Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaL!BeR
csendes tag
Szevasztok!
Van egy Planetside 2 ajándékkódom amivel én nem tudok mit kezdeni mert nem játszom, így kárba ne vesszen hátha jól jön valakinek: Your PlanetSide 2 code can be found here: 3HAM-69CZ-TZHN-63TR-RKJK
(Legalább egy köszönömmel jelezze aki felhasználta
)Üdv, Norbi
-
RichieTri
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
mostanában a fagyás alap...
gép bekapcs, játék elindít-lefagy
TS bekapcsol,játék elindít-betölt, ha át akarsz menni másik szobában TS-n CTRL+ESC és visszamennél a játékba lefagy
játékon belül SQ-leaderre deploy INSRT megnyom 100%-nál lefagy.DE mindezt csak 1x csinálja legközelebbi hasonló műveletnél már fut vígan
LOL -
Dr. Romano
veterán
Volt egy király kis 3 slotos platoonom, majd egy elhúzódó Crown invázió közben egyszer csak beakadt a kép, majd elkezdtek vibrálni a textúrák, aztán planetside.exe leállt, naccerű... (nem az első eset)

-
Mattyokar
tag
Köszi, ezen felbuzdulva, nyitottam egy ticketet (PSG). Kaptam is hamar választ:
We will be announcing the details of our promotion soon, please stay tuned to our website, Facebook and Twitter for any news regarding this.
Forum: http://en.planetside2.eu/forum/planetside-2-en--f3072/
Facebook: https://www.facebook.com/Planetside2Europe
Twitter: https://twitter.com/PS2EUTehát valami lesz. Remélem legalább a camo-t megkapom, nekem tetszik, azok alapján, amiket láttam. Membership meg jól jött volna az elmúlt hetekben a másik daily sale miatt...
-
hipó
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Köszi a mérést, valószínűleg egy sandy bridge-es i5 lesz a befutó, ha lejjebb megy az ára.
-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
hasonló az élmény egy AMD X6 1100T + 8 gb ram 1333MHz + 7770-el.

De pl. légi ütközeteknél a Bio Labok környékén nagyon meg szoktam szenvedni még a medium beállításokat is

-
PeeterssoN
őstag
-
Shing
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
A marketingszöveg bezzeg megy:
[link]
"ForgeLight is designed to take full advantage of each machine's capabilities without slowing performance or affecting gameplay."
eeeeeeeeeeeee -
cskamacska
addikt
1280x1024
i5 2400+GTX660 PhysX nélkül 60-85FPS-t kap mindent kimaxolva, legnagyobb hejehuják alkalmával ez beeshet 40-re 1-1 másodpercig, GPU-CPU limitet vegyesen mutogatja. HD5850-el leginkább csak GPU limitet mutatott, és bár azzal nincs most eredményem, de GTX660 érzésre valamivel simábban futtatja(úgy hogy feljebb vannak véve a beállítások), vélhetően a minimum FPS magasabb. 3600MHz-es Phenom II szintén HD5850-el csak CPU limitet dobált Alt+F után. 
Szvsz, egy kici ócó i5(mondjuk 2400-2500 körüli Sandy Bridge 32-35 ezer körül, húzható 2500k 40 ezer körül - i5 750-760 ha még olcsóbban kell kraft és tuning is lesz - Ivy Bridge jóval drágább) a jelenlegi legraciónálisabb választás, ugyanis minden játék meghálálja a magas teljesítmény/MHz mutatót, cserébe a játékok legnagyobb része továbbra sem használ ki 2-nél több processzormagot. Anno az volt a pletyi, hogy a PS2 végre rendesen optimalizálva lett, és kihasználja az AMD FX-ek 6-8 magját(leszámítva a Crysis 3-at nem is tudom van-e játék ami használ 8 magot
), a szomorú valóság viszont az, hogy 4 magot is csak jobb pillanataiban használ ki. 
-
hipó
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Milyen felbontásban futtattad a játékot?
i5-ös proci vásárlását fontolgatom, mert az athlon x3 mellett eléggé cpu limites, pedig már mindent kipróbáltam, amit lehetett, hogy gyorsítsak a játékon. -
zolee0307
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Most alakultunk meg nemrég Crimson Crows néven, volt Jammersesek, illetve pár NC-s a Cobalt szerverről.
-
Mattyokar
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
"de ott a fine print"
- Luperzánál nem volt semmi apróbetűs rész..."MLGREPORT kód"
- na most utánanéztem, állítólag csak az a karakter kapja, amelyikkel először belogolsz a kód aktiválása után.
Még nem tudtam kipróbálni, de ilyen kódok jöhetnek még (ez is vmi twitteres volt, vagy mi?)"Van mostanában aktív magyar stáb Miller szerveren?"
- nem írtad, melyik oldalon vagy XD
azt biztos tudod, hogy TR-re a Jammers-t szokás mondani.
Nekem egy NC char van,de ez csak másodlagos (WasKhanDurr)Amúgy értem, hogy nerfelték az LMG-ket, de tegnap, mikor a CARV-ot próbáltam, használhatatlan volt, csapkodott jobbra-balra-felfele, alig tudtam kompenzálni, pedig forward gripes.
(a gripnek legalább kijavították a modelljét)
Vagy az egérbeállításommal lehet baj? Most kb sensitivity 30, dpi az egéren felkapcsolva, raw input be -
cskamacska
addikt
válasz
Mattyokar
üzenetére
Engem is behülyítettek, de ott a fine print, hogy csak akkor kapod a cuccot, ha pénzt költöttél a játékra, azaz vettél valamit az item shopból április 3 előtt, plusz még beleszámítanak az Alfások. Aktivált kód, és vett SmedCash nem számít bele.

