Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2698 üzenetére
Az új optikák nekem nagyon bejöttek érezhetően javult is a teljesítményem, mert jobban látni bizonyos szitukban és végre mindig a képernyő közepén van, függetlenül a fegyver animációtól. Ja, meg van különböző színekben és formákban is.
Amit hiányolok a patchből az a beígért tájékoztató UI a letett aknák állapotáról.
-
Blade_W
tag
Új [patch], kiemelnék néhány finomságot:
Balance (haha)
Striker
The T2 Striker (and variants) can now be dumbfired and is no longer able to lock-on to targets. While in flight, the rockets will automatically lock-on to hostile aircraft if they pass by within range.Van egy videó még a teszt szerverről: a sebzését 100+50-re csökkentették (vagy fogják csökkenteni, a changelog erről semmit nem ír)
Membership
Non-Members will no longer gain certs while offline. We've done this for two reasons:
Offline cert earning is not communicated effectively as a general login incentive and does not achieve its goals.
Removal from non-members increases the overall benefit of being a Member.ez no comment, membership vs free vitába nem szállnék bele, de aki nem member, ámde fizetett már ezért-azért a játékban most szívhatja a fogát
Optics Changes
All 1x, 2x, 3.4x and 4x sight reticles have been updated to be dynamically drawn, rather than static geometry. This will better represent where the weapon is aimed when moving, firing, or flinching.
Talán ez lesz az a javítás, hogy végre oda mutat a célkereszt, ahova valójában célzunk...
Experience Reward Changes
Ezt az egész részt nem másolom be, érdekes változásokat hozhat, és várhatóan kevesebb lesz a spawnroom camp, és több a control pont védés
-
Loha
veterán
Érdemes megnézni:
Planetside 2 - Flawed (a cinematic montage)
-
Loha
veterán
válasz
bigobert #2690 üzenetére
Joystick támogatás úgy tudom nem működik rendesen, de ha működne is, az egér + bill. kombó a PS2 repülési modelljéhez sokkal jobban passzol. Csak akkor érdemes nekiállni PS2-ben repülni, ha jól tűröd a kudarcokat és türelmes vagy, mert a killekben gazdag ESF élményhez, nagyon sok halálon át vezet az út.
-
bigobert
tag
Sziasztok!
Rég nem játszottam a PS2-vel. Most viszont lenne kedvem megtanulni repülni benne. Van köztetek olyan, aki jostickkal repül? Lehetett hallani valami bugról is a joy támogatással kapcsolatban.
-
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2680 üzenetére
Köszi, remélem minél hamarabb javítják.
Loha: az jó ha sok játékos van, de lehet nem így kellett volna ezt az összevonást megcsinálni, eléggé rombolja a játékélményt.
-
zolee0307
őstag
Nektek nem lett megint magas a ping? Folyamatosan eltűnnek, vibrálnak, ide oda "teleportálgatnak" az emberek, fedezékben meghalok, sok lövés kell egy killhez, stb. ? Megint mintha kezdene sz@r@kodni a játék.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2676 üzenetére
Ugyan már, mi a legjobb módszer a nyelvtanulásra? Hát persze, hogy 5 órán keresztüli kommunikáció játék közben.
-
Blade_W
tag
Tegnap sikerült pár órát játszani, első benyomások:
- Valkyre: érdekes darab, lehet bele spawnolni, de baromira sérülékeny, alig van páncélzata, és a nyílt, hátsó ülésekben te is sérülsz. "Cserébe" kiugrani sem lehet belőle, mint a galaxyból. Azért egy 4-5 Valkyre-os platoon rusht megnéznék egyszer
- Performance: a játék sokkal gyorsabban tölt be, kontinensen belül is gyorsabb a zónák betöltése, viszont a kontinens váltás sokat lassult. FPS-ben is egész szép javulást tapasztaltam, valamint javult a hit regisztráció, elkezdtek messzebről is meghalogatni az ellenfelek.
- Squad/platoon leader bónuszok: végre! Ösztönzik a játékosokat a csapatjátékra. Tegnap egy nagy platoonban megkaptam egy squadot, és nem tudtam miért kapok ~5 percenként 600xp-t, szóval tetszik.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2671 üzenetére
"200mbites nettel" kevés, kevés
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2669 üzenetére
Kiszögellésbe fennakadsz ugyanmár, a régebbi battlefieldekben tankkal nem tudtál felmenni a patkára se, ütközésnek vett minden 2cm-es akadályt és úgy sérült is tőle mintha rakétával lőtték volna
98000-es ping no comment, nem egy Zimbabwei kunyhóból kéne netezni talán
-
jonnyjoker01
veterán
Még több optimalizáció, yeah.
Bár nekem ez most nem mond sokat, nálam futott maxon a játék mindig is. Ettől függetlenül remélem több játékos jön, ha csökken a gépigény. Azokat a hülye dolgokat, hogy fennakadok egy kis kiszögellésben a hegyen, javítják? Kb 50-szer haltam már meg úgy
Ja és btw tegnap előtt 98000-es pingem volt
-
Loha
veterán
válasz
egyedülülő #2666 üzenetére
Játékosbázist nem vonják össze a PS4 játékosok érdekében, de ez nekünk PC-seknek is jó, mert így megkapunk minden PS4-es optimalizációt.
-
Loha
veterán
Valszeg holnapra halasztják a patchet.
Úgy néz ki, most vonják össze a PS4-es és PC-s változatot amiket eddig külön fejlesztettek: PS4 codebase integration
PMC (Performance/Memory/Crashes)
Fixed an issue where players could end up in a bad state of hit registration after reloading and firing exactly as the reload ended.
Fixed an issue where objects from one zone would sometimes appear in a different zone.
Fixed a crash where textures could be unloaded while still in use.
Fixed an issue where graphical artifacts could appear after unlocking the machine.
Better management of terrain object memory.
Fixed a possible crash while loading actors.
Zone performance: Better tuning of some data structures.
Zone performance: Throttling client request for profile stats to a 30 second maximum.
Zone performance: Better caching of vehicles and other types of objects.
Zone Performance: Some fixes identified during profiling.
Zone Performance: Changes to object-to-object awareness system.
World performance: Better tuning of some data structures.
Fixed a hitch issue -
jonnyjoker01
veterán
válasz
egyedülülő #2661 üzenetére
Huh legalább nem leszek emiatt ideges...
-
egyedülülő
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2660 üzenetére
Megnyugtatlak vége a dupla xp-s időszaknak. Pontosan 2 napig tartott, szóval ez lett volna amit kaptunk az ő bénázásuk miatt. --i-- Sony
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
egyedülülő #2659 üzenetére
Csak tippelek, hogy egy hétig megy, nem láttam sehol kiírást, hétfőtől indult, ez ugyebár nem szokványos, általában hétvégén szokott lenni, ezért gondoltam, hogy most végig tolnak egy hetet. De nem biztos.
-
egyedülülő
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2648 üzenetére
Szuper, hogy pont mostanában csak esténként tudok leülni a gép elé. Meddig fog tartani az akció? Honnan számolja a hetet?
-
jonnyjoker01
veterán
Oh bakker milyen jó hogy pont ezen a dupla xp héten romlik el a gépem. Szerencsére a szervízből azt mondták, hogy max holnaputánra kész, bár akkor pont vizsgázok. Ha csak ezt a 2 napot élvezhettem is, szerintem megérte
-
Voluman
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #2655 üzenetére
Az implantoknál lehet, de az a gáz hogy nem tudod beállítani, hogy mit csináljon. Bedobsz öt ugyanolyan szintű implantot és kapsz egyet véletlenszerűen a következő szintűek közül ( véletlenül sem azt amit szeretnél
)
-
Shing
őstag
Én is így vagyok vele.
Bár mostanában nem játszok, de van a karakteren pár ezer cert... Persze alacsonyabb szinteken még bőven van mire költeni, ott nem érdemes még gyűjtögetni. De Charger-ből is van 100, majd ha lesz értelme az implant-eknek akkor elkezdem használni őket és nem is kell félni, hogy kifogy a cucc.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2650 üzenetére
Sokkal jobb tudni 1600 cert birtokában, hogy bármikor vehetsz egy 1000 certes fegyót, ha úgy tartja kedved, mint venni egyet, aztán bánkódni, hogy az alap fegyó jobb...
-
Creever
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #2650 üzenetére
Ha jól tudom 10.000 cert a max, utána már nem számolja
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2648 üzenetére
Szerintem ne szórd el egyből az 1600 certedet, hanem gyűjtögess tovább.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Creever #2647 üzenetére
2-3 hsszel feljebb
Amúgy ez a duplaxp hét nagyon durva... naponta tudnék új 1000 certes fegyvert venni
Eddig (úgy, hogy az első nap, azaz tegnap alig játszottam) 1600+ cert jött össze.
Jó, mondjuk ma a duplaxp kívül még volt egy 50 %-os boostom is plusz a játékban még 45 % tehát egy normális kill 400 xp-t hozott. Menace kill 1500 xp-ről nem is beszélve
A SOE tudja, mivel kell kielégíteni a játékosokat, ha valamit elbsznak
Más: összegyűlt ugyebár ez az 1600 cert, de nem tudom, mire költsem
(ilyen se volt még) mivel infiltratorral játszok egy csomót ezért a vandal fegyóra gondoltam, de mivel már van egy empire specific sniper rifle 1,25-ös iron sighttal, ezért nem nagyon pazarolnám rá a pénzt (egyenlőre
)
Javaslat, mi OP?
-
Creever
csendes tag
Így hogy összevonták a cerest és a coboltot, van esetleg aktívabb vanu outfit?
-
Voluman
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #2644 üzenetére
Már rajta is vagy a listán: https://www.planetside2.com/players/#!/outfits/?limit=50&outfit=37518435864361777
-
jonnyjoker01
veterán
Nem tudom Cobalton ki a Vanu féle BIKA klán feje, de jelentkeztem KidneyStealer néven
Más: A directive-k eladhatóak lesznek steam achievement formájában?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
egyedülülő #2642 üzenetére
Sajnos ma nem találtam Cobalton jó csatákat (Vanu). Volt, hogy mi zergültünk, ami nem jövedelmező, volt, hogy az ellenség volt túlerőben. Alig volt most balanszolt csatám.
-
-
Visormail
addikt
válasz
egyedülülő #2640 üzenetére
Na a mocskos TRVANU, azok kötöttek belénk, mi csak békésen törtük a kirakatokat. Lúúúúújzaváros, Lúúúúújzaváros!
-
jonnyjoker01
veterán
DuplaXP van!
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2635 üzenetére
-
Visormail
addikt
Pénteken végre online volt a klánból egy rakat ember, volt klán squad meg minden, na ez jó volt
Hétvégén már csak 2-4 ember volt amikor játszottam.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
egyedülülő #2632 üzenetére
Na igen, történt velem is furcsaság. Játszottam egy kicsit reggel majd félreraktam, el kellett mennem valahova. Megyek vissza nem megy a szerver mondom francba. Később visszanézek, minden működik, játszok, pár perc múlva: Maintenance in 15 minutes. Rohaggyá meg
-
Loha
veterán
válasz
egyedülülő #2623 üzenetére
Cobalt meg Miller lett összevonva meg az Emerald, de az Emerald ugye -6 óra eltérésben van az EU-hoz képest.
-
Visormail
addikt
válasz
egyedülülő #2624 üzenetére
Most léptem ki, ma is simán be tudtam lépni cobaltra 8:15 körül.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2625 üzenetére
Most azt írják, hogy DDOS támadás alatt vannak a szerverek.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2625 üzenetére
Szerintem nem.
-
jonnyjoker01
veterán
Ha Cobaltra be szeretnék jelentkezni és azt írja ki, hogy logging in... akkor azt jelenti, hogy tele van a szerver gondolom. Ha viszont várok akkor egy queue-be kerülök? Továbbá, ha ott hagyom a gépet akkor majd valamikor bejelentkezik?
-
egyedülülő
őstag
Szuper....Cobaltra megint nem tudok belogolni. Úgy látom ma sem fogok játsani túl sokat.
-
egyedülülő
őstag
Érdekes, hogy csak a Cobalt van tele folyton meg a Miller? Hozzáteszem azok miatt jön a legtöbb panasz is. Elveszett fegyverek, lag, ping, nem tudnak belogolni és folyton lezárják a szervereket. S az sem igaz, hogy tele vannak, mert csúcsidőn kivül is ugyanúgy szenvedés tud lenni a belogolás sokszor.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2620 üzenetére
Mennek a szerverek csak csurig vannak.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
egyedülülő #2619 üzenetére
Az oké, hogy írtad, de már 15 órája!!! Ha azóta nem mennek a szerverek, akkor nagy slamasztikában van az SOE.
-
egyedülülő
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2618 üzenetére
Ezt irtam fentebb is. Cobalt lutri hogy be lehet e jutni mert folyton szórakoznak vele. A hiba még áll és nem tudom mikor fog javulni.
-
jonnyjoker01
veterán
EZ MÁR POFÁTLANSÁG HOGY MEGINT NEM ELÉRHETŐEK A SZERVEREK!!!!!444NÉGY!!!
Legalábbis Cobalt, amin a fő karim van
-
jonnyjoker01
veterán
Btw nem tudom feltűnt e nektek de az új splash screen kicsit nagyon NC-orientált
-
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2613 üzenetére
Nekem csak egy patch kell, hogy 100%on használja a procit
-
-
zolee0307
őstag
válasz
egyedülülő #2609 üzenetére
Pedig mostanában mikor belépek a pingem jobb lett, mindig 80 ms alatt vagyok. Igaz most nem játszok. Ezek szerint nem javult a helyzet? Azt hittem javulnak a dolgok.
-
egyedülülő
őstag
Ma megint lekapcsolták a Cobalt-MIller párost. Ez most már kezd unalmas lenni, főleg, hogy csak ezen a két szerveren játszom. Hozzáteszem a népharag kezd tetőzni, hiszen a probléma nem javult semmit a szerverösszevonás óta. Jó lesz, ha a fejéhez kap a soe végre és tesznek valamit az ügyben ténylegesen. S tényleg járna valami kompenzáció a játékosoknak ezeken a szervereken a sok vergődésért.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Visormail #2606 üzenetére
Hát passz... Ez nagyon furcsa, lehetséges hogy megint valami SOE-s különlegesség.
Más: Rászántam magam ma egy Siriusra, és azt kell, hogy mondjam, compensatorral és forward grippel megcsináltam azt a 250+ certet két óra alatt boost nélkül
Más: DX9-es a játék? Basszus nem hiszem el
-
Visormail
addikt
Leesik az fps-em időnként 30 körülire és kiírja a beépített fps jelző, hogy cpu miatt. A rivatuner szerint viszont, mind a 4 mag 60-80% közt ingadozik (meg minden másból is azt mutatja, hogy van tartalék: ram, gpu, vram). Ilyenkor ezt vajon miért csinálja?
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2602 üzenetére
A sunderer-re kell megvenni és rátenni a Nanite Auto Repair System fejlesztést a Defense Slot-nál.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2600 üzenetére
Ja, még mindig nem megy cobalt, logging in után bezárja magát. Server Maintenance van kiírva mára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple MacBook
- Nők, nőügyek (18+)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest