Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aran
csendes tag
Nekem (vagy gunneremnek) valahogy csak nagyon ritkán jön össze egy jó streak liberatorral.
Az egyik véglet az, hogy akkora a zergülés, hogy nem jut kill a gunnernek, amikor meg elszakadok a zergtől, hogy legyen valami izgi, ránkrepül 2-3 ESF vagy egyéb A-A fegyverrel akadályozzák meg a nyugis farmolást. És ami a legidegesítőbb és egyben legsűrűbb, hogy odasunnyog felénk 1 BR 100-as libi és egy Tankbuster sorozással leszed.Ezzel szemben csomószor futok bele olyan csatába hogy tök zavartalanul repked felettünk és farmol az ellenséges libi, a társakat meg ez rohadtul nem izgatja.
-
aran
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azt kifelejtettem... 8GB RAMom van
-
aran
csendes tag
Hali.
Graphics: High, Texture: High, Lighting: Medium, minden más lowon a Render Quality 93%, R. distance pedig 2000
Így közepes csatákban megvan a 55-65 fps, nagy csatákban pedig 35-45.
videokarim: HD7770, cpu: amd fx 6300, a vinyóm meg egy 5 éves, 320gb-os fos.High/ultra beállításokkal úgy átlag 30 fps megvan nagy csatákban is, de egyértelműen rosszabbul játszok ilyenkor, így az ultra beállítást hanyagolom.
Kérdés: Lenne valami látványos gyorsulás a játékban ha vennék egy SSD-t és arra menne a PS2 (persze az operációs rendszerrel együtt) ?
-
aran
csendes tag
Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni akkor a következők a mottók:
NC: Legerősebb ám legpontatlanabb
TR: Leggyorsabb ám leggyengébb
VS: Legpontosabb ám leglassabbEgyébként jah... A TR fegyverek a legcsúnyábbak szerintem is :/ Ha folytatom a TR karit, biztos NS fegyvereket veszek (ezek olyan NC feelingesek)

-
aran
csendes tag
Ha valaki megkérdezné, hogy melyik osztállyal kezdje el a játékot mindenképp a vanut javasolnám.
Fő karakterem NC de van TR és VS is. És összességében szerintem a vanu fegyverek a legjobbak, mégpedig a könnyű kezelhetőségük miatt.
A full alap Vanu karival mikor elkezdtem játszani olyan streakeket nyomtam mint most a br85 NCvel... de a full alap TR-al szenvedtem.
A fegyverek mechanikája nekem nagyon bejött a vanunál, viszont az NC fegyverek realisztikusabb kinézete nekem spec jobban tetszik.u.i: lehet hogy a vanu kiegyenlített körülmények között túl erős lenne

-
aran
csendes tag
Lehet, hogy csak nekem tűnik így, de ceresen hullámzó a tendencia. (de legtöbbször valóban a Vanu háttérbe szorul)
pl: az őszi hónapok eleje felé nagyon megerősödött a TR (ez annó szinte minden szerverre jellemző volt),
Aztán szerintem ti vettétek át a stafétát, a téliszünet alatt úgy rémlik szinte mindig vanu fölény volt az összes kontinensen (Esamir nonSTOP lila volt mert arra emlékszem, hogy folyton VS terülteteken kellet keresgélni a hóembereket
)
És most NC nyeri az alerteket egész jól állunk a WDS-ben is... -
aran
csendes tag
200p - 3x 1 órás, 50% xp boost
800p - 3x 1 órás, 50% xp boost
2000p - NS-7G PDW (ez az arany színű változata a NS-7 PDW-nek)Az NC szerencsére nem csak Ceresen teszi oda magát: [link]
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest