Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Az szép. Csak azt nem értem, hogy miért pont most? Meg sem várták a PS4-es verziót. Ennyire nem láttak potenciált a játékba? Bezzeg a Destiny még a Time Square-re is kikerült vagy ott van a Titanfall. Olyan játékok hájpolnak néha hogy csak nézek, az ilyeneket meg semennyire. Nem mondom, hogy nincsenek komoly hiányosságok de megint ott vagyunk hogy több pénzt kellett volna nyomni a fejlesztésbe is. Most ha már vannak komolyabb bugok meg kell állniuk hónapokra, mert nem tudnak egyszerre tartalomra és bug fixekre koncentrálni...

Obito5591:
Csak a Planetside 2 miatt ne bővíts. A nagyobb harcokban úgyis elvérezne a procid. És hiába játszanál a lehető legkisebb grafikai beállításokkal, a procit nem tudod tehermentesíteni, ugyan úgy lassan fog futni. -
Obito5591
újonc
Érdemes lenne bővíteni 4 gb ra ? Feleslegesen nem akarok venni , de működő képes lenne ?
-
Loha
veterán
Igen a SONY eladta az egész céget mindenestől, és ez sok mindent megmagyaráz...
Egy ilyen üzlet előkészítése nem 2-3 nap, hanem hónapok vagy akár fél+ év is lehet, és ha vki tudja, hogy vmit el fog adni fél év múlva, arra már nem fog költeni, csak ha feltétlenül muszáj...Angolul kevésbé értőknek:
A Sony eladta a Sony Online EntertaimentetObito5591: Szerintem a 3GB a gond, 4GB-al is állítólag kifagy a játék egy idő után.
-
Mascot21
csendes tag
-
Obito5591
újonc
Most elindult teljes mértékben lowon van szóval működnie kéne és utána ugyan úgy kilép valmi tippetek lenne mihez kezdjek ?
-
Obito5591
újonc
E6500 as procim van lehet az lenne a gond vagy a 3 gb ramom lenne a gond ?
-
Obito5591
újonc
Sziasztok .
Abban tudnátok segíteni miért van az hogy deployolnék és hiba üzenet nélkül kidob ?
-
Visormail
addikt
connection quality bad, laggol mint a franc

-
zolee0307
őstag
Nem lehet, hogy valami frissítéstől van?
-
zolee0307
őstag
Nektek nem esett vissza az fps? Most nálam igaz stabilabb, nem droppol annyit, viszont a max fps szám elég sokat visszaesett.
-
jonnyjoker01
veterán
Ha dupla XP van, megtenné valaki, hogy kiteszi ide a fórumba is? Nem szoktam SOE híreket/roadmapot/fom tudja mit olvasgatni.
-
Mascot21
csendes tag
válasz
Voluman
üzenetére
Attention players: we will a perform maintenance beginning at 8:00 AM PST* on Monday, January 12, 2015. We expect this maintenance to last about two hours. This will impact the following SOE services:
Commerce functions, including purchases, for all games
Game logins
Web and forum logins for all SOE sitesThank you for your patience as we complete this maintenance.
-
Voluman
csendes tag
Fél hat óta nem lehet belépni. Érik a következő dupla XP-s hétvége.
-
Visormail
addikt
Mi a büdös francot csinálnak már??? Hetek óta hatalmas pingek vannak, a pshu is lassan szétesik ez miatt, egyre kevesebben vagyunk. Többen kilépnek mert így nem látják értelmét, én is volt amikor kiléptem mert játszhatatlanul laggolt.
-
Blade_W
tag
Szerintem a PS4 verzión dolgoznak gőzerővel. Nemsokára itt a béta.
-
jonnyjoker01
veterán
Köszi a válaszokat! Remélem a netkapcsolati dolgokat kijavítják!

-
Voluman
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Lehet, hogy a hibák javítása következik.

-
jonnyjoker01
veterán
Csak én nem találom a Roadmapon a december utáni tervezett updateket?
-
Visormail
addikt
Mi ez a végtelen lag? Így semmit nem lehet csinálni.
-
Voluman
csendes tag
Megjöttek Esamirra a hóemberek, darabjáért 500 XP-t adnak.
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az a helyzet, hogy én sem értem a dolgot. Egyébként Prime95-öt futtatva 70 fokig ment fel a hőmérséklet, szerencsére nem lett baj. Próbálgattam egyébként a túlhajtást is, 3,1 ghz-ről felnyomtam 3,8-ra, meg is néztem cpuz-ben. Szóval nagy mákom volt vele. Arctic cooling hyper tx3 hűti egyébként és nem volt különösen hangos : ) (Bár az lehet, hogy a gép mellett levő akvárium pumpája elnyomta a zajt : )
Az volt a probléma egyébként, hogy a rögzítő peckek nem pattantak bele a lapba rendesen, csak bele voltak szorítva.
Most se jó egyébként teljesen, mivel a korábbi maximum 55 fok helyett majdnem 10 fokkal melegebb maximum terhelésen. Majd karácsonykor újrapasztázom, meg kitakarítom a gépet, most jó így is : ) -
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Igen, a melegedés miatt lejjebb veszi a proci órajelét, ezzel megakadályozva a túlmelegedést.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Szerintem mivel nem volt rajta rendesen a hűtő, a túlmelegedés miatt visszavette az órajelét a procija, és nem tudta kihajtani a VGA-t.
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
User error volt : ) a hűtőt nem húzattam rá rendesen a procira.
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem, megnéztem, a ti boost-ot használja. Az integrált hd2000 nem is lenne képes még így se futtatni fullhd-ban. A beállításom egyébként: graphics: high, textúra: ultra, fények és árnyékok medium, minden más kikapcsolva, vagy low-on. A látótávolság 1000-re állítva.
-
hipó
tag
Sziasztok!
Valakinek van tippje mi okozhatja azt, hogy alaplapcsere után kb megfeleződött az fps? Az adatlapomon látható lapot cseréltem egy asus p8z77-v lx-re. Újonnan telepített a rendszer (amikor kicseréltem a lapot, kíváncsiságból megnéztem a régi rendszerrel és már akkor is ilyen lassú volt), a beállítások ugyanazok maradtak. Frissítettem a biost, de nem segített. Legújabb driverek vannak fenn, pont úgy, mint korábban.
Az eddigi 40+ ról nagy csatákban most jó, ha kapok 20-at (fullHd-ban). Ha nincs a képernyőn senki, akkor olyan 40-70 között van, ami szintén jóval alacsonyabb az eddiginél.
Folyamatosan gpu limitet jelez a program, kivéve, ha minimumra veszem és átállítom a legkisebb felbontásba, de akkor sem ad többet 70-80 fps-nél, pedig korábban volt kb 200 is (MSI afterburner szerint végig maximumon jár közben a kártya).
A bios beállításnál hiányzik a gen3 beállítás a pci-e slot-nál, gen2-n megy, de elméletileg nem kellene, hogy visszafogja a játékot.
A ha a vga nem érintkezik rendesen, az okozhat lassulást? Már a régi lappal is volt olyan probléma, hogy elfektetve a házat ment a gép, de ha felállítottam, nem adott jelet a videókártya, meg kellett mozgatni picit és rendbejött.Sajnos nem tudom, hogy mást programot érint-e a dolog, mert csak a ps2-vel játszom : )
Várom a tippeket! : )
Üdv!
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azt mondom, hogy a PS2 átlagjátékosnak ugyan olyan pingje van. Ha neked nehéz lelőni a másikat, akkor nekik is téged. Nyilván van aki kicsit közelebb van a szeróhoz, van aki távolabb.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
De ha neked rossz a ping, akkor mindenkinek. Úgyhogy végülis mind1.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha a szervernek jó kedve van, akkor 50-100ms -es pingel is jó játszani PS2-ben, de ha túlterhelt, akkor tök mind1 mennyi a pinged, fura dolgok fognak történni... Ez jórészt annak köszönhető, hogy PS2-ben az átlag Time-To-Kill több mint a BF szériában, ezért magasabb ping esetén is van időd reagálni.
-
jonnyjoker01
veterán
Most érzem, hogy a ping rengeteget számít egy FPS játéknál, a következőt tapasztaltam:
Játszottam pár órát a Battlefield 3-mal, 20-as pingem volt, és konkrétan 5ös kdr-em volt (újra elkezdtem játszani sok időkihagyás után, nem gyakoroltam előtte). A pingem megugrott kb 2 óra játszás után 150-esre és máris nem tudtam hozni azt a KDR-t (2-es kdr-t sikerült elérni). A meccsben mindenkinek -50 pingje volt, tehát nagyon jó volt a kapcsolat.
Ha Planetside 2-ben olyan jó lenne a kapcsolat, mint itt (ami nem lehetséges mivel itt nagy kontinensek vannak, a föld különböző pontjairól játékosokkal keverve) akkor biztos, hogy újra elkezdenék vele játszani nagyon huzamosan.
-
Blade_W
tag
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Érdekes, nekem is jó a pingem, szóval furcsállom. Szemtől szembe én is nagyon sokszor vesztek, ami elég idegesítő. Ahogy a csapattársakkal beszéltük, a hitbox -al, meg a hit detection-nal vannak gondok.
Jó lenne ez a játék, mert a háborús feelinget nekem nagyon jól visszaadja, főleg hogy itt egyszerű katona vagy, csak hát ezek a bosszantó hibák ne lennének.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Szerintem is lag. Olyan mintha ahogyan elkezd lőni nem sebződök, majd hirtelen kapom az összes lövedéket egyszerre. A második résszel is egyetértek, eléggé furcsállom, hogy nem elég egy rohadt tár egy embernek néha.
Az a gond, ha nem leped meg az ellenséget, hanem frontálisan találkozol, semmi esélyed. Valószínűleg nem a pingemmel van a baj, mivel más játékokban tökéletes a kapcsolatom. Amíg nem javítják ezeket az érdekességeket, addig Battlefieldezek szerintem
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nálam is van így, hogy mintha pár lövéssel ölnének meg. Lehet a lag? Mostanában én azt vettem észre, hogy sok játékos mintha ilyen szakadozva mozogna, szinte nem is lehet követni, meg egy tár lőszer is kevés pár játékosnak, hogy meghaljon.
-
jonnyjoker01
veterán
Tegnap kezdéskor. 14 perc alatt 106 cert elég állat (ribbonok adták az xp-t).
Btw ti is úgy érzitek, hogy tùl gyorsan ölnek meg néhányan?
-
Voluman
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
7-kor kezdődött és hétfőn reggel 7-ig tart.
-
jonnyjoker01
veterán
Ma van már dupla xp vagy csak hétvégén kezdődik?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Mennyire sok szerencsétlen van itt

-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Király!
3 hete nincs netem!

-
Voluman
csendes tag
Most hétvégén dupla XP.
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mindig lehet kisebb csatákat is találni, csak van amikor túl sok keresést igényel, és az ember idő előtt feladja...
Legjobb buli torony bázison védekezni olyan max. 60% ellenséggel szemben. 
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
MAX és járművezetőként nagyon hasznos még az EOD HUD, mert mutatja a C4-et és az aknákat.
Light Assaultként a Safe Landing nagyon hasznos, ha túl keményre sikerül a landolás, vagy kifogy a jetpack idő előtt. -
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én a hold breath használom infinél, a töbinél meg a regenerationt. Ezek azt mondom hasznosak nekem, a többi valahogy szerintem nem sok hasznot hoznak.
-
Shing
őstag
Implant tier 4/5:
[link] -
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen egyre több fps van és egyre gyorsabb a betöltés is.
-
jonnyjoker01
veterán
Megnéztem a mostani updatet, hát gyerekek nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem 20-szal több fps-em van
Eddig hatalmas csatákban ultrán képes volt 30 fps-re leesni, most stabil 50-et tapasztalok nagy csatákban.Bár nem tudom, hogy és azért van-r MERT VÉGRE SIKERÜLT MEGOLDANOM A 0XC000007B HIBÁT!!!!!!

Btw a network még mindig szar. Látom, hogy a gyerek lő rám, de pár század másodpercig nem sebződök, majd hirtelen sok HP-t vesztek. R0hadt idegesítő.
-
Voluman
csendes tag
A SOE hozta a formáját.
"Timing: corrected some issues with how time is synchronized between client and server"
Néha 10 másodpercre megáll minden szinkronizálni, aztán megy tovább.De a legszebb az volt mikor egy 96+-os biolab csata közben hirtelen mindenki sérthetetlen lett, még a késelés és a max punch se működött. Ott ugráltak a Vanuk és Terranok együtt, aztán mindenki kilépett.
-
Loha
veterán
Performance/Memory/Crashes:
Performance: fixed some thread contention issues with loading assets
Timing: corrected some issues with how time is synchronized between client and server
Performance: some optimizations to data validation on 64-bit clients
Memory: reduced memory usage by diagnostic systems
Memory: reduced the amount of cache memory the animation system could use
Performance: minor optimization to material creation
Input: DirectInput joystick support
Memory: fixed a leak in the material system
Performance: optimizations related to managed Magriders/VR Zone improvement
Performance: improved smoothness in death animations
Graphics: Fix for remote players' charge weapons not showing the correct effect
Input: Fix for vehicle turret aiming during seat switch
Performance: Some controls for tuning live server performance -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
SZVSZ az alap NMG shield a legjobb választás, ha vki nem átlagon felüli játékos, mert ha fel van töltve ~700 körüli extra pajzsot ad fixen, ha semmi életed akkor is, és lehet reaktívan használni.
Resist csak akkor jó, ha fullon van az életed és a normál pajzsod, vmint az előtt nyomod be mielőtt sérülsz.
Az adrenalinnak meg csak akkor van értelme, ha sok embert ölsz egy élettel, gyorsan egymás után. -
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az adrenalin shieldhez folyamatosan kell ölni, hogy működjön.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szóval másképp: resist shield vs adrenaline shield, érvek, ellenérvek?

-
jonnyjoker01
veterán
Kitöröltem a planetside mappát, majd steamből is a játékot, aztán újra letöltöttem.

Más: Nagyon vacillálok a heavy classnál az adrenalin shield kimaxolásában, de azt olvasom/videóban hallom sok helyen, hogy a [pfffft elfelejtettem a nevét] az a shield ami 40%-kal csökkenti a károkozás mértékét sokkal jobb. Ti mit gondoltok?
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A Steam nélküli változatot használom és csak 16,5 GB, a teszt pedig 13,9 GB.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az szép, nálam 18. A helyedben eltávolítanám, utána kézzel törölném a mappáját, aztán újraraknám. Jó kérdés, hogy mitől lett ekkora. Esetleg megnézheted, hogy azon belül melyik foglal sokat. Ugyanis a 18GB-nak nálam a 99%-át a Resources\Assets mappa adja amiben 256db pack fájl van.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy a steamapps/common mappában található planetside 2 (tehát ahol a játék van) 78 gb??

-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Korábban működött aztán elvileg javították, jelenleg nem tudom mi vele a szitu, de VR-ben ki lehet tesztelni.
-
jonnyjoker01
veterán
A fejlövés hitbox nyaktájékon is működik? Sokat játszok mostanában bolt action rifleval 4x scopeal meg közeltávra, de nem "érzem", hogy one hit kill van a nyak körül.
-
KillBorn
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nehéz vele farmolni, de nagy csatákban, közelharcban mozgásérzékelővel, gyalogsági aknával, pisztollyal, vagy SMG-vel azért el lehet lenni. Csak rá kell nézni a térképre és nem oda kell menni ahová a többiek

Nyílt terepen meg simán lehet segíteni mesterlövészpuskával az elől nyomulókat bár ott is érdemesebb inkább oldalról megközelíteni az ellenfelet, hogy míg ők el vannak foglalva a gyalogosokkal te zavartalanul lövöldözhess.
Persze mindig van néhány kóbor lovag akik direkt az ilyen lopakodósokra vadásznak.
-
jonnyjoker01
veterán
Certet farmolni Infiltratorral mennyire lehetséges/hogyan?

-
jonnyjoker01
veterán
Felmentem a játékra, kb 3x annyi certet szereztem, mint eddig. (volt olyan, hogy 3 perc alatt 3500 xp csak azért mert stalker cloakkal beálltam az egyik elfoglalható ponthoz
) A célzás szuper jó lett, tetszenek a különböző formájú, színű scopeok. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest