Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- iPhone topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola01
tag
Alacsony fps-re van itt egy kis segédlet: [Katt]
Nem biztos, hogy segít. Nekem sem fut olyan jól, mint szeretném.
Szerintem egy 4.5GHz-re húzott i5/i7 kéne a stabil 60 fps-hez.
-
vaakuum
addikt
Reggel hirtelen jutott eszembe az fps kérdéskör, így nagy csatát így nem tudtam ellenőrizni a rendelkezésemre álló 5 perc alatt... valamelyik lab-ban voltunk vagy 12-en, meg vagy 4-5 enemy ármánykodott, így nálam 58-59 fps 2560*1440-ben. Majd igyekszem nagyobb akcióban is megnézni.
-
vaakuum
addikt
Van optionsban lehetőség fps kiíratásra, vagy mindenképpen külső progi kell hozzá?
Valahogy nem tűnt fel, lehet csak átsiklottam fölötte?
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem is iszonyatos az FPS, pedig a konfigom nem egy rakat szar. A witcher 3 ultrán fut úgy mint a planetside lowon.
-
PeeterssoN
őstag
i7 tel szerelt. A csaták általában sok résztvevős igen. Nem hinném hogy tudná futtatni médium beállításon a igp.
Meg elvárható egy ilyen géptől hogy automatikus átváltson. Nem egy nagy eresztés amúgy az mvga benne. De régen pc -n is ilyen erősségű (gtx 750 ti ) volt a vidikari és akkor nem éreztem gyengének. -
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Asus G551JW laptoppal? Ez az i5 vagy i7-el szerelt változat?
Ezek ilyen 96+ -os csaták vagy kisebbek? Nem lehet, hogy az integrált Intel GPU-n fut a játék a GTX 960M helyett? -
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Úgy érted alacsony fps-el megy a játék? Mennyi konkrétan?
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Sajnos mindkét EU-s szervert ellépték az oroszok amióta bezárták a saját szerverüket, a többség Millerre jött. Jelentős részük alacsony fps mellett játszik magas pinggel, egy másik részük meg abuzátor vagy cheater.
-
jonnyjoker01
veterán
Nemrég volt egy patch ami kb 4x-esére növelte az FPS-t, azóta megint rossz lett. Minimuk grafikával is akad már a harcokban, számomra élvezhetetlen. Azóta belekezdtem a Witcher 3-ba

-
Visormail
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Anomáliák? Minden patchel egyre rosszabb lett, lassan visszamegyünk a prealpha státuszba. Véleményem szerint szinte játszhatatlan jelenleg, most pénteken megint még annál is rosszabbul ment mint eddig fps tekintetében is, mások szerint is. Lassan ott tartok, hogy letörlöm ezt a szemetet végleg, pedig régen hogy szerettem. Szóval nem csak te érzed szenvedésnek.
-
vaakuum
addikt
Ok, akkor ez ilyen...Tegnap este előszedtem úgy, hogy már vagy 2 éve nem játszottam fps-t, és hát inkább szenvedésnek éreztem, mint játéknak. Rengetegszer nyúltam ki ház sarka mögött, meg fedezékben. DE ha ez technológiai, akkor érthető.
Nyilván 40 közelében a reflexeim már közel sem olyanok, mint régen, de pl. azon is megdöbbentem, hogy 3 MAX, meg 12-15 egyéb játékos által géppuskákkal, gránátokkal, rakétákkal tűz alatt tartott ajtóban felvillan egy sniper, és egyetlen lövéssel kilövi a mérnökömet az állványos géppuska mögül... aztán újraélesztésem után ezt még 2-szer eljátssza...Azt hiszem annó akkor játszottam utoljára, amikor egy bázison 2 osztag kergetett 2 enemyt, akik közül az egyik mérnökként tudott repülni és láthatatlanná válni, illetve golyóálló volt. Jelenleg hajlok arra gondolni, hogy még mindig akadnak "anomáliák" a játékban.
-
vaakuum
addikt
Az normális ebben a játékban, hogy a karakter rendszeresen valahol a fedezékben, vagy ház sarka mögött esik össze? Sokszor járok úgy, hogy amikor kirajzolja az utolsó lövés vonalát az a ház sarkán át érkezik.
Ennyire nagy a gépem megjelenítésének a késleltetése, vagy a netkód gázos, esetleg a karakterek hitboxa van ennyire elcsúszva?
-
Shing
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Vedd feljebb a grafikát a shadow kivételével. Lowon nincs semmi GPU limit, jobban terheled a procit. Több lesz a max FPS, de lehet hogy a min nem lesz jobb semmivel vagy még rosszabb is lesz... Legalábbis én ezt tapasztaltam hasonló géppel. Amúgy ja, próbáltam a BF1-t ezerszer jobban fut. Jöhetne egy frostbite engine-s Planetside 3.
-
Shing
őstag
Új patch
Kezdők kapnak alap fegyverekre kiegészítőket, sztem jó döntés. Engineerként ha ESF-t vezetsz akkor automatikusan megjavulhat, kb. nanite auto repair lvl 1 szinten. De a legszebb sor:
"Client and Server performance improvements"
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nyilván nem egyforma gépünk van, nem ugyanazokkal a játék beállításokkal. Te is itt linkelted kicsit feljebb, hogy miket lehet lejjebb venni, mert ha valahol 96+/96+ ember van az sokkal jobban megfogja a gépet. Hát most pénteken ezzel a duplaxp-vel szinte mindenhol ennyien voltak. Ma a tridentesek is épp azt beszélték, hogy jelenleg több mint 3300 játékos van cobalton.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jó, csak olyan rengeteg játékos van ez miatt, hogy alig bírja a gépem úgy beesett az fps.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Jujjjj de jó! Köszi, hogy szóltál!
-
PeeterssoN
őstag
Dupla XP mindenkinek! 05.13.-05.22. !!!
-
knoz91
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Raneuek majd, de gyakorlatilag a 60-70 megvan most is mar fightok alatt. Ez lepett meg

Eddig nagyon bejovos, fogom nyomatni azt hiszem
-
jonnyjoker01
veterán
Szia!
Ez alapján állítsd be a grafikát és valószínűleg több fpsed lesz

Mostanában eszement sok epic fight volt, mivel most került be a játékba a construction system. (Ezalatt értünk 96+ vs. 96+ játékos számú csatákat
).Kezdőként lehet, hogy kaotikus lesz az egész, de én pl. pont ezt imádtam amikor elkezdtem játszani. Remélem tetszeni fog a játék!
-
knoz91
tag
Sziasztok!
Most kezdtem rácuppanni, ha valaki keres társat, jelen vagyok

Tetszős különben, nem szólítanám egy átlag f2p játéknak, ahhoz képest hogy ingyér van. Már rég óta szemeztem vele, nagyjából most van egy olyan vas, amin eltudtam képzelni a játékot, de a req-hez képest egyáltalán nem egy vashajtó játék. Full med, 720p-ben megse moccan a gép tőle kb., és azért már volt részem 1-2 ún. epic fight-ban (szerintem már nevezhető annak, amikor jó pár lightning, maxosok, és repülők egymáson vannak...more hyped like at bf4...
)Szóval, szó mi szó, itt vagyok gamm-ra kész, ha valaki játszana

-
jonnyjoker01
veterán
Resource system nem változik, a VP pedig annyiban változik, hogy 15 a max, Indaron 5 VP jár egy alertért és a VP generátor tud majd extra VP-t generálni attól függően, hogy milyen közel van az enemy warpgatehez. Minden más marad. (Gondok itt a capture all amp stations, biolabs stb re)
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nagyon jó, pont mostanában függtem vissza. Pár napja volt teszt PTS-en, teljesen jól működött már minden, remélem élesben sem lesz gond. Akkor most a resource system is megváltozik? Mi alapján kapjuk azokat a pontokat?
-
jonnyjoker01
veterán
Kijött(jön) a Construction Update!
-
Voluman
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
2398

-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az nem. Majd ha 1000 fölé érsz már büszkén feszítheted a melled!

( Ennyi időt elbaszcsizni egy játékra!
Cod4 megvolt.
) -
Polllen
félisten
Sikerült életre kelteni. Jó kis játék.
-
Polllen
félisten
Steam-s vagy sima verzióval?
-
Polllen
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
8.1 alatt nem sikerült életre kelteni, de akkor teszek egy próbát a 10 alatt is.

Shing
Betöltötte a játékot és hiba üzenet nélkül kilépett az asztalra.
-
Polllen
félisten
Nyüstöli valaki a játékot win 10 alól? Normálisan működik?
-
jonnyjoker01
veterán
Jön új NaniteSystem full automata pisztoly
Wrel YT fiókján található róla videó, de az még nem végleges, egy párszor el is hangzik. 
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Ez a konfig már sajnos nem elég a planetside 2 problémamentes futásához

-
-
Shing
őstag
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
2 magos procik már nem a legjobbak a játékhoz, mert nagyon több magra optimalizálnak... Ma egyébként próbáltad? Ha jól tudom kijött egy CPU fix, mert valamit már megint elrontottak mostanában. Hátha jobban fut.
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Processzorom Intel Core 2 Duo E6300 3,3 ghz
4gb ram, és ati radeon hd 4770 512mb videókártya. 1920x1080-as monitor.
Régebben tök jól futott, mostmeg akadozik állandóan, pedig az fps-em az ugyanúgy jó. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Konfigod?
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tud valami tippet adni esetleg, hogy mitől akad úgy a játék mint a fene?
Régebben nem volt ilyen gondom, most újra leszedtem és folyamatosan akadozik a játék, teljesen játszhatatlan.
UserOptions.ini tweakelgettem, irogattam át a lehető leg alacsonyabb grafikára, nem segitett.
Az Fps-em teljesen jó lenne, ha nem akadozna állandóan. [40 fps átlag lehetne simán]
Folyton csak akadozik, nem birja abbahagyni

-
jonnyjoker01
veterán
Wrel csatlakozott a daybreak games csapatához
Ez nagyon jó hír, állítólag már november óta a színfalak mögött dolgozott és ez meglátszik. Nagyon jó ötletei voltak régebbi videóiban, biztos vagyok benne, hogy ezentúl a játék jobb irányba fog menni. Higby nélkül eddig a DBG-nél nem volt olyan ember, aki tapasztalt volt Planetside 2 múltját és koncepcióját illetően. Wrel pedig megjelenés óta játszik.
Én nagyon örülök ennek, bár számomra a PS2 mindig is a kedvencem volt, és ez addig is így marad, amíg ki nem hal a játék.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez szuper, végre egy kis Battlefield 2142 feeling, annak nagyon szerettem a kinézetét.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Király.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem már jó. Ma néztem, jött egy 50MB-os valami, majd egy órán keresztül ment az Indar és nem volt CDT.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Majd kijavítják hamarosan.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az én játéklehetőségemet viszont herélte ez a patch, mert hogy azóta folyamatosan kidobál az tuti (és nem csak engem, tegnap random YELL-ben megkérdeztem hogy mi a szitu, többen is írták náluk is megvan a gebasz). Valahogy ennek nem tudok örülni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Még nem néztem, holnap kipróbálom.
Jó kis update ez. Végre nerfelték a heavy kasztot.
-
Dr. Romano
veterán
Most jött egy 200MB-os patch azóta kétszer játszottam vele és mindkétszer 10-20 perc után kidobott az asztalra. Nálatok is van ilyen gebasz?
-
Voluman
csendes tag
Tervezett újítások: [link]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hát igen és olyan mintha pachrol patchre rosszabb lenne. Amikor még kidobták ezt a több szálas patcht, ultrán nagy csatákban is simán megvolt a 60 fps. Most már droppol (persze csak nagy csatákban) 30-40-re.
-
Dr. Romano
veterán
Ez valóban így van. Ma már senki nem vesz ilyet (esetleg a szorzózár mentes Pentium G AE-t), de a konkrét esetben egy nem mai gépről volt szó.

A probléma ott van, hogy ugyanolyan grafika mellett a gépigény komolyan megnőtt... Tehát nagyobb gépigényért cserébe nem látok semmiféle pluszt a "régi verzióhoz" képest. -
Tüphón
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ez szerintem nem gond, ma már senki sem vesz játékosgépbe 2 magos processzort, szerintem.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Megvolt a fejlesztés. Az 3,6GHz-en járó E8400-as helyett egy 3,2GHz-n tekerő E5430-as Xeon került a gépbe. Hát ég és föld.
Megszűntek a durva 1-2 mp-es "lefagyások" és a mikroakadások. A feladatkezelő szerint a játék még a 4 magot is 90% fölé terheli, úgyhogy még több maggal mégjobb lenne a tempó.
Szóval tényleg optimalizálták több szálra, kár hogy közben ilyen durván leromlott a dualcore teljesítmény (két maggal szinte játszhatatlan a dolog), na most már mindegy.
-
vaakuum
addikt
Tegnap este ismét tapasztaltam, amit már korábban is, de akkor nem tulajdonítottam neki nagyobb figyelmet, mert hamar elmúlt, még játék közben.
Tegnap viszont játszottam vagy 1 órát, és a mérnökkel nem tudtam dobálni a lőszert. Semmit nem csinált a beállított gombra. Biztos, hogy nem a gomb a kontaktos, mert medikkel meg szépen nyomta az aurát...
Kellemetlen
-
Argh!
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ha 2 eve nem jatszottal akkor toroltek.
-
Dr. Romano
veterán
Szerintem 2 éve kb.

Írtam most a supportnak kíváncsi vagyok mit válaszolnak majd. Akkor elképzelhető hogy ebben a költözésben törlődhetett

Igen ugyanaz a gép ami a leírásban. Anno ezen a konfigon médium beállításokkal simán játszható volt akár nagyobb csatákban is (sőt picit gyengébb GTS450-es vga-m volt akkoriban). Most ugyanazokkal a beállításokkal vannak részek amikor 1-2 másodpercre is beakad a játék. Szóval érezhetően rosszabb lett a tempó. Valszeg tényleg a processzor lett idő közben kevés, mert néztem a terheléseket CPU mindkét mag 100%-on míg GPU 50-90% között.
Na akkor szerzek valami xeont és megnézem úgy....
-
Shing
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Milyen régen játszottál? Egyszer tényleg átkellett költöztetni az accountokat az eu-s szerverről. Nem emlékszem pontosan, de ha nem csináltad meg elvileg törlődhetett az accod. Mi volt a nicked? Ha valami általánosabb név, lehet hogy más lefoglalta.
Azt a géped használod ami a leírásban van? Volt többmagos optimalizáció, lehet hogy emiatt a 2 magosokon rosszabbul fut. -
Dr. Romano
veterán
Üdv újra.
Nagyon rég nem játszottam a játékkal, most letöltöttem újra és be akartam jelentkezni, de nem tudok. Régi profilomat az eu végződésű weboldalon regisztráltam, de most már látom hogy csak com van.
Ez befolyásol valamit?
A régi nicknevem a játékban foglaltnak jelzi, így azt gondolom még él, viszont bejelentkezésnél a régi regisztrált email címemre nem tud emlékeztetőt küldeni mert azt mondja az nincs a rendszerben.
Szerintetek meg van még az öreg profilom?A másik meg hogy be-be akad a játék menet közben grafikai beállításoktól függetlenül. Régen ez nem volt, most viszont eszméletlen idegesítő. Ez mitől lehet, változott a játék gépigénye menet közben?
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Legutóbbi patchel jött egy hallhatatlanság bug egyes embereknél, nem tudom, hogy javítva lett-e azóta, de ha ilyennel találkoztok mostanában az nem cheat.
-
vaakuum
addikt
válasz
Voluman
üzenetére
NEm találom, bármi is legyen ez....
Itt áll a karakter, előttem áll az ellenség. Ha ESC-et nyomok, akkor a térképre rak ki, ahol nem látok neveket, de ezt a social menüt sem. Még keresem, de jelenleg nagyon nem értem...szerk: megvan ...az xy killed you sort kell keresni, abban kattintható a név

-
vaakuum
addikt
pfc ntg777
valami csítet tol a srác, 20 ember nem bírta lelőni...és mindig maxon van a pajzsa és az élete is mikor meghal ...A haverjai cifrábbat is tolnak: láthatatlan sérthetetlen heavy, orvos, stb... szép csapat. Azt hiszem, így lehet gyorsan kiábrándulni egy játékból...
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Semmi már megoldottam...

-
Loha
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére

Amugy csak member only duplaxp van... Penteken mindenkinek az volt de most mar nem.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Csak vicc volt!

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
1. Nem így csinálom, de az igaz, hogy nagyon szeretek sniperkedni (de inkább CQC 4x scopeal mint long range)
2. TR a mainem, BR 78 vagyok
(vanuval 64)
3. ilyen nincs hogy vanu light assault easy, mert mindegyik fegyver tökre ugyanaz ugyanazokkal a statokkal (ncnek is van 800 rpm 143 dmg-es fegyvere
) - mellesleg imádom az 500 rpm 200 dmg-es fegyvereit
4. A lynxet imádom (125 dmg 900+ rpm)
De amúgy light assaultal shotgunozni szoktam
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Áh értem végignyomod az összes sznájpert! Nem csoda ha igy csinálod:
vanu-easy
nc-normal
majd amikor a hardra azaz a tr -re kerülne a sor; á inkább hagyjuk "unom", kezdjük mondjuk a következővel:
vanu: light assault (easy)
-
Voluman
csendes tag
Dupla XP van a hétvégén
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére

Amúgy nem, csak ki akartam próbálni Millert, mert Cobalton sok problémát látok. TR és Vanu karakterem már volt, így NC lett. (meg szerelmes vagyok a railjack empire specific sniperbe
) -
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Meguntad a latexruhát?

-
jonnyjoker01
veterán
Aki Milleren NC az dobjon már meg egy priváttal

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Most látom hogy 300+ ping
League of Legendsben 29 volt a pingem, szerintem Daybreak cseszett el valamit.Nekem 500-as Digim van.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Neked milyen netkapcsolatod van?
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezmiez.

-
jonnyjoker01
veterán
Próbáljátok ki a Victory pontrendszert PTS-en! Szerintem nagyon de nagyon jó ötlet !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Star Trek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Eladó 2db Intel Xeon Gold 6154 18mag/32szál 3.0GHz LGA3647
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- Amd Wraith Prism Processzor Hűtő - AM4 Teljesen Új
- Iphone 14 Pro Független 128GB & 100%-os új gyári akksi HIBÁTLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cod4 megvolt.
)
Ezzel a játékkal játszottam eddig a legtöbbet az összes többi játékhoz képest, és még mindig bőven nincs egyik karakter sem kimaxolva (jó mondjuk 400 óra szerintem még nem egy hardcore gamer szint) 

League of Legendsben 29 volt a pingem, szerintem Daybreak cseszett el valamit.