Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Anno úgy reklámozták a játékot, hogy akár napokig is tarthatnak a csaták egy bázisért. Szerintem jól hangzik. A PS1-ben még így volt? Sajnos most tényleg nincs szükség az ilyen álló csatákra... Szerintem az a baj, hogy túl sok a bázis és nincs is jelentősége hogy melyiket birtokoljuk.
"Egyébként meg időnként mintha teljesen ész nélkül küzdenének a szemben álló felek"
Hát ez kis és nagy mértékben is igaz. Van amikor 50métert kellene szaladni az A pontért, amit alig véd valaki, de ők inkább megállnak a sarokban lövöldözni. Szinte egyedül eltudom kezdeni foglalni, csak ugye nem jön erősítés továbbra sem és meghalok...jonnyjoker01:
Esamiron nagyon sok nyílt terep van, sokkal több mint Indaron. Csak ott kevesen játszanak és azért nem alakulnak ki szép nagy csaták. Indar és Amerish egyszerűen nem tud kezelni egy közepes méretű zerget, mert sok a kis szűk, lineáris út. Ilyen feltorlódással végződik minden nagy támadás. Ennek így semmi értelme...
[link]
Esamiron körbe is falazták a bázisokat, hogy ne zavarjanak a tankok. Ez pedig szerintem így nem megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest