Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Also, as a HUGE thank you to all of our players, from Wednesday, November 20th, 2013 at 12:00 AM to Sunday, November 24th, 2013 at 11:59 PM PST, there will be double experience in PlanetSide 2. Prepare yourself for mass battle and lots of Certification Points, soldiers!
Tehát magyar idő szerint:
november 20 (szerda) 09:00 -től november 25 (hétfő) 09:00 -ig dupla XP!
Érdemes lesz akkor felhasználni a 3 napos XP boostokat.
Aki volt a tesztszerveren, azért is kiosztották már a 3 napos 50%-os XP boostokat. -
vaakuum
addikt
Az infinek nem működik a cloakja. Csak nálam, vagy általános feature?
-
Blade_W
tag
válasz
FischiPiSti
üzenetére
Ez intended sajna.
Ettől féltem...
-
FischiPiSti
csendes tag
Pár dologra válasz:
(#1575) hipó
de bugos, (pl terminálok nem működnek, szerverről ledob).Ez az EU szerverek hibája, PU1 előtt pár nappal jött elő. Pár havernak szintén volt ez a hibája, vmiért nem ad session IDt a játék. Ideiglenes javítás ha előjön, akkor kezdj el futni warpgatetől kifelé amíg ki nem dob. Ilyenkor észreveszi hogy "instancet" váltasz, és legközelebbi belépéskor kapsz új IDt.
(#1577) Blade_W
, de rengeteg grafikai buggal találkoztam, leginkább animációk terénEz intended sajna. Távolabbi emberkéknek egy lecsupaszított animáció seteket rendelnek amolyan LOD megoldásként, ezért pl light assaultok repülés helyett sétálnak a levegőben. Tán a lenagyobb javulást ezmiatt érték el, így valszeg maradni fog. Kísérleteznek a karakterek dőlésével éles kanyaroknál, de ez még nem vmi jó. A kipattanó emberkék viszont bug szagú, bár lehet lagg miatt is, az EU szerverek, különösen miller szarakodnak, én még nem találkoztam vele ceresen pedig ott is vannak gondok.
(#1585) RichieTri
viszont egy apróság...60 fps-nél nem is lehet több.valahogy lekorlátozták LOLÚj grafikai opció, smoothing miatt van, ami default.
In your UserOptions.ini file you can find the section [Rendering] and add the following lines:
Smoothing=1
SmoothingMaxFramerate=60
SmoothingMinFramerate=20
Smoothing=1 enables the frame rate smoothing, 0 disables it.
SmoothingMaxFramerate - The game will try to avoid going higher than this frame rate. You can make this higher if you like, but for most people and average monitor refresh rates, 60 is a good number.
SmoothingMinFramerate - The game will try to avoid smoothing when under this frame rate. -
zolee0307
őstag
Nekem korábban bio labon ilyen 48+-os csatáknál 19-21 fps-em volt. Most néha, de tényleg néha felmegy 25-re, de 19-21 amin fut. Nyíltabb terepeken korábbi fps-ekhez képest viszont visszaesést tapasztaltam. Viszont olyat nem tapasztaltam, hogy hirtelen leugrik az fps 5-10-15-öt is, majd vissza, szóval ha nincs is több fps-em, de simábban fut.
A konfigom q6600 (2,88 ghz-re húzva), 8800gtx, 4 gb ram.
-
crey
addikt
válasz
zolee0307
üzenetére
Nem tudom milyen kongó hon tolódik, de nekem megváltás az eddigiekhez képest. Egy 48+ vs. 48+-os csatában sokszor 13-14 FPS-em volt. Most stabil 32-35öt mértem.
Szerintem ez az optimalizáció elsősorban az AMD tulajoknak lesz nagy segítség. Aki eddig is Intel Core i5/i7 cuccot, nVidia GTX 570-el megtámogatva tolta, annak nem lesz nagy előrelépés, sőt.
-
zolee0307
őstag
Én többre számítottam. Nekem az fps nem nőt, vagy csak nagyon minimálisan. De több helyen inkább csökkent. Talán annyi, hogy nem ugrál annyira az fps, valamivel kiegyensúlyozottab lett.
Maga az új HUD nekem tetszi. Nekem simábbnak tűnnek a felületek, kicsit élesebbnek látszanak, viszont a lövedékek becsapódásakor ez a szikrázás annyira nem jön be (nem lehet kikapcsolni?), sokszor emiatt vesztettem el a célt.
Összeségében többet vártam, főleg fps téren, de alakul ez.
-
Blade_W
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
a physx-et letiltották egyelőre
-
RichieTri
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
a buborékokra gondolsz? akkor a z Physx...
tényleg jó lett a patch.
FHD-ban minden high/ultran 55fps ala nem esik
és végre azt látom, hogy GPU limit van.
és még az új UI is szépviszont egy apróság...60 fps-nél nem is lehet több.valahogy lekorlátozták LOL
-
-
crey
addikt
Hát srácok, le a kalappal a sokat szidott SOE csapat előtt.
48+ vs 48+ Dahakában, kb. 35-40 NC beszorulva az SCU mellé, 50 Vanu nade-del, rakátéval, kaszával, vasvillával és bottal épp erőszakot követ el rajtuk, és mintha mi sem történt volna, stabil 35 fps, játszható játék.

-
hipó
tag
és kárpótlásul a szenvedéseinkért jöhet a dupla xp-s hétvége

Tudja valaki, hogy aki előfizetett, vagy xp boostot használ, annak is felszorozzák ilyenkor az xp-t?
Pl ha van egy 100%-os hyper boostom, akkor dupla xp-s hétvégén 4-el lesz felszorozva a szerzett tapasztalati pont? -
Blade_W
tag
Na, én is nyomtam ~1 órát kb. Gyorsabb lett sokkal, de rengeteg grafikai buggal találkoztam, leginkább animációk terén (a játékmenetet igazából nem befolyásolja). Voltam egy nagy biolab harcban és nagyon sokszor az orrom előtt pakolta ki az embereket, ami viszont már jelentősen tudja befolyásolni a dolgokat és nagyon zavaró. Cserébe, ha mondjuk egy olyan helyen vagy ahol nincsenek sokan körülötted akkor is nagyon sokat javul az fps, volt hogy 40-50 környékére felugrott, eddig ez nem volt így.
Lényeg a lényeg, játszhatóbb lett sokkal.
-
hipó
tag
válasz
zolee0307
üzenetére
A sebességgel végre nincs gond, jelentősen gyorsult a játék, de bugos, (pl terminálok nem működnek, szerverről ledob). Ennek ellenére sikerült 1 órát játszanom, úgy, hogy mindent maximumra húztam a növényzet, motion blur és ambient occlusion kivételével. Korábban a graphics quality és a textúra mediumon volt, minden más low-on illetve kikapcsolva. A patch után gyorsabban futott a játék a magas beállításokkal, mint korábban a jóval alacsonyabbon.
Megnéztem a feladatkezelőben, most már mind a 4 magot egyformán használja, kb olyan 60-70%-on.
Szerintem holnapra megoldják a fenti problémákat, újra stabil lesz a játék. -
zolee0307
őstag
Valaki próbálta már, hogy milyen lett?
-
Loha
veterán
Kijött az OMFG patch ~1750MB.

-
PeeterssoN
őstag
Valakinek ötlet miért teszi tálcára a játékot?
-
Loha
veterán
Kedden várható a patch: on Tuesday, 11/12, we feel confident we will be able to move this update to Live!
-
crey
addikt
"Once again, I invite everyone to jump on the Public Test Server and check out the changes we've been working on. In the last couple of weeks on PTS, we've fixed many issues that were found in the newly optimized game.
We're really very close to releasing it, but I think you would agree that what is there could use a little bit more polish. While we know we won't be able to make such a radical change to the game without some issues, we want to put out our first update only when the quality level is undeniably high.
Check it out yourself. Listen to other players who have as well. There are some issues that we really must address before this goes live, and that is exactly what we're doing.
So hopefully you didn't take a day off work/school tomorrow, because sadly it won't be released. We are on a day-to-day watch for the few issues left to be resolved, so stay on the forums and in game for the latest news.
Once OMFG-PU01 is out, we expect it to, for the most part, be very clean and the kind of play experience you've been hoping for. We will continue to work on performance, as stated before, until the game is where we all want it to be.
Thanks for your continued patience and all your help getting this done."
-
Amantius
senior tag
válasz
Baldrick
üzenetére
Végül is, a passzívnál aktívabbak vagyunk. Mi késő esténként szoktunk mókázni (vagy előbb is), szint minden nap. Most is éppen tekertünk kicsit. Írd meg a nicked, megkeressük egymást.
A létszám ne tévesszen meg, vagyunk vagy hárman aktívak. Illetve aktívabbak, mint a többiek, de ez változhat nem sokára, pozitív irányba.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
2. linket elb******, de az első működik, ha mégsem, próbáljátok többször.
Még1szer:Közvetlen letöltő link: Unpark-CPU-App.zip
Link a weboldalhoz: Disable CPU Core Parking Utility -
Loha
veterán
válasz
5ent1nel
üzenetére
Közvetlen letöltő link: Unpark-CPU-App.zip
Link a weboldalhoz: Disable CPU Core Parking Utility -
JackFeryll
őstag
válasz
FischiPiSti
üzenetére
Írtam ticketet válaszoltak is. 4 accountom van 1 e-mail cím alatt és rosszal léptem be

-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nem törölnek karaktert, biztos hogy ugyanaz az account? Players.planetside oldalon megvannak?
-
Baldrick
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Mumble-val beszélgetünk de TS-hez is van ilyen plugin asszem, hogy kiírja játék közben ki beszél
-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
A kiírast pl. Az Overwolf megcsinálja.
-
JackFeryll
őstag
Ha nyáron játszottam utoljára a Planetside 2-vel lehetséges, hogy törlődtek a karaktereim ?
Letöltöttem steam-en és Milleren játszottam és nincs ott egy karakter se. (150 óra volt benne kb) -
Baldrick
csendes tag
próbálgattam a Nvidia egyik újdonságát a geforce experience-ben lévő felvevő progit (ShadowPlay)
burutál jó, 1080/60 fps felvétel és nincs fps csökkenés felvétel alatthttp://www.youtube.com/watch?v=qpGP7BsDLLo
http://www.youtube.com/watch?v=I0Z2Lri6gGACeres, DORA outfit
vágatlan felvételek... so ne röhögjetek

-
hipó
tag
Visszavettem 1000-re a renderelési távolságot, és nagyrészt megszűnt a 4-5 mp-es akadás, ha berepülök egy forgalmasabb helyre. Így viszont mintha visszavett volna az NV scope látótávolságából is, ami meg nem jó.
-
Loha
veterán
Gyengébb géppel érdemes lehet lehúzni 500-1000m-re, repülésen kívül nem lesz zavaró.
Live szerveren a járműveket olyan 700-800m -en belül jelennek csak meg, a gyalogosok meg olyan 300m, persze csak akkor ha nincs nagy nyüzsi az adott területen, mert akkor ennél jóval kisebbek is lehetnek a távolságok. -
crey
addikt
Játszottunk kicsit a teszt szerveren, Crownnál volt kis csata. A játék álomszerűen működik

-
-
Loha
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem tud magyarul a játék, asszem azokat a nyelveket tudja, amiket jobb felül ki tudsz választani az EU-s weboldalán. Egy felhasználót kell csinálnod, aztán letölteni a klienst ami letölti az egész játékot.
-
Üdv!
Fel kéne tennem ezt a játékot egy gépre, ami itt van most nálam.
Viszont nem ismerem.
Googleztam kicsit, de arra gondoltam, inkább megkérdezem itt, h van valami magyar nyelvű oldal, ehhez?
Úgy értem többet is találtam, de nem tudom melyikről kezdjem letölteni a játékot. Nincs nagyon most időm rá, h olvasgassam a találatokat.
Ha a hivatalos oldalról installálom, az magyar lesz, vagy van hozzá egyáltalán magyarosítás, (esetleg magyar oldal, ahol direkt már a magyar nyelvű játék letöltőlinkjéhez jutok?
Elolvastam az első hszt-t, de sajnos régen frissítettétek már, nem aktuális, vagyis erre vonatkozóan nincs benne információ.

-
Loha
veterán
OMFG patch eltolva november 6-ra.
Now at the very beginning we said that we wanted to release OMFG when it was ready. While a lot of you cannot wait to have this on Live (just like we can't wait to put it out!), I think most of you would agree it needs a bit more polish.
Therefore, we're wanting to hold it on PTS for one more week. The new expected date is Wed, 11/6. We will continue to evaluate the state of PTS as we go, and your feedback is essential.
-
hipó
tag
Az lehetséges, hogy azért sem érzem folyamatosnak a játékot, mert régi, 8 éves acer lcd kijelzőm van, aminek nagyon ratyi a képfrissítése? Emlékszem, amikor lecseréltem a régi crt monitort erre, akkor egy hétig nagyon fura volt vele játszani, a gyors mozgásoknál olyan töredezetten észleltem a képet, mindenből több volt, aztán az agyam átállt rá és megszoktam, már nem észlelem a töredezettséget. Ráadásul több ismerősömnek is gyengébb gépe van (újabb monitorral), és valahogy érzésre simábban futnak náluk a játékok.
Lehet, hogy érdemes lenne egy fullHD monitort venni helyette? A célzás és a játékbeli teljesítményem javulna?
Mit gondoltok? -
Loha
veterán
-
Loha
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
A progi kikeresi a registryből azt a 3 bejegyzést, ami a proci parkoltatást szabályozza és kiírja az aktuális értéket, vmint lehetőséget ad az átállítására. Nem tudok arról, hogy bármi hátránya lenne a parkoltatás kikapcsolásának.
vaakuum: Shotikat is a csipát kivéve mindenki használhatja, 250 certért van is egy jó félautomata.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem csináltam végül semmit, mert játék alatt mind a négy mag dolgozott.
Nem tudom, hogy akkor parkoltatja-e a win, vagy sem a magokat.
-
vaakuum
addikt
MEglepve tapasztaltam, hogy az SMG-t minden karival tudom használni, nem csak az infivel, amivel eredetileg megvettem. Ez pozitív fejlemény, elég egyszer megvenni.
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Általánosságban a Win7 4 magig nem parkoltat, viszont afelett igen, tehát Intelből i7 és 6-8 magos AMD tulajoknak nagyon ajánlott Planetside 2 -től függetlenül. Egy ismerős Phenom X6 tulajnak BF3 multi alatt is parkolva volt 1-2 magja és a parkoltatás kikapcsolása után jelentősen gyorsult a játék.
A progi nem csinál mást, mint kikeres és módosít pár registry bejegyzést, SZVSZ nem árt senkinek sem, ha kikapcsolja, hogy még véletlenül se hülyéskedjen a Win7 (Win8 is parkoltat). -
crey
addikt
hm... úgy tűnik ez a megoldás lendített a játékélményen (játék közben a 6. mag még a legnagyobb csata közepén is parkoltatva volt).
Szóval most nem kaptam 12-13 fps-t 48+ vs 48+-os csatában. Sőt, úgy tűnt, hogy 18-19 alá nem is ment. Ma este primetime tesztelem, mert aztán lehet hogy majd egy BioLabnál így is úgy is beborul.... meglátjuk

Megjegyezném, hogy a teszt szerveren ha a grafikát high-ra állítom, fátyolos lesz a kép (a karakter választó képernyőn, vagy épp a fegyver választón meg ilyen érdekes narancsszínű gradiens réteg kerül az adott karakterre, meg minden eszközre.... elég fun, abszolút játszhatatlan
). -
zolee0307
őstag
Aki nem tud belépni: a user/
appdata/local/ temp mappa tartalmát kitörlöm,
ez nálam bevált. (remélem jól írtam az elérési
utat) -
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Most néztem a live és a teszt szerver is megy gond nélkül.
A teszt szerveren (ott is csak Indaron) állítottak az esti sötétségen, és most sötétebbek az éjszakák, nekem nagyon tetszik.
crey: Kikapcsoltad, hogy win ne parkoltassa a procid magjait?
Disable CPU Core Parking Utility -
vaakuum
addikt
az előbb benéztem a teszt szerverre, gond nélkül működött. Az éles meg nem enged ben, azt mondja, hogy "There was an error completing your request. Please try again."
A hiba csak nálam van, és valami elcsesződött a tesztszerver miatt, vagy másnak sem megy jelenleg?
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nincs...es ha be lenne akkor is 72 lenne

- este megyünk, és szétszaggatjuk a szervereket 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

viszont a reload indikátor tetszik, illetve amikor kiírja kit öltem meg