Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ditoo0225
aktív tag
Tr oldalon miller szerveren aki még aktívnak vallja magát az dobjon már egy +1et válasznak erre hozzászólásra. Köszönöm

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ez visszaállítja a directiveket is és az XP szintet?
Kb 6000 certet költöttem el infilatorra de már jobban bejön a medic

-
PeeterssoN
őstag
válasz
Ditoo0225
üzenetére
Cserélődnek a kiegészítők illetve hol csökken v. nő az értéke.
Ezért lehet hogy nem mindent tudsz visszatenni. De én is eljátszottam ezt és tetszik is mert nem egyszer ráuntam pl egy kasztra és a visszaszerzett certekből /ami annyi amennyiért vetted a leselejtezett kiegeket tehát nem kevesebb/ fejlesztettem mást. -
Ditoo0225
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
De igen elég sokat adott. De nem annyit, hogy mindent vissza tudtam rá vásárolni.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mert gondoltam olyan mint a régi codokban, hogy legalább valami accsit ad vagy valami, meg másabb lesz a rang besorolás de semmi.

-
Ditoo0225
aktív tag
Annak mi értelme van, hogy elérek egy kasztal egy bizonyos szintre és rákérdez, hogy visszaállítom e alap helyzetbe a karaktert ? Megcsináltam és mindent 0ázott amit megvettem neki .
-
Shing
őstag
Azt valaki magyarázza már el, hogy NC Reaver, Hornet Missile miért szed le az első lövedékkel fullra? Kb. csak annyit látok, hogy elkezd lőni és már fekszek (gyalogosan vagyok). Pedig full életem volt 2x is. Ennyire nem lehet OP.

-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Befolyásol valamit a fegyveren ha megkapom az a medált ?
-
Loha
veterán
válasz
Ditoo0225
üzenetére
Ha kevés certből gazdálkodsz, akkor nem érdemes az alapfegyókat lecserélni amíg nincs meg rájuk az Auraxium medál, mert a legtöbb szituációban nagyon jó fegyók. Medic Tool ki van már maxolva?

Ez alól kivétel az NC Heavy, ahol amint lehet érdemes lecserélni NC6 Gauss SAW -t vmi másra, vmint a TR és VS Infiltrator ahol érdemes lehet beszerezni egy bolt action csipát, ha vki csipázgatni szeret.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi a választ próbálgatom majd őket
Csak nem sok időm van játszani ezért a cert is lassan gyűlik és jól meg akarom gondolni mit vegyek belőle 
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az nagyon minimálisan tér el az alap fegyvertől stat-ban is meg irányíthatóságban is. Biztos az lenne a legjobb választás ?
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az nagyon minimálisan tér el az alap fegyvertől stat-ban is meg irányíthatóságban is. Biztos az lenne a legjobb választás ?
-
Ditoo0225
aktív tag
NC-nél mely fegyvert ajánljátok medicre ?

-
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok.
Pár hete kezdtem el játszani a játékkal, de egyedül piszok unalmas. Társaságot keresek.
Egy pár kritérium:
-Legyen TS3
-Legyen minimum 20-25 év az életkor frakción belül
-Segítőkészség, mivel nem rég kezdtem biztos nem fogyok ki a kérdésekből egy darabigBármilyen szerverre átmegyek, az a 10 lvl kb nem zaklat annyira ha ott kell hagynom
Elsősorban privát üzeneteket várok, nem akarok sokat itt sokat írkálni egy csak engem érintő témáról.Előre is köszi mindenkinek

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Drifter éri meg a legjobban szerintem, de ez játék helyzet kérdése. Van amikor gyorsan kell vertikálisan menni van hosszú távon kell horizontálisan. Az alap jump jet a kettő ötvözete, de nem túl hatékony szvsz. Szerintem ha nagyon tetszik a light assault class, akkor mindkettőt fejleszd mert szituáció függő a dolog.
-
vaakuum
addikt
Training pályán próbálgatom a light karinak a jump jeteket, de nem tudom, hogy érdemes-e a drágább icarus-jump-jetet fejleszteni? Úgy tűnik, hogy a normállal magasabbra lehet menni egy picivel, csak sokkal lassabban.
Érdemes az icaruson gondolkodni, vagy mehetnek a certek a normálba? Mik az ingame tapasztalatok, hosszabb távon melyik éri meg jobban? -
vaakuum
addikt
[Ez a DataSheet] nagyjából aktuiális szerintetek?
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
De, mert ott regeltem. Nem tudtam, hogy melyik szerver a látogatottabb...
Csak azóta van egy ilyen érzésem, hogy nem a Miller a pörgősebb. Persze lehet tévedek, kezdő vagyok még, sok mindent nem tudok.
Meg amikor Vanut is kreáltunk, a szerverválasztó listában fel sem hozta a Millert, csak a Cobalt-ot mutatta, mint EU lehetőség.
-
vaakuum
addikt
A gyerekkel a hétvégén kellett játszani mindhárom frakcióval, és a pirosak a Milleren vannak. Volt egy olyan érzésem, hogy a Cobalt mintha sűrűbben látogatott szerver lenne. Milleren volt olyan, hogy a frissen megnyíló térképen még egy jó félóráig 2-en próbáltunk területet foglalni, és véletlenszerű létszámmal, 2-4 ember védte...
Mondjuk az A-B-C pontok között körbe-körbe rohangálva, és közben a generátort túlterhelgetve adta ám a certet rendesen, csak mégis furcsa volt. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Uh akkor már értem miért mondtad azt hogy machozista a játék

-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
1 óra alatt max 30-40 certet hozok össze.

sajna elég tré a net kapcsolatom> előbb halok aztán lőnek.

Legutóbbi k/d amit néztem: 50/50 felállásban 20 perc alatt 9 kill/26 death.
-
jonnyjoker01
veterán
295 cert 1 óra 10 perc alatt... Not bad

Mondjuk kár, hogy nem maradt station cash mert akkor vettem volna még egy boostert lehetett volna ebből 500 cert is

-
Voluman
csendes tag
Dupla XP van, hétfőig,
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem szundi a party-busz. De a kukáskocsi teljesen helytálló!

-
vaakuum
addikt
a training pályán próbálkozok, de bizonytalanság van ezerrel

Egyébként amikor gránátvetőt teszek a fegyver alá, akkor mivel lehet lőni?
A tertiary fire (vagy nemtudom mi a pontos neve) nem működik (vagy legalább is nem találom, hogy mire való), és a lövéstípus váltás is csak a gépfegyver lehetőségeket váltogatja. Egyszerűen nem tudok gránátvetővel lőni, hogy kipróbáljam...

-
vaakuum
addikt
Nézegetem a kézifegyvereket, de nem tudok dönteni...
Mérnöknek mi lenne a legjobb, amivel távolra is jól tud lövöldözni, tud 3-as sorozatot, és lehet rá infrás távcsövet és kompenzátort tenni? Lassan arra is fejlesztenem kellene, mert az alapfegyverrel botrányos a teljesítményem. -
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az "interact" gomb használatával lehet túltölteni generátort? Mert leírásban "use" gombot láttam, de olyat nem találok...viszont az "interact" meg nem működik
Vagy előbb mindenképpen el kell foglalni a kijelölt A, B és C pontokat? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Egy-egy alert után jön a continent lock. Egyszerre két kontinenst zár le a játék. Ez olyasmi meta, hogy legyen valami cél a játékban. Meg persze a nagy csaták kibontakozását elősegíti. Persze azért nincsenek kevesen, egy kontinensen 500+ játékos van, csúcsidőben (este) még ennél is több

-
vaakuum
addikt
Amerish és Esamir miért lezárt terület?Az egyik a pirosaké, a másik meg a liláké...

Ennyire kevés játékos van, hogy ezzel tartják az embereket egy térképen? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Turrettel gyakorolni kell, hogy hova rakod le, olyan helyen érdemes ahol nem vagy se túl közel se túl messze a célpontodtól.
Auto turret infantry ellen jó, maxok ellen nem, de nagyon gyér a károkozása és könnyen lelőhető. Talán arra elég hogy elijeszd a népet. Spotting eszköz is lehet belőle implant-tal. Akkor hatékony ha egymás mellett többet is leraktok (pl. Squadban)
Lőszeres csomagból lehet többet cipelni, nem tudom mi a neve, de a utility-k alatt található az upgrade (ahol van az advanced shield capatitor, nanoweave armor stb)
Ruhára nanoweave armor lvl1 (szinte ingyen van, 1 cert) - ennek használatával +1 lövedéket tudsz elbírni
250 XP = 1 Cert
Implantok "különleges képességeket" adnak, ha egeret raviszed, kiírja hogy melyik mire jó. Energiát (chargert) kapsz ha XP-t szerzel, de manuálisan is lehet építeni (tier 1+ tier 2 implant a nano-cyclerben). A nano-cyclerben tudsz építeni, átalakítani implantokat. Takarekoskodj az energiával, mert nagyon megéri ezzel foglalkozni
- nem real money fizetős cucc.Huh asszem ennyi, sry hosszú lett, sokat kérdeztél.

Amúgy ha jó az angolod akkor nézhetnél tutorialokat implantokról meg az auto turretrol.

-
vaakuum
addikt
A régmúltból arra emlékszem, hogy a sima turret nem nagyon volt használható, csak fedezéknek főként. Tegnap ki is próbáltam ismét, kétszer álltam le lövöldözni vele, mindkétszer kiszedtek 30 másodpercen belül mögüle.Ráadásul úgy tűnik, a kékeknek nagyobb lyuk van elől a pajzson
. A rakétavetőset meg régen sem tudtam használni, a célzás nem ment vele, pedig próbáltam sokat
. Egyszerűen nem állt rá a kezem.
Viszont ahogy látom, van valami automata turret is, az csak a MAX-ok ellen jó közelről, vagy a gyalogságot is "ritkíccccsa" ? Mert lehet akkor inkább arra tolnám majd később el a certeket.
A hegesztő az utolsó előtti szinten, meg a lőszeres csomagon is fejlesztettem egyet. Ebből mindig csak egyet fog tudni dobni, vagy később több pontban is lehet egyszerre lőszercsomagom?
Ruhára érdemes valamit fejleszteni az elején?Más: cert és xp között mi az összefüggés?
Meg van valami implant is, amire nem jöttem rá, hogy mire való és hogyan tudom használni, ellenben faszán lemerült
. Kell vele foglalkoznom, vagy hosszú távon az valami real-money fizetős cucc? -
vaakuum
addikt
Elindult igp-vel, alacsony felbontáson, főleg low értékekkel....legalább elkezdhetek vele ismerkedni. Generáltam sárga-kékeknél gyorsan egy karit, végig is vertek minket vagy 3 szektoron...egy fél óra, és folytatom

Ránézésre azért voltak változások is, meg amúgy sem emlékszem mindenre... de a legelső úgyis az, hogy a legtestreszabottabb billkiosztást megcsináljam, és rögzüljön a használata alap szinten
Kérdés: a karakterek mozgása (futás, ugrás) csak nekem tűnik lassúnak, vagy tényleg kicsit nehézkesen mozognak?mérnöknek mire érdemes gyúrni a hegesztőpisztoly után?

-
-
vaakuum
addikt
Bár még nincs VGA-m, de gondoltam felrakom a játékot, és megnézem, hátha lehet valamit szüttyögni IGP-vel... rögtön azt kérdezi, melyik frakcióhoz szeretnék tartozni...szervert négyet mutat összesen, ezekből az eu szervernek jó a pingje, a többi 100-200 magasságában. Meg a populáció is az eu-s szerveren közepes. Gondolom, akkor oda kell menni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Még az infiltratornak megszerzem az auraxium infused platinget (directives) és utána meglátom. Van egy lvl20 karakterem cobalt NC-n.
Más: Stalker infiltrator kapott egy kis buffot az előző pöccsben: guggolásos sétálás és normál sétálás közben csökkentették a láthatóságot, guggolás+ mozgás is már majdnem teljesen láthatatlan, engem kb. 5 óra alatt 1-2x vettek észre mozgás közben. Szóval próbáljátok ki, sokkal jobb vele játszani

-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nyugodtan gyere, nem fognak hiányozni itt se, mindig előlük menekülünk.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az egész pshu egyszerre nyaral?
-
Visormail
addikt
Kivéve a pshu-t??? Nem péntek van? Senki nincs online se ts-ben se a játékban

-
vaakuum
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Akkor tuti ment a levesbe két frakció karaktere is.
Hol, melyik szerveren van most a legynagyobb élet? (tudom, Feró már megmondta, hogy [ott van a nagy élet] -
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem igazán emlékszem, itt is választani kell szervereket, hogy melyiken akar az ember játszani?
Ha igen, akkor meg kell néznem, hol volt/voltak karakterek, de van arra valami statisztika, hogy melyik szervereken van még rendesen élet? Mikor abbahagytam, akkor a nekem játékra fordítható idő felében minden harmadik bázison bóklászott 2-3 ember, és egy-egy szektor elfoglalása volt, hogy 20 perc 1 vs 1 játék volt.
-
jonnyjoker01
veterán
Szeptemberi relaunch... Mmmh... Gyakrabban frissítik a roadmap-et... Mmmh... Ezen a héten volt az első bejegyzés június (reddit poszt) óta... Mmmh... Relaunch mehet a 'csába.

-
vaakuum
addikt
Lehet újra kellene raknom a játékot, mert a gyerek emlegeti... telepített állapotban tokkal-vonóval mekkora helyet foglal?
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pont pénteken. Már azt hittem nálam omlott össze, de akkor nem.
-
Argh!
senior tag
Twitteren irták:
11 órája:
We are still working to resolve connectivity issues affecting many of you. Thank you for all your patience and understanding.3 órája:
Thank you for your patience and understanding during the service outage. Access to games, websites, and forums appear to be restored now.2 órája:
We are experiencing issues again which may result in lag, disconnects, or inability to access games, forums, or websites. The team is aware.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Valószínűleg DDoS, volt már korábban is.
-
Argh!
senior tag
Üdv.
A planetside2.com nem elérhető most vagy nálam van a hiba? A játék launchere sem indul csak egy fekete keret jön be. Eddig ment rendesen. Mi lehet?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Már miért lenne mazochizmus? Én bőven tudok 3+ KDR-es sessionoket tolni.
Bár az elején biztos nehéz lesz. Fontos megtalálni hogy mi az amitől jól érzed magad a játékban. Én speciel jetpackkel rohadtul szeretek szórakozni meg infiltratorral bemenni egy bázisba és egyedül elfoglalni
Hogy megtaláld mi tetszik viszont játszani kell. Én kb 100 óra után éreztem rá hogy mi az erősségem és most 300 óra után is újabb játékstílusokat, loadoutokat próbálok ki. Sok sikert! 
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Majd ezután jön a neheze amikor elkezdesz végre játszani. Ott el kell döntsed, hogy akarod e a mazochizmust vagy leszoksz róla?! És reméled hogy lesz más függőséged. Nekem megoldotta a problémát hogy tuladtam a gépen igy már nem hiányzik annyira. Némi rángás vissszamaradt a bal szemhéjam tövében de már nem kell orvoshoz járnom.

Kb 1, 5 éve vagyok tiszta!

-
Gzula[HUN]
addikt
Mindent végig próbáltam, amit találtam az éterben. 2X újratelepítettem a játékot, most ezt írja ki:
ERROR!
There was an error completing your request. Please try again.Ebből még idén lesz valami...

-
Gzula[HUN]
addikt
Köszönöm srácok, de eddig semmi nem segített. Most éppen játék újra telepítés. (64bites a rendszer.)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Na megvan a .dll ami nekem segített.
msvcr100d.dll
A Windows/syswow64 mappában van benne
-
jonnyjoker01
veterán
-
Shing
őstag
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Szerintem a legjobb lenne újratelepíteni a játékot, valamilyen Visual C++ hiba ez, lehet hogy rosszul pakolta fel. 64bites rendszered vagy?
jonnyjoker01:
Múlt év őszétől most tavaszig alig volt frissítés, nyilván ha mi nem is láttunk még semmin, valamin dolgozgatnak. Remélhetőleg lesz belőle valami szeptemberre. -
Gzula[HUN]
addikt
Sziasztok! Segítségeteket kérem. Telepítettem a játékot, de nem indítja el, mert: 0xc000007b.
A hiba elhárítására találtam [link] ezt, de nem segített. Valakinek valami ötlete?
-
jonnyjoker01
veterán
Srácok... A Planetside 2.0 frissítésről akarok valamit mondani... Amiket leírt ott a csávó hogy mi jön szeptemberben, majdnem ugyan azokat írta, mint a Planetside 2 megjelenésekor. Ez kamu/ígéret szagú amiből szvsz semmi sem lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogy megtaláld mi tetszik viszont játszani kell. Én kb 100 óra után éreztem rá hogy mi az erősségem és most 300 óra után is újabb játékstílusokat, loadoutokat próbálok ki. Sok sikert!