- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Igen, viszont: én néha játszok reggel 6-7 óra körül is Ceresen . Akkor minden normális nagyjából ha kis csatákba mentem és a skillemre voltam hagyva, akkor jöttek a 12-es kd ratiok. Most már 2 alatt vagyok mindig, bámilyen kicsi is a csata, kivéve, ha csak sniperezek . Korábban mindenki az outfitemből (üdvözlégy crey
) azt mondta, hogy a szerver-kliens oldal közötti "időeltolódás" stb stb, ami akkor igaz is volt. Most már viszont tényleg olyan, mintha minden egyes ellenség wallhackos aimos damage hackes csávó. Engem ez borított ki a legjobban, ezért nem játszottam egy csomó ideig. Nemrég visszamentem, de már egyáltalán nem játszok közel vagy közép harcot, csak sniperrel megyek, ott kisebb az esélye annak, hogy ilyen problémával találkozok. Másrészről az idegesít, hogy az infiltrator cloakja csak akkor láthatatlan, ha guggolok de nem mozgok, ha állok vagy mozgok, semmit sem ér, még egy 1-es szintű játékos is észrevesz."My ping is ususally 100, however it sometimes randomly increases to 600" - ilyeneket lehet olvasni a fórumon. 600 ms?!?!? Ha egy cs 1.6 szerverre felmegyek bannolnak ha több mint 40
Igaz, hogy más játék más rendszerigényekkel, de ez akkor is szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák

- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Starlink
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) azt mondta, hogy a szerver-kliens oldal közötti "időeltolódás" stb stb, ami akkor igaz is volt. Most már viszont tényleg olyan, mintha minden egyes ellenség wallhackos aimos damage hackes csávó. Engem ez borított ki a legjobban, ezért nem játszottam egy csomó ideig. Nemrég visszamentem, de már egyáltalán nem játszok közel vagy közép harcot, csak sniperrel megyek, ott kisebb az esélye annak, hogy ilyen problémával találkozok. Másrészről az idegesít, hogy az infiltrator cloakja csak akkor láthatatlan, ha guggolok de nem mozgok, ha állok vagy mozgok, semmit sem ér, még egy 1-es szintű játékos is észrevesz.
Igaz, hogy más játék más rendszerigényekkel, de ez akkor is szánalmas.