Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Vanu csoport nincs?

-
Mattyokar
tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Hali!
3. Magyar csapat CERES-en, TR oldalon (nem írtad, mivel vagy) = HUNM
Gazdája: 00geri20 -
RichieTri
senior tag
eddig is marhára tetszett a játék grafikája, de most...
[link]
ez elképesztő.asszem elkezdek gyűjteni vmi combosabb vga-ra -
crey
addikt
Miután egyre népszerűbb a játék, megjelentek az alpári barlangi trollok is...

Ma egy srác Crownnál azzal szórakozott, hogy folyamatosan nyomvatartva a beszéd gombot zenét játszott le, amit a környéken lévők hallgathattak. Ha meg letiltom a szövegelést, akkor a fontos parancsokat sem hallom. -
lotek
csendes tag
Q val lehet spotolni
-
Zebu
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
1. Ezt nem tudom. alapból csak azokat jelöli akikre rálőttél vagy ők rád ha jól tudom.
2. Deploy csak Sunderer-re lehet illetve olyan helyekre ahol harc van ahogy te is mondtam. Ezeket jelöli a térképen. Alapból Warpgate az indulóhely. Innen indulhatsz a frontra!
Vagy másik térképre is akár.
3. Nem tudok magyar csapatról a Ceres-en. -
Wannabeapro
tag
Légyszíves aki tud világosítson fel.
1,Ellenfelet spotolni, azaz megjelölni (kis piros háromszöggel), hogy kell ? És csak az infiltrator tud ?
2, Az miért van hogy nem enged akárhova deployolni ? Csak olyan területre lehet ahol éppen csata van ?
3, Van valami magyar csapat Ceresen ? -
zolee0307
őstag
A Briggs szerveren játszik vki?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Milleren vagyok Terran oldalon 90% ban!
A TS-t max hallgatni tudom, mert este vagyok gép előtt és akkor már alszik a család.
Ceresen NC-ben vagyok.
Vanu meg Cobalton van csak. -
JackFeryll
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Miller szerveren terran oldalon :
-Jammers : magyar outfit, funból játszanak, általában 1 outfites squad-dal. teamspeaken magyarul beszélnek
-OCB: britek alapították angol nyelv elvárt teamspeaken, azt hiszem legnagyobb klán a szerveren, 90%-ban fullos platoon-nal játszanak jól szervezettek, röhögnek ők is állandóan, de mondjuk pöccre időre oda kell érni a Sundihoz, Galaxy-hez foglalás után különben otthagynak. -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Hatmi haverommal ketten vagyunk. Ceres, vanuval.
-
crey
addikt
nah, egy kis hint nektek:
Szívtam azzal, hogy bármikor deployoltam, a megnyitott map laggolt mint az állat. Mára nagyon meguntam, és utánanéztem a dolognak.
A megoldás rettentően vicces. A PlanetSide2 akárhányszor megnyitja a mapot (vagy csak amikor újraéledsz, és mutatja a kis térképet) legenerál egy tmp fájlt. Ez a tmp fájlt 0 byte méretű, viszont megint buksisimi az alkotóknak, ugyanis nincs egy rendes garbage collector, ami takarítja is ezeket, hanem bizony gyűlnek újra és újra a MyPictures mappába. Viszont amikor a játék által generált tmp fájlok elérik a 65536 db-os számot, a Windows visszautasítja az engedélyt újabb fájlok generálására.
Ha törlöd a tmp fájlokat, átmenetileg (amíg nem generál megint X darabot) rendbe jön minden.
Szerintem mindjárt írok egy batch fájlt erre...

-
Zebu
addikt
Nagyon tetszik a Vanu zene

Nem lehet kiszedni valahogy?

