Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
Csodapatch soha nem lesz. Viszont mindig optimalizálnak rajta egy kicsit amikor kiadnak egy új patchet. Gyakran az így nyert fps-t máshol felhasználják, pl. a render távolság növelésére. De még ha csodát is tennének optimalizálás terén akkor is erős vas kellene a játék alá. Több száz emberes csatákat máshogy nem lehet megoldani ilyen grafikával.
Akinek meg brutál gépe van és mégis szarul fut, az nyugodtan vegye lejjebb a beállításokat, nem fog belehalni
-
Shing
őstag
Igen, ezt még én is néztem anno. Remélem ebből az optimalizálásból lesz egyszer valami csodapatch.
"We simply have a lot of work to do."
Hát az biztos, mert én mint laikus csak annyit látok hogy gyökeres problémák vannak. Még csak arra se lehet fogni, hogy konzol port. Nvidia is kinyalhatja, a PhysX-t beteszi azt le van szarva a játék? Nem baj, ott van az nvidia logo. Sajnálom, hogy az AMD nem ugrott rá ilyen MMO-s címekre is. -
maross
nagyúr
Esetleg ha erdekel vkit gear up pack olcson, dobjon egy privit, koszi.
-
crey
addikt
pont ezt írták le itt, hogy egy külön majomhorda felel az optimalizációért

-
crey
addikt
Ezek lesznek a változások a következő major updatenél

-
Loha
veterán
válasz
Wannabeapro
üzenetére
-
Wannabeapro
tag
Szerintetek terveznek valami nagyobb szabású optimalizálást a készítők ?
-
-
Amantius
senior tag
Közben találtam demofegyvert ami jó ötlet. Mondjuk tudom én, mézesmadzag. Fél órát használhattam. A meglévő scope-omat nem engedte rátenni, de azok olcsóak, az se gond, ha újat kell venni. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a fegyóval sokkal ütőképesebb lettem. Medic-ként, gyakran kell kihúzni magam a csávából, a demo stukival, ez elég hatékonyan ment. Körül fogok nézni fegyver ügyben, esetleg a tapasztalatokat megoszthatnátok, mert az alap fegyver is jó, de pl. ez a másik, látványosan jobb volt.
Láttam felvettél, de majd egy óra volt, mire rádtaláltam. Erre nem tudom mi a megoldás. -
Amantius
senior tag
TiberSeptimX.
Igazából arra gondoltam, hogy helyileg hol találom meg. Honnan tudom melyik squadban van? Hol harcolnak éppen? Ilyenek.
Sokszor kevés volt a medic, ahol harcoltam, így egyre gyakrabban lettem az. Ha már így alakult maradtam is az. Attól még szeretem szórni az ólmot (plazmát), így szoktam is osztani az áldást. Nem igazán értettem meg. Mivel tudok fegyver visszarúgást csökkenteni? Érdemes jobb fegyverre gyűjteni? A megvásárolt upgrade-et átrakhatom egy másik, újonan vásárolt fegyverre? -
crey
addikt
válasz
Amantius
üzenetére
Creevert nem fogod itt megtalálni, nem PH! Tag. De engem igen a játékban, crey7 nicken.
ha adsz egy nicket berántunk az outfitbe (ami amúgy RZHUN).Amúgy ha arra gondolsz, hogy a játékban hogy találsz meg, akkor megnyomod az M-et, ott alul kiválasztod a social gombot, bal oldali panen Friends és ott.
-
Amantius
senior tag
Hogy lehet itt valakit megtalálni? Pl. Creever felvett. Látom, hogy online. Hogy, vagy hol keressem? Outfitre sem lehet keresni?
-
zolee0307
őstag
Az mitől lehet, hogy belépek a játékba és nem 200 lőszerem van, hanem kevesebb, meg a tárban is kevesebb, mintha lőttem volna. A gránát is lenullázódott. Ez vmi bug lehet? Találkozott már vki ilyennel?
Egyébként a pontok és a cert pontok akkor is gyűlnek, ha ki vagyok lépve a játékból? Mert ahogy nézem minimálisan, de gyűlnek.
-
Amantius
senior tag
A light assaultnál hogyan működik a jetpack? Azt meg kell külön venni?
-
RichieTri
senior tag
sztem egy-egy esetbol nem lehet messzemeno kovetkeztetest levonni.
az outfitben peldaul mindenkinek pozitiv valtozast hozott az elozo GU is.
szerencsere nekem eddig sem volt gondom az FPS-l de az update-k utan mindig jobb lett.
az,hogy egy hibat orvosolnak es ketto lesz belole ... ez van. persze nincs ido tesztelni.
viszont a legutobbi nagy balhenal mikor a tankok lovedeke nem sebzett semmit akkor a fejlesztok a Super Bowl alatt csinaltak meg. azert aki tudja, hogy ez kint szinte vallasi esemeny rajohet igenis torodnek a jatekkal. -
Zebu
addikt
Ugyan, csak pozitívan! Most még jobb lesz!

-
-
Zebu
addikt
Nagyon szép pakk készül megint. Dícséretes, de tényleg, hogy mennyire foglalkoznak a játékkal. "Customer oriented = *5 "
-
zolee0307
őstag
Sziasztok! Havert próbálom invitálni a játékba, fel is telepíti, de mikor indítaná a játék planetside2.exe hibával leáll. Úratalapítette, de semmi változás. Laptopon nyomná, de elvileg megvan a hardver a játékhoz. Vagy esetleg az integrált VGA lenne a ludas?
Vki játszik a miller szerveren?
-
Zebu
addikt
Megállt az élet. Sajna nem nagyon tudok a héten belépni

-
crey
addikt
Gyűjtjük Ceres-re a Vanu játékosokat, ott alakítgatunk saját Outfitet. Várunk mindenkit szeretettel

-
Amantius
senior tag
Sziasztok. Tegnap én is belenéztem a játékba. Szórakoztató volt, igaz, csak szimulátorozok online, FPS-ben még szűz vagyok. Ha hétvégeken nyomjátok, lehet csatlakozni random módon? Kevés a szabadidőm, de azt tapasztaltam, hogy az olyan kocajátékosok is, mint én, olykor be tudnak találni. Kiváncsi vagyok, milyen a játékélmény, ha nullánál több az egymásra figyelés. Mondjuk lehet, hogy hamar elhajtana bárki a sunyiba.
-
Zebu
addikt
Ceres-en VANU-val játszik még valaki rajtunk kívül?

-
sider24
tag
Üdv mindenkinek. Ez a játék csak online?
-
Dr. Romano
veterán
Én idáig Mallory-s voltam, de átpakoltak a Ceres-re. Furcsa volt embereket látni Esamir-en és Amerish-en

-
RichieTri
senior tag
legalabb kihasznalhatjuk a jatek nyujtotta lehetosegeket
-
Shing
őstag
Új patch:
http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/maintenance-notification-server-merges.98570/Szerver összevonások?
Ezt is megéltük... Az első MMO amin azért játszanak kevesen mert nem fut és nem azért, mert unalmas.
Azért kíváncsi vagyok Crown-ra így összevonás után, pénteken. 
-
JackFeryll
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nekem még a játék is elindul egy csomó null értékkel
valami gáz van 
-
Dr. Romano
veterán
Nálatok működik a játék? Nemrég játszottam vele, most indítanám megint erre dob egy "Game Error G99" hibát. What the Truck?
-
crey
addikt
Zebu, elvileg ma este vagyunk.
-
PeeterssoN
őstag
Igen, és elég vicces amikor a "kit öltél meg legtöbbször" a saját csapattárs van az élen!

-
Zebu
addikt
Láttátok már?
Planetside 2 players -
maskimx
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Tényleg.
Akkor meg végképp nem éri meg, csak PS2 miatt vennék ilyet. Ha egyáltalán vennék. -
maskimx
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Akkor nézd meg jobban.
Kint jár hozzá 150 dollárnyi SC, itthon meg 33 ezernyi. Ezen felül az ipon ad még valami premium csomagot ami 11k-t ér. Lehet, hogy a 33-ból az leszámítják, de ha igen akkor arról nem írnak sehol. -
Gippo
senior tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Regelni kell 2 SOE oldalra, vagyis játékra. Igaz ez csak 170 free, de az is valami. 2-3 camora jó

-
Wannabeapro
tag
Sziasztok,
Egy haverom kapott 250 StationCash-t ingyen

Tudja valaki, hogy sikerülhetett neki ? Mert még ő maga se tudja. -
Zebu
addikt
Csak ámulok, hogy minden napra jut egy folt...
Komoly teszteket tutira nem futtatnak az egyes javítások után
Nem kicsit üthetik bent a z embereket ha ez így megy....
-
Loha
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Olvastam elég sok embernél van ez a hiba, de nálam vmiért nem jelentkezik, lehet köze van ahhoz, hogy nem a default helyen vannak a temp könyvtáraim.
-
Shing
őstag
Mennek a szerók. Jó gyorsak...

-
Dr. Romano
veterán
Nincs valami megoldás arra hogy ne írja tele a képek mappát tmp fájlokkal? Az egy dolog, hogy a játék és a map is egy idő után durván belassul, de még az SSD-t is szekálja ezzel.

-
Loha
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Itt egy másik vidi: PlanetSide 2 PhysX Comparison
How to enable? Put these lines in your UserOptions.ini under [Rendering]:
GpuPhysics=1
ForceGpuPhysics=1Egyébként még béta az egész PhysX, azért szürke, tehát kifagyást grafikai hibákat okozhat.
-
RichieTri
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
nekem ennek alapjan sikerult
[link] -
JackFeryll
őstag
Akinek Nvidia kártyája van annak működik a PhysX? Láttam egy videót ahol belerepült valaki azokba a csatornákba amikkel fel lehet emelkedni meg leereszkedni gyalogosként és voltak benne ilyen részecskék amik körülvették a gépet illetve mozogtak.
Nekem nem mai kártyám van, de egy MSI GTX480 TwinFrozrII és a játék nem engedi bekapcsolni a PhysX-et , pedig be kéne. (szürke a checkbox) -
Shing
őstag
Megint le vannak lőve a szerók, hát nem igaz.

Legalább javítják a játékot:
Copper level membership will grant correct XP bonus again
Membership XP bonus tooltips corrected
Fix for characters appearing as green at long distances
Fixed the AS16 Nighthawk model
Allowing Flashes to gain more vertical air with the afterburner
Client crash fixTegnap 16:40 körül voltak újra szerók, remélem addigra megint meglesznek.
-
Zebu
addikt
Még egy 170MB-os peccs...

-
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Azt írják 90percig tart a leállás. 6:00 AM PT-kor lőtték le... Csak nem látok sehol szerver órát. Úgy könnyen meglehetne mondani, hogy mikor volt az a 6 AM PT.
-
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
3 nap után léptem volna be... Mindig olyan "jól" időzítenek.
-
PeeterssoN
őstag
Server Locked van!?

-
Djuree
félisten
ha esetleg vkit érdekel:
5000 station cash -
Zebu
addikt
-
Zebu
addikt
-
Zebu
addikt
Na lekaptam az új gerforce drivert és experience BETA progit. Vicces, hogy optimálisnak mindent LOW-ra szeretne állítani a játékban....
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Witcher topik
- Arc Raiders
- Warhammer 40.000
- Suzuki topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- További aktív témák...
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vicces volt!