Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hipó

tag

válasz Blade_W #2449 üzenetére

Csatlakozom! : )
    Ezeknek a nagy állóháborúknak annyi haszna van, megmutatják, mire is képes a játék technikailag. Ezen kívül azért van hangulata is annak, ahogy méterről méterre próbálnak előrenyomulni az ellenfelek.

Egyébként meg időnként mintha teljesen ész nélkül küzdenének a szemben álló felek. Beássák magukat valami mögé, aztán futnak egymás felé és lövik egymást. Hogy esetleg a domb mögött van egy sundy, amit el lehetne pusztítani, és előrébb lehetne tolni a frontot, az kit érdekel? Jó párszor volt már olyan, hogy egymagam fordítottam meg ilyen 48+os csatákat azzal, hogy két fordulóval le c4-eztem az ellenség sundyját. És az a vicces az egészben, hogy többször volt olyan, hogy csak odasétáltam, az ellenség meg spawnolt és már rohantak is előre, engem nem is nagyon vettek észre : )

• jonnyjoker01

veterán

válasz Blade_W #2449 üzenetére

Ebben is van igazság amúgy. Ilyen csatáknál nem állófarmolok, hanem egy jó kis infivel megyek a maga 12x-s távcsövével oldalról, vagy smg-vel befele (uu. infi). Volt már rá példa, hogy kisebb tömegeket mozgattam meg amikor cloaked flash-sel berobogtam a bázisra és ott irtottam a népet/foglaltam és tartottam egy (1) pontot. (+általában, ha volt rá mód és lehetőség, meghackeltem a jármű terminálokat és spawnoltam egy sunderert, hogy több embert vonzzak a bázisra)

Persze az ilyesmi hossinon szinte lehetetlen, mert mire azokon a szar növényeken átvágom magam akár flashsel vagy sundival már rég eltűnik a cloak (flash) vagy kinyíródik a sundim.

Új hozzászólás Aktív témák