Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed3456
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
de full minimumon is szaggat

-
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Proci szerintem korrekt. Az 1-2 hónapja megjelent javítás után, már a Phenom II-es procim is egész jó teljesítményt ad. Nem hiszem, hogy az FX-6300 olyan rossz lenne. Persze jó lenne tudni, hogy pontosan mennyi FPS-t kap és mikor.
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok! Nemrég felraktam a gépemre ezt a játékot de az a gáz hogy nagyon szaggat pedig azért szerintem bírnia kellene a konfigomnak... mi lehet a probléma szerintetek?
FX6300
4GB DDR3 1600Mhz
HD7870 2GB
500GB Sata 3 HDD -
jonnyjoker01
veterán
Cobalton rohadt kevés a vanu a többiekhez képest. Ma játszottam 3 órát és a stat tracker azt írta hogy 1 facility captured és 25 facilities defended.

Mondjuk emellett is lehet produktivnak lenni (296 cert 2 óra 40 perc alatt semmilyen xp boosterrel úgy hogy volt olyan fél órám hogy csak setalgattam össze vissza de semmit nem szereztem) -
jonnyjoker01
veterán
Aki úgy érzi hogy túl gyorsan, hirtelen hal meg annak itt egy videó. Lagról és a kliens oldali hit detectionről van szó benne.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mindig van fent pár ember, mondjuk mostanában kevesebben. Én nem játszottam három hete, szóval most nem tudom mi a helyzet.
Nézz rá a honlapra: [link]
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A mi outfitünk használja a TS-t, igaz mi terranok vagyunk

-
jonnyjoker01
veterán
Dafuq?

Akkor fordult elő, ha spawnolás után azonnal medical applicator-ra vagy repair tool-ra váltottam és azonnal használtam.
Más: Van itt olyan közösség ahol Teamspeaken vagy bármi más módon beszélgettek játék közben? Egyedül kezd unalmassá válni. (Meg nagyon idegesítő, hogy amikor MAX-szel játszanék sosincs mögöttem engineer aki javíthatna.
) -
Visormail
addikt
Ha valakit érint: [link] a következő frissítéstől nem támogatja a 32 bites rendszereket.
-
Dr.OGA
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi a választ, igy már értem.
Én meg abból indultam ki, hogy úgy logikus, hogy egy slot-ba tartozó dolgok ebben a tekintetben ugyanúgy működnek... és mivel a "Restoration Kit", meg a "Medical Kit" is itt van a "Utility" slot-ban, és azokat elég csak egy karakterosztálynál megvenni és egyből használhatod mindegyikkel, úgy tűnt logikusnak, hogy akkor ezeket is... de ezek szerint tévedtem és ez nem logikusan működik
(már legalábbis ebből a szempontból) -
Dr.OGA
csendes tag
Szervusztok
Egy kérdésem volna:
Robbanóanyagok kifejlesztésénél (Proximity mine, C-4) az normális, hogy csak azzal a karakterosztállyal tudom használni amivel kifejlesztettem? Holott elméletileg más karakterosztály is használhatná...
(Lehet, hogy a játékban van erről valahol infó, csak az angolnyelv tudásom nemigazán jó.) -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Közben meg van ennek a hibának az oka is. Ha az adott kontinensen sorban állás van, akkor csinálja ezt. Ment a report

-
jonnyjoker01
veterán
Ez a Conquest tök olyan mint egy normális csata Indaron. Annyi a különbség, hogy úgy van nyerés (eddig continent lock), ha egy bizonyos pont limitet elér az egyik fél, külön pontozási rendszerrel.
-
RichieTri
senior tag
Nekem még a (JAM)-os korszak csal könnyeket a szemembe. Bár igaz, hogy csak az utolsó fél évre csöppentem bele(mielőtt MM-s lettem), de tényleg jó volt a társaság(1-2 kivétellel ...sajnos)
...és sajnos tényleg nagyon kiszámíthatatlan, hogy mikor cseszik el megint a játékot a fejlesztők.
Nem véletlenül pihentetem a több ezer órás full-certelt karakteremet amire még plusz vagy 50ezret ráköltöttem. Szerencsére tudtam migrálni még a legutóbbi felhíváskor így ha majd egyszer megint lesz egy jobb gépem talán felnézek párszor.Nincs még egy olyan játék mint a PS2. A maga összetettségében/fejlődésrendszerében a classok egymásrautaltságában egyedülálló!
etejedu: kössz, ez jól esik

-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Remélem minél hamarabb lesz géped és újra a csapatban köszönthetünk! Kell a hús a darálóba

-
PeeterssoN
őstag
válasz
zolee0307
üzenetére
Próbálom követni a honlapot. Sajna mobilinternetre kellett váltsak. Így a nagy csomagvesztés miatt kidobál vagy ha nem akkor élvezhetetlen a játék. Ezért nem vagyok fent. Amúgy sokat dayz -zek illetve dayz-sztem mostanában és csak " kölcsön szobára léptem be a Dragon/planetside ts szerónkra. Most már asszem az sem lesz, mert darabolom a gépem az aprón. Majd ha lesz új gép visszatértek.
IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT ÉS SZERETTEM VELETEK JÁTSZANI MERT KURVAJÓ CSAPAT A MIÉNK!!! CCHU FOREVER!

Óóó Maci óóó!!!!
White lett a kedvenc csapattársam Richitri után. Imádom a hangjukat! Hülyevagyok!
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Rég nem láttalak a játékban, mi a helyzet?
-
RichieTri
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Te is tagja voltál? Nem emlékszem rád...
Had tudjam már,hogy ki miért lépett le.Egyik hónapban optimalizálás folyik, utána meg telerakják újításokkkal amiket utána meg fél évig peccselnek.
Ettől függetlenül maga a játék/koncepció zseniális.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
RichieTri
üzenetére
Én inkább a planetside 1 folytatásának mondanám, ami eredetileg PC-re jelent meg
Nincs elrontva a játék szinte már bugmentes ( a hét folyamában nem találkoztam buggal kb 10 játékóra mellett). Az outfitbol pedig nem azert mentek el az emberek mert bugos hanem mert nincs célja a játéknak, egy idő után unalmassá válik. Ezt próbálják majd orvosolni a nagyon remélhetőleg szeptemberben érkező updateben. -
RichieTri
senior tag
volt már ilyen...
tök jól felpeccselték a game-t aztán meg szép lassan elb@szták :S
az ex-outfitemből(MM) aminek kb 5-6száz tagja volt mára talán ha 40-50 aktív tagja maradt.
az a véleményem, hogy ez a PC-s Planetside2 csak a PS4-s verziónak a próba verziója (amolyan nyílt beta). -
Viper26
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pl?

-
hipó
tag
Jó munkát végeztek a srácok ezzel az új javítással: eddig textúra: high, minden más low, vagy kikapcsolva. Most minden a maximumon és kb hasonló sebességgel megy. Nagyon nagy csatákban még nem próbáltam, de ha picit vissza kell vennem, nem fogok sírni : )
Csak az utóbbi időben nagyon ritkán játszom. Két év alatt sok időmet elvette, és bele is untam. De a gépem együtt fejlődött vele : )
-
Loha
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Ha meg akarod izzasztani a 980-at, akkor az useroptions.ini -ben a RenderQuality=1.000000 kell 1 fölé vinned, és akkor nagyobb felbontásban fogja számolni a grafikát mint amit megjelenít monitoron, pl. 1.41 kell a 2x supersamplinghez, és akkor egyből izzadni fog a 980 is, vagy használhatod az DSR-t is driverből.
PlanetSide 2 Tweak Guide: Advanced Tweaking
-
jonnyjoker01
veterán
Játszik itt valaki a tesztszerveren? Nagyon jókat szoktunk marhulni a klánunkkal.
-
Shing
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
Az EU account-os emberkéknek átkellett menni arra amit az USA verzió is használt (ha jól emlékszek). Ha ezt nem csináltad meg, akkor sztem eltűntek.
Azt nem mondtam, hogy GPU-ra is optimalizáltak.
Mondjuk sztem ennyi a max amit kitudnak belőle hozni, DX9-es játék... Amúgy elég kevés FPS-d van a gépedhez képest. :S -
Viper26
nagyúr
Megnéztem így kb. egy év után, és a következőket vettem észre.:
- a karaktereim eltűntek
- VGA használat 25-40% között mozog maximum, de így is 60 fps környéke harc közben (high preset)Ennyire rosszul lenne megírva?

-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát igazából annyira nem néztem az árakat. Nyilván magyar embernek elég húzós egy 2 ezres sisak. De valamiből meg kell élniük. Most gondolj bele, folyamatos support, megjelenik egy új kontinens, stb. BF-ben ilyenkor újra kicsengetsz 3-4ezret DLC-ben, itt pedig megkapod ingyen.
-
jonnyjoker01
veterán
Ja és elnézést a duplaert így utólag jutott eszembe, hogy a teszt szerveren már elérhető a cloaked sunderer pont mint a klasszikus planetside 1-ben!!!!!
. Nagyon menő cucc, kb 10 méteres körzetben mindenki láthatatlan a sundererrel együtt 
-
jonnyjoker01
veterán
Nem kellene megkapni mindent de szerintem alap lenne (ha nem F2P lenne a játék) hogy certért is meg lehessen venni a sisakokat, camókat. Ez egy szokásos dolog szinte bármelyik f2p játékban hogy kozmetikázni csak pénzért lehet. Ezzel nem lenne semmi gondom ha lenne annyi pénzem "ruhára" (itt pont arra célzok hogy egy menő sisak 2000 ft).
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Beletolsz 10 ezret és megveheted a világ összes sisakját.

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na ez a játék megőrjít. Most visszamentem a játékba kb 1 órával ezelőtt, kisebb harcba mentem biolabba és 3 kdr felett végeztem mire kiszálltam a játékból
Sokkal 'fluidabb' volt az öldöklés. Szerintem biztos, hogy a networkhöz van köze.@zolee ugyanezt mondod, akkor ez valószínűleg játék sajátosság és vele kell élni
Amúgy ez az egyik kedvenc játékom. Habár a F2P játékmód nem tetszik, (1 sisak 2000 ft
) simán megvenném f2p mentesen akár 10 ezerért is a játékot. Tényleg jó, csak ugye amit itt is leírtam, vannak hibái bőven, -
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sokszor nálam is ez van, illetve, hogy egy tárnyi lőszer is kevés, engem meg pár lövésből leszednek. Valamikor meg nincs ilyen, tök jól megy a játék, aratok rendesen. Szerintem a lagg, net kapcsolat, meg jó adag hack/cheat is van benne szerintem, vagy kihasználják a bugokat.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És még mindig sz@r vagyok... Mitől van az, hogy engem 1 kilóméterről megölnek smg-vel én pedig az 500 rpm-es 200 damages lmg-mmel nem tudok megölni senkit
De most komolyan. Tudom nem a kdr számít ebben a játékban, de más FPS játékokban kiemelkedően játszok, de itt pl ma 0.47-es kdrem volt. Nem arról van szó hogy pl. mediccel játszottam és reviveoltam (mert nem), végig light assaultoztam az ax-szel, de nem döglenek az emberek. Sokszor van olyan, hogy az emberen van a távcső célzója és mégsincs hitmarker. Mitől van ez? Net? Vagy csak simán szar vagyok és nem nekem való a játék?Mondjuk a network qualitynek sokszor poor-t ír. Cobalton játszok.
Még annyi, hogy test serveren marhultam tegnapelőtt pár gyerekkel, simán arattam a killeket ugyanezzel a fegyverrel.

-
Shing
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
Hát azzal a procival gondolom eddig sem futott olyan rosszul. De most már tuti, hogy nagyon jól fog. Van pár újítás is, Galaxy tud javítani, ammot adni a körülötte lévőknek, bug fixek, balanszolások is voltak. Plusz nem tudsz spawnolni olyan helyre ami el van vágva a lattice linktől.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jó tudni, bár én annyira nem nyomogattam lövés közben. Én inkább hasra vágnám magam BF1942 után, csak azt nem lehet.

Más: Planetside 2 movie, 80-as évek sztájl. Nem lövöm le a poént, hogy miről szól és még nem néztem végig, de eddig nagyon szép munka.
-
jonnyjoker01
veterán
Hát gyerekek... Most jöttem rá egy elég lényeges dologra ami miatt nem tudtam olyan sokat ölni eddig...( 400 játék óra után
) Ha úgy lövök valakit hogy éppen guggolok (tehát miközben ereszkedek a talajra) akkor a pontosság jelentősen csökken, még egy kicsit a stabil állás után is
Counter Strike 1.6-ben szoktam még anno még a guggolast
Ma ahogyan erre rájöttem hirtelen sokkal jobban kezdtem el játszani 
-
zolee0307
őstag
Nálam is jobb lett a teljesítmény, több fps, simábban fut, illetve mostmár nekem is főleg gpu limit van.
-
Shing
őstag
Fú gyerekek, rengeteget optimalizáltak a játékon az utolsó peccsel. A Phenom II-esem új életre kelt. Most már rengetegszer látok GPU limitet, bár magas beállításokon játszok. Aki eddig azért nem játszott mert rosszul futott régebbi több magoson, az nyugodtan neki eshet újra.

-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Csatlakozom, ez így nagyon jól hangzik. Csak legyen belőle valami szeptemberre, ezeknek a fele már ki volt egyszer írva múlt szeptember/októberre a roadmap-en. Nem lett belőle semmi. Mondjuk ennyi idő alatt, elvárt hogy végre csináljanak valami nagyot, az elmúlt fél évben nem történt semmi.

-
Loha
veterán
PlanetSide 2 2.0 release in September
"We are going to be taking Planetside 2 to where it needs to be and finally address the stuff should have already."
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Látótávolság alatt a játékosok láthatóságát érted? Azt sztem sem fogják növelni, egyszerűen teljesítménybeli okokból. Ami jönni fog most érdekesebb frissítés, hogy a Galaxy megkapja a javítás+ammo modult, így tud majd úgy támogatni mint egy sunderer, csak levegőből. A sunderer pedig láthatatlan tud majd lenni, plusz a közelében lévő játékosok is. Ennél nagyobb újításról nem tudok sajnos, pedig jó lenne már valami érdekes continent lock... Miért nem lehet csak annyit megcsinálni, hogy a warpgate-ek támadhatóak legyenek az alert végén? És csak akkor lenne elfoglalva a kontinens, ha az is megvan... Nyilván simán elfoglalnák, de csak a buli kedvéért.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én kb. januárban játszottam utoljára, pár napja néztem rá a játékra. Még én sem látok különbséget, nemhogy te március óta.
Ahogy nézem a patch listákat tényleg nem volt semmi extra. Viszont érezhetően jobban fut a játék a gépemen, sokkal kevesebbszer láttam 30FPS alatt a mutatót és a GPU jelzés is előjött párszor Hossinnál, úgyhogy már nem annyira nagy a CPU limit... Ezt jó látni. -
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én most kb. 2 hete nem játszok, mert egyszerűen játszhatatlan volt számomra a játék, megint előjött ez a pár lövésből leszednek effektus, nekem meg egy tár is kevés egy emberbe, hogy megfeküdjön, mindenki rohadt pontosan lőtt, tök mindegy mit csináltam, mindig észrevettek, stb, stb.
Ja, meg az nc-vanu szövetség is kicsit már sok volt.
Viszont egyébként jól fut a játék, nem találkoztam komoly bugokkal.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok! Mostani updatek változtattak valamit a játékon? Legutóbb március elején játszottam és az áprilisi tréfáról néztem videót.
-
Loha
veterán
-
szami777
addikt
Lenne pár kérdésem, amire remélem itt választ kaphatok tőletek.

- Barátommal ketten vagyunk általában egy squadban, de sose enged ráspawnolni, pedig halál után a térkép menüben írja is, de nem enged rákattintani. Az a baj, hogy túl kevesen vagyunk, vagy más az oka?- Heavy assaultnál melyik fegyver a legajánlottabb?
350 pontom van, 500-ért láttam ezt a tmg 500-at az stat alapján jobb a t9 carv-nál. -
Shing
őstag
Szerintem van jövője a játéknak mindenképp. Annyi, hogy ellehet felejteni a nagyobb frissítéseket. Eddig is nagyon lassan haladt a fejlesztés, most kevesebb emberrel még ennyire sem fognak haladni. Most nyomatják a balanszolásokat századszor, ami nem baj, csak figyeljétek meg, hogy eltart majd áprilisig. Megint hónapok telnek el mire történik valami. Aztán nyárra talán láthatunk is 1 értelmes updatet. Egyébként nem jönnek új emberek a csapadba.
-
Zola01
tag
Ez egy bug elvileg. Hamarosan javítják.
Más:
Egy jó ideje nem játszok már a gémmel, de most olvastam/láttam, hogy sok alap ember (pl:Higby) otthagyta a PS2-t.
Persze, elvileg profik lépnek a helyükre, meg tudják a dolgokat, stb... de azért én aggódom egy kicsit. :/Ti mit gondoltok, van jövője a ps2-nek?
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sziasztok!
Más is észrevette, hogy az implant energy túl gyorsan merül? Pár napja még 70000 fölött voltam, azóta kb 5 órát játszottam és most, hogy nézem, a számláló 200-on áll. Pedig level 1 és level 2-es implantokat használok csak, és azokat sem minden loadoutban. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Nagy csatákban általában azt nem bírom, hogy túl sokat kell sétálni. Persze ha van sundy akkor nincs probléma
Volt egy jó csatám, 48-an támadtunk 48 ellen, eléggé balanszolt volt, viszont kilőtték a sundyainkat. Egy pontot kellett foglalni, 3 mediccel élesztettük a kb 30 játékost az A pont szobában
Kb 5 perc "kempelés" után hozták a sundykat és simán befoglaltuk a pontot. Úgy ömlött a cert a reviveból, mint a azar. :,D -
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Biolab védés 48-96-os játékossal

Az a baj, hogy nem egyszerű jó csatát találni, legutóbb pl. a csapatommal mindig jó, élvezetes csatákba keveredtünk, máskor meg nem találtunk egy normálisat sem.
Mondjuk ahol sokan vannak, ott általában azért jó szokott lenni, bár ez bázistól is függ.
-
jonnyjoker01
veterán
Emberek, hogy én milyen szar csatákban játszom mostanában. Nem tudtok tippet adni jó csata keresésére?
-
Shing
őstag
válasz
zolee0307
üzenetére
Én is TR-es vagyok. Nyilván nem direkt csinálják, mert annak semmi értelme nem lenne. De vannak még dolgok amikor én is csak nézek. pl. Mosquito-nál is észrevettem, hogy a rocket pod-ból ki kell lőni a tár 70%-t mire meghal valaki. Bezzeg amikor felém jön a Reaver, 2mp alatt leszed. Hossin-nál üldöz a Scythe. Bemegyek full afterburnerrel a fák közé, kb. én sem látom hogy hova. De túlélem, menekülök a lombok alatt, erre ugyan úgy eltalál, utolér. Még jó, hogy elvileg a mi gépünk a leggyorsabb. De biztos én vagyok a béna...

-
Shing
őstag
Most mi már ez az újabb OP Cannister fegyó az NC-nél? 10 méterről leszed a Harasser 1 lövéssel. 60 méterre ugyan úgy elvisz csak még ráadásul több embert is sebez egyszerre. Mostanában valahogy egyre többen használják és nem véletlenül...

-
szami777
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Amint elküldtük az üzenetet, jött ugye egy auto response, amibe leírta, miylen adatokra van szüksége.
Ezek után updatelve leírtam a kövi üzenetbe a barátom adatait. Ez több, mint 1 hete történt....
Ők az autorobot választ tartják itt supportnak, vagy mi?Twitteren is írtam nekik, hogy már 1 hete nem kaptam semmi választ, azt írták, hogy sok a beérkező panasz.
Ügyes tudunk mit csinálni, várni kell, de azért kicsit sokallom ezt. -
Loha
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Tulajdonos váltás van a cégnél, átszervezésekkel: Máris hatalmas leépítés a Daybreak Game Companynál.
-
RichieTri
senior tag
válasz
szami777
üzenetére
de, sajnos nagy az esélye a törlésnek.
és nem a hosszú inaktivitás miatt hanem nemrég pár hónapja járt le egy határidő.
addig át kellett migrálni az összes accountot a SOE központi szerverére. aki ezt nem tette meg "helosziaszevasz".
elvileg minden felhasználó kapott erről mailt, meg figyelmeztetést. -
szami777
addikt
Igen, pontosan ez a baj, nem kapja meg a mailt arra a fiókra, amivel azt hiszi h regisztrált, pedig összesen 3 mail fiókja van csak.
Azért gondolom, hogy nem törölték, mert én is pont annyi idő után léptem be és nekem megvan.
(a barátlistámon ltáom őt, ha törölték volna, nem tudom, nem kellett volna eltűnnie onnan? )
Fél évig prémiumos volt, csak nem törlik ilyenkor... -
Loha
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Egy évig ha be sem lépett, akár törölhették is az accountját.
Tehát a barátod nem tudja mit adott meg e-mail címnek, és ezért nem tudja, hogy hova megy a jelszó reset link?
Support akkor tud segíteni, ha vhogy tudjátok igazolni, hogy a saját accountotokhoz akartok hozzáférést.
-
szami777
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszönöm

-
szami777
addikt
Sziasztok, kéne egy kis help.
Barátommal megint játszanánk 1 év kihagyás után, de nem tud belépni.
A fő baj az, hogy tudunk rájönni az email címre. A jelszó és a username megvan, de azzal meg nem engedi be.
Errort ír, engem meg jelszó reset után beengedett a saját accountomba. Van rá mód, hogy valahogy support segítsen ebbe, mert a cimbim elég sok pénz beleölt a játékba, kár lenne veszni hagyni. -
Loha
veterán
Szerintem most kaptak egy jó ajánlatot, vagy a 2015 márciusában véget érő pénzügyi évet akarták szépíteni ez eladással.
Szerintem ennek semmi köze a PlanetSide 2 pénzügyi teljesítményéhez:
Öt éven belül negyedszer veszteséges a Sony
Josida Kenicsiró pénzügyi vezérigazgató egy sajtótájékoztatón elismerte, a Sony az elmúlt években egyik átszervezést a másik után hajtotta végre, "most azonban minden más lesz", mivel a cég felhagy konkrét tevékenységekkel, például kiszáll a PC-üzletből. A 2014-es pénzügyi évben befejezzük az újrastrukturálást. (A 2014-es pénzügyi év 2015 március végén ér véget SONYnál.)A cikk dátuma: 2014. május 14.
Szerintem a SONY kb. ettől az időponttól kezdve eldöntötte, hogy el fogja adni a SOE-t, és SZVSZ kb. ettől az időponttól kezdve van lejtmenetben a játék. -
Obito5591
újonc
Értem köszönöm
Sajnos akkor nem fogok játszani vele mostanság
Köszönöm a segítséget 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(már legalábbis ebből a szempontból)

- jó egy kivétel a hossin, ott a shadow-t vissza kell vennem mediumra a sok fa miatt... Nagy csatában is megvan a VSync (amihez ezúton is gratulálok. Copyright- Elvira)

) simán megvenném f2p mentesen akár 10 ezerért is a játékot. Tényleg jó, csak ugye amit itt is leírtam, vannak hibái bőven,
Counter Strike 1.6-ben szoktam még anno még a guggolast
Ma ahogyan erre rájöttem hirtelen sokkal jobban kezdtem el játszani