-
Wannabeapro
tag
Sziasztok.
3 napja kezdtem a játékot, annyira nem látom át a dolgokat ezért tapasztaltabb játékosok segítségét kérném.
Mivel egyedül játszok, úgy gondoltam, hogy talán a legjobb választás az Infiltrator lenne és igazából tetszik is ez a "kaszt".
-Szerintetek érdemes ezzel kezdeni ?Másrészt pedig, trialban kipróbáltam a legjobbnak tartott sniper puskát a "long shotot" és ahogy észrevettem az is ugyan úgy sebez mint az alap fegyver (legalább is 2 lövés testre, 1 fejre) talán újratöltésben van difi.
-Érdemes megvenni 1000-ért ? (most 420 körül vagyok [ még semmit sem vettem eddig]) -
zolee0307
őstag
Ha másik szerveren új karaktert indítok, akkor nulláról indulok, vagy ami eredményt (gondoolok itt a cert pontokra) eddig elértem azt megkapom. Karaktert nem lehet átvinni másik szerverre?
Másnak van olyan problémája, hogy mikor kilépek a játékból, akkor mindig hibával áll le a planetside2.exe.? Erre van vmi megoldás, hogy hiba nélkül záródjon be a játék?
-
Gippo
senior tag
Én már csak azt várom, hogy a lock-on hangot kicsit élesebbre csinálják... mert oké, hogy van, de kb nem riadok fel rá és későn reagálok. BF3 játékos vagy és megszoktam már, hogy rendesen vinnyog, ha baj van

-
maskimx
senior tag
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nektek megy most a játék? Próbálok belépni, de hibával (G99 error) mindig kidob.
-
maskimx
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Alt+F
-
PeeterssoN
őstag
Mivel hozom elő az FPS mutatót?
-
Zebu
addikt
Én high-ot állítottam kicsit custom-ba.... physx-szel nem erőlködök a 650ti-vel, ert így 40-60 között mozog az fps. Akkor meg.... minimum egy -10 lenne az eredmény.
viszont az új nvidia BETA driver telepítésnél már ott van a planetside2 kép!
Illetve bekerült a felsorolt alkalmazások közé. Szóval ha kap egy kis plusz NVIDIA support-ot akkor még jól is elsülhetnek a performance javítások....Legalábbis az NVIDIA kártya tulajdonosoknak!

-
Shing
őstag
Én észre sem vettem, hogy patchel tegnap... Nekem Ati-m van, úgyhogy a Physix felejtős. Neten néztem új videót róla, elég jól néz ki néhány helyen. De örülnék már annak is ha Ultra beállításokkal tudnék játszani.
Majd csekkolom az FPS-t megint ha azt mondod, hogy jobban is fut.
-
Zebu
addikt
Én határozottan teljesítmény javulást éreztem. Beléptem kb 1 órára a CERES-re. Igaz elég kevesen voltak fent sajnos

Bár nagyon meglepő volt, ahogy átvariálták az ugrándozós helyeket. Tech plant talán?

Érdekes, hogy csak a védők tudnak ugrándozni és hogy bekerült pár plusz lift meg ilyenek. Előnyére változott szerintem. Tök jó! Plusz ha jól láttam a bejárat is megváltozott, egész más lett...
-
Zebu
addikt
Lesz PhysX support official mostantól!
-
maskimx
senior tag
A térkép jobb alsó sarkában pipáld ki az enemy activtity-t és oda menj, ahol legalább enemy platoon vagy platoons-t látsz. Ezt a narancssárga vagy vörös színekkel jelöli a játék.
A három kontinens közül pedig Indaron van mindig a legtöbb ember. Elmész a saját warpgatedhez, megkeresed a konzolt a földgömb ikonnal és ott tudsz kontinenst váltani,Szerver választás sem mindegy, ha jól tudom az európaiak közül a Milleren vannak a legtöbben.
-
vbbb
őstag
Nah belemásztam, full HD és High beállítással (semmi szaggatás sehol) de így elsőre nem nyűgözött le. Jó nagy a pálya, de amíg játszottam úgy kellett hajkurászni az ellenfeleket. Közelharcba nem is találkoztam senkivel. Medic-el próbáltam, talán még egy esélyt adok majd neki.
-
vbbb
őstag
Ha annyira gány a játék optimalizáltsága még van egy rakta ezen kívül amivel tudok játszani (ingyenesek is)...szóval nem nagyon érdekel...csak kipróbálni akarom.

-
Shing
őstag
Pfff...
Én ennyi miatt nem váltok és nem is tehetem meg. Én várom a csodát, hogy optimalizálják a játékot, de félek hogy nem nagyon fog bekövetkezni. Még +10FPS is kevés lenne.
Amúgy most shotgun féle fegyverem van, ennél annyira nem fontos a pontos lövés és én is csodálkoztam, hogy mennyire nem zavar az alacsony FPS. Szóval hozzáigazodtam... -
vbbb
őstag
No majd meglássuk!

-
vbbb
őstag
Rátaláltam én is erre a játékra, nemsokára próba!

-
zolee0307
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Múltkor már akartak hívni squadba, de nem éltem a lehetőséggel, mert még annyira nem ismerem a játékot, meg az angolom is eléggé megkopott már. Meg egy mikrofon sem lenne rossz.
-
JackFeryll
őstag
Aki nem squadban mozog az nem sokat ér taktikailag. (kivéve ha elég nagy zerg van és a túlerő ellen nem tudnak mit csinálni)
Mindenképp keress valami outfitet.
Amikor egy fullos platoonal vagy és 48 ember együtt mozog miközben minden squadnak külön feladata van és mindenki teamspeaken/in game voice chaten beszél az teljesen más élmény mint egyedül játszani. -
zolee0307
őstag
Valamelyik nap Ty Alloynál volt, hogy két srác tervezgette a támadást, csak én már kiléptem, így nem tudom mi lett a vége.
Sokszor van, hogy csak mennek előre minden koncepció nélkül, ebbe a hibába az elején én is bele estem, most már próbálom kihasználni a terep, az épületek lehetőségeit, meg jobban odafigyelni, nem rohanni.
-
crey
addikt
válasz
zolee0307
üzenetére
Na igen, amíg nincs egy rendes outfit, meg ott megfelelően tapasztalt emberek, akik egyrészt:
- parancsot követnek, másrészt átlátják a csatát és megfelelő parancsot osztanak.
- az egyéni XP szerzés helyett a végcélt tartják fontosnakAddig ez ilyen is lesz. Ha véletlenül este sikerül egy nagyobb csapatba csatlakoznod, ott már látsz valami irányítás félét, néha még ordereket is vakkantgatnak.
The Crown is egy röhögve bevehető hely lenne, ha megfelelően elő lenne készítve (körbe minden másik terület elfoglalva, legalább 10-12 tankkal felvágtatni, sundererekkel, folyamatos gyalogsági fedezéssel, medikekkel, engineerrel.
Kellene hozzá 50-60 user, akik most is megvannak, de inkkáb megállnak The Crossroads felől a hegy tetején, és lövöldöznek a tankkal vagy a rakéta vetőkkel, esetleg megpróbálnak egyesével felmászni a hegyoldalon, és meglepetésre szitává lövik őket.
-
zolee0307
őstag
Köszönöm a tanácsokat, majd megnézem ezeket. Tegnap már sikerült fejleszteni a két fajta tankot. Tegnap este egész jól ment, sikerült egy bázist elfoglalni, majd újra visszafoglalni (itt nem értettem, hogy egésszen addig, amíg nem kezdtem el a foglalást, addig mindenki mást csinált, majd foglalás közben csatlakozott egy pár játékos), meg egy szomszéd kis bázist egyedül elfoglalni. A fegyót és a katonát is sikerült már fejleszteni egy kicsit (távcső, pajzs), így már eredményesebb vagyok, javult is a statom.
Viszont ezt a nagy taktikázást nem látom a játékban, más szerveren hogy van ez? Pl.: 2 napja Ty Alloynál folyamatos állóháború van, nem nagyon látom a kezdeményezést a támadásra. Megpróbáltam elindulni az épületek felé, hogy egy állást kialakítsak, de csak páran jönnek, mindenki más csak lődöz a fedezékekből.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
zolee0307
üzenetére
Surrendert fejleszd hogy deploy-olni lehessen. Onnan éledhetnek a katonák ami csekély 2xp de ha csata közelében vagy és jól helyezed a surrendert: (személyszállító, két gépágyúval) sokan fognak odaspawnolni.
Sok kicsi sokra megy alapon. Plusz fejleszteni kell még egy fontos dolgot a vechicle ammo (jármű töltényutánpótlást) Persze ezekért certet kell fizetni 30+ 50 de ha megvan gyorsan visszahozza az árát.
Közben te is mehetsz harcolni plusz xp és certért. -
zolee0307
őstag
Sziasztok! Elezdtem a játékot, már nagyjából kezdem kiismerni magam, viszont tudnátok abban segíteni (akár privátban), hogy a járműveket hogyan és miből lehet fejleszteni? A cert pontokat hogy lehet gyorsabban gyűjteni? Mit érdemes fejleszteni, hogy lehet gyorsabban fejlődni? Minden jótanácsot szívesen fogadok.
-
RichieTri
senior tag
azt gondolom, hogy Crown egy nagy TDM...aki azt szereti menjen oda...
a tobbi ember meg mehet taktikusan foglalgatni.
tegnap lett meg a cert-m a Jaguar-ra.elotte persze kiprobaltam az osszes karabelyt,de ez volt a leg meggyozobb.
most kicsit felhuzom aztan majd tankmine-ra meg c4-re "gyujtok'´ -
Shing
őstag
Hát igen Crown-nál vannak a legjobb dolgok.
Én TR-es vagyok és mostanában nem nagyon láttam, hogy mi birtokoltuk volna a Crown-t, így maradt a kempelés... Úgy tuningolnám már valamelyik tankot, de nagyon nem akar gyűlni az a pont. Ma pont ott lőttünk tank csapatként, amikor arra lettem figyelmes, hogy már kb. én vagyok ott az egyetlen tank, mindenkit kilőttek. Szemből megindult az ellenség... de csak gyalogosak voltak. Belegázoltam a közepébe és közben lőttem mindenkit. Nagyon sokat megöltem mire meghaltam... ránézek a pontomra, nőtt vagy 3-al.
Na mondom sokat ért ez is. -
maskimx
senior tag
Elég gyakori, el is nevezték az emberek Magrider Hill-nek azt a kis dombot Crossroads Watchtower-től északra, mivel a warpgate csere előtt mindig ott kempeltek a kis ufó tankok. Ha meg ott nem, akkor TI Alloys felől szoktak lőni. Az egész Crown meg az a környék egy nagy kemper paradicsom

-
Shing
őstag
The Crown közelében mindig összegyűlik egy tank csapat és messziről lőnek Crown felé... Ezt mostanában vettem észre, eddig láttatok ilyet? Mostanában amikor arra járok mindig ott kempelnek.
Videót is csináltam, mert látványos ahogy mindenki lő onnan, de még nem töltöttem fel... -
maskimx
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Semmilyet. A játék nem igazán kezeli jól a joyt, bill+egér a legjobb választás.
-
PeeterssoN
őstag
Joy-t tudtok a játékhoz javasolni?
Milyent, melyiket?
Üdv! -
maskimx
senior tag
Igen, én is úgy tudom. Van a neten egy csomó leírás a Useroptions.ini szerkesztéséről és mindegyik említi az alábbi beállítást, mint lehetséges +fps forrást. Lehet, hogy tényleg hasznos, lehet, hogy semmit nem csinál. Én nyertem vele +5-10 fps-t, talán másoknak is sikerül.
-
zolee0307
őstag
Végül kipróbáltam a játékot, medium grafon jól megy. Bár sokszor kifagyott, most újratelepítettem, remélem jó lesz. Esetleg a vga driver nem okozhatja ezeket a fagyásokat? Elég sokszor phisx hibával fagyott ki. Most a 310.90-es van fennt.
-
maskimx
senior tag
válasz
zolee0307
üzenetére
Itt egy lista a magyar játékosokról.
-
Zebu
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bundle topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest