Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Kb valahogy én is vagyok a játékkal. Sajnos az outfitünk felbomlott, de akik maradtak, azokkal egész jól el tudunk még mindig szórakozni. Az utóbbi időben sokat játszok egyedül, de még így is el tudok bőven 1, 2 órákat tölteni a játékkal, azért mindig találok jó csatákat, ellenfeleket. Folyamatosan figyelem a piacot, de még olyan játékot nem találtam, ami a ps2-nél jobb lenne, legalábbis számomra.
Mikorra várhatóak az új frissítések egyébként?
Ahogy a híreket olvasom a mostani játékokról, meg hogy milyen új dolgokat valósítanak meg, mindig az ugrik be, hogy ez a ps2-ben már meg van. Egy kis marketing biztos lökne a játésok számán.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Próbáld ki, hogy törlöd az alábbi fájlokat:
PlanetSide2_x64.exe
UserOptions.ini
SoundSettings.xml
LoadingScreen.xml
InputProfile_Default.xml
InputProfile_User.xml
vivoxoal_x64.dll
vivoxsdk_x64.dllUtána csinálsz egy verify game files. Igaz be kell utána megint mindent állítani, de nekem így jó lett.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mindig van fent pár ember, mondjuk mostanában kevesebben. Én nem játszottam három hete, szóval most nem tudom mi a helyzet.
Nézz rá a honlapra: [link]
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A mi outfitünk használja a TS-t, igaz mi terranok vagyunk

-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Remélem minél hamarabb lesz géped és újra a csapatban köszönthetünk! Kell a hús a darálóba

-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Rég nem láttalak a játékban, mi a helyzet?
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sokszor nálam is ez van, illetve, hogy egy tárnyi lőszer is kevés, engem meg pár lövésből leszednek. Valamikor meg nincs ilyen, tök jól megy a játék, aratok rendesen. Szerintem a lagg, net kapcsolat, meg jó adag hack/cheat is van benne szerintem, vagy kihasználják a bugokat.
-
zolee0307
őstag
Nálam is jobb lett a teljesítmény, több fps, simábban fut, illetve mostmár nekem is főleg gpu limit van.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én most kb. 2 hete nem játszok, mert egyszerűen játszhatatlan volt számomra a játék, megint előjött ez a pár lövésből leszednek effektus, nekem meg egy tár is kevés egy emberbe, hogy megfeküdjön, mindenki rohadt pontosan lőtt, tök mindegy mit csináltam, mindig észrevettek, stb, stb.
Ja, meg az nc-vanu szövetség is kicsit már sok volt.
Viszont egyébként jól fut a játék, nem találkoztam komoly bugokkal.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Biolab védés 48-96-os játékossal

Az a baj, hogy nem egyszerű jó csatát találni, legutóbb pl. a csapatommal mindig jó, élvezetes csatákba keveredtünk, máskor meg nem találtunk egy normálisat sem.
Mondjuk ahol sokan vannak, ott általában azért jó szokott lenni, bár ez bázistól is függ.
-
zolee0307
őstag
Nem lehet, hogy valami frissítéstől van?
-
zolee0307
őstag
Nektek nem esett vissza az fps? Most nálam igaz stabilabb, nem droppol annyit, viszont a max fps szám elég sokat visszaesett.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Érdekes, nekem is jó a pingem, szóval furcsállom. Szemtől szembe én is nagyon sokszor vesztek, ami elég idegesítő. Ahogy a csapattársakkal beszéltük, a hitbox -al, meg a hit detection-nal vannak gondok.
Jó lenne ez a játék, mert a háborús feelinget nekem nagyon jól visszaadja, főleg hogy itt egyszerű katona vagy, csak hát ezek a bosszantó hibák ne lennének.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nálam is van így, hogy mintha pár lövéssel ölnének meg. Lehet a lag? Mostanában én azt vettem észre, hogy sok játékos mintha ilyen szakadozva mozogna, szinte nem is lehet követni, meg egy tár lőszer is kevés pár játékosnak, hogy meghaljon.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én a hold breath használom infinél, a töbinél meg a regenerationt. Ezek azt mondom hasznosak nekem, a többi valahogy szerintem nem sok hasznot hoznak.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az adrenalin shieldhez folyamatosan kell ölni, hogy működjön.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi, remélem minél hamarabb javítják.
Loha: az jó ha sok játékos van, de lehet nem így kellett volna ezt az összevonást megcsinálni, eléggé rombolja a játékélményt.
-
zolee0307
őstag
Nektek nem lett megint magas a ping? Folyamatosan eltűnnek, vibrálnak, ide oda "teleportálgatnak" az emberek, fedezékben meghalok, sok lövés kell egy killhez, stb. ? Megint mintha kezdene sz@r@kodni a játék.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem nem.
-
zolee0307
őstag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Pedig mostanában mikor belépek a pingem jobb lett, mindig 80 ms alatt vagyok. Igaz most nem játszok. Ezek szerint nem javult a helyzet? Azt hittem javulnak a dolgok.
-
zolee0307
őstag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Én Miller szeró, TR oldal. Az outfitünk: [link] Most több magyar outfittel is összeállunk és lesznek közös eventek.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Gyakorlom, gyakorlom, de nem mindig megy
. -
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem mindig könnyű megállni, hogy ne húzam fel magam
Bár az igaz, hogy felesleges, csak játék. -
zolee0307
őstag
Most a nyár miatt kevesebben is vagyunk a csapatból, sokszor egyedül játszok így azért nem annyira élvezetes, ez is közrejátszik, meg sokszor nem találtam normális csatát sem, remélem, így hogy többen leszünk több jó csata fog kialakulni. Mondjuk múltkor összeálltunk harasserezni páran, elég komolyan írtottuk a járműveket
. Szóval vannak szórakoztató elemei a játéknak. Lehet nem kellene felhúzni magam a hibák miatt? -
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pl folyamatosan gyengítenek csomó mindent, egy ideje megint előjött, hogy pár lövésből leszednek én meg egy tárral sem tudom leszedni.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jackhammer.
Egyébként a vanunak is van már egy lövésböl ölő shotija. Annak mi a neve?
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát én ezt főleg az ellenség részéről tapasztalom
. -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Lynx, NS7-PDW, ezeket 1, 2x reflex sighttal, ill. T5 AMC 4x optikával. Este nv scope, bár az lassú.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Engem viszont zavar az iron sight, nekem sokat takar.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én TR oldalon nekem az az érzésem, hogy a TR fegyók gyengébbek, sokszor alul maradok közelharcban, távolról is sokszor leszednek, ahová pedig 4x optikával is alig látok el, az meg Iron sighttal leszed.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Júl. 4.-e van, szóval lehet, mondjuk én nem is figyeltem.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Adjál nekem is!

Nem lehet, hogy valami ajándék, vagy valami fejlesztést lenulláztak?
-
zolee0307
őstag
Tegnap este ketten próbáltunk behúzni egy bázist, vagy 10 perc után jött rá a többi játékos, hogy a pontok tartása lényeges, nem az össze vissza rohangálás.
Sokszor tényleg csak az esztelen lövöldözés megy, nem figyelnek oda a foglalásra, a medikek nem élesztenek, az engik nem tesznek lőszert.
Viszont mostanában nem nagyon találok hosszú 48+ csatákat, mostanában elég hamar lemegy egy csata, legalábbis én szeretem az ilyet. Emlékszem mikor több órán tartottunk bio labot, jó volt azért az.
-
zolee0307
őstag
válasz
Amantius
üzenetére
Szerintem nem olyan rossz ez a kontinent lock, legalább más kontinensen is lesznek csaták. Valóban kevesen lettünk, több szerver összevonás is volt, mostanában kevés a jó csata szerintem, sokkal kevesebb helyen alakul ki jó, nagy csata.
Nekem az updatek, kontinens, bázisok terén eddig bejönnek, a fegyvereknél viszont úgy érzem, hogy a tr-t jobban nerfelik.
Egyedül a bio labos átalakítás nem tetszik, nem lehet felmenni a torony tetejére, csak az oldalára.
-
zolee0307
őstag
válasz
Nico Bellic
üzenetére
Nem rosszak az alap fegyók, el lehet velük játszani sokáig, közelre nem sokkal rosszabbak, mint a kicertelhető többi fegyver. Én is sokszor vesztek 1vs1-ben, bár legtöbbször elég érdekes körülmények között, de ez egy másik történtet.
De ahogy etejedu fórumtárs ajánlotta, nézd meg a linket
-
zolee0307
őstag
Jó az nv scope, csak egy bizonyos távolság után használhatatlan. Én nem az a közelharci típus vagyok, ezért használok 2x,3,4x, 4x optikákat, szóval bőven az nv scope látótávolságán túlra szoktam harcolni. Persze közelre is szoktam, de ott meg lassú, mire észreveszem, felemeli az nv scopeot már halott vagyok.
Próbálom én is kihasználni a pálya minden zegét zugát, próbálok bújkálni, de sokszor elég érdekes, hogy észrevesznek. Szemtől szembeni harc mostanában nekem esélytelen, tök mindegy hanyas szintű, sokszor alul maradok, pedig látom, elég rendesen találok, de alig sebzek. Meg ez a villám mozgások is érdekesek.
Nem tartom magam pro játékosnak, de furcsa mikor egy 100-as ellenbe elég fél tár, utána meg egy alacsony szintűbe meg egy tár is kevés, ráadásul olyan gyorsan mozog, hogy azt nem lehet követni.
Szerk.: beszoktam sötétíteni

Nekem bejönnek az optikák, én jobban tudok célozni úgy, ha nagyobba látom az ellenséget, meg mivel light assaulttal játszok, próbálok mindig magas helyekre feljutni, onnan meg sokszor jól jön a a nagyobb optika.
-
zolee0307
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Most milleren csak hossinon volt élet, 2 kontinens lockolva, a másikon meg pangás. Hossint tényleg szép lett, jól ki lehetne használni lighttal, de mostanában azt vettem észre, hogy nagyon sok ellenségnél lassan már két tár kell mire kinyúl, meg olyan gyorsan mozognak ide oda, hog egyszerűen nem lehet követni. De persze engem messziről két-három lövésből leszednek, meg sima irányzékkal olyan pontosan céloznak, hogy ihaj, én meg a 4x scopeal nem bírom eltalálni. Meg a köd, én nem látok semmmit, de engem persze messziről kiszúrnak.
Ja bio labot elcseszték, a középső torony legtetejére nem lehet felmenni, csak az oldalsó részen lehet megállni, így bárki simán leszed, esély nincs elmenekülni. Thx SOE, csak akkor minek a torony?
Szóval jó lenne ez a Hossin, csak van pár olyan dolog, ami miatt inkább lehet hanyagolom a játékot.
PS2=

-
zolee0307
őstag
Új patch és jön Hossin:[link]
Legakábbis én úgy értelmezem (az angolom meg van kopva sajnos), meg még nincs 100 %-ban elkészülve. Ez a contionent lock érdekes lesz, meg az outfites újítás.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Csak nehogy a planetside rovására menjen

-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ha megnyomod a a tabot, akkor az info képernyő jobb alsó sarkában írja, hogy mennyi a pinged. Nekem olyan 60-100 között mozog, connery szerón 220 körül.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nekem mindig azt mondják lagg. Találkozok én is ilyennel, csak lövöm, közbe meg pár lövéssel leszed

Tarts egy kis pihit, most jó az idő

-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem 8.1 win van, de nekem sincs ilyen dll.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Vmi nálad nem nagyon jó. Újratelepítést/validate-et próbáltad?
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ja

-
zolee0307
őstag
Nekem úgy mnet, hogy úmikor újraraktam a wint-t akor feltelpítettem a PS2-őt, meg a warthundert is, de nem indítottam el. Majd akartam játszani a PS2-vel és dobálta ezt a hibaüzit. Utána játszottam a warthunderrel és akkor első indításkor frissítette a directx-t, utána már ment a PS2-is.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nekem hófehér van néha.
Szerintem újabb fícsőr

-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
A PS2 hiba nélkül már el sem képzelhető

-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Érdekes ez a PS2

A G99 az milyen hiba?
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Frissítsd a directx-et. Nekem is ezt a hibát írta, utána elkezdtem játszani a warthunderrel, ami frissítette a dirrctx-t és utána elindult a ps 2. Csapattársam is frissítette és úgy indult el neki is.
De egyébként szomorú, hogy ennyi hiba van a játékkal.
-
zolee0307
őstag
Thx, mostmár látom, hog alapból az 64 bitest idíja. Nálunk is folyamatos fagyások, nekem olyan szinten kifagyott, hogy semmire sem reagált a gép, csak resetre. Végülis javítottak a játékon

-
zolee0307
őstag
Tegnap nekem is disconnect volt, nem is erőltettem. Bár gondoltam, hogy nem fog simán menni az update.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A lightning alapfegyvere inkább gyalogság ellen jó. A prowler a nehéz tankok ellen gyenge, lightninggal még elbánik.
-
zolee0307
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
A prowler ember ellen csak-csak, egyébként papírtank. A gyorsaságra: engem pl. most csomószor leszedtek, pedig én kezdtem lőni, szóval nem tudom, valamikor jól megy, valamikor pikk-pakk leszednek.
-
zolee0307
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Az nc maxnak van valami rakétája, vagy mi, azzal sokszor leszednek és az már távolra is elég jó. Mondjuk az nc max tipikus közelharci karakter.
Mondjuk, ha meglátok egy maxet alapból menekülök

-
zolee0307
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Amikor elkezdtem nczni, csak néztem. Biztos van olyan, amiben a tr jobb (hogy mi azt nem tudom
), de összességében az nc és a vanu jobb. -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére

-
zolee0307
őstag
Szerintem meg az nc és a vanu max op. Remélem lesz egy kis balance a terran részére, mert mintha gyengébb lenne a másik két frakcióhoz képest.
Sokszor úgy leszednek, hogy meg sem tudok mozdulni, én meg egy tárat beleküldök közelről az ellenbe és még elsétál
, meg pár lövés és fekszek, úgy, hogy én lőttem hamarabb. 
Ez a vortex jónak tűnik, kis desszant járműnek jó lesz.
Hossint, már kiadhatnák.
-
zolee0307
őstag
Tegnap én is megkaptam 300 certet. Bár egy camót még lökhettek volna hozzá.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Azt hiszem terveznek ilyet a játékba. Valahol olvastam a terveiket a játékkal kapcsolatban, ott írták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Torrent meghívó kunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár az igaz, hogy felesleges, csak játék.