Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
KillBorn
üzenetére
Jelentősen jobban megy a játék CPU limites szituációkban a DX11-nek köszönhetően, meg mától dupla XP mindenkinek egy hétig.
Ja, meg ingyen NSX Tengu ezzel a kóddal: NSOPS2019
-
Loha
veterán
Állítólag Dupla XP hét lesz mindenkinek május 18-tól valszeg május 25-ig, gondolom hamarosan hivatalosan is bejelentik.
Van itt vki Miller NC?
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tegnaptól dupla XP mindenkinek november 27-ig:
we've turned on double experience between now and November 27th! -
Loha
veterán
Indíts egy parancssort (cmd), majd írd be:
ping bix.hu -t és hagyd futni a játék alatt.
Itt menet közben is látod a pingjeidet Budapestre, de a ha CTRL+C -vel megállítod, kiírja a statisztikát is.
Ha vmi gond van a neteddel akkor csomagveszteségeket és több 100ms -es pingekek fogsz látni. -
Loha
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
A repülő irányítása ugyan olyan, mint az összes Battlefieldben a repülő/helikopteré.
Teljesen fölösleges lehúzogatni a grafikát, ha nagy csatákban leesik az fps, mert a beállítások nagy része, csak a VGA-t terheli, nem a CPU-t. Ez alól kivétel az árnyékok (Shadows), azt teheted OFF-ra, a többit meg toljad fel, hogy legalább szép legyen a játék pl.:
Ehhez ajánlom még a NV driverből erőltetni a 16X anizotropikus szűrést, meg az Adaptive Vsync-et.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Pl.: GPU-Z Sensors fül:
Bal alul kiválaszthatod az NV GPU-t amit monitorozni akarsz, aztán visszamenőleg megnézed a GPU Load -ot.
Elindíthatsz 2 GPU-Z -t is egyszerre, egyiken az Intelt állítod be a Sensors fülön, a másikon az NV -t aztán, visszanézed, hogy melyiken volt 100%-hoz közel a GPU Load.Ha az Intelen menne, akkor az NV Control panelben itt lehet kiválasztani az NV GPU-t.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Egy GTX 560 Ti -vel stabil 60 fps körül játszható a játék 1080p ~Highon, egy GTX 660 -al pedig ~Ultrán megfelelő proci mellett, nagy csatákban is.
Nálad szerintem vagy iGPU-n megy a játék, vagy a 8GB ramból fut ki és swappol.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Asus G551JW laptoppal? Ez az i5 vagy i7-el szerelt változat?
Ezek ilyen 96+ -os csaták vagy kisebbek? Nem lehet, hogy az integrált Intel GPU-n fut a játék a GTX 960M helyett? -
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Úgy érted alacsony fps-el megy a játék? Mennyi konkrétan?
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Sajnos mindkét EU-s szervert ellépték az oroszok amióta bezárták a saját szerverüket, a többség Millerre jött. Jelentős részük alacsony fps mellett játszik magas pinggel, egy másik részük meg abuzátor vagy cheater.
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Legutóbbi patchel jött egy hallhatatlanság bug egyes embereknél, nem tudom, hogy javítva lett-e azóta, de ha ilyennel találkoztok mostanában az nem cheat.
-
Loha
veterán
-
Loha
veterán
válasz
Ditoo0225
üzenetére
Ha kevés certből gazdálkodsz, akkor nem érdemes az alapfegyókat lecserélni amíg nincs meg rájuk az Auraxium medál, mert a legtöbb szituációban nagyon jó fegyók. Medic Tool ki van már maxolva?

Ez alól kivétel az NC Heavy, ahol amint lehet érdemes lecserélni NC6 Gauss SAW -t vmi másra, vmint a TR és VS Infiltrator ahol érdemes lehet beszerezni egy bolt action csipát, ha vki csipázgatni szeret.
-
Loha
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Ha meg akarod izzasztani a 980-at, akkor az useroptions.ini -ben a RenderQuality=1.000000 kell 1 fölé vinned, és akkor nagyobb felbontásban fogja számolni a grafikát mint amit megjelenít monitoron, pl. 1.41 kell a 2x supersamplinghez, és akkor egyből izzadni fog a 980 is, vagy használhatod az DSR-t is driverből.
PlanetSide 2 Tweak Guide: Advanced Tweaking
-
Loha
veterán
PlanetSide 2 2.0 release in September
"We are going to be taking Planetside 2 to where it needs to be and finally address the stuff should have already."
-
Loha
veterán
-
Loha
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Tulajdonos váltás van a cégnél, átszervezésekkel: Máris hatalmas leépítés a Daybreak Game Companynál.
-
Loha
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Egy évig ha be sem lépett, akár törölhették is az accountját.
Tehát a barátod nem tudja mit adott meg e-mail címnek, és ezért nem tudja, hogy hova megy a jelszó reset link?
Support akkor tud segíteni, ha vhogy tudjátok igazolni, hogy a saját accountotokhoz akartok hozzáférést.
-
Loha
veterán
Szerintem most kaptak egy jó ajánlatot, vagy a 2015 márciusában véget érő pénzügyi évet akarták szépíteni ez eladással.
Szerintem ennek semmi köze a PlanetSide 2 pénzügyi teljesítményéhez:
Öt éven belül negyedszer veszteséges a Sony
Josida Kenicsiró pénzügyi vezérigazgató egy sajtótájékoztatón elismerte, a Sony az elmúlt években egyik átszervezést a másik után hajtotta végre, "most azonban minden más lesz", mivel a cég felhagy konkrét tevékenységekkel, például kiszáll a PC-üzletből. A 2014-es pénzügyi évben befejezzük az újrastrukturálást. (A 2014-es pénzügyi év 2015 március végén ér véget SONYnál.)A cikk dátuma: 2014. május 14.
Szerintem a SONY kb. ettől az időponttól kezdve eldöntötte, hogy el fogja adni a SOE-t, és SZVSZ kb. ettől az időponttól kezdve van lejtmenetben a játék. -
Loha
veterán
Igen a SONY eladta az egész céget mindenestől, és ez sok mindent megmagyaráz...
Egy ilyen üzlet előkészítése nem 2-3 nap, hanem hónapok vagy akár fél+ év is lehet, és ha vki tudja, hogy vmit el fog adni fél év múlva, arra már nem fog költeni, csak ha feltétlenül muszáj...Angolul kevésbé értőknek:
A Sony eladta a Sony Online EntertaimentetObito5591: Szerintem a 3GB a gond, 4GB-al is állítólag kifagy a játék egy idő után.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Szerintem mivel nem volt rajta rendesen a hűtő, a túlmelegedés miatt visszavette az órajelét a procija, és nem tudta kihajtani a VGA-t.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha a szervernek jó kedve van, akkor 50-100ms -es pingel is jó játszani PS2-ben, de ha túlterhelt, akkor tök mind1 mennyi a pinged, fura dolgok fognak történni... Ez jórészt annak köszönhető, hogy PS2-ben az átlag Time-To-Kill több mint a BF szériában, ezért magasabb ping esetén is van időd reagálni.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mindig lehet kisebb csatákat is találni, csak van amikor túl sok keresést igényel, és az ember idő előtt feladja...
Legjobb buli torony bázison védekezni olyan max. 60% ellenséggel szemben. 
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
MAX és járművezetőként nagyon hasznos még az EOD HUD, mert mutatja a C4-et és az aknákat.
Light Assaultként a Safe Landing nagyon hasznos, ha túl keményre sikerül a landolás, vagy kifogy a jetpack idő előtt. -
Loha
veterán
Performance/Memory/Crashes:
Performance: fixed some thread contention issues with loading assets
Timing: corrected some issues with how time is synchronized between client and server
Performance: some optimizations to data validation on 64-bit clients
Memory: reduced memory usage by diagnostic systems
Memory: reduced the amount of cache memory the animation system could use
Performance: minor optimization to material creation
Input: DirectInput joystick support
Memory: fixed a leak in the material system
Performance: optimizations related to managed Magriders/VR Zone improvement
Performance: improved smoothness in death animations
Graphics: Fix for remote players' charge weapons not showing the correct effect
Input: Fix for vehicle turret aiming during seat switch
Performance: Some controls for tuning live server performance -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
SZVSZ az alap NMG shield a legjobb választás, ha vki nem átlagon felüli játékos, mert ha fel van töltve ~700 körüli extra pajzsot ad fixen, ha semmi életed akkor is, és lehet reaktívan használni.
Resist csak akkor jó, ha fullon van az életed és a normál pajzsod, vmint az előtt nyomod be mielőtt sérülsz.
Az adrenalinnak meg csak akkor van értelme, ha sok embert ölsz egy élettel, gyorsan egymás után. -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A Steam nélküli változatot használom és csak 16,5 GB, a teszt pedig 13,9 GB.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Korábban működött aztán elvileg javították, jelenleg nem tudom mi vele a szitu, de VR-ben ki lehet tesztelni.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az új optikák nekem nagyon bejöttek érezhetően javult is a teljesítményem, mert jobban látni bizonyos szitukban és végre mindig a képernyő közepén van, függetlenül a fegyver animációtól. Ja, meg van különböző színekben és formákban is.
Amit hiányolok a patchből az a beígért tájékoztató UI a letett aknák állapotáról.
-
Loha
veterán
Érdemes megnézni:
Planetside 2 - Flawed (a cinematic montage)
-
Loha
veterán
válasz
bigobert
üzenetére
Joystick támogatás úgy tudom nem működik rendesen, de ha működne is, az egér + bill. kombó a PS2 repülési modelljéhez sokkal jobban passzol. Csak akkor érdemes nekiállni PS2-ben repülni, ha jól tűröd a kudarcokat és türelmes vagy, mert a killekben gazdag ESF élményhez, nagyon sok halálon át vezet az út.
-
Loha
veterán
válasz
egyedülülő
üzenetére
Játékosbázist nem vonják össze a PS4 játékosok érdekében, de ez nekünk PC-seknek is jó, mert így megkapunk minden PS4-es optimalizációt.
-
Loha
veterán
Valszeg holnapra halasztják a patchet.
Úgy néz ki, most vonják össze a PS4-es és PC-s változatot amiket eddig külön fejlesztettek: PS4 codebase integration
PMC (Performance/Memory/Crashes)
Fixed an issue where players could end up in a bad state of hit registration after reloading and firing exactly as the reload ended.
Fixed an issue where objects from one zone would sometimes appear in a different zone.
Fixed a crash where textures could be unloaded while still in use.
Fixed an issue where graphical artifacts could appear after unlocking the machine.
Better management of terrain object memory.
Fixed a possible crash while loading actors.
Zone performance: Better tuning of some data structures.
Zone performance: Throttling client request for profile stats to a 30 second maximum.
Zone performance: Better caching of vehicles and other types of objects.
Zone Performance: Some fixes identified during profiling.
Zone Performance: Changes to object-to-object awareness system.
World performance: Better tuning of some data structures.
Fixed a hitch issue -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sokkal jobb tudni 1600 cert birtokában, hogy bármikor vehetsz egy 1000 certes fegyót, ha úgy tartja kedved, mint venni egyet, aztán bánkódni, hogy az alap fegyó jobb...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem ne szórd el egyből az 1600 certedet, hanem gyűjtögess tovább.

-
Loha
veterán
válasz
egyedülülő
üzenetére
Cobalt meg Miller lett összevonva meg az Emerald, de az Emerald ugye -6 óra eltérésben van az EU-hoz képest.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mennek a szerverek csak csurig vannak.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Kitolja a maximum sebzés távolságát, viszont csökkenti a torkolat sebességét a lövedéknek, tehát közelre jobb lesz tőle a fegyó, viszont távolra rosszabb.
-
Loha
veterán
Woodman NC az összevonás előtt is pont ilyen volt, annyi volt a különbség, hogy a Woodman TR is hasonló szintet képviselt, ezért jól el tudtak szórakozni egymással.
Most az összevonás után megkapták a Miller TR -t is a nyakukba a Woodman VS mellé, így csak akkor van sikerélménye az NC-nek, ha a VS és a TR véletlenül pont egymással foglalkozik. -
Loha
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
SZVSZ jelenleg az EU-s szervereken lévő lag miatt nem sikerül a killek többsége, de biztos, hogy emiatt is buktál sok killt középtávolságon vagy távolabb ADADázás közben.
Gyakorlatilag arról van szó, hogy a valódi célkereszt a képernyő közepe mindig, az irányzékok meg együtt mozognak a fegyver animációval (6x-nál nagyobb és az NV távcsövet leszámítva), tehát mozgás közben a kettő nem fog egybe esni.
-
Loha
veterán
Végre úgy tűnik javítják a a red dot és holo (1x 2x 3,4x) irányzékokat.

I just finished overhauling all the red dot/emissive scopes to use our new scope shader. This will make all scopes perfectly aligned and consistently visible across the board. Look for it in the next couple patches.
Vmi ilyesmire számítok: Battlefield 4 CTE - Visual Recoil Fix
(Balra az új, jobbra a régi)Ha vki nem tudná, hogy mi a gond ezekkel az irányzékokkal jelenleg megjelenés óta: videó
(Nem oda lő a fegyver mozgás közben, ahova a célkereszt mutat) -
Loha
veterán
Cserélik a vasat és frissítik a szoftvert is az EU szerverek alatt.
Szerintem ezzel kb. jövő hétvégére végezhetnek, addig nekem felejtős a játék a lag miatt. -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem a friss játékosok nagy része, ha egyedül kezd bele, mielőtt ráérezne az izére frusztráltan távozik.
Minden szerveren a szopóágon lévő oldaltól sokan távoznak és vissza sem néznek, egy részük átáll a nyerő oldalra. A régi játékosok közül sokan távoznak a játék lebutítása, vagy a játékszerük legyengítése után, vagy egyszerűen csak másra vágynak. Van aki eléri a BR100-at és lelép, mert "kimaxolta a játékot".
Viszont van egy nagyon hűséges játékos bázis is, akik tényleg elmerültek a játékban, őket vasvillával sem lehetne elüldözni, ők maradnak.
-
Loha
veterán
Továbbra is teljesen F2P a játék, annyira F2P amennyire csak egy F2P játék esetén lehetséges.
Gyalogosként egyáltalán nem vagy hátrányban az alap fegyverekkel (leszámítva az NC heavyt), főleg úgy, hogy most már adnak egy shotgunt is ingyen.
Járműveknél már más a helyzet, de ott meg tapasztalat nélkül
eleve esélytelen vagy egy kimaxolt járművel is.
Cert mindenkinek lassan jön, annak is aki fizet, csak a fizetővendégeknek nem kell megvárnia amíg összejön a cert az új fegyverre.
Kezdő játékosoknak nem a kevés cert a problémája, hanem a játék nem ismerése, amin egy tapasztalt squadtárs tud segíteni, de úgy sem megy gyorsan.
A gépigény pedig csak CPU terén magas, VGA terén SZVSZ kifejezetten alacsony. -
Loha
veterán
Én nagyon aggódok a szerver összevonások miatt, mert SZVSZ az EU-s szerverek jelenleg is képtelenek megbirkózni a csúcsidős játékosmennyiséggel és már nagyon unom a lagot. Tegnap este ki is vágott a szerver Indarról annyira nem bírta a terelést, mert csak Indar és Esamir volt nyitva, és az új Esamir nem egy közönségkedvenc a sok fallal...
Igazából nem meglepő, hogy nem túl népszerű a játék magyarok körében...
Mivel ingyen van, biztos szar.
Angolul nem tudnak, így nem is hallottak a játékról.
Ha véletlenül ki is próbálták, nem voltak elég kitartóak hozzá, hogy fél óránál többet szánjanak a játékra, így meg se értették az alapokat, csak lelövették magukat 30-szor és nyomtak ragequitet. -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pump action shotgunok:
TR:
TRS-12 Uppercut
TAS-16 BlackjackNC:
GD-66 Claw
LA39 BruiserVS:
Phobos VX86
Deimos VA29 -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Vmit vizsgálódnak már a lag ügyében, ami valszeg az összes szervert érinti: Level3 issues? Post some info here
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Próba képen játszottam vmikor pár órát Briggs-en (AU szerver), oda olyan 400ms-es pingem volt, és kicsit fura volt a játék az elején, de nagyon gyorsan meg lehet szokni, és ha vki agresszíven játszik, nem tűnt egyáltalán hátrányosnak, sőt... Simán elképzelhető, hogy aki hosszabb idő alatt rendesen hozzáigazítja a játékstílusát a magas pinghez, előnyt tud belőle kovácsolni ami elég szomorú...
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az a vicc, hogy nem is időfüggő a dolog, néha csúcsidőben is egész jó, máskor meg hajnalban is nagyon szar amikor kb. 100 ember van összesen a szerveren.
Legújabb elméletem szerint attól is függ, hogy kik ellen harcol az ember.
Szerintem az EU-s szervereken van egy csomó outfit, akik egyáltalán nem az EU-ban vannak helyileg és ilyen 200+ ms-es pingel tolják, ha a velük harcolsz, akkor a játékélmény megy a levesbe. -
Loha
veterán
4 Ghz körüli 4 magos Sandy Bride vagy újabb procival, sok száz fős csatáknál megy csak 60 alá.
Ami nekem nagyobb gond az szerver lagg, újabban pár 10 fős csatáknál is érzetre 500ms-es késleltetések vannak, ami teljesen lenullázza a skillt és a játékélményt.Egyébként nem tudom, hogyan akarják ez a játékot a PS4 gyenge proci magjain futtatni, de remélem nem folytatják a grafika további butítását...
-
Loha
veterán
Upcoming Tank and Liberator Changes
Tank reverse speed and acceleration will be made identical to the tanks forward speed and acceleration.
Primary tank turrets will be stabilized.

-
Loha
veterán
8GB elég a játéknak, kikapcsolt virtuális memóriával is.
Procid lesz gyenge nagy csatákban.
Esetleg próbáld ki ezeket a beállításokat:
Graphics: Medium (jobban látni a tracereket), Texture: High, Lighting: Medium, minden más medium kivéve a shadows ami legyen low vagy off (procit is terheli).
A Render Quality 100% (ezt a felbontást szabályozza, amiben az engine renderel), R. distance pedig mehet maxra (6000), mert 2500 körül egyébként is limitálva van. -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
De örökre a tied, ha beteszed az Originedbe, és nem kell hozzá letölteni.
How long will I own the game?
Once you’ve claimed your game, it’s yours to keep! -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem baj az, ha betetted Originbe, onnantól örökre a tied, nem kell hozzá letölteni, azt ráérsz később is.
-
Loha
veterán
Ha esetleg vki kicsit szüneteltetné a PS2 -őt,
a BF3 is ingyen beszerezhető június 3-ig. -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ceresen ez alapján nekem úgy tűnik, inkább TR uralom van.

-
Loha
veterán
Most hétvégén dupla XP mindenkinek!
PlanetSide 2 – Double XP from Friday, May 2, 12:01am PDT to Sunday, May 4, 11:59pm PDT -
Loha
veterán
Először is érdemes figyelembe venni, hogy PS2-ben nem az számít, hogy hol találnak el a tankodon, hanem, hogy honnan jött a lövés.
Minden szemből érkező lövést a front armor fog felfogni, akárhol találja el a tankot.Magrideren szerintem ha armor akkor front, vagy én meggondolnám az auto repairt is magburner esetén, mert ha sikerül meglépned, jó dolog ha nem kell megállni javítani.
-
Loha
veterán
válasz
RichieTri
üzenetére
A körbeoldalazáshoz a Magridernek közel kell lennie, ha közel van nem tudja kioldalazni a lövéseidet és nem túl nehéz eltalálni sem. Annyi kell csinálni a nyeréshez, hogy mindig fordítod a tankod orrát a Magrider felé és betalálsz minden lövéssel. Természetesen, ha a Magridernek van AV lövésze, neked meg nincs, vagy AP lövedékkel támadnak rád, neked meg HE van berakva, akkor bukó van.
Szerintem a tankok jól ki vannak egyensúlyozva jelenleg, egyedül a Vanguard túl gyenge pajzs nélkül, de ezt a pajzs jól kompenzálja.
-
Loha
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Prowlernek (TR) ugyan annyi páncélzata van mint a Magridernek (VS), csak a Vanguardé (NC) több picit, viszont a Powler dupla csövű ágyúja rendelkezik a legnagyobb DPS-el (sebzés másodpercenként) a tankok közül.
Kezdő tankosnal szerintem egyértelműen Prowler a legjobb választás.
-
Loha
veterán
Ugyan úgy launcherből kell indítani és ha a feltételek adottak az x64-eshez, akkor mindig az fog indulni, az x86-os csak akkor, ha az x64-es indítása nem lehetséges.
Feladatkezelőben meg tudod nézni melyik exe fut, vagy egy idő után ki fogja írni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PlanetSide2_x64.exe has stopped working
-
Loha
veterán
Legújabb teszt szerver frissítés: PlanetSide2_x64.exe

-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
GTX 460 1GB kb. a minimum VGA amivel élvezhető a játék fullHD-ban olyan low-medium grafika környékén, de ha nem cél a 60 fps, akkor okosan beállítva high környékét is szépen viszi.
Prociból tényleg kellene legalább egy i3. -
Loha
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Biztos vagy benne, hogy megszakad a net és azért dob az asztalra, nem csak kifagy a játék nettől függetlenül, és az asztalra dob? Régebben úgy volt, hogy a netkapcsolat szakadása után kb. 1 perccel kiírta, hogy megszakadtál, le kellett okézni, és akkor vágott ki az asztalra.
Egyébként valszeg ezért dob ki netszakadás után az asztalra, mert maga a bejelentkezés a launcherben történik, a karakterválasztó képernyőn már be vagy jelentkezve, tehát nem nélkül nem lehetsz ott. -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Stabil a géped egyébként? Szerintem az nem normális, hogy több mint 300 fájl csak úgy sérüljön...
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A launcherben bal alul van egy csavarkulcs ikon, arra ha rá kattintasz azon belül lesz egy olyan opció, hogy validate game assets. Ez ellenőrzi a telepítést, és csak azt tölti le újra ami sérült.
-
Loha
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Mielőtt bármit megveszel, próbáld ki alaposan a VR trainingben.
Amire biztosan nem fogod megbánni, ha költesz (ezeket előbb vagy utóbb mindenki kimaxolja):
Engineer: engineer tool, ammo pack.
Medic: medic tool, nano-regen, C4.
Sunderer: AMS. -
Loha
veterán
Akármelyik oldalt választja egy kezdő, hátrányban lesz, mert nem ismeri a játékot, de én biztos vagyok benne, hogy a teljesen alap point and shoot Orionnal sokkal hamarabb sikeres lesz, mint a burst fire Gauss SAW-val, amire ha nem költesz 300 certet, nem is érdemes egy lapon említeni az Orionnal, de akkor már eleve jobban jár, ha 100 certért egyből megveszi a nagyon könnyen kezelhető GD-22S-t, de azzal meg szignifikáns DPS hátrányba kerül (1606 DPS vs. 1787 DPS).
Visormail: A pirosak (TR) sem használnak semmilyen űrlénytechet.

Ez a hivatalos vidi megvan mindenkinek?

-
Loha
veterán
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Szerintem mindenki mást is: [link]
Downtime Start: 6 AM PT (3 PM CET)
Downtime ETA: 2.5 HoursNo game changes
DB hardware upgrade to eliminate long login times on patch days -
Loha
veterán
ZOE nerfelésére a gyors helyett inkább a kib@szott lassú (~fél év) lenne SZVSZ a megfelelő kifejezés.
A kimaxolt charge a legjobb választás mindhárom oldalon, arra pl. hogy az NC pajzs milyen rossz a gyakorlatban, csak akkor jön rá az ember, ha használja egy ideig és nem csak totál kezdőkkel fut össze.aran:
Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni akkor a következők a mottók:
NC: Legerősebb ám legpontatlanabb
TR: Leggyorsabb ám leggyengébb
VS: Legpontosabb ám leglassabbSzerintem ez a kép sokkal jobban összefoglalja:

-
Loha
veterán
Állítólag dupla XP lesz most hétvégén a sok leállás miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)