Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
megerősíthetem a 300 certet : )
A mai belépésemnél megkaptam. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Got it.
Miért nem akartál P7 lenni? -
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én meg úgy tudom, ha európai vagy mindegy honnan regisztrálsz a pro 7 hez fogsz kerülni...IP alapján talán?

Én anno ezért inkább megkértem egy ismerősöm regeljen nekem USAban.
-
jonnyjoker01
veterán
+1 kérdés ha tegnap beléptem akkor mindenképp megkapom az ajándékot? Ma nem tudok belépni.
Amúgy twitteren is találtam egy kis utalást: How are you spending your day in Planetside 2?
@etejedu Én az SOE launcherjébõl regisztráltam.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azon keresztül regisztráltál.
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
P7 = ProSieben Group. Valószínűleg te az vagy.
-
jonnyjoker01
veterán
Valahol azt olvastam, hogy 300 cert az ajándék. De azt is, hogy csak P7-es usereknek (nem tudom mi az)
-
crey
addikt
Pont most akartam megírni. Ez bug, tegnap este ki is ment erről egy system broadcast- azok, akik csúnyán visszaéltek a buggal, és mészárlást rendeztek az ilyen járművekkel számíthatnak arra, hogy az accountjukat felfüggesztik.
-
hipó
tag
Az elmúlt egy hétben sajnos többször találkoztam elpusztíthatatlan járművekkel. Ez valami bug lehet, vagy egy új fajta csalási módszer?
Más: Ha megnézitek a tank elejét akkor a camo alatt van egy kis törpe is : ) [link]
Sajnos én még nem kaptam semmit. -
crey
addikt
Hopp!!
Scheduled Maintenance March 18th 6 AM PDT
Discussion in 'Official News and Announcements' started by Luperza, Yesterday at 7:46 PM.Patch Notes
Client crash fixes
Fix for Auraxium weapon medals not giving the correct amount of certs
Members only double XP event from March 28th through 30th. Starting this month, members will get a double XP event once a month! -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Azt hiszem terveznek ilyet a játékba. Valahol olvastam a terveiket a játékkal kapcsolatban, ott írták.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére

De ez mennyire állat lenne már! Én erre a függetlenség napja c. film közben gondoltam. Összefogna az NC TR Vanu azonnal, ha el kéne pusztítani egy ilyen hatalmas romboló hajót.... A rengeteg ûrhajóról nem is beszélve
Meg persze ott van még az anyahajó is 
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ó nincs elég repülő, robbanó, széteső tank és repülőcafat a csatákban, illetve rusholo NC zerg, terheljük még valamivel a GPU+CPU kombót...

-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha tippelnem kellene 1 day 50% XP-boost, meg ez a csodás zöld camo

-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem léptem még be. Dolgozom
majd este. Amúgy azt írják, hogy lehet hogy eltart 24 óráig, mire megkapod az ajándékot. Amúgy kiindulva a képből, kapunk valami zöld camot:
Bár van itt egy érdekes hint még a szövegben:
"Our resident Irish product manager Pete has insisted that we offer a little something to everyone who logs into PlanetSide 2 on today, St. Patrick's Day. Make sure to log-in before 01:00 CET (that's 00:00 GMT and Irish-time) and you'll grab a small goodie. No, it's not a pot of gold but you'll certainly find it useful nonetheless.
Please note that depending on the demand, the reward can take up to 24 hours to appear on your account (but it'll likely be much quicker than this)." -
crey
addikt
Ma aki teheti lépjen be a szerverre még hajnali egy óra előtt! St. Patrick napja alkalmából egy kis ajándék vár mindenkire.
Bővebben. -
jonnyjoker01
veterán
De jó érzés a 8-as KDR

-
jonnyjoker01
veterán
Na végre ez is jön márciusban:
"Straight Pull Bolt Attachment: This attachment will allow the bolt-action rifles to chamber the next round while still scoped"
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sajnos a random looserek kb. 60%-a szarik a platoon leader utasításaira. Tök felesleges.
-
Wannabeapro
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ja, azt minden közel és közép távú fegyóra érdemes megvenni. Megnöveli a maximum damage ranget 6-7 méterrel.
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen, közelharcban jó.
-
jonnyjoker01
veterán
NS-7-hez érdemes megvenni a soft point ammunitiont?
-
jonnyjoker01
veterán
Hû de jó ez az NS-7 PDW!! Az elsô 2-3 percben miután megvettem 9 certet szedtem össze a killekbõl persze boost nélkül

-
jonnyjoker01
veterán
Hijj de jó megvan 931 cert az 1000-bôl! Holnap smg vásárlás lesz infinek

-
crey
addikt
válasz
Amantius
üzenetére
Pedig várunk!
Olyan partykról maradsz le bakker... tegnap előtt is 10-en toltuk egyszerre, egészen olyanok voltunk mint egy rendes outfit, akik értelmesen taktikáznak, pontokat vettünk be túlerő ellen, kaptuk a dícséreteket, hogy milyen jól is toljuk, etc.

Shing: azért ez így nem teljesen igaz, hogy mutatja a pozíciót (legalább is a release notes szerint, még nem láttam a játékot):
"A minimap displaying the killer’s relative position to yours. The killer’s position will only be revealed if the killer was previously spotted. In the case where the killer was not spotted, only the general direction of the killer will be shown. (Please note: You are still really dead)"
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
"de sajnos mutatja, milyen irányból ölt meg az ellenség"
Wow, ez most komoly? Pedig mindenki ellenezte amikor először mutatták a death screen-t és úgy tűnt, hogy nem is teszik bele... -
Amantius
senior tag
Egyéb teendőim miatt rég nem indítottam el a játékot. Most azért beröffentettem egy pillanatra. Vagyis röffentettem volna, mert összeomlott szegényem.

-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
hát azt ügyesen áttekertem egy mozdulattal, pedig legalább annyira fontos mint az új Librik

Mindegy.... buksi simi jár nekem azért.
De így legalább van értelme annak, hogy egy fontos csata közepén 5-6 másodpercet cseszünk el az életünkből, amíg a Death screent bámuljuk, ami eddig legfeljebb arra volt jó, hogy idegesített a minket kinyíró 'csög orcája.
Like!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Megy a játék! Death screen megújult, eszement jó lett, de sajnos mutatja, milyen irányból ölt meg az ellenség, bár ez egyben jó is. Mutatja azokat a medalokat, amikhez már csak pár kill kell, plusz az aktuális fegyverhez tartozó ribbonok killjeit is mutatja (mennyi van hátra). Nagyon tetszik!
-
crey
addikt
JÖN A LIBERATOR UPDATE!!! És ma megint csak este nyolckor lehet lőni

Service announcement:
The servers will be brought down for patch implementation.Downtime Start: 14:00 CET (13:00 GMT)
Patch Notes: http://bit.ly/1ig56SjThank you for your patience and understanding.
Kiemelném ezt:
Liberator Composite Armor:
Composite armor now increases resistance to HEAT rounds, AP rounds and light anti-vehicle rounds (Zepher & Bulldog). We are also upping the lower ranks against flak. (Would you believe us if we said it was just dense aluminum foil?)
Flak resistance changed from (4/6/8/10) to (7/8/9/10) each rank
HEAT and AP round resistance added (15/20/25/30) each rank
Dalton Blast Damage resistance added (35/40/45/50) each rank
Light Tank Rounds resistance added (10/15/20/25) each rankVégre bakker....

Illetve ez is fontos még:
Shared Vehicle XP
Experience for kills are now shared amongst the entire crew of a vehicle, this includes all gunners and passengers (but passengers receive a smaller amount).
Experience for assists are now shared amongst the entire crew of a vehicle, excluding passengers. This amount is usually less than the amount awarded for the actual assist. (Passngers may still continue to peer out the windows in terror at incoming fire). -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Háát... Nem tudom... Szerintem ha nagyon zavar, hogy nincs supressorom NS-7 infiltratorral akkor veszek szerintem rá egyet. Annyira csak nem nézik a játékosok a minimapot... Akkor MKV supressed elfelejtve

-
Wannabeapro
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tehát, ha híve vagy a supressoroknak és raknál supressort a 7 PDW-re is, akkor érdemesebb inkább megvenni az MKV-t.
De ha nem, akkor felejtős. Mert közelharcra jobbak a Vanu SMG-k, középtávra meg jobb a supressor nélküli PDW. -
Wannabeapro
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az annyiban más hogy alapból van rajta supressor, de valamivel jobb így mintha csak a 7 PDW vennél egy supresssort.
Személy szerint nem vagyok nagy híve a supressornak. Csökkenti a bullet velocityt (lősebességet), tehát hamarabb fog elkezedni lejteni a lövedék. Illetve a damaget is csökkenti kicsit. Előnye, hogy nem jelez pirossal a minimapon. (A legtöbb fegyveremen flashsupressort használok)
Vannak fegyverek és helyzetek amikor jól jön pl: közelharci smg-knél és ha egyedül rambózgatsz egy ellenséges bázisban. De nagy csatákban szerintem felesleges, mert annyi kis piros pont van a minimapon ilyenkor, hogy egyel több nem fog feltűnni senkinek se.
Azért se szívem csücske ez a fegyver mert ha valamelyik SMG-re sose rakok suppressort akkor az a 7 PDW. Mivel ennek épp az az előnye, hogy pontos és erős medium rangeben is, de a supressor épp ezt csökkenti... -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na szep osszekevertem az ns 7 b pdw-t az kv supresseddel.. azt hittem meg lehet venni certert is de nem. Mkv supresseddel milyen tapasztalatok vannak?
-
jonnyjoker01
veterán
Ú érdekes....

@hipó Ne *assz! Erről nem is tudtam!

-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
ha letöltöd a publikus tesztszervert, ki is próbálhatod! : )
-
jonnyjoker01
veterán
Májusban jön egy új kontinens, Hossin. Nem tudom ki tud erről: [link]
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
igen, le volt.
Hogy melyik fegyveren milyen scopeot használok. Persze az ilyen forward grip meg ALS hülyeségek nem, az már túlzás. De minden loadouthoz volt valami kis kommentem... na majd ha lesz hozzá kedvem talán egyszer újra megírom.
-
RichieTri
senior tag
max
1.mutilator/charge/kinetik
2.pounder/charge/kinetik
3.burster/lockdown/flak
a 4. a fracture lenne, de marhára nem tetszett VR-ben...ezért ezt nem vettem meg.a nano,flak,cloak,darts,jumpjet,driftjet,örökélet,gránátszatyor,c4,tankmine...meg ami még nem jut eszembe mind maxon van...
gyakorlatilag infantry-ba minden (amit használok) ki van pusholva.

mostanában a járműveket tuningolom
-
RichieTri
senior tag
most csak fejből írom...lehet nem lesz pontos
infi
1.armsticie/emperor/darts/huntercloak/nano/emp/szuri
2.trap/emperor/darts/hunter/nano/emp/szuri
3.hsr-1/comissioner/motion sensor/hunter/nano/decoy/claymore
4.rams/comissioner/m.sensor/hunter/nano/decoy/claymore
light
1.nighthawk vagy barrage/emperor/jumpjet/nano/flash/szuri
2.hailstorm/emperor/jumpjet/nano/flash/szuri
3.trac-s smoke-al/emperor/jumpjet/nano/flash/c4
4.trac amc/emperor/jumpjet/nano/flash/c4
medic
1.night vagy barrage/emperor/örökélet/gránátszatyor/revive/c4
2.tar/emperor/örökélet/gránátszatyor/revive/c4
3.cycler-s markolattal, de néha gránátvetővel/emperor/örökélet/flak/revive/c4
4.sabr/emperor/örökélet/flak/revive/c4
engi
1.night vagy barrage/emperor/gyalogturret/flak/stikki/claymore
2.trac-s gránátvetővel/emperor/gyalogturret/flak/stikki/claymore
3.trac amc/emperor/tankturret/flak/stikki/tankmine
4.amr66/emperor/tankturret/flak/stikki/tankmine
heavy
1.night vagy barrage/emperor/adrenalin/nano/concussion/szuri
2.mcg/emperor/emperor/adrenalin/nano/concussion/szuri
3.t16 vagy tmg/emperor/resist/flak/antitankgránát/c4
4.amr66/emperor/resist/flak/antitankgránát/c4 -
jonnyjoker01
veterán
Szegény

Nekem is mindenhol 4 loadoutom van (mindegyik elnevezve) ha pedig valahol nincs meg a névhez odaillõ fegyver, ott be van tervezve, mit vegyek. (Pl. Megvan már a "Close range SMG" nevû infiltrator loadout, de még nincs hozzá smg.)
De majd szépen mindegyik loadout megkapja az odaillõ fegyvereket/bármi mást. 
-
crey
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Leírtam az összes loadoutom, hogy mi hogy néz ki (karakterenként átlagosan 4 loadout). kikopiztam (azt hittem), majd beküldtem.
Ugye miután modi vagyok, engem ha inaktív vagyok elég gyorsan kiléptet (nehogy véletlenül úgy hagyjam a gépet valahol bejelentkezve, aztán meg valaki nekiálljon vandálkodni).
Persze elveszett a hozzászólás. Majd valamiért a clipboardról is eltűnt. Szerintem most megyek, befordulok egy sarokba, magam alá húzom a lábaim, és sírok. Basszus mennyit gépeltem....

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Én vegyesen használom a fegyvert, majd trialban kipróbálom a Sirius-t. Ha jól megy vele a játszás középtávban is, akkor azt veszem meg a nagyobb tár miatt.
Megnéztem egy videót errõl a fegyóról, emlékszem, játszottam már vele, de nem jött be annyira. Marad az NS-7B PDW.
-
crey
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Azt hiszem ez így korrekt teljesen.

Veled ellentétben én nem megyek bele az ilyen close combatokba infivel, inkább a középtávolból leszedem a csávót alkalmazom.
Tényleg a játékstílushoz kell a fegyvert igazítani.
-
Wannabeapro
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha 15 méteren belülre tudsz kerülni az ellenfélhez (ez Infiltratorrel könnyen megoldható), akkor legjobb választás a Sirius vagy az Eridani.
Igaz nekem NC a főkarim, de nálunk is ugyan ez a helyzet mint nálatok.
-A Syclone-nak (Eridani) nagyobb a damage, valamivel pontosabb távolra, viszont kisebb a lősebessége és kisebb tára van mint a Blitz-nek (Sirius).
-Az ok amiért én a Blitzet választottam (és már bőven 8000 kill felett járok vele) az az, hogy igaz a Syclone 1v1-ben jobb, de ha már több ellenfél van akkor a kis tár nagy hátrány.
-Valamint én általában nem használok optikát a célzáshoz (hip fire) SMGk-nél meg pláne, szóval hasznos tud lenni az Advanced Laser Sight (így kevésbé szór a fegyver hipfire-ben), de a kis tárú Eridani-nál döntened kell, vagy növeled a tárat és Extended Magazint teszel rá, vagy ALS-t.Ha gyakran lőnél 15 méternél távolabbra is, akkor egyértelműen a 7 PDW. De a legjobb az ha veszel egyet közelre is, és a csatához igazítva választasz fegyvert.
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Lépj két centinél messzebb az ellenféltől, és kaszálhatsz vele mint részeg paraszt a búzatáblában, akkor sem tudsz egy lelket sem lelőni.
Na jó, ez erős túlzás volt, de nekem mind a kettő megvan, nem véletlenül preferálom a mindenki által elérhető NS fegyvert.
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ns7
-
jonnyjoker01
veterán
Vanus infinek melyik SMG-t ajánljátok?
-
crey
addikt
Srácok, gyártanék téma összefoglalót, ahol az itt játszó outfiteket is megjeleníteném, hogy az újoncok ks megtalálják a nekik tetsző csoportosulást.

Kérek elérhetőséget az outfitekhez, és az outfit leaderekhez, illetve egy kis kedvcsinálót, hogy miért érdemes hozzátok, és az adott outfitbez csatlakoznia annak, akinek megtetszik ez a játék

-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Köszi :-)!
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát igen, a teamkill sajna elég gyakori. Sokszor berongyolok egy épületbe és mivel LA vagyok, így sokszor abalkon, tetőröl megyek be, erre csapattárs belémsoroz
Ja és még egy sorry-t sem engednek el.A másik mikor folyamatosan beleállnak a lövésembe

-
jonnyjoker01
veterán
Végül is csak annyi, hogy a halálok számának 30%-át a csapattársaim adják
Meg persze vannak olyanok is, hogy egy zerg tõlünk olyan területekre megy, ahol 1-12 enemy van, máshonnan pedig egy ellenséges zerg foglalja a területeinket, de a mi zergünk le se szarja. Persze egy kontinensen belül.

-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem tom a Vanu hülyesége miben nyilvánul meg nálatok. Nekem TR-ként a legidegesítőbb amikor pl. alert van Amerish-en és ennek ellenére nálunk 2-3 Platoon foglalja Indart.

Meg van még persze a szokásos is, hogy nem követik a kijelölt pontokat, stb. De érdekes módon azért ha a platoon leader mikrofont használ, akkor szinte mindig teszi a dolgát mindenki, hiába csak random játékosok vannak a platoonban.
Ebben a játékban semmi más nem számít, csak a létszám. Mindenki hülye, de aki több birkát tud felhalmozni, az nyer.
-
jonnyjoker01
veterán
Emberek... Megízleltem az igazi infis játék ízét
Berohanok a bázisra, kinyírok egy halom medicet majd az engiket, utána proximity mineal pár maxet, majd keresek egy vechile terminalt miközbe 20 emberen keresztül megyek úgy, h nem vesznek észre, meghackelem a terminalt, spawnolok egy sundit, deployozom és 5-10 percen belül miénk a bázis. 
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Welcome to the club bro....

-
jonnyjoker01
veterán
Ez a játék teljesen megõrjített ma. De inkább a vanusok... Olyan síkhülyék itt Ceresen, mint egy marék szárított lepke.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
GTX 460 1GB kb. a minimum VGA amivel élvezhető a játék fullHD-ban olyan low-medium grafika környékén, de ha nem cél a 60 fps, akkor okosan beállítva high környékét is szépen viszi.
Prociból tényleg kellene legalább egy i3. -
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
GTX460-t semmikép sem éri meg venni egy olyan proci mellé. A single player játékokban sokat dobna, de a Planetside 2-höz processzor is nagyon kell...
Szerintem vedd meg az i3 3225-t és idővel veszel egy VGA-t is mellé. Viszont csak a Planetside 2 miatt nem tudom, hogy mennyire éri meg procit fejleszteni, mert a legtöbb játék egy új videokártyával profitálná a legtöbbet. -
hipó
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Egy egészen friss teszt szerint egész jók az i3-ak is [link] de csak ha dedikált vga kártyával támogatod meg őket (bár ezt nem nézték a tesztben).
Esetedben a szűk keresztmetszet az integrált gpu lenne. Kis felbontásban még talán játszható minimumon, de nagy csatákban felejtős. Akkor már inkább valami integrált apu-s amd-t vennék.Keress rá a youtube-on ilyen címszavakkal, hogy i3 hd4000, találsz planetside videókat, 20-30 fps-t említenek a leírásban. A bökkenő az, hogy olyankor még egy lövés sem dördült...
Szóval kérdésedre válaszolva: csak integrált vga-val nem ajánlott a játék, de az i3 egy erősebb vga-val megtámogatva már elég lesz. Vagyis intel fronton (ami cpu erőben és árban az amd felett van), nem úszod meg dedikált gpu nélkül.Saját tapasztalatom, hogy egy Athlon II x3 455 egy HD7770 társaságában már elég a jó játékhoz 1280*1024-ben, a nagy csatákban sem lesz játszhatatlan, de a grafikából vissza kell venni.
A mostani i5 2400-am (ami cpu órajelben kb az általad említett procival van egy szinten, csak a 2+ mag miatt stabilabban tartja a szintet) gtx ti boost-al az előbbi felbontáson maximum grafikán nagyon szépen megy, de fullHD-ban már vissza kell venni medium-high beállításokra a gpu limit miatt, hogy a nagy csatákban is játszható legyen. -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Itt mind a kettő kevés lesz...
használtban gondolkodsz? -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Az a GPU nagyon kevés
és proci sem a legcombosabb. -
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Tavaly, a VGA-m adta meg magát. Core i5 2500K-n (4,5-re húzva), HD 3000-rel, számomra játszhatatlan volt. Annyira le kellett venni mindent, hogy borzalmas volt a kinézet, még úgy is akadt. Semmi értelmét nem láttam vesződni vele. Tehetsz egy próbát, gondolom te sem hosszútávra tervezted.
-
PeeterssoN
őstag
Hogy futna a játék egy i3 3225 (HD4000) társaságában? Valakinek tapasztalat, vagy információ?
-
Amantius
senior tag
Nekem, valószínűleg C4-gyel támadták a merevlemezem, talán az NC-sek. Már telepítem az új rendszert. Ha kész lesz, csúnya bosszút állok.
-
crey
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
még nem tudunk róla
- de köszi 
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Miért nem akartál P7 lenni?

Mitõl függ, hogy az vagyok-e?

Még az lenne kúl, ha hossinon néha esne az esõ.

Flashen még mindig nem sikerült kijavítani az Icecrusher Tire Spikes belső nézetét.
(Mit is vártam?) Mindenesetre furcsa, hogy kész lettek.

) szám jutott az eszembe...