Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Kicsoda D5100?
-
crey
addikt
-
danih
veterán
Grrr tegnap vettem pici station cash-t, erre most dupla van arra is nem csak XP-re...
-
akela91
addikt
MEgtaláltam, Cobal - NC. Hát így nehéz lesz magyar outfitet találni sajnos. Csinálj egy új karit, méghozzá VANU-t, és gyere CERESRE. Van itt egy nagyon jó közösség, van TS-ünk, esténként fent vagyunk éjfélig. Most nap közben is páran, mert double XP weekend van ma reggeltől. Tudnak adni sok tanácsot Vanuként, mert már 2-3an december óta tolják. Gyere.
Jah, és átlagéletkor 27 körül van, én vagyok a legfiatalabb 22 évemmel, ha jól tudom.hmm azt hittem már letelt az 5 perc, crey, egybetolhatoda 2 hsz-t.
-
akela91
addikt
Hát őő igen, az elég ramaty, de majd belerázódsz. Nekem is csak 0.75-re állt be tegnap 5 óra után, de én már tolom 20on órája. Keress egy magyar Squadot, lépj be hozzájuk TS-re, és menjetek együtt. Pontosan melyik szerón vagy, és milyen class? Egyébként hozzáteszem: Ez a játék nem a K/D -ről szól.
-
danih
veterán
Na ezért szoktam light assaultként spottolni nyílt terepen főleg - ahol ugye kevés esélyem volna az effektív harcra. Legjobb ha van egy-két Scythe a squadban, meg szokták köszönni

-
Creever
csendes tag
Amikor először beléptem, elkezdtem keresztül futni a pályán és unalmas volt

-
Loha
veterán
Ha sok a kezdő játékos, akkor még jól le is szoktak lőni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem összességében sokkal jobb a csapatmunka és segítőkészebbek a csapattársak mint BF3-ban, SZVSZ azért is, mert akinek segítesz, az nem fog fél óra múlva az ellenséges oldalon állni és arcon lőni, hanem lehet viszonozza a segítséget. -
Viper26
nagyúr
Azért nem annyira más ez mint a bf3...itt sem spot-ol senki, és a csapattársak leszarják a másikat...remek...

-
PeeterssoN
őstag
Alapból melyik gombbal kapcsolom be a flash láthatatlanságát?
Infié az F azt tudom de a flash-é ? -
Viper26
nagyúr
Game is starting...
Ez szép meg jó, csak közben semmi nem történik, bezárul az ablak, Steam meg nem indítja megint, mert már fut...ötletek?
-
danih
veterán
Aki még meló előtt van és Vanu Ceres-en: gyertek, mert vinnénk Indart

-
akela91
addikt
Rally Point is a certification of the Squad Leader tree. The squad leader can place a rally point on the map, which places an icon that all the squad members can see. Additionally, in the actual gameworld, a colored smoke grenade is visible with a high plume. All players can see this grenade. Available colors are green, orange, purple, and yellow. Each color requires a separate certification purchase. The cooldown for placing a rally point is 5 minutes.
forrás -
Blue@X
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Mindenki látja a spawn beacon-t, ezért is tudja kilőni az ellenség, illetve te is az ellenségét...
-
danih
veterán
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Hali, láttalak akkor téged, volt hozzád szerencsém

-
Wannabeapro
tag
Ahogy nézem legtöbben Vanus és TR-sek vagytok, de nem tudjátok véletlenül, hogy van e magyar NC outfit Ceresen ?
Ceresen játszó NC-s társaim vegyetek fel friendnek a nickem: OstobaTuk

-
crey
addikt
próbáljatok már ki valamilyen fegyvert...
ki akartam próbálni 30 percre a lightiningon a légvédelmi ágyut, és persze hogy most bugos, és nem tudtam felrakni (nem jelent meg a viper mellett). -
Dr. Romano
veterán
Squad leaderként leteszek a földre rally pointos színes fáklyákat. A kérdésem az lenne hogy azokat kik látják? Mindenki, még az ellenség is vagy csak a saját squadom tagjai?
-
maskimx
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
-
intercooler
őstag
küldene valaki?
-
Viper26
nagyúr
Cobalton játszó NC-s embereket keresek, csatlakoznék ha van rá lehetőség, részleteket megbeszélhetnénk akár holnap TS-en.

-
intercooler
őstag
Sziasztok!
valaki tudna küldeni nekem 1 useroptions.ini-t?
HybridPhysx-em van és nem hajlandó elindulni
megpróbálok alkotni valamit. -
PeeterssoN
őstag
Már megen pihi...
Ez az ára a dupla xpnek. -
Shing
őstag
Valamit ki kell találniuk arra h több fajta kontinensen is játszunk. Pl. Ha Esamirt uralja valamelyik fél 70%-ban, akkor ingyen vehetsz repülőt, ha Amerish-t akkor infantrys dolgokat, Indar-ral pedig ingyen járműveket.
De bármi lehet. Csak oszlassák szét az embereket, mert most azért nem lehet összevonás, mert Indar így is mindig tele van és nem kéne az embereket kontinensekre erőltetni, mert lehet h azért nem fognak játszani. -
Blue@X
senior tag
Cobalton is alapjában véve üres Amerish (főként a magasabb gépigénye miatt), de azért gondolom a szerverek összevonását mivel lassan várható lesz az új kontinens és a készítők szeretnének mindenhol majd telt házzal számolni (így legalább lenne értelme a priority login-nek), illetve így ha elfoglalható lesz a warpgate/kontinens, több ember kell...
-
danih
veterán
-
Blue@X
senior tag
Mire engem meglátnál addigra kétszer meghalnál, legalábbis amennyire tudom a thermal sight is limitálva van
Cobalt szerveren vagyok, szóval ha nem vonják össze a Ceressel, akkor nem mostanában találkozunk, de talán jobb is neked (vagy nekem?!) 
(#743) crey: Megértem, NC társaim szeretnek halmokban feküdni holtan, főleg Crown közelében, csak arra figyelj hogy nehogy egy engi betty-jébe lépj bele a nagy fürdés közepette

-
Creever
csendes tag
Ilyenkor lehet meg pluszban boostert hasznalni ?
-
RichieTri
senior tag
hetvegen dupla xp es dupla sc!
-
zolee0307
őstag
Találkozott már vki mostanában olyannal, hogy amikor belép a játékba (warpgate), akkor a textúrák ösze vissza villognak, az épületben villognak a külső környezet textúrái? Két napja nekem így indul a játék és csak az segít, ha számítógépet újraindítom.
-
Blue@X
senior tag
Igen, és pazarolják az időt csak ott, nem látják hogy a többen vagyunk nyerünk taktika itt nem mindig menő. Ilyenkor 2 társammal szoktuk fél Esamir-t elfoglalni (Cobalt szerver), csak a baj hogy ahogy foglalunk úgy megyünk is tovább (tudom maradni kellene, de hát 3-an nem tudunk egy egész bázist bevédeni) és így követve minket szépen visszafoglalják a Vanuk

De koncepcionálisan szépen látszik a fejlesztők részéről hogy ők is így képzelik, hogy a kékek a zergek, mivel többen vagyunk sok esetben, viszont emiatt a fegyvereink mérföldekkel rosszabbak mint a Vanus megfelelőik.
-
danih
veterán
Nem. Amúgy sosem tudok fent lenni amikor ti fent vagytok. Nekem a hétköznap délelőttök jók mostanság. Ilyenkor szinte mindig ugyanazok az arcok vannak fent, és van összehangolt stratégia.
(#720) Blue@X: ja, jó fej a bagázs ilyenkor kajaidő előtt, érdekes dolgokat tudnak művelni egy 3 squados platoonnal... Azok amúgy, zergek, egész délelőtt csak jönnek Biolabre, de hát nem megy nekik
TR már megunta.(#721) crey: azért is szeretek ilyenkor játszani (nem csak azért, mert csak ekkor tudok), mert pont ez a helyzet, mindenki összedolgozik. Crown a Vanué per pill, de ez csak bait

-
Blue@X
senior tag
-
danih
veterán
Srácok olyan van hogy álldogálunk valahol, pl. capture point, és az egyik csapattárs folyamatosan lő a levegőbe, és nem fogy ki a tára. Itt is vannak cheaterek?
-
danih
veterán
Meg tudom nézni valahol real time a weben hogy a Ceres-en mi a helyzet? Egyszer mintha megtaláltam volna, de most nem találom... Kíváncsi vagyok a bázist amit egész délelőtt védtünk elvesztettük-e

-
akela91
addikt
Na megvan a 250Cert Flare-re. Miket vásároljak hozzá? Crey, említetted a gripet, a 4x-es zoomot, illetve közeli harcokhoz hányszoros-t használsz? Illetve grip helyett Extend magazin ha jó tudom. Egyéb tanács?

-
RichieTri
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
3 loadout van.
Én úgy csináltam, hogy minden kontinensre egyet. Igaz így ha arról van szó akkor a fegyvert át kell állítani. Viszont ez az "ára" az egyszeres camo-nak. -
RichieTri
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Vegyél egyszeri camo-t.
én is nagyrészt olyat használok.Az is rajta marad az emberen,de ha leveszed akkor még 1x már nem tudod visszarakni.Az 1x-s csak 50.ha van kedvenc kasztod azt 150sc-ből meg tudod oldani mind a 3 kontinenst. -
PeeterssoN
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ez sem rossz csak legyen 3 a csapatban és mind együtt mozogjon és mind egy célpontra lőjjön , és és és...

Más:
Nem tudom, a camoknak mennyire fontos a szerepe, megér e 500 sc-t, de muszály beruháznom normális zubbonyba, mert kiszúrnak a csili-vili virító piros rucimban. -
JackFeryll
őstag
Amúgy úgy bírom, hogy a TR kapott egy szokásos 15 rockets to kill rakétavetőt, míg a másik két nemzet értelmeseket kapott.
-
Shing
őstag
Már nem volt kedvem visszalépni. Amúgy se volt olyan nagy csapatmunka, csak kilépett a leader és én lettem utána.
Mondjuk én legalább tudtam spawn beacont letenni.
Nálunk múlt héten is ennyien voltak kb, de akkor is csak Esamiron voltam. Jobban szeretem ezt a helyet és mivel kevesebb az ember nem lassú annyira. -
Amantius
senior tag
Most valóban sokan vannak, csak úgy záporoznak az XP-k is. Az utóbbi "javítások" óta nálam is gyakrabban fagy, de durva FPS esések nincsenek nálam szerencsére, nem is voltak. Médiumra van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PlayStation 5
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)