Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shing

őstag

válasz hipó #2451 üzenetére

Anno úgy reklámozták a játékot, hogy akár napokig is tarthatnak a csaták egy bázisért. Szerintem jól hangzik. A PS1-ben még így volt? Sajnos most tényleg nincs szükség az ilyen álló csatákra... Szerintem az a baj, hogy túl sok a bázis és nincs is jelentősége hogy melyiket birtokoljuk.
    "Egyébként meg időnként mintha teljesen ész nélkül küzdenének a szemben álló felek"
    Hát ez kis és nagy mértékben is igaz. Van amikor 50métert kellene szaladni az A pontért, amit alig véd valaki, de ők inkább megállnak a sarokban lövöldözni. Szinte egyedül eltudom kezdeni foglalni, csak ugye nem jön erősítés továbbra sem és meghalok...

jonnyjoker01:
    Esamiron nagyon sok nyílt terep van, sokkal több mint Indaron. Csak ott kevesen játszanak és azért nem alakulnak ki szép nagy csaták. Indar és Amerish egyszerűen nem tud kezelni egy közepes méretű zerget, mert sok a kis szűk, lineáris út. Ilyen feltorlódással végződik minden nagy támadás. Ennek így semmi értelme...
    [link]
    Esamiron körbe is falazták a bázisokat, hogy ne zavarjanak a tankok. Ez pedig szerintem így nem megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák