Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
Új hozzászólás Aktív témák
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
PeeterssoN #1199 üzenetére
ZOE.
-
jossua
tag
Sziasztok eléggé ellaposodott a fórum
Már nem játszotok vele ?
-
Viper26
nagyúr
Win7 alatt nekem megy rendesen szerencsére.
-
zolee0307
őstag
válasz
freelanced #1194 üzenetére
Nekem az adatlapomon lévő konfiggal mediumon átlag 30-35 fps 1280x768 as felbontáson. Nagy csatákban néha leesik 19-20 környékére, de olyan 25 körül azért tartja az fps-t.
Warpgaten olyan 50 körül van, ez full hd felbontásnál leesik 30-35 fps-re, amp stationnál (ott próbáltam) leesett olya 15 re.
Nem kellene hogy szaggasson neked. Szerintem. Lehet a win 8 gond. Próbáld ki esetleg win 7el, hátha.
Nekem nincs bekapcsolva a gpu phisyx, a vsync, a fog shadow és a motion blur.
-
Loha
veterán
válasz
freelanced #1191 üzenetére
A gépeden jól kellene futnia medium-high beállításon 1080p-ben, esetleg a 4GB ram lehet kevés, milyen oprendszer? Csak nagy tömegben szaggat vagy ha egyedül kóricálsz a semmi közepén akkor is?
Current Recommended System Requirements:
Processor: Intel i5 processor or higher / AMD Phenom II X6 or higher
Memory: 8 GB RAM
Hard Drive: 15 GB free
Video Memory: 1,024 MB RAM
Video Card: nVidia GeForce 500 series or higher / AMD HD 6870 or higher
Sound Card: DirectX compatible -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #1190 üzenetére
Rendben.
-
freelanced
addikt
Hello!
Na adott a gépem:
i5 2500
HD 6870
4GB Ram (havernak 8 van a többi cucc ugyan ilyen)És laggol, mint a franc. Mi lehet a gond? Szinte mindegy hogy állítom be, szaggat, pedig nem kéne neki.
Valami tipp?
Köszi!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
zolee0307 #1189 üzenetére
Jól van majd TS-en megbeszéljük.
Crimson Crows -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #1188 üzenetére
Akárhogy próbálom nem megy a linkelés az opera-val.
-
zolee0307
őstag
Beindult az új honlapunk. Ajánlom a terran katonák figyelmébe.
http://cchu.magyarplanetside2.hu/
(Telórol vok, azért nem megy a linkelés)
-
válasz
Wannabeapro #1184 üzenetére
Hát...
Sajnos az FX-et nem tudom, hogy mire képes (elég CPU igényes a játék), de bizonyos helyeken, Bio Labokban, Amp stationökön, Tech Planteken ha mondjuk két-két platoon egymásnak feszül, akkor egy X6 1100T, az említett kártyával, 8 GB Rammal 1440x900-on már simán bedroppol 19 fps-re is akár, de 20-22 felett nem nagyon hoz (medium grafikán).
-
akela91
addikt
válasz
Wannabeapro #1184 üzenetére
Nem kell sokra számítani sajnos. Az én konfigommal is bekukucskál 30 alá.
-
Wannabeapro
tag
Hali,
Radeon HD 7770, AMD FX-6300, 4gb RAM mellet kb mekkora fps-re számítsak közepes ill nagy csatákban (high felbontás - 1920x1020)?
-
athomi
veterán
Két hét játék után abbahagytam a játékot, wot mellett nincs rá időm.
Megmaradt egy kis kuponom, ha vkit érdekel, dobjon meg pü-vel.
-
zolee0307
őstag
válasz
FischiPiSti #1178 üzenetére
A flasht én is utazásra használtam csak. Meg a repcsiket. A tankokat és a harasert használom rendszeresen és azért volt, hogy kevés volt a resource. Így meg pláne, főleg, hogy pikk pakk kilőnek. A korábbi árak szerintem jók voltak, eltérően kellett volna megszabni az egyes járművek "árait" frakciónként.
-
Amantius
senior tag
válasz
FischiPiSti #1178 üzenetére
Tényleg, a Flash! Nagyon csúnya dolgokat mondtam, amikor megláttam az árát. Tökéletes utazó jármű volt. Ennyiért már nem fogok rá felpattanni csak azért, hogy ne kelljen 500 métert futnom, ha pl. egy Magridert akarok venni. Legalább formában lesz a karakterem.
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
zolee0307 #1177 üzenetére
Az indok az árnöveléssel az volt, hogy nincsenek kihasználva a resourcek. Ezt pedig tapasztalatból tudom, hogy nekem 90%ban fullon volt mind air, mind földi resourcem. Egyedül infantry resourcenak volt értelme az aknák+max+gránát+medkit+mindenegyéb miatt
Persze ez inkább csak azokkal kib*szás, akik kicertelték a cooldown csökkentést, és csak járműveket használnak inkább, átlag statisztika alapján számolták, márpedig az átlag nem dedikált tankpilóta...
Mindenesetre sztem nem vészes, kivéve a flash, annak tényleg semmi értelme nem volt, kivéve, hogy stock flash transzport, fury flash meg op 25 resource mellett... De erre be kéne vezetni a loadout alapú resource költséget(stock flash 25, fury flash 100 resource.)Mindenesetre ez csak előszele a nagy nyersanyag koncepció frissítése előtt, ami előreláthatólag kövi hónapban jön, de még semmit se tudni róla
-
Amantius
senior tag
Csak láttam, hogy játékban vagytok, de nem csatlakozott nekem. Végül hamar leléptetek.
Felemelték a járművek árait. Nem tudom miért kell szívatni a népet, nagyon jó volt az úgy, ahogy volt. Végre látszik, hogy a squad deploy hol fog landolni. A baráti inflitr..., infra..., nimfo izé végre látható, ha láthatatlan (eeez igen!), így már nem lövöm tökön a saját emberem. A kötelező crash is megvolt, remélem lehiggad. Van még pár dolog, de most nem jut eszembe. Aludni kellene. -
Viper26
nagyúr
Sikerült játszani kicsit, léptem is két szintet.
-
Amantius
senior tag
válasz
FischiPiSti #1169 üzenetére
Ez sajnos így van. Itt a PH-n, valamelyik topicban, csak úgy mellékesen volt róla szó. Onnan tudtam, hogy ez a játék egyáltalán létezik. Talán az egyik legjobb példa vagyok. Eszembe sem jutott multizni az elmúlt 10 évben, erre tessék. Egy kis "hype" elég lenne neki. A COD pl., a csapból is folyik, pedig az ő kiadójának sem vagyunk nagyobb vásárlóerő, mint a Sonynak.
Na, most viszont arcon lövök néhány zerget, persze csak mély tiszteletből és szeretetből. -
FischiPiSti
csendes tag
válasz
Amantius #1164 üzenetére
Szerintem is, csak az átlagember hozzáállása sztem, meg tényleg kevés a reklám(pl mikor látom majd gamestar.hu háttereként? Outfiteknek is ilyen kis oldalaik vannak meg minden... Pro7 helyében felvenném minden fő gamer médiával a kapcsolatot, hogy támogassák valahogy az outfiteket mitomén )
Az sem segít, hogy magyarországon tudtommal gamecard nem is kapható, ami megintcsak kiesett reklám még ha nem vásárolni senki se akkoris -
PeeterssoN
őstag
Keress minket!
Miller TR Crimson Crows -
Amantius
senior tag
válasz
FischiPiSti #1162 üzenetére
Pedig jó játék ez szerintem (igaz, még az ISDN volt az ász, amikor még multiztam). Nem kell itt egyedül megváltani a világot, sőt (mondjuk egy nem teljesen szűz karakterrel már elég jól el lehet bánni egy-egy tankkal). Éppen ez tetszett meg benne. Én mindig beállok egy squadba, azt követem a vezérbikát, mert az nekem jobban bejön. Ha úgy gondolom, hogy ez inkább vezérbirka, akkor odébbállok, megyek egy másikba (csak, ha nagyon muszáj, akkor röfögök kicsit a mikrofonba, azt jól van). Szóval mindig hozzácsapódom valakikhez.
Mostanában nem találkozom a kollégákkal. Meló van? -
válasz
FischiPiSti #1162 üzenetére
Rakaptam mostanában a tankok ellen a C4-re, hogy lehet szivatni őket
imádom nézni a benazasukat
-
Xelo
addikt
gyerekek mi az hogy nem pörög a téma?
nagyon rég nem szórakoztam ilyen jól multis fpssel. miller szerveren Royalclown néven megtaláltok a terran republic oldalon.
-
Loha
veterán
PS4-ben egy szálanként elég gyenge teljesítményre képes, de 8 szálas x86-os AMD proci van.
Ha rendesen optimalizálják a játékot, hogy egyenletesen ki tudjon kihasználni 8 szálat, akkor annak a PC-sek is nagyon fognak majd örülni, ha nem tudják megoldani, akkor szarul fog menni a játék PS4-en is.
Szerintem az, hogy PS4-re is kijön, a PC-seknek is jó lesz, mert kénytelen lesznek optimalizálni, vmint nő játékos bázis -> több pénz -> jobban optimalizált játék. -
FischiPiSti
csendes tag
válasz
cskamacska #1149 üzenetére
Nemnem, ezek a régi hivatalos SOE cuccok, még higby mester mondta is asszem command centerbe, hogy más rendezvényekre nem tudnak hozni általában, csak kartondoboz szintű ruhákat
-
rgranc
aktív tag
Szia közösségi tudat!
Két-három kérdésem lehetne? A GTX660-hoz és nagyobbakhoz adott 50 dolláros kupon mennyit ér a piacon? És látom hogy itt nem lehet hirdetni ilyet, hol lehet? Ha valaki innen vett már ilyen kupont magánszemélytől, azt hol?
Nagyon köszönöm!
/r.
-
cskamacska
addikt
válasz
Creever #1148 üzenetére
Csak semmit nem látni belőle a házibarkács cosplay cucctól.
Szerintem ezek ilyen rajongói izék, hivatalos SOE öltözetnek ciki lenne.
Mármint pont így csinálnak meg egy Vanu öltözetet, mikor játékon belül még a legtökösebb Vanu katonák is homoerotikus cicababáknak tűnnek abban a latex ruciban?
-
Creever
csendes tag
-
Shing
őstag
válasz
FischiPiSti #1146 üzenetére
Szerintem azért nem optimalizáltak még semmit PC-re, mert a motort fejlesztő tagok a PS4-re portolásra koncentrálnak. Hoppá, máris egy hátrány a konzolok miatt, nem kell a roadmapos halasztgatás. Az lehet, hogy közben tudnak a PC-sen is optimalizálni, de az most csak olyan mellékes lehet nekik...
Elvileg van annyi kakaó a PS4-ben h bírja a mostani PC-s verzió grafikáját, de ha arra optimalizálnak h 30FPS legyen mindenhol az nem lesz nagy durranás.Konzolosok ellen én is szívesen harcoltam volna.
Ilyenkor persze bevallanák h nem egy csúcseszköz a kontroller FPS játékokhoz.
-
FischiPiSti
csendes tag
Hát Smedley ígéretét tette egy tweetbe, hogy a ps4 fejlesztés erősíteni fog a pc multicore/thread kihasználtságán is. Valami biztos lehet benne, hisz igen, a PS4 több magjával valamit kezdeni kell különben nem adhatják ki ilyen állapotban.. Nem lenne valami jó reklám egy új konzolnak, ha "trololol Nope." lenne a válasza mikor belépsz egy csatábaés ezt ők is tudhatják...
Persze lehet, hogy olcsó megoldásként leveszik nekik a render távolságot megint és 10 mről tűnik fel a csata. Azért én reménykedek javulásban, remélem nem az lesz, hogy roadmapről szépen eltűnnek titokban a tervezett dolgok, merthogy szori de PS4es megjelenés fontosabb.Hallottam mendemondákat, hogy létezik egy párhuzamosan fejlesztett -pc- kliens, ami rendesen kihasználja a procit, csak épp nem stabil. Hogy ebből mennyi igaz, vagy pedig ez lett volna a nagy januári performance fix csomag(ha volt ilyen egyáltalán lol) azt nem tudni.
Azt is írta, hogy valszeg nem lesz cross-platform móka, pedig szívesen pulykáznék pár konzolbébit
-
-
Shing
őstag
Jön a játék PS4-re. Most már értem miért optimalizálták ilyen sz@rul... hogy eljátsszák milyen fasza a nextgen h 60FPS-el bírja míg egy felsőkategóriás PC csak 20-al.
-
Creever
csendes tag
GU10 update délután 3-kor maintenance
-
LLD
aktív tag
üdv!
Planetside 2 Gear Up csomag ha valakit érdekel akkor pü ben keressen meg!! -
Belako
tag
válasz
cskamacska #1134 üzenetére
Nos az alt+f szerint vannak ezek az fsp mérések nem külsős progi.
A másíjna 8% overclock mellett üzemel, ez órajelben 3ghz-t jelent. Ebben a prociban van egy un. "Turbo frequency (3 cores or less)" ez 3,5 meg egy kicsin pörög így.
Ebbe az Intel kontra Amd vitába nem szállnék bele, mert minden intelre van írva, ergo könnyű elhúzni.
Ez van korrupt a világ: Mi meg segítünk neki.
De a konkurencia ennek ellenére tartja magát, kicsit kevesebb teljesítmény mellett.
Trú Amd-s vok semmi pénzért nem váltanék.
Az hogy meg a ps2 ilyen akkor legfeljebb hanyagolom míg nem jön rendes update. Amúgy se a világ legnagyobb élménye.
Csak szerettem volna tudni van-e valami megoldás.Na jó nem teljesen játszhatatlan.
Akkor eccer megharcolunk az Indar-on
-
Shing
őstag
válasz
cskamacska #1134 üzenetére
Ha jól tudom nem fut rosszabbul AMD procikon. Egyszerűen 50ezres proci alatt nem produkál normális eredményeket a játék és nem is fog már soha...
-
cskamacska
addikt
CPU limit. De ezt az Alt+F is megmondja neked.
Ugye mint meséltem szegény játék jobb kedvében használ 3-4 magot, így az X6-os procid plusz magjai kihasználatlanul kallódnak(mint ahogy a legtöbb játéknál
) ráadásul ha nem tuningoltad 2800MHz alapsebesség sem az ideális. Phenom 1 szegény még a Core 2 Duo teljesítmény/órajel mutatóját is alulmúlja(amit a PII/Piledriver épp meghalad
Bulldozer meg rajta kóvályog), azon sincs nagyon mit csodálkozni, bár konkrétan játszhatatlannak azért nem kellene elméletben lennie.
Anno én tavaly szeptemberben részben pont a Planetside 2 miatt kukáztam jó öreg E7300 alapú konfigomat sufnituningolt Phenom II-re 3600MHz-en, de mióta idén tecsógazdaságos SB i5-re váltottam, érezhetően mindenhol jobb teljesítményt kapok, és ez alól a Planetside 2 sem kivétel.
Ez részben a fejlesztők sara, sokkal jobban optimalizálhatnának(pláne AMD-re), másrészt viszont az Intel sajnos elhúzott processzor sebesség terén, márpedig a PS2 ha valamit, akkor a processzor teljesítményt teli arczzal zabálja.
-
Belako
tag
Hola!
Valaki árulja már el azt, hogy hiába állítom a grafikai beállításokat akármilyenre az fps mindig ugyanannyi.
Sőt minél lejjebb veszem annál kevesebb. Akár felbontás akár render quality, akár mi.
Ultra-án 1080p. Kezdő pont 70-80 nagy csatába 15-30 között mozog. Nem lehet ezt valahogy rendesen beállítani?
Masina: asus m4a79deluxe, 2*2gb ocz flex ddr2 (1150), Phenomx6 1055t. Sapphire 6950 1gb.
Megjegyzem az infinite-t végig toltam maxon 1080p-vel 50-75 közöttJa a másik gépen ami a következő Asus m2n-e, phenom 9850, 2*2 800mhz ddr2, asus5770 1gb.
ezen bármilyen beállítást eszközölök annyira szaggat nem lehet játszani.Ami a legrosszabb az az hogy 1024*768 extra lowon ennél már lejjebb nem lehet, mind a kettőnél ugyan ez talán itt van a legkevesebb fsp is.
Pedig a gépigény legalább a minimum meg van mind a kettőnél.
Ennyire gáz az optimalizálás?
B.
-
sonar
addikt
Sziasztok
Felment a 2Gigás pack de azóta nem megy a game.
Folyton server error-t dob. Sajnos telepítés közben egyszer megszakadt.
Van vmi ötlet arra, hogyan hozzam rendbe? -
Creever
csendes tag
Double XP weekend!!!!! Hétfőn reggel 9 kor (CEST) lesz vége!
-
Dr. Romano
veterán
-
Shing
őstag
válasz
Dr. Romano #1118 üzenetére
Örülj neki.
Tök jó, hogy törődnek a játékkal. Kár h optimalizálás terén nem... meg úgy minden ami hardveres dolog nem. Tegnap kipróbáltam Ultrán. Egy idő után elkezdett iszonyatosan stutterelni. Visszateszem High-ra, de hiába... Oké, újraindítom még a gépet is. Lépek be, 10perc után a szokásos textúraeltünős villogós hibajelenség. ([link])
Pedig már egy jó ideje nem volt...
Nem igaz, hogy ezek még mindig megvannak. Több millió játékost buktak a motor miatt, inkább akkor lett volna csúnyább a játék. -
Dr. Romano
veterán
Vazz gyors játszanék egyet, erre meg valami 2GB cuccot akar leszedni, hülyék ezek?
-
Creever
csendes tag
válasz
PeeterssoN #1116 üzenetére
Valóban! Köszi a fordítást!
-
Creever
csendes tag
Tudtok valami erről a 2 gigás packról, amit épp frissít a psem?
-
Ghery88
csendes tag
Ha valaki botor módon még mindig nem követne minket rendszeresen, az kattintson a linkre a legfrissebb infómorzsákért a GU 9-ről. [link]
-
PeeterssoN
őstag
-
sonar
addikt
Tegnap regisztráltam. Millerren Terran-okhoz. De még nem volt gyilok.
Kicsit kevésnek tűnik a videókarim (8500GT, i7-870)
Egyébként mit kell csinálni az elején? Azt irja a szöveg, hogy keressek valakit akinek fogaskerék van a feje felett. Hát én ott körbe körbe futkároztam, de nem találtam ilyen fazont.
De senki nem mondta, hogy 8 giga a telepítőjammers oldala mikor fog újra üzemelni?
-
RichieTri
senior tag
válasz
PeeterssoN #1102 üzenetére
köszi az invet, de visszamenni biztos nem.
viszont ha van squadotok akkor írjatok rám hátha csak zergelek és akkor szívesen átmegyek! -
FischiPiSti
csendes tag
válasz
PeeterssoN #1054 üzenetére
Uncsi a buggy? Blőő a legjobb dolog pedig.
Taktikák:
Skyguard: Burster max hátul, fent pedig walker, ha rátok fordul egy lolpod vagy lib, akkor menekülés közben tud lőni, csak vigyázni kell, mert turret el tudja találni a maxot. Flakk megjavítja, géppuska meg adja a damaget.
Anti tank: Halberd + hátul heavy assault, turretben engineer, ha javítani kell helyet cserélnek, mivel nehézkesen de lehet menet közben is. Fracture max is jó, csak halberd ha eltalálja a maxot, akkor ajjaj...
Anti inf: Bulldog vagy fury, bár fury elég drága, de jobb is. Hátra cycler max feles, mert menet közben nemigen tud lőni
Vagypedig ezek kombinációja... Engineer+heavy elég hasznosNem úgy kell rá tekinteni, mint tankra, dumbfire rakétákkal nehezen találják el mozgás közben, ha mégis eltalálnak simán el lehet menekülni javítani. Magrider körül lehet forogni el sem tud találni jó esetben
Egyéb tankok esetében elég könnyen mögé lehet jutni, és máris egyenlők az esélyek. Ha heavy van hátul be kell farolni hogy tudjon lőni, aztán elturbozni.Sztem a legfunabb jelenleg a játékban
Más: Ceres szerveren van egy TR outfitünk (leírás rovat) Ha vki jönne dobjon egy üzit, ill ha van már másik TR outfit, akkor egyesülnénk. Lényeg hogy magyar legyen - kommunikáció egyszerűsége miatt
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
PeeterssoN #1100 üzenetére
Szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen széket vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest