Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baldrick
csendes tag
upgrade noooooow

[link] -
crey
addikt
-
Shing
őstag
Szerintetek hogy futna a játék GTX650-es videokártya és Intel E8400 proci mellett? A proci nagyon korlátozná a teljesítményt? Vagy a játék úgysem használja ki olyan jól a több magos procikat? Azt olvastam fórumon, hogy az egymagos teljesítmény számít a legjobban ennél a játéknál. Ebben a tesztben 1256 pontja van az E8400-nak:
[link]Az én Phenom II X4 965 procim rosszabb vmivel (1194) és ha nincsenek nagy igényei az embernek akkor bőven játszhatónak mondható a játék. Szóval szerintetek érdemes kipróbálni vagy egy letöltést sem érne meg?
-
jonnyjoker01
veterán
-
Visormail
addikt
Korábban (1 hónapja talán) adott csak úgy ingyen 1órás boostokat aránylag sűrűn. Kiírta, hogy az egész heti erőfeszítéseimért valami ilyesmi, meg egyszer egy 3napossal is megdobott. Az mi volt, lesz még? Valami különleges akció volt ami már lejárt, vagy mostanában nem elégedett a teljesítményemmel?
-
crey
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Reagálnom kell ezekre, kár hogy nem tegnap beszéltük meg

Az elsőt én nem látom, membershippem van, biztos idegesítő a felugró notification....

A memberek ülepét azért nyalják ki, mert nem $5/5 EUR értékben veszek 500 SC-t, és azt elköltögetem hetek - hónapok alatt, hanem minden hónapban fizetek nekik egy valag pénzt.
Ha nem lennének pozitívan diszkriminálva a memberek (ahogy eddig nem nagyon voltak), akkor én is gyorsan visszamondanám a membershippet, és vennék néha SC-t amikor akciós, oszt csókolom.
"Azt se igazán értem, hogy player studio miért nem érhető el non-membereknek. Szerintem több bevételük lenne abból, hogy non-memberek is vásárolgatnak, mint abból, hogy esetleg csak ezzel szereznek több membert."
A player studio az EU-n belül nem elérhető, még mi memberek sem férünk hozzá. Régebben volt, sajnos már nincs egy ideje.
Az SMS support meg nem véletlenül lett kinyírva. Sajnos a mobilszolgáltatók általánosan 25-30-40%-os (vagy akár többet) sápot szedtek le az emelt díjas SMS-ek után. Ez nem éri meg, még ha kényelmesnek tűnik akkor sem.
Megoldás: PayPal. -
Shing
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Sztem ennyi bőven belefér. Nem láttál te P2W játékot, addig örülj amíg a fizetős játékosok csak ennyit bűvészkedhetnek.

-
Wannabeapro
tag
Eddig csodálkoztam, hogy a SOE mennyire "nem pénz orientált". Persze az volt eddig is, de nem látszott ennyire és nem erőltette a játékosokra a membershipet. A fegyerek Cert - SC érték aránya is egész jó volt.
De ez a sok add ami jött a tegnapi patchel. Vegyél membershipet betöltő képernyőn, a deploy gomb felett, meg jönnek a notification üzenetek...
A memberek ülepét meg majd kinyalják ezekkel a dupla xp hétvégékkel, meg az 1SC-s itemekkel
Azt se igazán értem, hogy player studio miért nem érhető el non-membereknek. Szerintem több bevételük lenne abból, hogy non-memberek is vásárolgatnak, mint abból, hogy esetleg csak ezzel szereznek több membert.
De ha már így van akkor, néha napján kedveskedhetnének a mezei játékosoknak is, hogy pl 1 hétvégén elérhetővé teszik. Aki addig nem vett membert valószínű utána se fog, viszont a studios vásárlások biztos megugranának.Az SMS supportnak meg lőttek...

-
zolee0307
őstag
Tegnap nekem is disconnect volt, nem is erőltettem. Bár gondoltam, hogy nem fog simán menni az update.
-
PeeterssoN
őstag
Szerintem meg a meg nem szerzett certekkel kompenzálhatnák ezt a fájdalmas szúrást amit a szívemben érzek a tegnap este miatt!

-
Visormail
addikt
Láttátok ezt a hülye képet a maintenance fórumon? [link]

-
Visormail
addikt
válasz
Morwola
üzenetére
Én is úgy láttam, hogy semmi. Időnként kilép a leader és rámszáll a posztja én meg észre se veszem, aztán egyszercsak elkezdik követelni tőlem a waypointot mintha csoki járna érte
Eddig azt se tudtam, hogy kell lerakni inkább előléptettem azt aki kérte. Mondjuk már rájöttem, úgyhogy azóta megkapják ha annyira akarják.Blade_W: "spawn közbeni sundy kilövését" igen az se rossz, de nálam az volt a csúcs, hogy kikértem a sundy-t a panelen és a beleülésig ami el szokott telni 1-2mp, az alatt fejbelőtt egy sniper. A vehicle erőforrást levonta, a sundy timert megkaptam, attól még hogy meghaltam. A térképről addigra eltűnt a spawn point is arról a körzetről, vissza se tudtam menni érte csak kicsit megkésve, de nem találtam.
-
Blade_W
tag
hogy a random hülyéknek is segít, hogy merre menjenek
Emiatt van a játék egyik legidegesítőbb része is, amikor a önkényesen határozza meg, hogy hova fogsz spawnolni. Kinek hányszor volt már úgy őszintén, hogy nem oda spawnolt ahova akart (most a spawn közbeni sundy kilövését ne vegyük figyelembe). Leglább kikapcsolható lenne az autospawn választás vagy valami...
-
Visormail
addikt
Ha squad leader-ként leteszek a térképen egy squad waypoint-ot, abból pontbeli haszna is van a tagoknak vagy nekem?
-
crey
addikt
Annyi kiegészítés a videóhoz, hogy a srác hülyeségeket beszél, és nem kapsz semmilyen boostot, a mission system nem erről szól, hanem inkább egyelőre arról, hogy a random hülyéknek is segít, hogy merre menjenek, és igyekszik picit elosztani a usereket a megfelelő helyekre.
-
crey
addikt
Ma érkezik a Mission System, illetve 11-től elvileg a Membereknek double XP weekend van egészen hétfő 10-ig!
- ja és persze egy füst alatt server downtime várható! -
Loha
veterán
Először is érdemes figyelembe venni, hogy PS2-ben nem az számít, hogy hol találnak el a tankodon, hanem, hogy honnan jött a lövés.
Minden szemből érkező lövést a front armor fog felfogni, akárhol találja el a tankot.Magrideren szerintem ha armor akkor front, vagy én meggondolnám az auto repairt is magburner esetén, mert ha sikerül meglépned, jó dolog ha nem kell megállni javítani.
-
crey
addikt
Tényleg, ha már ennyire belelndültünk:
Mi a véleményetek, kifejezetten Magriderre a side vagy a front armor éri meg inkább?
Két vélemény csap össze outfiten belül:
1. Side - armor, ugyanis nagyobb felületen takar, és az oldalirányból érkező hitek damage 10%-át elnyeli
2: a front armor, mert ugyan csak 5%-os damage reductinre képes, de ellentétben a Vanguarddal és Prowlerrel combat szituációban mindig az ellenfél felé van fordítva a löveged, ami egyben a tank orra is.Ha Tr vagy NC MBT-m lenne biztosan side-armort választanám, mert több damage reductiont kapok nagyobb felületen, és csak ügyesen kell a tank alját forgatni. Így viszont szívás eléggé a dolog, mert a Magrider fix tornya ezt nem teszi lehetővé.
-
Loha
veterán
válasz
RichieTri
üzenetére
A körbeoldalazáshoz a Magridernek közel kell lennie, ha közel van nem tudja kioldalazni a lövéseidet és nem túl nehéz eltalálni sem. Annyi kell csinálni a nyeréshez, hogy mindig fordítod a tankod orrát a Magrider felé és betalálsz minden lövéssel. Természetesen, ha a Magridernek van AV lövésze, neked meg nincs, vagy AP lövedékkel támadnak rád, neked meg HE van berakva, akkor bukó van.
Szerintem a tankok jól ki vannak egyensúlyozva jelenleg, egyedül a Vanguard túl gyenge pajzs nélkül, de ezt a pajzs jól kompenzálja.
-
crey
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Akkor hadd sírjak már én is egy picit...
Próbált már valamelyikőtök combat situationben strafelni? A Magrider nagyon fain, csak ne kelljen vele közelharcba bocsájtkozni, ahol akár már két felé kell öszpontosítani, mert a Vanguarddal és Prowlerrel ellentétben a torony fixen van beágyazva, és nem tudom forgatni, vagy hirtelen megfordulni vele.
Úgy veszem észre, hogy a SOE elég jó Balance munkát végez, mert mindenki amiatt sír, hogy a másik empire szarja mennyire OP, de igazából kisebb kilengéseget leszámítva eléggé kiegyenlített csaták zajlanak a népek között....
Szóval én annak a pártján vagyok, hogy minden fajnak van OP tulajdonsága és fegyvere, a te dolgod az, hogy erre erősíts, a gyengeségeit kihasználó ellenfeleket pedig igyekezz kerülni.
-
Loha
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Prowlernek (TR) ugyan annyi páncélzata van mint a Magridernek (VS), csak a Vanguardé (NC) több picit, viszont a Powler dupla csövű ágyúja rendelkezik a legnagyobb DPS-el (sebzés másodpercenként) a tankok közül.
Kezdő tankosnal szerintem egyértelműen Prowler a legjobb választás.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A lightning alapfegyvere inkább gyalogság ellen jó. A prowler a nehéz tankok ellen gyenge, lightninggal még elbánik.
-
zolee0307
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
A prowler ember ellen csak-csak, egyébként papírtank. A gyorsaságra: engem pl. most csomószor leszedtek, pedig én kezdtem lőni, szóval nem tudom, valamikor jól megy, valamikor pikk-pakk leszednek.
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
én inkább úgy fogalmaznék, hogy kihasználta a terep és a fegyverzet adottságait : )
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem szeretnék belemenni, hogy melyik frakció erősebb, mert ahoz nem játszok eleget TR-al és VS-el.
Szerintem a TR nagy hátránya, hogy unalmas (legalábbis nekem az).
Unalmasak a fegyvereik kinézete és összességében a koncepciók amikre a frakciók épülnek a TR-nál a legkevésbé érdekesek és ezekre lehet legkevésbé építeni.NC: Armor, erős fegyverek, shotgunok
VS: Hightech, futurisztikus, pontos; könnyen kezelhető fegyverek.
TR: Gyorsaság, nagy tár.Viszont ha csak járművekkel mennék folyton, lehet a TR-t választanám, mert Mossy uralja az eget, a Prowler meg anti infantrinak szerintem a legjobb (azt nem tudom armor ellen jobb e mint a másik 2).
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Bocs nem akartam ennyire kihegyezni a Maxekre, inkább allecuzammen az egész nc- vanu valamiért ,könnyebb a játék velük.
-
zolee0307
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Az nc maxnak van valami rakétája, vagy mi, azzal sokszor leszednek és az már távolra is elég jó. Mondjuk az nc max tipikus közelharci karakter.
Mondjuk, ha meglátok egy maxet alapból menekülök

-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Van TR és VS karakterem is. És nekem is jobban bejön az NC Max. Köze lehet ehhez annak is hogy ezzel játszottam először és sokkal többet is játszottam már vele mint a másik kettővel.
De nem hiszem, hogy OP lenne, mert vannak nagy hátrányai is. 10-15 méteren túl már rosszabb és jóval kisebb a tára is a TR és VS Maxnél.
Egyébként régebben még sokan a TR maxeket tartották a legjobbaknak, ez lehetett az oka annak is, hogy ők kapták a leggyengébb Ability-t.+ Ha behozzák a lángszórókat akkor nektek is lesz egy kifejezetten közelharci opció, de az NC-nek még mindig nem lesz semmi medium- long rangre.
-
zolee0307
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Amikor elkezdtem nczni, csak néztem. Biztos van olyan, amiben a tr jobb (hogy mi azt nem tudom
), de összességében az nc és a vanu jobb. -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére

-
PeeterssoN
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Azért nem alaptalanul irjuk ezeket.
Szoktunk NC zni is. Látjuk a különbséget.Gyere át a TR oldalra és megtudod.
Sírni fogsz!Ha nem, mazohista vagy!

-
Wannabeapro
tag
Csak az hívja OP-nak az NC maxet aki még nem játszott vele

Tény, hogy közelharcban a legjobb, de közép és hosszú távon szinte használhatatlan. Ezért én nem nevezném OP-nak.
Ezzel szemben a TR és a VS Max is jó közel, közép és távolharcban is.Ha valami OP volt akkor az a ZOE Max (hónapokon át). Le is nerfelték szerencsére. Azóta nem is nagyon szeretik.
-
zolee0307
őstag
Szerintem meg az nc és a vanu max op. Remélem lesz egy kis balance a terran részére, mert mintha gyengébb lenne a másik két frakcióhoz képest.
Sokszor úgy leszednek, hogy meg sem tudok mozdulni, én meg egy tárat beleküldök közelről az ellenbe és még elsétál
, meg pár lövés és fekszek, úgy, hogy én lőttem hamarabb. 
Ez a vortex jónak tűnik, kis desszant járműnek jó lesz.
Hossint, már kiadhatnák.
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezt én is megcsinálom a Vortex-szel
- nem kell hozzá NC Max-nak lenni, tudja ezt a Vanu is. -
jonnyjoker01
veterán
Tankkal (lightning) voltam az egyik biolab gatenél és az egyik biolab podról "sniperkedett" egy jármű elleni max (pont volt rálátása). Kb. 500 méter volt közöttünk. Azt sem tudtam honnan jön a lövés, kb 10 másodperc alatt kinyírt. Jó, nincs kimaxolva a lightning, de akkor is... Mi ez ha nem OP?

-
hipó
tag
valóban, a gyalogság ellen felszerelt NC Max közelre nagyon ütős ütős tud lenni, de a sörétese pár méternél távolabb rengeteget veszít a hatékonyságából, jelentősen alulmarad a Vanukkal vagy a TR-el szemben. Nem is szoktam használni. Helyette veszek C4-et és azzal irtom az ellenséges Max-eket : ) Egy lövés a hátukba, visszavonulás, aztán a fordulóban bevárom a kis ajándék csomaggal : )))
-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem OP az NC Max. Távolodj tőle 4-5 lépésnél távolabb, és azonnal borul

Mármint értem, hogy mit utálsz rajta, de meg kell tanulni messze maradni az NC maxtól, és onnantól papír.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Egyetértek

-
PeeterssoN
őstag
Max hmmm...
Tele a pöttyös kendőm az OP NC Maxekkel.
Ráadásul furcsa módon sok a csaló. -
crey
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Ahogy a Schyteba és a Liberátorba sem lehet beszállni MAX-szal, így szerintem ebbe eem lehet majd (remélem).
Amúgy ki fog 28-30-ig a gép elé szegeződve őrültködni?
-
Wannabeapro
tag
Sok érdekes dolog jön a következő hetekben.
Infantry balance, Mission System, Hossin, Medic update, Resource revamp és egy új légi jármű a Valkyrie.Ha ebbe a Valkyriebe beszáll két anti-air max.... (remélem ezt nem lehet majd)
-
Loha
veterán
Ugyan úgy launcherből kell indítani és ha a feltételek adottak az x64-eshez, akkor mindig az fog indulni, az x86-os csak akkor, ha az x64-es indítása nem lehetséges.
Feladatkezelőben meg tudod nézni melyik exe fut, vagy egy idő után ki fogja írni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PlanetSide2_x64.exe has stopped working
-
jonnyjoker01
veterán
Azt válaszolták a supportnál, hogy nem vagyok ProSieben groupos.

-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nincs.
-
PeeterssoN
őstag
Szerver leállás van? Mert 3-szor irja ki a g99 -es hibakódot.
-
Zedz
addikt
Köszönöm, majd rá nézek CCHU-ra.

-
Loha
veterán
Legújabb teszt szerver frissítés: PlanetSide2_x64.exe

-
PeeterssoN
őstag
Milleren van egy jelentős outfitünk, CCHU azaz Crimson Crows, Terran frakció.
Honlapunkat ki tudod kuglizi. Telórol nem tudok linkelni.
Ingame neveddel tudsz reggelni iletve kérvényezni a felvételt.Naponta megvan egy teljes squad. Profi csapatvezetésre és szervezett dinamikus összecsapásokra számíthatsz magyar nyelven.
[CCHU] oMACIo
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Most is csak a szopilla megy, TR minden bázison lerohan minket 4 millió repülővel és tankkal, ezek meg csak azért se mennek fel a tetőre a légvédelmi/tankelhárító ágyúkhoz, az emeletet is a TR tartja becarás.

Wannabeapro: hm itt minden jól meg van bonyolítva.HUNMadRacer
-
Wannabeapro
tag
válasz
Visormail
üzenetére
A /say-t csak a közelben lévő társaid látják.
A /yell-t tudod arra használni, hogy minden közeli játékosnak üzenj (más frakciók is látják).
A /tell <Játékosnév> privát üzenetet küld, de ha már rádírt korábban, /r szimplán és akkor az utolsó neked privátüzenetet író személynek válaszolhatsz.Vannak a különböző chat fülek General, Squad, Outfit és ha Squad vagy Outfit chatben van az illető akkor nem látja a privát üzeneteket csak ha visszavált Generalra.
-
Visormail
addikt
"Ha meguntad hogy egyedül szívsz Ceresen" "Ha már unod az NC zerget" hát én tapasztaltam ezt ceresen NC-ként is
Mostanában sokszor sehol senki, átvonulnak rajtunk mint egy rakás ...on és 0 érdeklődést vált ki, hogy sorba foglalják a bázisainkat, úgyhogy itt se olyan rózsás a helyzet.Ha nyomok egy entert és ott van alapba a /say előtag, tehát simán írok akkor azt elvileg minden NC-s látja, vagy csak aki a kontinensen van, vagy mi? Egy magyar csákó ma adott barát kérelmet amit el is fogadtam. Írogatott nekem, de nyilvánvalóan nem látta amit válaszoltam, de nem értem hogy miért.
-
jonnyjoker01
veterán
Még mindig nem kaptam certet. Azt hiszem írok a supportnak. Már három nap eltelt.
-
crey
addikt
Ugyan kb. senki nem használja a planetside2.eu fórumot, azért még gyártottam oda egy outfit recruiting postot.

Továbbá kérdés, a planetside2.hu-t melyikőtök csinálja (azt hiszem volt itt felhívás)?
-
-
Visormail
addikt
14órától karbantartás.
-
crey
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Miért? Szerintem ez egy elég jó ajándék volt. Mármint a Camo mindig ízlés kérdése, hogy tetszik-e vagy nem. A certet meg arra hupálkodhatod el, amire szeretnéd.

-
Wannabeapro
tag
Annak ellenére, hogy ez egy ír ünnep pont az európaiak és köztük maguk az írek, nem kaptak igazi Szent Patrik napi ajándékot.

-
zolee0307
őstag
Tegnap én is megkaptam 300 certet. Bár egy camót még lökhettek volna hozzá.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem se tűnt fel, hogy kaptam volna bármit, pedig beléptem aznap.
-
Creever
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem megjött a 300 cert tegnap este, lehet csúszásban vannak a srácok

-
jonnyjoker01
veterán
Srácok én nem kaptam semmilyen ajándékot... Még...
-
MedweSajt
tag
Nem rég kezdtem a játékot, most jött össze 1000 cert érdemes elkölteni egyben egy drága fegyverre vagy inkább a különböző képességeket húzzam, magasabb szintre ?
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
+ US accountokhoz lehet szerezni free SC-t, ha regisztrálsz más SOE játékokra. (legalábbis régen lehetett)
-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Elvileg igen. Gyakorlatilag pl. Akik már a beta tesztjor regisztráltak, maradhattak us accounton, illetve az EU szerverek közül talán valamelyik nem PSG által üzemeltetett. Vannak trükkök, higy mégis SOE accountot regisztrálj amúgy, de a legtöbb eu játékos psg-s.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- nem kell hozzá NC Max-nak lenni, tudja ezt a Vanu is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)