MLGREPORT kód nekem nem adott boost-ot, viszont kaptam egy a Major League Baseball-ra hajazó randa decal-t. Az egyik karakteremnek.

Kis szubjektív teljesítményteszt:
E7300-as Core 2 Duo procival a játék kvázi játszhatatlan volt, mindegy milyen VGA volt mellette, nagyobb csatában 5-10 FPS és masszív CPU limit.
AMD Phenom II B55(x2 555@x4 955) proci 3.6GHz-en + AMD HD5850 játszható eredményt hozott(fps-t nem néztem), nagy csatában sem lett játszhatatlan, de nem lehetett mindent maxra venni, és néha érezhető volt lassulás.
Intel Core i5 2400 + HD5850 igen derekasan állja a sarat(FPS értékek később), nem érezhető semmilyen lassulás, majdnem maxolva szépen fut.
Intel Core i5 2400 + Geforce GTX660(sima) minden kimaxolva és bekapcsolt PhysX mellett sziklaszilárd 35-45 FPS és ez nem változik a legnagyobb csata hevében, cserébe nem is megy fel még pálya széli sarokba elbújva sem.
Szubjektív vélemény a PhysX-ről:
PhysX-et én erős parasztvakításnak érzem a játékban, persze szép a particle effect a medic-nél, a teleportoknál, a lifteknél, jól néz ki(még ha nem is valósághű) a szikratenger a becsapódó kézifegyver lövedékek után, és jobban néz ki a földet ért robbanások után szétszóródó kőhalom, az alap textúra effektnél, de könyörgöm, semmi olyat nem láttam ami ne tudtak volna megoldani GPU PhysX nélkül.
Legalja, "pénzért effektet" megállapodásnak tartom az nVidia közreműködését a játékban. 
Ettől független megértem aki csak emiatt hibrid PhysX-re vagy nVidia kártyára fanyalodik, mert a mindennapokban valamivel tényleg szebb a játék.(főleg a nagyobb csaták ahol nem csak elvétve látni valamit belőle)
mod: Nem mellesleg jelenleg rendesen bugzik, volt hogy medic-el nem láttam semmit, mert eltakarta a bebugzott effekt a képernyőt.
más
PS Vet decalt egyébként én hogy kaphattam, ha augusztusban regisztráltam a fiókot?
Van mostanában aktív magyar stáb Miller szerveren?
-
Mattyokar
tag
Viszont aki április 3 után IS költött pénzt, az nem kap semmit (pl én).
A fejükre estek ezek, vagy mi?Értem a logikát, ha ez esetleg régi játékosok visszacsalogatása akar lenni, de Luperza announcementje mindenképpen hülyeség:
"We want to thank ALL of our PlanetSide 2 players, so we've put together something nice for EVERYONE - whether you're a former, current or future PlanetSide 2 member. There's something for EVERYONE! " -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
sőt, meglepő módon több XP-t is kapsz, mert a membershippel +35%-os XP boost is jár

-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Arra gondolok, hogy június 1.-ig Premium Member vagyok ingyen, akár előfizetek, akár nem (nem fogok).
-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
per hónap és nem per három hónap.

-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Aki április előtt SC-t költött a játékban, az megkapja a Loyal Soldier Bundlet, amihez a camon felül jár egy hónap ingyen előfizetés is, annak minden előnyével.
Nekem tetszik a Loyal camo, sokkal jobb mint az NV-s. -
Ghery88
csendes tag
Ejnye, hát nem jártok hozzánk a friss hírekért? [link]
-
taknyi
aktív tag
Tisztelet a játékosoknak.

-
hipó
tag
Sziasztok!
Tud valaki arról, hogy a jövőben tervezik-e, hogy bele kerüljön a játékba egy javítással a szerver választás? Sajnálnám, ha új karaktert kellene indítanom, mert más szerveren akarok játszani. -
PeeterssoN
őstag
Várok minden ilyen jellegű ingyenes felajánlást!

-
crey
addikt
Akkor lehetőségeid:
A., Játszol vele.
B., felajánlod INGYEN a közösség tetszőlegesen választott tagjának
C., bedobod a közösbe - nindzsázásnak hívják azt hiszem az ilyet.
D., elcseréled léggitárra.De semmiképp nem adod el, mert szabályba ütközik, és egyszer már kaptál érte egy figyelmeztetést...

-
Loha
veterán
Loyal soldier bundle Mindenkinek jár aki elég lojális volt. Egy elég pofás camo minden járműhöz, vmint gyalogoshoz + 3 extra karakter slot (ez lehet csak bug).
-
Shing
őstag
Egy ideje nem játszottam a játékkal. Most beléptem megnézni hátha javult teljesítmény téren. Ha megjelenik csak pár játékos még mindig csúnyán lemegy az FPS, de repülés közben Esamiron folyamatosan 60FPS-em volt Warpgate-tól egy közeli bázisig, középmagasságban... persze nem volt senki, stb., de eddig tuti h nem volt 60FPS-em stabilan ilyen helyeken sem. Szóval talán javult valamennyit a játék...
Ja, a gép és beállítások:
1280x1024 felbontás, minden max, kivéve: Fog shadow, Motion blur és persze PhysX. FoV: 55.
Gép:
Sapphire HD6870 1Gb, AMD Phenom II X4 965, 4GB RAM. Alap órajelen minden. -
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Itt van melyik csomaghoz mi jár, ez a standard volt:
[PS2] nVidia Free-to-Play Bundles
Vmiért csak a fegyver és gyalogos camot, vmint a Zephyr PX Liberator Cannont kaptam meg, de már írtam a supportnak, hogy kérem a boostokat meg a jármű camot is, ami jár az jár.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Haart
addikt
Egy kis planetside 2 ajándék kód, mivel nekem nem kell aki kapja marja:
6ETH-NCEK-9DKA-K7M9-JCPT
Írjátok vissza ha valaki felhasználta thx
-
Ghery88
csendes tag
Itt a legfrissebb infó, ha valaki még nem tudná.
[link] -
crey
addikt
G08 update!
- jön a Haresser Buggy! 
-
PeeterssoN
őstag
Nem lehet belépni?!

-
yarsley
aktív tag
Bonusz kod aktivalasakor ha nem ad hibauzenetet, csak egy error sound van, akkor a bonusz koddal lesz a baj, vagy a szervert nem eri el a jatek rendesen?
Volt mar valakinek hasonlo esete? (varni kellett mig csokkent a tomeg, hogy aktivalni lehessen a kodot?) -
Blade_W
tag
Ceresen én is csatlakoztam a Vanukhoz (friss hús a darálóba), szeretném 1-2 magyar sorstárssal felvenni a kontaktot. Mage12 néven pusztítom a puhány terran katonákat.
-
Mattyokar
tag
Épp az a baj, hogy tudtommal nincsen Empire-specifikus chat.
/say és /yell - mindenki látja, így nem lehet chatben taktikázni, csak ha ugyanabban a squadban vagytok.Whisperben üzentem.
(amúgy hétköznaponként is igyekszem belogolni pár percre, az ingyen 12 cert meg a daily sale miatt
)
De ami késik, nem múlik... -
Amantius
senior tag
-
Mattyokar
tag
válasz
Viper26
üzenetére
Hát, korábban sokszor gondoltam arra, hogy ha már egyszer be kell jönni, akkor jobban megérné bejönni 12 órára, mint 8-ra... Főleg, ha vkinek olyan munkája van, ahol csak monitorozni kell, nem pedig végighajtania mind a 7.5 - 8-at egész évben. De az össze-vissza munkarend nem jó, vidékről meg pláne.
Páros heteken péntek-szombat-vasárnap este fent szoktam lenni, amúgy inkább csak szombat.
Crey-t próbáltam már levadászni 1-2x, de nem válaszolta meg, h merre volt épp
Persze csak a szám nagy, nincs multiplayeres múltam.
CERES - TR - MacskahCica (ne kérdezd... PSG auth.szerver felb***tt) BR34
MILLER - NC - WasKhanDurr BR14 -
crey
addikt
válasz
boxer666
üzenetére
Hát nagyobb outfit.... Mi is még építjük a sajátunkat. Hivatalosan vagyunk vagy 8-10-en, de ebből aktív 4-5 ember. 25-30-as korosztály elsősorban, kevés szabadidővel, annál több munkával

Szóval ha gondoljátok gyertek, crey7 néven vagyok az egyik leader, Creever a másik. Az outfit RZHU.
- saját TS van
- saját webfejlesztőnk van (eddig működött a tagok listázása is, de tuti valamit elszabtak az API-ban)... -
boxer666
tag
haló
Ceres Vanu oldalon van valami értelmesebb és nagyobb outfit? 4-en vagyunk fenn haverok de úgy érezzük/érzem egy ilyen kaliberű játékhoz 40-es outfit dukál
(a mi outfitünkbe nem nagyon van felvétel, sokéves összeszokott csapat, de ha van nagyobb outfit szívesen csatlakoznánk
) -
cinkoxid
senior tag
Sziasztok.
GTX 660 mellé adott planetside 2 kupon kódot hol tudnám megnézni, hogy miket aktivál?
Nagyjából mennyit érne? Nekem nincs rá szükségem... -
danih
veterán
Vittük a délutáni Indar Alertet, 29%-os populációval

-
Ghery88
csendes tag
Még az eredeti Planetside-ban is TR voltam, a folytatás bétája alatt a Ceresen játszottam, aztán úgy alakult, hogy a Cobalton kötöttem ki egy NC-s társaságnál, ami azóta szépen kinőtte magát.
Viszont most úgy fest, hogy felváltva vendégeskedünk egymásnál a Jammersszel, ezért van egy friss TR karakterem a Milleren is.
-
jossua
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
köszi

-
jossua
tag
Sziasztok van aki nyomja Miller szaron ?
Én ott vitézkedek magányosan egyenlőre ,aki ott játszik vegyen fel nyugodtan a karakterem : MagyarNyilas és a republikba vagyok 
-
Creever
csendes tag
GU07 infó itt
-
Mattyokar
tag
Igen, a PSG-s beléptetőszerver folyton bedöglik (vagy nem'tom mi van), késő délutántól már a rendes játékba se tudtam belépni, PSG fórum se ment.
Viszont ha PSG sír a fórumon, hogy "nesztek, van tesztszerver, de ti nem jöttetek", akkor majd jól visszavágunk, hogy "mé, online vót?"Ha lenne eszük, akkor PSG is csinálna némi promót free certtel, hogy ráérezzen a kuncsaft a vásárlás ízére,
de úgy látszik, nekik sem erősségük a kereskedelem (legfeljebb a "marketing", bár még az se).
Feltételezem, az európai Nvidia-bundlekat is ők állították össze...Időnként attól félek, hogy becsődöl ez az egész, mert akkor ugrik a béfektetett pénzem, időm...
-
Mattyokar
tag
Milyen kedves a Pro7games részéről, hogy udvariasan emlékeztetnek arra, hogy már van EU-s tesztszerver.
Mintha úton-útfélen ezt hangoztatták volna korábban (monnyuk nekem nincs twitterem meg FB-m)...Lényeg a lényeg, du 4-től este fél tízig próbálgattam belépni, sikertelenül.
Pedig végre ki tudnék próbálni ott felszereléseket működés közben, és talán nem tűntetné el a loadoutjaimat, mint a VR Training...Nektek sikerült belépni tesztszerverre?
-
Creever
csendes tag
Hehehehe
elkapik a camom 
Elkészült a hivatalos mobil app a planetsidehoz, mindenféle in-game data-val.
iPhonosok keressék meg maguknak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
LOL

Oké, hogy megy I5-össel csak az 45ezertől kezdődik... annyi pénzért menjen is.
), a szomorú valóság viszont az, hogy 4 magot is csak jobb pillanataiban használ ki.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)