Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
Amantius #2439 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz ez a kontinent lock, legalább más kontinensen is lesznek csaták. Valóban kevesen lettünk, több szerver összevonás is volt, mostanában kevés a jó csata szerintem, sokkal kevesebb helyen alakul ki jó, nagy csata.
Nekem az updatek, kontinens, bázisok terén eddig bejönnek, a fegyvereknél viszont úgy érzem, hogy a tr-t jobban nerfelik.
Egyedül a bio labos átalakítás nem tetszik, nem lehet felmenni a torony tetejére, csak az oldalára.
-
válasz
Amantius #2062 üzenetére
Pedig várunk!
Olyan partykról maradsz le bakker... tegnap előtt is 10-en toltuk egyszerre, egészen olyanok voltunk mint egy rendes outfit, akik értelmesen taktikáznak, pontokat vettünk be túlerő ellen, kaptuk a dícséreteket, hogy milyen jól is toljuk, etc.
Shing: azért ez így nem teljesen igaz, hogy mutatja a pozíciót (legalább is a release notes szerint, még nem láttam a játékot):
"A minimap displaying the killer’s relative position to yours. The killer’s position will only be revealed if the killer was previously spotted. In the case where the killer was not spotted, only the general direction of the killer will be shown. (Please note: You are still really dead)"
-
RichieTri
senior tag
válasz
Amantius #1944 üzenetére
az a 40megás cucc.. a "szokásos" planetside2.exe... általában ha 40körüli a hotfix akkor az az exe szokott lenni.
LOL gondolom most lefelejtették az 1,7gb végéről hahaha köszi SOEcsak azt nem értem miért írnak up to 3 hour-t ha soha sem tudják betartani. tegnap este 8 körül ültem le erre még mindig locked volt a szeró(miller)
vajon az új NS rifle-t meg a sniper fegyókat mikor teszik már végre bele?
sőt én azt gondolom, hogy nem csak a battle tankoknak(m.rider,prowler,vanguard) ESF-eknek kéne különböznie egymástól , de az összes(flash,lightning,sundi,liberator,galaxy) járműnek empire-specifikusnak kéne lennie. bár ha jól emlékszem a flash-re már voltak régebben artworkok...csak hát az a sok optimalizálás elvitte az időt és még a hossint sem tudták megcsinálni csak egy teljesen új amerisht
-
Wannabeapro
tag
válasz
Amantius #1887 üzenetére
Minden nagyobb bázison (Amp, Bio, Tech), azok outpostjain, és Toweren lehet kérni akkor ha a Warpgatel összeköttetésben van legalább egy Techplantje a frakciódnak.
Tehát ha pl Esamiron, az egyetlen Techplant nem a tiétek akkor Main Battle Tankok felejtősek. Viszont ha van Techplant de nincs összeköttetésben a Warpgatel akkor szintén csak a Warpgateről lehet kérni.
-
hipó
tag
válasz
Amantius #1605 üzenetére
Tettem vele egy próbát, a végeredményt feltöltöttem youtube-ra, innen elérhető: [link] A képaránnyal valami nem stimmel, youtube-on nem tudtam állítani, de a vlc-vel meg lehet oldani, hogy normálisan játssza le. A programmal magas minőségen a 8 perces videó 2,5 giga lett.
A játék felbontása 1280x1024, motion blur, ambient occlusion, fog shadows és növényzet kikapcsolva, az árnyékok és fények minősége mediumon, terep és karakterek részletessége low, minden más maximumon. A látótávolság 1000 méter. -
Loha
veterán
válasz
Amantius #1467 üzenetére
Test szerverre ma vagy holnapra ígérik az első sebesség javító patchet, de én inkább azt mondanám, hogy a héten elvileg jön
.
We’ve optimized UI, physics, sound, player processing, rendering code, and much more. We increased our total thread count, but more importantly we made those threads more efficient.Aki belép a teszt szerverre a patch kiadása után, de mielőtt még menne a live szerverre, kap 3 napos XP boostot, szóval érdemes letölteni és szétnézni rajta. (Ugyan azt az felhasználónevet kell használni amivel a live szerveren is játszotok)
If you log on to Test Server any time from today until the day before the patch goes live, we’ll give your Live account a 3 day XP boost to use on any character.
A teszt szervert innen tudjátok letölteni, külön launchere van és 14GB jelenleg, teljesen független a live játéktól, de működik a live felhasználónevetekkel is.
-
vaakuum
addikt
válasz
Amantius #1235 üzenetére
Vanu, de a szervert nem tudom megmondani. Amikor regeltem, ott voltak a legkevesebben éppen. Én meg ilyen őrült vagyok, hogy a gyengéhez csatlakozom alapból, mert ott a kihívás.
De ahogy látom, van még 2 másik slotom, tehát célszerű lenne valami TS-el működő csapathoz csatlakozni (úgy mégiscsak összetettebb a játék) egy másik karakterrel, ez meg jó lesz olyan nulladik, játékkal, környezettel, fegyverekkel, cuccokkal ismerkedős karinak. -
vaakuum
addikt
válasz
Amantius #1234 üzenetére
Tegnap bementem a training-re, és vagy 4 órán keresztül lődöztem a bábukat, meg a tankokat, meg mindent, amit találtam... de ezt még el kell játszani párszor, mert annyi cucc van, és a nevük is hasonló sok esetben.
Ami viszont döbbenet, hogy ha már kompenzátort lehet tenni egy puskára, akkor azt a kompenzátort miért nem úgy teszi fel, hogy átlósan ne másszon már el a lövés
Pisztoly nagyon jó, van olyan, amivel 3 találat hozza a killt...és egész gyors is ráadásul. De nyilván nem arra kell először költeni.
Az a baj, hogy rögtön az elején elnyomtam véletlenül valamelyik karinál egy 100-as értékű fejlesztést, és most vihetnék vele 3 gránátot is akár, de gránátom meg egy sincs, mert ahogy nézem, eléggé drága.
-
vaakuum
addikt
válasz
Amantius #1228 üzenetére
ÖÖÖÖ...de ez a két újratöltési sebesség ugyan annál a fegyvernél van. és a wikia oldalon is van minden egyes fegyvernek két utántöltési ideje, ahogy látom.
Szóval azt nem értem, hogy melyik az igazi...vagy hogy mitől függ, hogy pl a default Orion VS54 típusú LMG-nél akkor a 3.045 vagy a 4 másodperc a tényleges? Mitől függ, hogy melyik szerint cserél tárat?
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
Amantius #1164 üzenetére
Szerintem is, csak az átlagember hozzáállása sztem, meg tényleg kevés a reklám(pl mikor látom majd gamestar.hu háttereként? Outfiteknek is ilyen kis oldalaik vannak meg minden... Pro7 helyében felvenném minden fő gamer médiával a kapcsolatot, hogy támogassák valahogy az outfiteket mitomén )
Az sem segít, hogy magyarországon tudtommal gamecard nem is kapható, ami megintcsak kiesett reklám még ha nem vásárolni senki se akkoris -
zolee0307
őstag
válasz
Amantius #915 üzenetére
Én is remélem, hogy a fagyások végleg megszűntek. Nekem inkább a reset gomb működött sokat
Wannabeapro: Nem rossz ez, meg a ribbon is jó, elég jól adják az xp-t. Ami tetszett, hogy nem tudtam átjutni amerishre alertezni, csak a várólistán voltam, de így is megadta az xp-t (remélem nem bug.)
-
Loha
veterán
válasz
Amantius #614 üzenetére
Kékhalálnak mindig hardveres vagy driveres oka van, tehát a PS2 nem okozhatja önállóan.
Más:
Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki ezt a Win7 tweaket:
TWEAK: Enable HPET (in BIOS and OS) for better performance and FPSRöviden:
cmd futtatása adminként -> bcdedit /set useplatformclock true -> újraindítás
Ezzel azt érjük el, ha a HPET nincs letiltva a BIOS-ban (de ha le van az sem baj APIC is jobb mint a standard), hogy a Win7 csak a HPET-et fogja használni mint rendszeridőzítőt, nem pedig többet kombinálva (TSC+HPET), így pl.: PS2-ben megszűnik az a jelenség ami sokaknál fennáll, hogy teleportálódgatnak körülötte az emberek.Visszacsinálás:
cmd futtatása adminként -> bcdedit /deletevalue useplatformclock -> újraindítás -
válasz
Amantius #485 üzenetére
Creevert nem fogod itt megtalálni, nem PH! Tag. De engem igen a játékban, crey7 nicken.
ha adsz egy nicket berántunk az outfitbe (ami amúgy RZHUN).
Amúgy ha arra gondolsz, hogy a játékban hogy találsz meg, akkor megnyomod az M-et, ott alul kiválasztod a social gombot, bal oldali panen Friends és ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest