Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creever
csendes tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Utobbi idoben en is eszrevettem, hogy bent hagyjak a fullra fejlesztett afterburnert es azzal dogfightolnak. Most fullolom ki, kivancsi vagyok hogy milyen lesz

-
Wannabeapro
tag
válasz
RémuszBá
üzenetére
Fegyókat tekintve
Anti Infantry: M30 MUSTANG, termál optikával és extended magsel a legjobbb anti infatry és egész jó anti air ha arra kerülne sor.
Anti-Air: Vortek, de ha kevésbé vagy gyakorlott pilóta akkor talán az alap M20 MUSTANG a legjobb, a nagyobb tár miatt.
Anti-Vehicle: M30 MUSTANG és RocketpodsAz Anti Vehicle Loadoutot kivéve én második fegyót nem szívesen rakok be így marad az alap Afterburner fuel.
Anti-Infantry Slotok:
Utility : Scout Radar
Defense: Auto Repair
Performance: én jobban szeretem a Racert minden loadouton, de ide pl jó választás a Hover isAnti-Air Slotok:
Utility: Fire supression
Defense: Stealth
Performance: Racer, de jó a dogfight isAnti-Vehicle Slotok:
Utility: Scout Radar
Defense: Auto Repair
Performance: Racer vagy Hover -
RémuszBá
újonc
Hali.
NC-k !! Reaverre milyen loadoutokat javasoltok ? -
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az azert kötve hiszem. Ahhoz sok kill kell

-
RichieTri
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
akkor szolj ha meg van az auraxium medal is

-
jonnyjoker01
veterán
Gold medal 2 nap alatt összesen kb. 6 óra alatt megvolt a shotimmal. Ez így túl egyszerû.

-
jonnyjoker01
veterán
Megmaradt a fegyó!!!!
Még opticot is tudtam rá venni!!! 
-
crey
addikt
Ez a mai patch release noteja:
All servers will be unavailable during a scheduled maintenance February 28th at 6 AM PT (3 PM CET). Players may note the following changes.
· Camo Consolidation – Fix for the small number of players that didn’t have their camos converted correctly
· EU Server Issue – Fixes to help relieve login issues and instability
· Client Performance – Fixed a memory thrashing issue that could cause performance hitches and issues
· Disabling GPU particle option – These aren’t ready for primetime yet
· Spawn options should give better results now
· Fix being able to place a waypoint on the minimap
· Fixed the AF-8 RailJack having the magazine size and total ammunition capacity of the semi-auto sniper rifles. It is now correctly set to have a 4 round magazine with a 40 round capacity
· Fixed audio echo issue on Amerish
· Minor VO fixes including Vanguard callouts -
Wannabeapro
tag
válasz
Blade_W
üzenetére
Korábban lehetett 50 SC-ért venni egyszer használható camokat, azok szerintem nagyon megérték. Ezért persze ki is vették azokat...
Maintance előtt 3 percel értem haza. Valaki nem tudja, hogy mi lett a már felszerelt single use camokkal mert ahogy olvasgatok, a loudaoutok resetelődtek...
-
Blade_W
tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Én eddig is csúnya lehúzásnak éreztem ezt a vegyél mindenre camót emberre, járműre, kisollóra, fogaskerékre, de ez így nagyon fasza. A 3 continensre van 3 camom, és mindenhol faszán használható.
-
Wannabeapro
tag
Ez a camós cuc tényleg király! Ráadásul nekem pont úgy volt eddig, hogy nem szetteket vettem (tehát nem ugyan abból a kamóból járműre, fegyóra és ruhára) hanem vegyesen ami éppen megtetszett az adott dologra.
így ha minden igaz lesz vagy 12 szett.Mondjuk az lett volna még jó ha ez érvényes lenne a single use camókra is, mert még régen azokat vettem.
-
zolee0307
őstag
Ez a mostani patch jóra sikeredett, bár még mindig sokat kell várni a belépéskor (nem igaz, hogy nem tudják megoldani). Ez a camo megoldás is jó, legalább spórolt egy kis lóvét nekem a soe
. A minimap is tetszik, viszont hol lesz 5 pontos bázis? Mert ahogy nézem 5 pont fér el a minimap fölött. Viszont a boostoknál nagyon zavaróan csinálták meg a hudot, először azt hittem eltűntek a boostjaim és venni kell, az, hogy meg mennyi van, azt meg alig lehet észrevenni. -
RichieTri
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
régen volt egy olyan bug, ogy server downtime előtt kivettél trialba bármit akkor az megmaradt, de arra semmilyen kiegészítőt már nem tudtál certelni(foregrip,optika...stb)
egyébként az ilyeneket javítani szokták. úgyhogy szerintem csak akkor örülj neki ha majd a soron következő hotfix után is megmarad.szerintem baromi jó, hogy a camokat így megoldották. volt egy szettem járműre meg egy szettem gyalogra(fegyó camo nélkül).a járműves és a gyalogos is más volt...mindhárom kontinensre... erre most van minden kontinensre 2 opció (sötétebb/világosabb) plusz az nvidia-s meg a loyal soldier ja meg amit tegnap adott ajándékba, az is vmi piros.
asszem nemsokár lesz rinya a factionos sniper puskák miatt. aTR-é a maga 186DMG-ével egy rakás sz@r. ráadásul pontatlan is. olyan mint a SABR. ott is hiába bika a fegyó ha nem tudod egy pontba leosztani a két skúlót cseszheted.
ezeket úgy kéne megcsinálni mint bf3-ban az an94-t ott (szinte) egy pontba érkezik a két golyó(mivel az életben is aért csinálták a fegyvert, hogy a golyóálló mellényt átüsse, a két egy pontba érkező golyó...mert egy skúlót még megfog a mellény, de kettőt már nem).
szóval a SABR-nak és ennek az új fosnak is így kéne működnie.szemben az NC kapott egy no-drop leggyorsabb bulletvelocity-s kézi ágyút ami még shotiként is használható... VS meg az öröklőszeres charge-olható plazmavetővel...TR meg a Fredaster-ujj szindrómás low-damage/high recoil/fastreload átgondolatlan sz@rt.
-
jonnyjoker01
veterán
Emberek, ez az update zseniális. Egy hangyányit változott a gui a térkép körül plusz megkérdezte belépéskor, hogy hogyan játszom/szeretek játszani, és adott pár ajándékot: egy camot, egy 100% xp boostot és egy fegyvert, amit a kérdések alapján a legmegfelelõbbnekítélt. Sajnos már megvolt az a fegyver (Pulsar C), viszont egy ingyen fegyót kaptam bug miatt. Legutolsó alkalommal amikor kiléptem, kipróbáltam egy bivalyerôs shotgunt, ami 1000 certbe került, de én ugyebár nem fizettem érte, hanem a trial gombra kattintással szereztem meg ingyé', viszont amikor kiléptem, még ment a trial period (=nem telt le a 30 perc) most szimplán megtalálható az inventorymban, nem trialként.

-
Visormail
addikt
Starting the game now puts you in the deploy screen instead of at the warpgate.
Yepee, login erre ledob valahova ilyet se láttam még más játékban, aztán majd utána redeploy-oljál ahova menni akarsz, végre fordítva lesz. Az dicséretes, hogy ennyire fejlesztik elég sok mindent javítanak megint.
Estimated Stop: undetermined. ez is fejlődés, nem kell ígérgetni
-
crey
addikt
Service Announcement: The servers will be brought down for maintenance and patch implementation.
Start: 15:00 CET (14:00 GMT)
Estimated Stop: undetermined.Patch notes: http://bit.ly/1gE5iaS
Thank you for your patience and understanding
-
jonnyjoker01
veterán
Én kb. 1500 certet szereztem mindenféle boost nélkül (kiv. a ribbon boostokat) És 10 szintet léptem (15-25
). Én sikeresnek könyveltem el ezt a hétvégét. -
-
crey
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Ott valami para van, ha csak három másodpercre szakad meg, és kidob. Én általában net megszakadásnál (bár elég ritka) kb. 30-35 másodpercet keringek a levegőben, 100-150 méter magasra emelkedve akár, virtuálisan növelem a K/D arányom, mert rongyosra lövök mindent, ők meg érdekes módon el sem találnak, és kb. fél perc tökölés után vág ki, disconnected from server felirattal.
Szóval az ott más jellegű baki lesz...

RichieTri:
picit megnyomtam a hétvégén én is (mondjuk szombaton nem voltam fél napot), így sikerült kb. 4000 certet összelapátolni a két nap alatt, plusz lépni két szintet (lvl 88 --> lvl 90).
A két nap már majdnem egy egész squadot kitettünk annyian játszottak tőlünk, meg is lepődtem

Ja Amerisht mi is nagyon imádjuk, rengeteg egyedi bázis van, sok a felfedezni való, Indar és Esamir szó szerint le volt tojva a hétvégén a Vanu részéről, Amersihen tobzódtunk mint az őrült.
-
Loha
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Biztos vagy benne, hogy megszakad a net és azért dob az asztalra, nem csak kifagy a játék nettől függetlenül, és az asztalra dob? Régebben úgy volt, hogy a netkapcsolat szakadása után kb. 1 perccel kiírta, hogy megszakadtál, le kellett okézni, és akkor vágott ki az asztalra.
Egyébként valszeg ezért dob ki netszakadás után az asztalra, mert maga a bejelentkezés a launcherben történik, a karakterválasztó képernyőn már be vagy jelentkezve, tehát nem nélkül nem lehetsz ott. -
Visormail
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Minden játék kidob lol, igen a főmenübe, a szerverkeresőbe, a bejelentkezési ablakba, de nem bezárja magát. Jó hogy nem kapcsolja ki a gépet is mert megszakadt a net 3mp-re.
-
RichieTri
senior tag
eddig a hétvége termése kb.:1800 cert. premium+50%boost.
utóbbit már azelőtt aktíváltam mielőtt jött volna a dupla.
és még a mai nap hátra van
egyébként Amerish nagyon jó lett. annyira mások a bázisok. még a hagyományos PS2-s épületeket is ritkábban látni. Eddig is szerettem, de most ... mondjuk szívem csücske mindig is Esamir.
-
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
De kidobhatna a főmenübe vagy valami. Nem kényelmes utána visszanyitni a játékot, elég hosszú a betöltési idő, stb...
-
Shing
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
A dupla xp már bent van. Nekem nincs bajom a játékkal csak teljesítmény téren, most nekem kb. úgy fut ahogy az első teljesítményt javító patch előtt. Volt olyan hely ahol folyamatosan csak 10-20FPS-em volt. Tisztában vagyok a gépem képességeivel, nem akarok én ezzel stabil 60FPS-t, de ez már szánalmas...
-
Visormail
addikt
Megint tök jól elvagyok, megszakad egy pillanatra a net erre bezárja magát a játék, ezt nem tudom megszokni. Hogy lehet benne ilyen durva hiba még mindig? A bejelentkezés is eltartott több percig, a hosszú bejelentkezést javító patch előtt mindig csak pár mp volt.
crey: ez a dupla xp hétvége már érvényben van? Nem jelzi sehol.
-
crey
addikt
Nálunk minden este, de mi szopóágon vagyunk, egyedül a Millerres outfit tartozik a szerencsések koze, mert Milleren a TR nagyon erős.
Ceresen NC visz mindent, Cobalton meg pont a Vanu (bár ott eleg jó az NC is).
Szóval ha szereted a kihívásokat, válassz minket. A Milleres TR es a cobalton NC csapat is jól szervezett, o velük több sikerélményed lesz

-
Morwola
csendes tag
Miller - TR: Ők nagyon komolyan veszik a játékot, és általában eredményesek is.
Cobalt - NC: Ezek volnánk mi, mi is szeretünk katonáskodni, de lazábbak vagyunk mint a Milleresek. (Van időszak, amikor csak röhögünk
)
Ceres - VS: Őket nem ismerem.
https://www.facebook.com/Planetside2MagyarOutfit/info -
Zedz
addikt
Sziasztok,
Hol játszik sok magyar? Itt is vannak klánok akikhez lehet csatlakozni?

-
Amantius
senior tag
Tegnap be sem tudtam lépni, inkább szunyáltam.
-
crey
addikt
Hajnali egytől DUPLA XP HÉTVÉGE!!!!!!!!!!!4444444nnnnééééggggyyyyyy!!444!!!

-
bigobert
tag
Sziasztok!
Fél éve nem vettem elő a játékot, de most letöltöttem megint. Az a gondom, hogy egyfolytában szaggat a kép. Elvileg 30-50fps-m van, de elfordítom a fejem, és szakadás. Játszhatatlan. Régen nagy csatákban volt max gondom, de akkor is játszható maradt 20+ fps-el.Mikor letöröltem még nem volt semmi gond a PS-al. Esetleg megsértődött a játék?

-
RichieTri
senior tag
válasz
Amantius
üzenetére
az a 40megás cucc.. a "szokásos" planetside2.exe... általában ha 40körüli a hotfix akkor az az exe szokott lenni.
LOL gondolom most lefelejtették az 1,7gb végéről hahaha köszi SOE
csak azt nem értem miért írnak up to 3 hour-t ha soha sem tudják betartani. tegnap este 8 körül ültem le erre még mindig locked volt a szeró(miller)
vajon az új NS rifle-t meg a sniper fegyókat mikor teszik már végre bele?
sőt én azt gondolom, hogy nem csak a battle tankoknak(m.rider,prowler,vanguard) ESF-eknek kéne különböznie egymástól , de az összes(flash,lightning,sundi,liberator,galaxy) járműnek empire-specifikusnak kéne lennie. bár ha jól emlékszem a flash-re már voltak régebben artworkok...csak hát az a sok optimalizálás elvitte az időt és még a hossint sem tudták megcsinálni csak egy teljesen új amerisht

-
Visormail
addikt
Uff, nem sokat értettem ebből

jonnyjoker01: haha, a múltkori pár megás patch ami csak a hosszú bejelentkezést javította eltartott egész nap, +hotfixel ami javította a patch által okozott hibákat +néhány óra alatt. Csak nem gondoltad, hogy aznap használható lesz ennyi most tényleg érdemi javítás után, látom 1700MB-ot szed a kicsike.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Á, még mindig csinálják, de ilyenkor tényleg jobb másnapra hagyni. Még ha be is nyomják a szervereket annyian akarnak csatlakozni, hogy a betöltésnél megakad és megint várni kell egy csomó időt...
-
jonnyjoker01
veterán
Van, akit beengedett a játék? Én connection errort kapok... Majd holnap! Nagyon kíváncsi vok

-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
senki nem mondta, hogy nem tudják....

Mi is összeraktuk. csak amikor az Ágyrács összeállítása 2 óra, mert 52 db keresztlecet kell behúzni egy darab ágyrácsba, és van belőle még egy komplett szett, akkor egy idő után elveszíted a humorérzéked
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ne verd a földbe szegényt

-
jonnyjoker01
veterán
Amúgy nem tudom miért nem tudják délelőttre tenni ezeket a server downtimeokat.... olyankor soha senki sem játszik.. ráadásul amerikában is hajnalra esik mondjuk ha nálunk 11 am cet, 2 am pt
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát tegnap este én pont nem voltam, az új ágyamat szereltem össze, és hajnal 1-ig azzal legóztunk....

Challenge: összeszerelni egy Ikea ágyat bazdmegelés nélkül.
Result: Challenge failed. -
crey
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Amerisht is optimalizálják, totál átszabják, új bázisok lesznek (NC Arsenal pl. brutálisan fog kinézni)

Itt is lesz végre latice, megszűnik az NC jódolga Ceresen, mert eddig nagyon ügyesen tudtak egy nagyobb platoonnal ghost cappelni örökké, nyerve ezzel az összes nyamvadt alertet. -
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát jó

-
crey
addikt
Amerish patch update! VÉGRE!!!!!!444444!!44!nnéééééégyyyyy!!!!
Service announcement: The servers will be brought down for patch implementation.
Downtime Start: 15:00 CET (14:00 GMT)
Downtime ETA: Up to 3 hours
Patch Notes: http://bit.ly/1jSnumvThank you for your patience and understanding.
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
oszt TS-rő meg hol a gyíkba vagy?

-
jonnyjoker01
veterán
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Az komoly, akkor még várok a használatukkal, hátha lesz vmi dupla xp hétvége és rendbe szedik a játékot. Engem mostanában az idegesít fel, hogy nem tudok belépni akkor mikor a csapat játszik

-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Stabil a géped egyébként? Szerintem az nem normális, hogy több mint 300 fájl csak úgy sérüljön...
-
Visormail
addikt
Ilyen nincs, hogy már megint nem tudok belépni.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A launcherben bal alul van egy csavarkulcs ikon, arra ha rá kattintasz azon belül lesz egy olyan opció, hogy validate game assets. Ez ellenőrzi a telepítést, és csak azt tölti le újra ami sérült.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ó, az se rossz.
-
Visormail
addikt
Az olyan alapvető hibákat kellene először kijavítani mint, hogy ha megszakad a netkapcsolat egy pillanatra akkor bezárja magát a játék omg
A szerelővel meg sokszor keringek mire megtalálom a megsemmisült tankelhárító és légvédelmi ágyúkat, mert azokat nem jelöli a minitérképen villáskulccsal mint a generátorokat, max-okat, járműveket. Meg úgy egyáltalán sehogy nem jelöli őket a térképen, odamegyek egy bázisra és akkor forgolódok, hogy itt van e vagy nincs is. -
Voluman
csendes tag
Cobalton a Vanukkal megnyertük a heti Domination Seriest. Fejenként 300 certet kaptunk.

-
jonnyjoker01
veterán
9 szint lépés egy nap alatt... ( najó csak majdnem) nem rossz

-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Az is sűrűn előfordul, nem kell beszarni rögtön. Autentikációs szerver van hogy néha elszáll, vagy nem elérhető - na akkor tűnnek el a karaktereid.

A fő problémám amúgy a frissítgetésekkel az az, hogy ezt mindig egyszerre kezdik el csinálni, totál mindegy hogy melyik szerver hol fizikálisan hol van, nem pedig CET szerinti hajnal háromtól (ami náluk a nyugati parton ugye este hat) mondjuk hajnal hatig, hanem munka kezdéskor (reggel 7-től helyi idő szerint, ami meglepő módon du. 3 nálunk). Ez tök faja az amcsiknak, mert amit elkúrnak napközben, azt estére mindig rendbe tudják tenni, hogy mire indul a US primetime (cca. este hattól 11-ig), addira minden rendben legyen. Mi meg szívunk, mert mindig a mi játékidőnket barmolják szét a tököléssel.
De nah... amerikai fejlesztő gárda, japán anyavállalattal, és német helyi képviselettel. A rugalmasság mintapéldái....

-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Minden oké , visszajött !

-
PeeterssoN
őstag
öööö a leállásnak köszönhető hogy nem találom a karakterem?
-
csilisz
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem is tudom, talán attól, hogy elindítják aztán rájönnek, hogy ja hopsz ezt elszúrtuk, és akkor megint leállítják. Az esetek nagy többségében ez szokott lenni.
Mint ahogy nem sokkal ezelőtt crey7 is leírta. [link]
Új hozzászólás Aktív témák

- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Horgász topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- Monitor hiba topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor a fele de inkább negyede

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Én sikeresnek könyveltem el ezt a hétvégét.
azért az 50%-os bónusz a tiédhez képest.

milyenek a beállítások? Milyen kártya?

Amúgy én a steamben mentem a játékfájlok ellenōrzése opcióra. Legközelebb launcherbōl csinálom.