Hirdetés
- iPhone topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
Service announcement: The servers will be brought down for the implementation of a Hotfix.
Downtime Start: 15:00 CET (14:00 GMT)
Downtime ETA: Up to 3 hoursThank you for your patience and understanding.
-
crey
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Addig volt használható? Addig olyan OP volt a Vulcannal együtt, hogy ütöttem a falat mérgemben. Full kompozit armoros Liberator-ba 45%-nyi sebzést tolt.

Mondjuk tényleg látványosan leszokott a TR erről a fegyverről, az utóbbi időben Schytera sem kapok sokat belőle (bár nem is Schyteolok annyit).
-
Wannabeapro
tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Az új bolt action fegyók ha minden igaz 19.-én jönnek.
A Phoenixel azért nem egyszerű infantryt ölni, mivel egy telitalálatba se fog belehalni és mozgó célpontot még egyszer is nehéz meglőni (és eleve csak távoli célpontokra érdemes használni, persze 250 méteren belül).
Egy nagyon tuti módszer azért van infantry ellen: ha enginer áll a turretjénél és azt szétlövöd akkor az engi is meghal
-
crey
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Na hát ez gyönyörű....

Vidd a Lancert, neked adom! Kérjük a Strikert helyette
úgy útálok TR ellen levegőben harcolni, mint a franc, aminek az egyik oka a striker. A lancert szerintem értelmes Vanu player nem veszi meg, inkább a decimatort helyette.Tegnap én is daráltam... Regent Rock környékén csatáztunk az NC-vel.... A MAX-ot nem szeretik a puhatestűek

Jonnyjoker: tegnap este vártunk, mi főleg este játszunk (elfoglalt dolgozók vagyunk amúgy).
De lehet hogy vannak fent (vagy lesznek tőlünk TS-en). Lee, Sampi, vagy Dave talán lesz ma délelőtt is.
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
1. Megvetted hozzá az Advanced Mobile Station certet?
2. Nem tudom, automatikusan aktiválódik-e vagy be kell rakni slotba, ha igen, akkor be van-e rakva a képesség?
3. Lehet, hogy lehívtad a sunderert, és utána vetted meg a képességet, és ezért még nem tudtad használni?
4. Rossz a b betű a billentyűzeten, vagy elállítódott a beállításoknál? : ) -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudom a sunderert deployolni? Nyomom a B-t ami a deploy parancshoz van rendelve, de semmi sem történik.
-
RichieTri
senior tag
a topik kvízzé vélt...
"ki tud többet Auraxisról"
egyébként nálam is necces volt tegnap este a belépés...egyszer olyan 9 körül még a szerver is disconnectált. viszont előtte és utána mikor bent voltam minden simán ment.jaés jaés...megint megdumáltam magam a prémiumra. egyszer már voltam, tavaly május környékén adtam vissza. a legmagasabb fokozatig tornásztam fel. gondoltam most ha előfizetek biztos megint a leggyatrább szinten leszek... és nem.

outfittünkben most mindenki a stalkercloakot nyomatja tegnap olyan mészárlást rendeztek a srácok.
én a sniper fegyók miatt csalódott vagyok :S de legalább a HSR-1 -t megcsinálták picit használhatóbbra
viszont az még mindig idegesít, hogy miért van az NC-nek(főnix) és VS(lanszer)-nek is olyan specifikus launchere amivel gyalogot is tud támadni a TR-nek(sztrájker) meg a nincs?!ez így nemigazság

-
Wannabeapro
tag
válasz
Amantius
üzenetére
Minden nagyobb bázison (Amp, Bio, Tech), azok outpostjain, és Toweren lehet kérni akkor ha a Warpgatel összeköttetésben van legalább egy Techplantje a frakciódnak.
Tehát ha pl Esamiron, az egyetlen Techplant nem a tiétek akkor Main Battle Tankok felejtősek. Viszont ha van Techplant de nincs összeköttetésben a Warpgatel akkor szintén csak a Warpgateről lehet kérni.
-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Csak tech-planten, vagy a warpgate-n van nehéz tank.
-
Visormail
addikt
Az mi amikor egy vehicle terminalnál nincs tank, vagy csak light tank?
-
Voluman
csendes tag
Sikerült másfél órát játszani a leállás után, aztán megint leállt. Az utolsó egy óra alatt szerzett XP-t, killt elfelejtette, viszont amikor engem lőttek le azt megjegyezte.

-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Még mindig nem megy, írják akiket beengedett hogy őket is kidobta és nem lehet belépni.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
16 perce? Ezek 16 órát szokták késni.

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jó, látom 3 órára módosították a maxot, de már az is letelt kerek 16 perce
(nézzétek el a függőségem
) -
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
heheheeeee
.... látom te még tapasztalatlan vagy PS2 update mechanizmusában....
Szóval az úgy működik, hogy meghírdetik az updatet, lezárják a szervereket 2-3 órára.Jönnek a userek kb. három óra múlva, amikor az EU primetime kezdődik, és kezdenék basztatni a játékot --> nekiesik egy rakat ember a gamenek, és már account szerver becsuklik a terheléstől.
Aztán rájönnek kb. 50%-os terhelésnél, hogy valamit nagyon elkurjantottak, és akkor lezárják őket újra. Van hogy 4-5 órára, amíg kiderítik mi a hiba, van hogy 1-2 napra.

Aztán utána egy double XP weekendel kompenzálnak, ha nagyon elbarmolták a dolgot. De a legutóbbi major update egész jól működött, nem volt vele nagy para.
Amúgy meg Downtime ETA: Up to 3 hours. Szóval nem kettő.

-
jonnyjoker01
veterán
Jól látom, hogy nem működnek a szerverek? Nem úgy volt, hogy 3-tól nem megy és max 2 órán keresztül nem lesz elérhető?
-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
"Amíg ki nem ábrándul a condomruházatból és nekiáll inkább egy férfiasabb accot fejleszteni."
Zacskóban kicsit szorít, de ha tökön lőnek, még jól is esik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem is a ruha miatt megyek Vanunak
Nagyon tetszenek a fegyverek. Szerintem a TR-osok néznek ki a legjobban, azért is választottam azt korábban.Kicsit fura lesz átszokni
Eleinte lehet pár ally is elhullik körülöttem. 
Holnap lesz fent valaki reggel 8 és du 2 között? Grindolom az xp-t keményen egész délelõtt. Szombaton reggel 6-11 vagyok elérhetõ, vasárnap úgyszintén. -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Sajnos nincs időm több karakterre
- meg akkor már normálisan csinálnám, szóval ha ki lesz maxolva a VS, talán akkor nyitok egy TR-t Milleren 
-
PeeterssoN
őstag
Jaj hát nem akarom én átcsábítani...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De vele együtt indíthat párhuzamosan még egy karit; be - be lépeget a kötelező certekért, ribbonokért és mehet isten hírével. Amíg ki nem ábrándul a condomruházatból és nekiáll inkább egy férfiasabb accot fejleszteni.
Titeket is szívesen várunk.

-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha valaki még jönne Vanunak Ceresre, várjuk szeretettel itt

etejedu: ne próbálkozz a kollega átcsábításával, Vanut akar kipróbálni Ceresen...

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
azt tudom. inkább vanu lennék most és akkor ceresen. ha viszont nem tetszik akkor átmegyek millerre trnak

-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A certjeidet nem tudod átvinni csak az sc-t.
Szòval ha csak ez a gond akkor nyugodtan indithatsz egy karit a milleren tr oldalon! -
Visormail
addikt
válasz
Voluman
üzenetére
Kösz megvan HUNMadRacer, azt is megtudtam hogy benne vagyok egy outfitbe, ez nekem új

-
jonnyjoker01
veterán
Mivel elúszott egy csomó certem, úgy döntöttem vanu leszek ceresen
majd kérnék outfit nevet 
-
jonnyjoker01
veterán
Elmondaná valaki, hogy miért van az, hogyha bemegyek a VR TRAINING-be, és ott abilityket vásárolok, miért tűnik el a certem? Ugyebár kiírja, hogy a vásárlás csak ideiglenes, és minden visszaáll az eredeti állapotba. Ki akartam próbálni mennyit gyógyít a healthpack kimaxolva, de a certeimet felemésztette, olyan, mintha rendesen megvettem volna. ( "mindössze" 200 certem úszott el a 356-ból. így persze várhatok az 1000 összegyűjtésére
(((( ) -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Passz egyenlőre, de lehet kellene kitalálni vmit

-
Voluman
csendes tag
válasz
Visormail
üzenetére
A statisztikákat a https://players.planetside2.com/ oldalon találod. A killboard folyamatossan frissült, a többi órás késéssel.
-
crey
addikt
No, érkezik az új patch, ma du. 3-tól le is lövik a szervereket.
Patch note:
Corrections
• The lost bonus membership certs have been restored. The individual amounts vary from player to player, depending on the amount lost. The grant includes an extra percentage as a thank you for your patience while we sorted this issue out.
• The lost individual WDS points have been restored. To make this as fair as possible, we moved everyone to one point below the next tier reward, which is a significant bump of extra points for most folks. Thanks for participating, and we appreciate all the great feedback on this event.Infiltrator
• New Tool: Motion Spotter
• When placed, the motion spotter spots all nearby moving enemy players on the mini-map
• New Ability: Stalker Cloak
• Stalker cloak does not drain energy as long as the infiltrator remains stationary, allowing the cloak to last indefinitely. However, stalker cloak prevents the use of the infiltrators primary weapon and regenerates slower than the hunter cloak.
• New Suit Slot: Adrenaline Pump
• Increases the Infiltrator's sprint speed while equipped
• New Armor Choices: Gold and Lumifiber
• New Weapon: MKV Suppressed
• The MKV has an integrated suppressor that prevents the user from showing on the minimap when firing. It features superior bullet velocity and long range stopping power compared to SMGs using optional aftermarket suppressors.
• New Weapon: Hunter QCX
• The powerful Hunter QCX Quad-Cam crossbow is a lightweight sidearm, capable of silently taking out targets up to medium range with deadly precise bolts. Has two unique rail attachments.
• Explosive Bolt: Replaces the default bolt with an explosive tipped variant that does light damage to MAX units and other enemy armor
• Recon Bolt: Replaces the default bolt with a low damage variant that includes a sensor device. The sensor can detect enemy movement within a limited range
• Cloak Improvements
• Reduced the cloak visibility when moving in all states except for sprinting. Sprinting retains the same visibility setting as before
• Cloak visibility will now transition faster when changing from one movement state to another
• For example, cloaked players will now reach the lower visibility state faster after they stop moving
• Fixed a bug that that was sometimes preventing the cloak visibility state from updating correctly
• For example, crouching will now always enter the crouch state. No more having to move slightly to reach the lowest visibility setting.
• EMP grenades will now destroy the below enemy explosives and deployables. This destroy effect will even work through cover.
• Tank Mines
• Personal Mines
• C4
• Placed Motion Spot tools
• Detect Tool sensors (this includes crossbow bolts)
• Spawn BeaconsDarklight Flashlights
• All Flashlight weapon attachments have been converted into Darklight Flashlights.
• The rail mounted Darklight Flashlight can illuminate hostile cloaked infiltrators and dark areas but the light can give away your position. The light can be turned on and off with the Toggle Attachment hotkey
• Cloaked Infiltrators will see their first person arms change color if they’re being illuminated by darklight as feedbackSquad Boosts
• They've returned to the Depot and have been improved.
• The self-buff portion of squad xp boosts is now 50%, up from 30%
• All squad xp boosts now buff the squad's xp gain by 5% per boost, up from 3%.
• Activating squad boosts will notify squad members that one has been activated.
• All Alpha Squad and Heroic Boosts now buff squad xp gains by 5%, including those already equipped.Valentine's Day
• For a limited time you can purchase pink and black/pink variants of the Hunter QCX. Getting kills with each special V-Day weapon will unlock a unique title.
• See the Depot for a selection of themed items and check out the Cheap Date and Unwanted Advance Bundles for the best value.Amp Stations
• Layout adjustments to Zurvan and Dahaka
• Adjusted Dahaka to provide more cover in the vehicle bay.
• Adjusted Zurvan walls to provide more visual awareness inside the base.WDS Preseason
• Changed scoring values based on Preseason Feedback
• Small Outpost:
• Capture / Hold value scales 2 -> 8
• Defend value scales 3 -> 25
• Large Outposts
• Capture, Hold, and Defend value scales 4 -> 16
• Bio Labs
• Capture Hold & Defend value scales 8 -> 32
• Tech Plants & Amp Stations
• Capture / Hold value scales 8 ->32
• Defend Value scales 12 -> 50
• Bio labs and large outposts have a smaller defend scaling simply because they have 3+ points and they are easy to cheese and get a lot of extra defense points out of it. So we lowered the value on these so the entire event doesn't boil down to cheesing these two facility types.Balance
• Tank mines are now smaller
• Coyote Missiles:
• Inner Radius Blast Range reduced from 1 meter to 0.35 meters
• Inner Radius Blast Damage reduced from 334 damage to 200 damage
• Decoy Flares will now prevent Coyote missiles from locking on
• Hornet Missiles
•Projectile Speed increased from 100 meters a second to 125 meters a second
• Tomcat Missiles
• You can now switch weapons once the missile is in flight and still maintain lock
• Antares LC projectile speed increased from 700 to 800 (matching the Saron)
• M20 Kestrel projectile speed increased from 650 to 750 (matching the M20 Mustang)
• M18 Locust projectile speed increased from 650 to 750 (matching the Needler)
• ESF Racer frames have had their cruising speed bonus increased.
• Reaver/Scythe Rank 3 now grants around +35 KPH up from +20 KPH
• Mosquito Rank 3 now grants around +30 KPH up from +10 KPH
• Underbarrel Grenade Launchers: Increased direct hit damage from 750 to 800. This was mainly to give a slight damage increase against MAX units and armor
• Pump-action shotguns are no longer stuck in iron sights during the chamber animation
• Semi-auto Scout Rifles: NC Shadow, TR HSR-1, VS Nyx
• Increased min damage from 250 to 280
• Projectile velocity increased from 500 to 550 on NC and TR, from 500 to 540 on VS (lower because of no drop)Misc
• Audio pass on Rocket Launchers. They should be heard at further distances and more distinct.Bug Fixes
• Fixed a case where locked on projectiles would ignore terrain
• Explosives will now blow up deployables and other explosives
• Fixed a bug that was often causing explosives to do partial damage. Explosion damage will now be more consistent across the board
• Fixed healing grenades not functioning at all
• Fixed an issue where the medic tool's heal beam would be invisible
• Reload audio for the T9 Carv and T9 Carv-S will now be synced with the animation
• Fixed issue where sometimes there were two liberator icons when previewing vehicle items
• The NC14 Bolt Driver's Rail slot options are properly available as certifications again
• Fixed an issue where notifications would sometimes persist
• Fixed a case where vehicle debris would do too much damage to other vehicles
• Fixed misspellings on External Fuel Tank certifications
• Fixed tooltip error in scout radar descriptions
• Fixed an issue where the reload HUD timer didn't match the weapon's animation in the centralized HUD mode
• The effect for the Heavy Assault resist shield will stay on for the entire duration of the ability
• Fixed fire animation sometimes freezing on burst weapons
• Visual tracers will no longer go through collision
• Can now obtain Auraxium Medal on the M9 SKEP Launcher. NOTE: Kills earned before this fix do not count towards progress
• Fixed issue where some platinum weapon variants (NS-15MP, NS-11CP and NS-357P Underboss) did not award ribbons
• Fixed some invalid attachments showing up for Coyote Missiles in VR zone
• Fixed the NS-44P Commissioner (platinum variant) having less ammo than the other Commissioner variants -
crey
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Szerintem csak statokat lehet megnézni, meg azt, hogy épp mit unlockoltál.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha tr-el akarsz játszani és szervert váltanál gyere a millerre és keress minket (cchu)! Mindig kell a friss hús a darálóba

-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
.
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
BR17? Azt gyorsan behozod, pár nap

Én BR87-et kapartam össze 33d 22h 42 min. Játékidővel

amúgy van életem.....

-
RichieTri
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
akkor kezdj egy új karaktert Milleren.
ott elég sok magyar van TR oldalon CCHU a nevük -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És akkor itt az elsõ fail: keverem a VS-t a TR-ral, TR vagyok (piros)

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ja, és Ceresen vagyok VS.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Nemrég csatlakoztam a játékhoz (még csak 17-es szintū vagyok) és meg szeretném kérdezni van-e az itteni tagoknak valamiféle klánja? Szívesen játszanék veletek (ezen a héten minden délelõtt elérhetõ vagyok). Továbbá szívesen hallanék light assault tippeket (VS- alap fegyó) és cert növelõ tippeket bármelyik kaszttal (jelenleg egy gépfegyverre gyûjtök infiltratornak)

-
crey
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
A Warpgaten tudsz a kontinensek között váltogatni (illetve most már lehetőség van bárhol egy másik kontinensre deployolni, ha megnézed bal oldalt a listát, amikor redeployolsz valahova, alul lesz a három warpgate.
Amúgy a VR traininget is a kontinens választónál találod meg, de ehhez fizikálisan a warpgaten kell lenned. -
Visormail
addikt
Na még ilyen is van? Nem tudom hol van a continental warp terminal, azt is most vettem észre hogy lehet a térképen váltani a kontinensek közt, mármint ha azok (az indar-on voltam eddig mindig) még nem mertem használni
Igen leginkább a medic-el mentem mindig és azt tápoltam eddig, de azzal kezdtem, hogy a gaussra vettem távcsövet/hangtompítót/meg azt a kart, illetve az armorját növeltem, most már a medic toolt is felfejlesztettem.
Az elején csak összevissza kolbászoltam, hogy vajon mit kell csinálni, most már kezdem érteni a dolgokat
-
Loha
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Mielőtt bármit megveszel, próbáld ki alaposan a VR trainingben.
Amire biztosan nem fogod megbánni, ha költesz (ezeket előbb vagy utóbb mindenki kimaxolja):
Engineer: engineer tool, ammo pack.
Medic: medic tool, nano-regen, C4.
Sunderer: AMS. -
Loha
veterán
Akármelyik oldalt választja egy kezdő, hátrányban lesz, mert nem ismeri a játékot, de én biztos vagyok benne, hogy a teljesen alap point and shoot Orionnal sokkal hamarabb sikeres lesz, mint a burst fire Gauss SAW-val, amire ha nem költesz 300 certet, nem is érdemes egy lapon említeni az Orionnal, de akkor már eleve jobban jár, ha 100 certért egyből megveszi a nagyon könnyen kezelhető GD-22S-t, de azzal meg szignifikáns DPS hátrányba kerül (1606 DPS vs. 1787 DPS).
Visormail: A pirosak (TR) sem használnak semmilyen űrlénytechet.

Ez a hivatalos vidi megvan mindenkinek?

-
Visormail
addikt
Sziasztok én is kipróbáltam csak a gépigénye nem kicsi így akadt mint a szemét, most a proci csere óta már szépen játszható. Eddig Battlefieldeket toltam, de most ez nagyon megtetszett. 15ös szinten vagyok, én azért kezdtem az NC-vel, mert minden játékban az emberi fajt választom

-
crey
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Abba bele sem gondoltok, hogy van egy pár
órányihavi játék a kezetekben, és ezért megy egy kicsit jobban egy új karakterrel is?
Persze aláírom, a VS fegyverek tényleg jelentősen pontosabbak, de ez egy kezdőn semmit nem fog segíteni, mert a játék többi elemét (amire ti már ráéreztetek) nem ismeri - emiatt így is, úgy is borul.
-
Loha
veterán
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Szerintem mindenki mást is: [link]
Downtime Start: 6 AM PT (3 PM CET)
Downtime ETA: 2.5 HoursNo game changes
DB hardware upgrade to eliminate long login times on patch days -
Wannabeapro
tag
Csak engem dob a betöltőképernyő után erre az oldalra ??
Ilyenkor mit lehet csinálni ?
Most látom, hogy server downtime
-
Wannabeapro
tag
Egyetértek.

Több hónap NC után, kipróbáltam a vanut és első gondolatom az volt, hogy ha ilyen brutálisan jók az alap, fejlesztés nélküli fegyverek akkor milyeneket lehet venni 1000ért ?
Egy kezdő nem sokat ér az erősebb NC fegyverekkel, ha egyszerűen el se találja az ellenfelét. A legelőnyösebb és legkönnyebb koncepciót a VS-nek adták, szerintem ez egyértelmű és részben érthető is (mégiscsak valami fejlettebb lények).
Az a nagy hátrányuk, hogy nem mindenkinek jön be ez a futurisztikus stílus és szerintem ezért játszanak vele kevesebben. -
Loha
veterán
ZOE nerfelésére a gyors helyett inkább a kib@szott lassú (~fél év) lenne SZVSZ a megfelelő kifejezés.
A kimaxolt charge a legjobb választás mindhárom oldalon, arra pl. hogy az NC pajzs milyen rossz a gyakorlatban, csak akkor jön rá az ember, ha használja egy ideig és nem csak totál kezdőkkel fut össze.aran:
Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni akkor a következők a mottók:
NC: Legerősebb ám legpontatlanabb
TR: Leggyorsabb ám leggyengébb
VS: Legpontosabb ám leglassabbSzerintem ez a kép sokkal jobban összefoglalja:

-
-
aran
csendes tag
Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni akkor a következők a mottók:
NC: Legerősebb ám legpontatlanabb
TR: Leggyorsabb ám leggyengébb
VS: Legpontosabb ám leglassabbEgyébként jah... A TR fegyverek a legcsúnyábbak szerintem is :/ Ha folytatom a TR karit, biztos NS fegyvereket veszek (ezek olyan NC feelingesek)

-
Shing
őstag
Biztos igazad van a MAX-es dolgokról, én annyira nem értek hozzá.

Hát rákerestem a server token-re és az "Archived features" résznél van most ott:
[link]
Ez most mit jelent náluk?zolee0307:
Én is camot kaptam, de még csak a 200-as volt meg. Viszont ez most nem úgy van, hogy minél jobb összesítve a frakciód, annál jobb cuccokat kapsz te is?aran:
Tényleg könnyű a vanus fegyverekkel lőni, de gondolom megvan a hátrányuk is. Az NC-s fegyók tényleg jól néznek ki, én utálom a TR-es fegyókat, mind kb. ugyan úgy néz ki és nagyon rondák. Remélem lesznek majd új modellek. -
aran
csendes tag
Ha valaki megkérdezné, hogy melyik osztállyal kezdje el a játékot mindenképp a vanut javasolnám.
Fő karakterem NC de van TR és VS is. És összességében szerintem a vanu fegyverek a legjobbak, mégpedig a könnyű kezelhetőségük miatt.
A full alap Vanu karival mikor elkezdtem játszani olyan streakeket nyomtam mint most a br85 NCvel... de a full alap TR-al szenvedtem.
A fegyverek mechanikája nekem nagyon bejött a vanunál, viszont az NC fegyverek realisztikusabb kinézete nekem spec jobban tetszik.u.i: lehet hogy a vanu kiegyenlített körülmények között túl erős lenne

-
-
aran
csendes tag
Lehet, hogy csak nekem tűnik így, de ceresen hullámzó a tendencia. (de legtöbbször valóban a Vanu háttérbe szorul)
pl: az őszi hónapok eleje felé nagyon megerősödött a TR (ez annó szinte minden szerverre jellemző volt),
Aztán szerintem ti vettétek át a stafétát, a téliszünet alatt úgy rémlik szinte mindig vanu fölény volt az összes kontinensen (Esamir nonSTOP lila volt mert arra emlékszem, hogy folyton VS terülteteken kellet keresgélni a hóembereket
)
És most NC nyeri az alerteket egész jól állunk a WDS-ben is... -
crey
addikt
Hát gyorsan le is nerfelték, de annyira, hogy ma már senki nem használja (ellentétben ugye az NC pajzzsal) - visszatértünk a Chargera, mert ok hogy gyengítették a Zealotot, de sikerült szét is barmolni azzal, hogy nem te tudod kapcsolni, hanem aktiválod, és 15 mp-et él, ha tetszik, ha nem.
Cobaltra mennék én is, ha lenne lehetőség. Amúgy ez a szerver token inkább pletyka szinten létezett, nem tudom hogy lesz-e belőle valaha valami... főleg, hogy nem szeretném bukni a motyóimat, amit most már így a lvl 90 felé közelítve összekapartam

-
zolee0307
őstag
Én a 200, meg a 800 pontnál is camót kaptam (franc bele, nem érek vele semmit). Elfogytak a normális packok, vagy mi?
-
Shing
őstag
Azért a Vanu-nál sztem nem véletlenül csináltak egy overpowered ZOE-t is. Eleinte, legalábbis Cobalton elég kevesen voltak Vanuból. A SOE csinált egy OP karaktert, mert gyakran olvasni olyan kérdéseket ilyen játékoknál, hogy "Melyik a legerősebb faj?". Na erre kb. ilyen válaszokat lehetett olvasni "hát Vanu-nál a ZOE nagyon kemény" és már mentek is az emberek. De ez csak az én összeesküvés elméletem.
NC-sek nálunk is sokan vannak. De azért nem túlzóan. TR-eseket pedig nem tudom, hogy csak hülyék vagy kevesen vannak, mert kb. minden Alertet elbukunk. (TR vagyok én is
)Az a szerver token egy fizetős cucc lesz amivel átmehetünk másik szeróra?
-
crey
addikt
Szívunk is miatta mint a torkos... alig várjuk már, hogy legyen szerver token, és vihessük a karaktereinket olyan szerverre, ahol kiegyenlített a játék.

Amúgy ki is dolgoztam egy elméletet, hogy miért is ennyire gyenge a Vanu Ceresen:
Sajnos a Vanu játékosok száma regisztráltak alapján nem tűnik sokkal kevesebbnek, mint az NC-s vagy a TR-es játékosok száma, viszont amikor egyesítették a Ceres szervert anno egy másikkal, hogy picit nagyobb legyen a pörgés, akkor az alacsony Vanu számot azzal próbálták kompenzálni, hogy minden frissen regisztrálónak a Vanut dobta fel Ceres szerveren ajánlottként.
Na ebből következően ezek a casual játékosok vannak többségben nálunk, akik pont tojnak nagyívben a csapatjáték és az objective jelentősségére... ennek egyenes ági következménye, hogy a Vanu szív Ceresen (megjegyzem a TR is, csak ők nem annyira nagyon).
Az NC viszont ott rettenetesen gusztustalan. Tényleg szó szerint zerg van belőlük minden este, minden objectivet visznek, a WDS-ben három nap alatt elhúztak majdnem behozhatatlanul. Nagyon el tudják venni az ember kedvét a játéktól.
-
aran
csendes tag
200p - 3x 1 órás, 50% xp boost
800p - 3x 1 órás, 50% xp boost
2000p - NS-7G PDW (ez az arany színű változata a NS-7 PDW-nek)Az NC szerencsére nem csak Ceresen teszi oda magát: [link]
-
hipó
tag
Nem tudjátok, mik a WDS alkalmából kapott jutalmak? Én elértem a 200 pontot, kaptam egy 1 órás 50%-os xp boostot. Vagy véletlenszerűen osztják?
-
RichieTri
senior tag
-
Shing
őstag
Hú, gyerekek nem játszottam kb. 1 hónapig, mit csináltak ezek, hogy már megint ilyen fosul fut a játék?
Ráadásul az árnyékok minősége is romlott High-on, eddig tuti h nem volt ilyen alacsony felbontású, recés, homályos. Na nem baj, feltoltam Ultra-ra, hogy még rosszabbul fusson a játék. 
Kár volt 5 hónapon keresztül az optimizáláson dolgozni, ennyit nem ért. De azt jó látni, hogy vannak értelmes gameplay újítások.
-
crey
addikt
"Service announcement: The servers will be brought down for patch implementation.
Downtime Start: 15:00 CET/GMT+1
Downtime ETA: Up to 3 hours
Patch notes: http://bit.ly/1noR2YVThank you for your patience and understanding."
-
ats123
csendes tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Szia haverkulum!
Cobalt-on csak egy magyar NC outfit van.[PSHU] New Magyarok
http://www.magyarplanetside2.eu/Keresd meg a játékban "HegyiVadasz"-t vedd fel barátnak, és írjál neki, hogy vegyen fel az outfitbe mert jönnél velünk játszani. Ha meg vagy vele elő a fülest és gyere fel TS-re.

-
haverkulum
aktív tag
Hali, Cobalton elkezdtem NC színeiben játszani, kit lehet keresni outfit ügyében?

-
hipó
tag
válasz
FischiPiSti
üzenetére
Valóban így van! Visszavettem a textúrát közepesre és egy picit megtuningoltam a vga-t, így újra játszható lett. Köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

úgy útálok TR ellen levegőben harcolni, mint a franc, aminek az egyik oka a striker. A lancert szerintem értelmes Vanu player nem veszi meg, inkább a decimatort helyette.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de sejtettem , hogy a költözés. Gyere majd, esténként vagyunk általában