Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Igen, viszont: én néha játszok reggel 6-7 óra körül is Ceresen . Akkor minden normális nagyjából ha kis csatákba mentem és a skillemre voltam hagyva, akkor jöttek a 12-es kd ratiok. Most már 2 alatt vagyok mindig, bámilyen kicsi is a csata, kivéve, ha csak sniperezek . Korábban mindenki az outfitemből (üdvözlégy crey
) azt mondta, hogy a szerver-kliens oldal közötti "időeltolódás" stb stb, ami akkor igaz is volt. Most már viszont tényleg olyan, mintha minden egyes ellenség wallhackos aimos damage hackes csávó. Engem ez borított ki a legjobban, ezért nem játszottam egy csomó ideig. Nemrég visszamentem, de már egyáltalán nem játszok közel vagy közép harcot, csak sniperrel megyek, ott kisebb az esélye annak, hogy ilyen problémával találkozok. Másrészről az idegesít, hogy az infiltrator cloakja csak akkor láthatatlan, ha guggolok de nem mozgok, ha állok vagy mozgok, semmit sem ér, még egy 1-es szintű játékos is észrevesz."My ping is ususally 100, however it sometimes randomly increases to 600" - ilyeneket lehet olvasni a fórumon. 600 ms?!?!? Ha egy cs 1.6 szerverre felmegyek bannolnak ha több mint 40
Igaz, hogy más játék más rendszerigényekkel, de ez akkor is szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák

- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) azt mondta, hogy a szerver-kliens oldal közötti "időeltolódás" stb stb, ami akkor igaz is volt. Most már viszont tényleg olyan, mintha minden egyes ellenség wallhackos aimos damage hackes csávó. Engem ez borított ki a legjobban, ezért nem játszottam egy csomó ideig. Nemrég visszamentem, de már egyáltalán nem játszok közel vagy közép harcot, csak sniperrel megyek, ott kisebb az esélye annak, hogy ilyen problémával találkozok. Másrészről az idegesít, hogy az infiltrator cloakja csak akkor láthatatlan, ha guggolok de nem mozgok, ha állok vagy mozgok, semmit sem ér, még egy 1-es szintű játékos is észrevesz.
Igaz, hogy más játék más rendszerigényekkel, de ez akkor is szánalmas.