is jelentkezem, mint PS2 játékos, mi a VS oldalt választottuk (
) Ceres szerveren.
A The Crown, Crossroads WatchTower környékén mindig rendszeresen ott vagyunk azokban a csinos csatákban (ketten vagyunk magyarok), ha gondoljátok oda is lehet csatlakozni. -
Zebu
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
ohhhh akkor ez most így nem nyerő?
-
cskamacska
addikt
Európai PS2 játékoként több mint valószínű hogy nem SOE fiókot csináltál, hanem ProSiebenSat1 fiókot, amit pár másik Sony játék, és egy rakás ZS kategóriás Pay 2 Win MMO használ csak.
A játék kezd javulni a kezdeti bétás voltát otthagyni, de azért utólag örülök hogy nem költöttem rá semmit, mint kiderült, az Alpha Squad erényei nem feltétlen értek meg majd 10000 forintot hosszabb távon, a tripla SC vásárlás sokkal jobban megéri.
De legjobb mégis kivárni, hogy mivé fejlődik a játék, az ígéretek nagyok(pl kontinensek közötti háború), meglássuk mit hoznak össze belőle. -
Zebu
addikt
Planetside2 account miért nem működik a Sony online oldalán? Hogy van ez?
-
Zebu
addikt
Egyszerűbb ha engineer-rel teleszóród a pályát a biolabnál munícióval Crown-nál

Ott aztán akkor pörögnek az xp-k
-
Shing
őstag
Tényleg nagyon lassan gyűlik a CP, persze rá kell venni az embereket, hogy költsenek a játékra. Én is a fejembe vettem, hogy felturbózom a liberator 3 ágyúját, de fél éven belül nem lesz belőle semmi.
De én úgy vagyok vele, hogy ráérek, ingyen van a játék. 
Szerk. Amúgy 100CP még bónusz időkben sem jött össze 1 óra alatt. Szóval én sem értem... biztos csak nagyzol aki ilyet mond... -
Gippo
senior tag
Igazad lehet... tudom, f2p üzletmodell, de még ha a fizetős pont is lóf***.
Olyanokról beszélnek sokan, hogy 100-200 CP/ óra... nem tudom, hogy hozzák össze... max egy jópár óra alatt hozok össze annyit. Olvastam még ilyen felélesztős módszert is, viszont ott a másik oldalon is kell egy ember.
Most a sunderer-re vettem spawn pointot, ott apránként, de gyűlik az xp, viszont elég hamar szétszedik. Nincs a kezemben semmi anti-air cucc, tankhoz is lehet kapni, de az is 1000 pont... és akkor nem csak ahhoz kellene plusz cucc. Egyszemélyes repülő alap fegyvere se ér semmit, ellenben hellfire-el nyomulnak a nagyobb szintűek már... 
-
Shing
őstag
Nem biztos, hogy megéri és nem valami szórakoztató időtöltés... Alig kapni pontot ammo adásért, mire összejön 100 pont, addigra megölnél egy embert is vagy elfoglalnál egy területet és kapásból 1000pont... Na meg kimaxolt ammo box elég nagy hatókörben ad ammo-t, leteszed egy jó helyre ahol sok az ember és csak gyűlik a pont...
-
Gippo
senior tag
Certification pont-ot szerezni. Elvileg engineerrel lehet ammo boxokkal. 2 ember, ammo box csere, lősz és töltesz... Nem lenne szükségem az ilyenre, de annyira lassúnak csinálták ezeknek a pontoknak a megszerzését, hogy lehetetlen egyről a kettőre jutni. Jó, tudom, hogy a gyalogos fegyverek kb nem jobbak max másfélék, amit meg tudsz venni, viszont a járművekre rengeteg olyan dolog van, ami csak plusz...
-
Gippo
senior tag
Sziasztok!
Miller szerveren keresen NC oldalon
-Magyar outfitet
-tudom nem szép dolog - de olyan embert akivel tudok egy kicsit CP-t farmolni... -
Zebu
addikt
Csjú durván nyomja azember a röpzivel! tutira nem billentyűzettel tolja:[link]
Mattyokar: Mostnaság a Milleren játszom, de a Ceresen is van egy karakterem a Vanu frakcióban. Ha gondolod kooperálhatunk. Természetesen ha te is vanu lettél

Jah most nézem ,hogy Terran. Akkor így nem teljesen ok

-
Shing
őstag
Január végén új patch:
http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/happy-new-year-update-02-info.77203/"General performance increases, particularly for lower end GPUs."
A general része jól hangzik, de utána miért írták azt, hogy különösen a low end GPU-knak? CPU részén semmit sem javítottak? Mi lesz itt? Örülni fogok 5FPS növekedésnek is, de azért én többet vártam. Fent sincs most a játék, így játszhatatlan... -
Mattyokar
tag
Hahó!
Társakat keresnék, de lehetőleg a nagy csatákat kerülném (pl Crown) az alacsony FPS miatt.
(CPU limites)Nem ígérek mindennapos jelenlétet
TR - CERES
MacskahCica (a szokásos nickem nem akarta elfogadni és begorombultam)
irány: inkább Heavy és MedicNC - esetleg létrehoznék egy karaktert, melyik serverre menjek?
VS - na, ők nem érdekelnek, bár a járgányok jól néznek ki
Sajna időnként kidobál vagy lefagy még a játék. K/D-m elég rossz egyelőre, bele kell még tanulni.
Eléggé tetszik, ha lesz akciósan játékpénz, vagy ha jól megoptimalizálják, akkor biztos befizetgetek. -
Zebu
addikt
-
Zebu
addikt
Hazajöttem! Ma benézek egyet

-
maskimx
senior tag
válasz
devisking04
üzenetére
Van mindenhová deploy, de csak 15 percenként használhatod.
-
Loha
veterán
válasz
devisking04
üzenetére
A warpgate spawn szobájában van 2 pult földgömbszerű ábrával, ott tudsz kontinenst váltani, rányomva a warpra vagy a mapodon (M), balra fent tudsz váltani a térképek között és nyomsz egy deployt a másik kontinens térképén vhol...
-
devisking04
csendes tag
Köszönöm a választ.
Amerish-re hogyan tudok átmenni? -
Zebu
addikt
válasz
devisking04
üzenetére
Én Ceresen a Vanuval és Milleren a terrannal.
-
Loha
veterán
válasz
balazs8907
üzenetére
PS2 csak 32bit-es mint szinte minden játék, tehát nem fogja megtölteni a RAM-od.
Az FPS csökkenés proci limit miatt van, mert nem tudja az összes magot egyenletesen kihasználni a játék, mint mondjuk a BF3, elég gyakran 100% körül jár az egyik mag, és olyankor visszaesik a GPU kihasználtság is. Intel procikon jobban fut a játék, mert jobb az egy magra vetített teljesítményük. -
balazs8907
tag
Nem tudja valaki hogy miért van az hogy 8gb ram van a gépben, de a játék "csak" 3,5 gb-ot használ? Win8 64 rendszerem van és látja is a 8gb ramot.. Komoly fps csökkenésem szokott lenni pedig a cpu és a gpu is 50-60%-on dolgozik.
-
Zebu
addikt
Hogyan tudok a Sunderer-rel re-spawn point-ot csinálni?
Megvettem az AMS vagy mi a neve CERT-et, elvileg ha jól olvasom a B lenyomással lehetne.
Mégsem csinál semmit.
Mi kell még hozzá? -
Shing
őstag
válasz
Kicsikaszás
üzenetére
Igen oldalról lehet felugrálni vagy pedig az egyik bejárathoz van ilyen felvezető cucc:
http://www.youtube.com/watch?v=2PGyfr1RQdQ
De ahogy mondták ehhez a feljáróhoz csak úgy lehet eljutni ha megszűnik a pajzs, tehát felrobbantják valamelyik generátort. -
maskimx
senior tag
válasz
Kicsikaszás
üzenetére
Nincs város, azt bázisnak hívják. Van nagy, közepes meg kicsi. Nagyból van Tech Plant, Amp Station meg Bio Lab.
-
Zebu
addikt
válasz
Kicsikaszás
üzenetére
Igen vannak ilyen ugráló holmik, kb. mint a Quake vagy UT-ben

-
Kicsikaszás
csendes tag
noh hát köszike majd jutok valamire hát amúgy közben rájöttem hogy oldalról be lehet ugrálni a város tetejére de közben találtam másik ilyen városkát is, egész érdekes
-
Zebu
addikt
Találtam egy jó kis starter guide-ot.
-
Zebu
addikt
válasz
Kicsikaszás
üzenetére
Milyen város?
Biolab-ra gondolsz?
Am0g az ellenfél tartja, addig nem nagyon tudsz bemenni. A generátorokat kell kilőni. Legalábbis úgy tudom
-
Kicsikaszás
csendes tag
Sziasztok
én most kezdtem el játszani és elég érdekesnek találom csak kéne némi help
pl abba a nagy városba hogy lehet bejutni? mert alul pajzs van és nem nagyon lehet átjutni xD vagy csak én vok béna? -
kovi831
aktív tag
Nekem néha az nem egértelmű, hogy kiekt kell lőni
persze messziről tudom, ha piros háromszöggel jelöli, de szemtől szemben nem.
Amúgy a magyarok melyik csapattal vannak a három közül? -
Szajo
őstag
Milleren nincs Vanuknál valami Magyar Outfit? Esetleg csinálok én egyet, de akkor meg kellene ember? Ki játszik ott?
-
maskimx
senior tag
Be kell lépni egy jó outfitbe, a többi jön magától;
Így
Meg így is.Magyarok közül talán a Jammers a legnagyobb, a Milleren találod meg őket TR oldalon.
Az SG PS2 topikjában van egy magyar játékosokat tartalmazó lista is. -
kovi831
aktív tag
Sziasztok.
Ez a játék most ingyenes vagy az lett?
Mert úgy nézem én is, hogy ingyenesen letölthetem a steamen keresztül, bár nem tudom meddig lehet használni.
-
Shing
őstag
Mennyire tudsz angolul?
http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=337039
Smart Security-val lehetnek mégis problémák? Próbáltad már úgy indítani a játékot, hogy letiltod a tűzfalat? Valaki talált egyébként megoldást a linkelt fórumon...Useroptions.ini pedig tényleg csak első indításkor kreálódna, másnak is volt ilyen problémája.
Ha kiakarod próbálni akkor itt van az én useroptionsom: http://www.share-online.biz/dl/TPEYN6FMGC4
Screenshot és videókészítéshez nem lesz jó neked az elérhetőség, azt átírhatod benne... na meg a felbontást is.Zebu: Azért én is költögettem, vettem tapadó gránátot ami kiderült, hogy nem ér semmit. Tankokra akartam rádobni, rá is tapad de nem sebzi őket.
Na meg valami tool cuccot is vettem ami növeli a max életem. Meg még pár olcsó baromságot ami azóta kiderült, hogy pontkidobás volt. 
-
Shing
őstag
Leírtam, hogy hol van, nincs ott? Kereső sem találja? Közvetlen a játék mappájában. Pl: D:\Játékok\Planetside2 és ott a UserOptions.ini
Lehet, hogy az a baj h nincs ilyened.
De lehet, hogy első indításkor generálná a játék csak neked nem indul el?
szerk: Neked mennyi helyet foglal a játék mappája? Nekem 9,97GB -
Shing
őstag
Nem tudom a különbségeket, de a TR-eseknek lehet a legszarabb újratöltési ideje mert nekem baszott sokáig tart. Főleg engineerel szoktam menni, de ahogy néztem a többinél sem jobb a helyzet. Bár még alap fegyverem van csak... megcéloztam egy 1000pontos fegyót, de még most járok 400valahány pontnál és amennyit én játszok... majd 1 hónap múlva meglesz végre. xd
nzozz:
azért tiltsd le a voice izét, hátha jó lesz. A játék mappájában nyisd meg az UserOptions.ini-t. Nekem ilyen beállítások vannak voice részeknél és elvileg most le van tiltva:
[VoiceChat]
EchoEnabled=1
EchoVolume=0.500000
ProximityEnabled=1
ProximityVolume=0.500000
FactionEnabled=1
FactionVolume=0.500000
GroupEnabled=1
GroupVolume=0.500000
GroupLeaderEnabled=1
GroupLeaderVolume=0.500000
RaidEnabled=1
RaidVolume=0.500000
GuildEnabled=1
GuildVolume=0.500000
CustomEnabled=1
CustomVolume=0.500000
InputDevice=No Device
OutputDevice=No Device[Voice]
ReceiveVolume=0.000000
MicrophoneVolume=0.000000
Enable=0
Ducking=0.000000 -
Zebu
addikt
Hm akkor nemtom.... kellene valami jó csapatot találni. alapvetően még nem tudom a mikrofont miként kellene belőni.
Én már beléptem 2-3 platoon-ba. Véletlenszerűen. Odateleportáltam a leaderhez. Megnéztem a térképet és ctagok szanaszét voltak mindenfelé. Kvázi mindenki belép, de nem dolgozik össze.
Nem tudom hogy kell ezt csinálni, vagy hogy szokott menni. Ez az első FPS amit multiban nyomok!

Hogy kell ezt csinálni?
Mesterlövésznél a hijack skill mire jó? Hogy lehet használni?
myckey: Először én sem tudtam ki kivel van. Most már 10-15 óra játék után kezdem átlátni a dolgokat. Már meg tudom különböztetni a csapatokat és végre értem, hogy a bázison miket kell szétlőni, hogy kell elfoglalni és mit csinálnak a generátorok

Mondjuk a jármű használat még nem világos. Parlagon hever egy quad. Rá akarok ülni és azt mondja, hogy nem tehetem.
-
myckey
veterán
nekem az egyedüli bajom,hogy akkora kavalkád szokott kialakulni,hogy ott aztán ember legyen a talpán,aki tudja,kit kell lőni

persze a valós háborúkban se volt egyszerű megkülönböztetni egymást,de akkor is

-
Shing
őstag
Squadban összeszoktak dolgozni az emberek. Egyszer volt egy jó squad leaderünk és volt alpha-bravo-charlie squad. Mindenkit tök jól utasítgatott, hogy hova menjenek és az emberek oda is mentek. Jó volt... de persze nem mindig jön ez össze. A legjobb még egy fullos galaxyval elindulni és sorban foglalgatni a dolgokat.
A tankos dolog az tényleg idegesítő, de ez valamennyire a játék hibája is. Nagyban megyek a tankkal, lelassítok minimális sebességre mert ott van előttem a haver, épphogy súrolom erre megölöm. Mondom wut? Na meg amikor hátrafelé lövöldözök és nem látom mi van előttem és elütöm a csapattársat... pff Az lenne a legjobb, ha a csapattársakon átlehetne menni tankokkal sebzés nélkül.. -
Zebu
addikt
Igen Indaron volt. Igen Crown közelében még egy kisebb kis "outpost"-nál, hegyen völgyön keresztül!
Nagyon király volt. Bár nem tudom elképzelni hogy lehet kicsit összehangoltabban játszani a szakaszokban.
Azt látom ,hogy kb senki sem figyel rá.Nem nagyon látok kisebb csapatmunkákat. Inkább mindenki megy és úgy kb érzésből segít a másiknak, vagy bekerít, vagy fedez meg ilyenek. Jól helyezkednek meg ilyenek ,de sokkal hatékonyabb lenne, ha legalább 1 szakasz szervezettebben működni.
Viszont rohadt bosszantó, hogy a csapattársaim a tankokkal folyamatosan elütnek.... megközelítem oldalról, hogy javítsam mert kb. szétlőtték, erre elüt.... Nem egyszer történt meg tegnap.
-
Shing
őstag
Nekem is NOD32, de a butább antivirus verzió. A tiéd is biztos kiengedi meg minden, jó program.

Ezt olvastam: f you are the owner of a Netgear router model: CGD24G and are crashing shortly after entering the game, please disable voice chat.
Nincs véletlenül pont egy ilyen routered?
-
Shing
őstag
Milyen op.rendszered van? Esetleg nem lett bejelölve valamilyen kompatibilitási dolog miután először leaállt a játék? Win7 akkor szokta felajánlani, hogy ajánlott beállítások keresése és megpróbál belőni dolgokat..
Másodszor is a steam verziót szedted le? Lehet hogy azzal van valami? Milyen vírusirtót használsz?
Vagy írd le a problémád itt: http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?forums/general-technical-support.29/ -
Loha
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Most pénteken elvileg lesz 3x SC akció, szóval 10 USD-ért lehet venni 3000 SC-t majd.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Nem sikerül működésre bírni ezt a játékot, mert először már a játékba belejelentkezni se sikerült, de aztán ez megoldódott. Most viszont amikor rákattintok a Play gombra, megjelenik középen egy kis PlanetSide 2 -es kép, elsötétül a képernyő (mint amikor indul egy játék), de pár másodperc múlva azt írja, hogy a losplanet2.exe működése leállt. Újra letöltöttem és telepítettem, ellenőrizem Steamből és a játékból is, hogy minden rendben van-e, de azt írják, hogy igen.
Mi van ilyenkor, hogy lehet működésre bírni?Köszi
-
Zebu
addikt
Hú ma megint nagy összecsapás volt.
Ceres szerveren elfoglaltuk majdnem az egész térképet a havas pályán!
Végre vezettem csapatszállító repülőt is 6 emberrel! 
Igaz a végén lezuhantunk, de majdnem megvolt!
Először alig voltak emberek a játékban majd hirtelen puff! tele lett játékosokkal. Nagyon király volt!
Na este megyek is és nyomom újra! Már nemsokára 10-zes szintű leszek
-
Shing
őstag
Aha az lesz az... Esamir. Az előbb lusta voltam rákeresni, de most be is ugrott.
Amúgy milyen belépési hibát mondassz? Egy accountal csak 1 szerverre lehet menni szerintem... na meg ha valamelyiken elkezdted és már sok pontod van nem érdemes újat kezdeni...
SZERK: Ja, újraolvastam az előző írásod. Ha tényleg sokszor fullos a szeró, akkor érdemes megpróbálni ezt, nekem ilyen problémám egyszer sem volt, pedig péntek délután, hétvégenként játszok inkább én is, ilyenkor pedig biztos sokan vannak.Más: Valaki játszott a Ground Control 2 nevű játékkal? Amikor az első videót megláttam a PS2-ről, akkor rögtön a GC2 jutott eszembe róla. Egyszerűen a stílus ugyan olyan, pedig az stratégiai játék volt. Az is a jövőben játszódott, hasonló volt a csapatszállító repülő az egyik PS2-es repülőhöz, de még az egyik frakciót is úgy hívták hogy Terran. Meg ott is a jeges, sivatagos, zöldes rész váltogatása. Érdekes.
-
Shing
őstag
Akkor a legelején.
Lehet, hogy csak a jeges kontinenst nem szeretik, mert legutóbbi alkalmakkor csak ott voltam. Valamelyik nap haverral 2-en robbantgattuk fel a generátorokat egy bázison és senki sem jött. Kajak még a belső SCU izét is felrobbantottuk és még egy külső pontot is elfoglaltunk. Ki is léptünk, így nem volt élvezhető. Pedig mi TR-esek voltunk és valamelyik frakció elfoglalt mindent, tehát nekünk aktívan támadni kellett volna. Tegnap már jobb volt, szervezett támadás egy nagy squad-al, de még mindig nem volt meg az a 100vs100 ami elején sokszor összejött... Majd így hétvégén megnézem, lehet hogy már többen lesznek. 
Zebu: Nekem még olyanban nem volt részem, hogy 3 frakció is 1 pontért harcolt volna.
Már nem megyek másik szeróra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Witcher topik
- Arc Raiders
- Warhammer 40.000
- Suzuki topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- További aktív témák...
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindent ki lehet próbálni fél órára, aztán 30 nap múlva újra (ugyan azt a cuccot), de miután a fél óra lejárt akkor sem veszi vissza azonnal a cucot, csak ha meghalsz (kézi fegyver) vagy meghal a járműved amibe betetted.

SZVSZ a tájékozatlan többség nem is tud róla, hogy létezik... 
) Ceres szerveren.
De én úgy vagyok vele, hogy ráérek, ingyen van a játék.

Már nem megyek másik szeróra.