Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
Blade_W
üzenetére
Csatlakozom! : )
Ezeknek a nagy állóháborúknak annyi haszna van, megmutatják, mire is képes a játék technikailag. Ezen kívül azért van hangulata is annak, ahogy méterről méterre próbálnak előrenyomulni az ellenfelek.Egyébként meg időnként mintha teljesen ész nélkül küzdenének a szemben álló felek. Beássák magukat valami mögé, aztán futnak egymás felé és lövik egymást. Hogy esetleg a domb mögött van egy sundy, amit el lehetne pusztítani, és előrébb lehetne tolni a frontot, az kit érdekel? Jó párszor volt már olyan, hogy egymagam fordítottam meg ilyen 48+os csatákat azzal, hogy két fordulóval le c4-eztem az ellenség sundyját. És az a vicces az egészben, hogy többször volt olyan, hogy csak odasétáltam, az ellenség meg spawnolt és már rohantak is előre, engem nem is nagyon vettek észre : )
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Blade_W
üzenetére
Ebben is van igazság amúgy. Ilyen csatáknál nem állófarmolok, hanem egy jó kis infivel megyek a maga 12x-s távcsövével oldalról, vagy smg-vel befele (uu. infi). Volt már rá példa, hogy kisebb tömegeket mozgattam meg amikor cloaked flash-sel berobogtam a bázisra és ott irtottam a népet/foglaltam és tartottam egy (1) pontot. (+általában, ha volt rá mód és lehetőség, meghackeltem a jármű terminálokat és spawnoltam egy sunderert, hogy több embert vonzzak a bázisra)
Persze az ilyesmi hossinon szinte lehetetlen, mert mire azokon a szar növényeken átvágom magam akár flashsel vagy sundival már rég eltűnik a cloak (flash) vagy kinyíródik a sundim.
Új hozzászólás Aktív témák

- VR topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Viccrovat
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest