Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Az utolsó patch óta hihetetlenül rosszul fut a játék. Ezeknek tényleg fingjuk nincs arról h kéne ezen az egészen optimalizálni. Nem gondoltam, hogy még rosszabb helyzet is lehet az eddigiektől, de ők megcsinálták. Lényegében ha nem inaktív helyen vagyok akkor nem lehet több FPS-em 25-től, ráadásul instabilabb is az egész játék. Squad leader vagyok, tök jól állunk erre meghalás után töltené be a játékot, de 100%-nál megáll, 5 percet várok de még mindig nem töltött be...
Alt+taboznék ki, kurva lassú az egész, feladatkezelővel már letudtam lőni nagy nehezen. Éljen... 
-
Loha
veterán
HPET-el kapcsolatban láttam volt itt még pár kérdés...
Nem kell a BIOS-ban turkálni hozzá, mert szinte minden BIOS-ban alapból engedélyezve van, és igen H61-es és P35-ös lapokban is benne van már, jó eséllyel akkor is, ha nincs rá BIOS opció. (Gigabyte lapoknál a Power Management Setup alatt található.)
Nem csak PlanetSide 2 -ben lehet előnye, ha bekapcsoljuk, hanem a legtöbb erőforrás igényes játékban is, főleg ha még SLI-t vagy CF-et is használunk mellé, de videó vagy zene vágáshoz is hasznos lehet.
Ami kell hozzá:1.) WinTimerTester letölt elindít, megnézzük mennyit ír a QueryPerformanceFrequency-re. Ha 2-4 MHz közötti értéket kapunk, akkor nem a HPET a fő időzítő.
2.) cmd futtatása adminként -> bcdedit /set useplatformclock true -> újraindítás
(Ezzel megmondjuk a windowsnak, hogy csak a rendszeridőzítőt használja több időzítő kombinálása helyett, ami ha van HPET, akkor az lesz. Parancs beillesztése a CMD (parancssor) ablakba: jobb klikk az ablakon majd beillesztés.)3.) WinTimerTester futtatása ismét, ha 14,3MHz-et mutat akkor a HPET sikeresen aktiválva lett. Ha továbbra is 2-4Mhz körüli érték akkor HPET nincs az alaplapon, vagy tiltva van a BIOS-ban.
Visszacsinálás:
cmd futtatása adminként -> bcdedit /deletevalue useplatformclock -> újraindítás -
akela91
addikt
Ugye kapunk 24 óra alatt x certet, ha belépünk. Namost, ez csak akkor íródik jóvá, ha teljesen belépek a játékba, és ott Deployolok is? Vagy meg lehet oldani böngészőben is? Csak mert több olyan nap van, amikor nem férek hozzá a saját gépemhez, és nem tudok bejelentkezni a cert pontokért, ezért jó lenne ha lenne más módja is, de gondolom nincs.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Majd ezt elmagyarázhatnád, hogy hogy működik ez a TS, ez az első multis játékom szóval ilyen téren még vannak hiányoságaim.
-
zolee0307
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Köszi. Én a milleren vagyok. Csak én általában este 10-11 után tudok játszani. Nálam ez a sniperkodás inkább támogatásképpen működik, meg távcsővel nekem könnyeb küzdeni (én mindig is ilyen közép tájon mozogtam a játékokban, sose közel, de nem is távol, ahhoz meg jó a távcső) meg próbálok más irányokból támadni, meg olyan helyeket keresni, ami jól véd és belátom a csatateret, ehhez meg kell a jump jet. A mozgékonysága miatt tetszik. Ahogy néztem ez a trac5-s lesz megvéve, abból közelre és távolra is össze tudok pakolni loadoutot. Csak nehezen gyülik a cert, bár mostanában ráálltam a harckocsizásra is, ezzel is lehet gyűjteni.
etejedu: A védelmet fejlesztem, csak az elején azt hittem mindegyiket lehet egyszerre használni, így olyanra is költöttem, ami nem feltétlen szükséges. Most a nanowave armort használom, bár ezt a shield capacitort vagy mit még nem próbáltam. A shotgunt vmi miatt nem csípem, meg főleg közepes távon nyomom, szóval inkább karabély a bejövős.
-
crey
addikt
A soldier kasztnak itt a Heavy Assault felel meg, míg az engineernek az engineer.

Minden kaszt igazán hasznos, ha megtanuljátok használni őket.
Tápolni a Medic és az Engineer elég durván jó, squadon belül gyorsan lehet gyűjteni az XP-t. HA és LA meg tényleg a harcoló karakterek a MAX-szal együtt. Van már trainig area, ki tudtok minden fegyvert próbálni, nézegessétek, kérdezzetek bátran. Vagyunk itt páran Ceresről szerverről Vanuval, sokan vannak Terrannal, és biztos van aki NC-t választotta.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
zolee0307
üzenetére
Nem árt fejleszteni a LA-d védőruháját. Te választod meg mi ellen védjen illetve milyen funkciója legyen + fejlesztett fegyver jobb hatásfok.
LA inkább a meglepetések embere gyors mozgékony minden irányban. /egy fal nem akadály/
A feladata az épületek felderítése ( felülről), sundyk likvidálása 2db C4 el (700cert
) + sokmindenmásis 
Én Haymakerrel nyomom az egy félautomata shotgun. Rohadt jól aprít közelről még így csupaszon is.
Plusz késkéskéskés. -
Viper26
nagyúr
Kipróbálnám a játékot, de előtte érdeklődnék, hogy mit / hogyan lenne érdemes kezdőként?

-
RichieTri
senior tag
válasz
zolee0307
üzenetére
A TRAC-5 S nem jobb csak egy olcsóbb és sokoldalúbb megoldás.
A Jaguar meg a Lynx az a két stuki a jatékban amit kézbe véve csak 25%-al vgy lassab mintha üres kézzel mennél. A többi fegyónál ez 50%. Tehát a hip-fire módra kell rámenni ergó--- lasersight-ra kell gyúrni.Talán pont a LA az a kaszt ami nem kifelyezetten "sniperkedésre" való. Inkább a hátba! támadó közép és közel harc /meglepetés az erőssége. Ezért inkább cqc-s fegyverek a jók.
SMG-t minden kaszt használhat. Az is alternatíva.Az újabb 60 lőszeres a jobb.A két lövéses halál sokakat idegesít. Ez viszont egy amolyan programozási-bug. Ha valakit lelősz az ugyanolyan gyorsnak érzékeli a halálát mint mikor téged lőnek le.
Egyébként a TR fegyverekre inkább a magas/abb ROF és egy picit kissebb DPB a jellemző. Ezért kellhet bele "féltár". Én olyan 10-15 skúlóval megoldom a közelharcot. Persze távolra elmehet akár egy egész tár is...Amúgy melyik szerón vagy?
Ha Milleren akkor csatlakozz a Jammershez!
De ha nem a Milleren akkor is....
én egy majdnem 20-as NC karaktert hagytam ott és nem bántam meg -
zolee0307
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Megnéztem ezt a Trac-5-S-t, tényleg sok mindent lehet rárakni, ahogy nézem közelharcra is jobb a shotgun feltét miatt.
Akkor jobb mint a Jaguar, vagy csak a plusz felszerelhető dolgok miatt jobb?
Egyenlőre light asaulttal nyomom, jobban tetszik, hogy mozgékonyabb. Próbálok ilyen fél mesterlövész féleséget játszani, néha jól megy, néha nem. Amit még utálok, hogy nekem egy minimum egy fél tárat bele kell engedni az ellenfélbe, engem egy-két lövésből leszednek.
-
RichieTri
senior tag
válasz
zolee0307
üzenetére
Tok mas a ket kaszt.
A HA-val mehetsz bele a surujebe csak mindig legyen bekapcsolva a pajzsod. LA-val meg nyomas a haztetokre flank-elni...
Talan az elejen erdemes lenne egy picit tapolnod. Mondjuk medikkel meg engi-vel.Tobb XP-t hoznak. Bar mondjuk miota a jarmuvek utan jaro XP-t buffoltak azota a HA is jo lehet.
JA es amit a jatekon belul a fegyvereknel latsz "grafikont" azt ne nezd mert baromsag. Inkabb keress ra neten a PS2 weapon stats szavakra es sokkal ertekelhetobb infot kapsz.
Egyebkent sokan szeretik a TRAC-5 S-t. Arra lehet csomo mondent pakolni. Shotit,granatvetot,fustot-alulra es meg a railra is sok dolog van. -
akela91
addikt
Egyébként a Flare tulajdonságait nézve gyengébbnek tűnik szinte mindenben az alap Orion fegyónál. VIszont videót nézve a flare sokkal pontosabb. Akkor az accuary pontjai miért ugyanannyi mint az alap Orionnak?
-
akela91
addikt
KÖszi a válaszokat. Nyomtam 1 hónapos membershipet, ha már Free 2 Play, ennyit megérdemelnek a programozók. (no meg kell boost
) TS-en fent vagyok, este szabad vagyok, gyertek sokan. -
zolee0307
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Köszi! Ahogy írod inkább a jaguart fogom választani, olyan fegyó meg gondolom nem nagyon van, ami mindenre jó. Bár az a furcsa, hogy nézem az összehasonlítást a játékban és mindhárom fegyónál (trac, lynx, jaguar) ua. olyan értékek vannak a játékban.
Heavy assaulttal egyébként könnyebb játszani mint lighttal? Mondjuk egyenlőre a lightot akarom felfejleszteni, bár az nem tetszik, hogy csak egy egy upgrade hssználható, holott van jó pár, ami jól jönne ha lehetne használni.
Más: Összeakadtam egy játékossal, azt nézem, hogy a kd aránya 45, úgy, hogy kèt napja játszik. Hogy a gránátba lehet ilyen aránya, mert eddig max olyan 2-es arányokat láttam.
-
crey
addikt
Azt ne vedd meg. És írd mindig ki, higy Vanuval vagy, mert kasztonként mások a fegyverek. Mi Creeverrel a Flare mellett törtünk pálcát - két optikát használok egy 4x-est, ahhoz gripet a középtávoli harcokhoz, de a közel harcoknál egy 1x-est extra tárral (150 golyó van a magazine-ban
). Ja persze ezt két fajta loadoutba rendezve. -
RichieTri
senior tag
válasz
zolee0307
üzenetére
a jaguar picit lassabban lo(de meg igy is gyors) mint a lynx. viszont a jaguarnak a recoil-ja egyenesen visz felfele tehat jobban kontrollalhato. a jaguar-t tudod hasznalni nagyobb tavokra. a lynx inkabb cqc puska.
mielott kicerteltem volna a jaguart kiprobaltam mindkettot es nekem a jaguar jobban bejon. igaz a lynx-l f2f ben ritkabban kapsz ki... -
zolee0307
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Oké, hogy sláger fegyó de jobb is, mint a lynx. Nagyobb részt távolról küzdök, de azért a közelharc is bejátszik.
-
akela91
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
HIgh Assaultnál milyen irányba érdemes indulni? Elkezdtem upgradelni alap primary fegyót, 4x-es optical zoom stb. Melyikre érdemes gyűjteni? Ami 100cert-be kerül nagy előrelépés lenne?
-
zolee0307
őstag
Light assaultnál tr oldalon melyik fegyót - lynx, jaguar - érdemes választani, mert ahogy nézem én nem látok különbséget.
Ha már vmit megvettem cert pontokért, azt gondolom már nem lehet visszacsinálni?
-
akela91
addikt
Na megvan végre a mikrofonom. Este mikor varhatlak titeket? Elkezdtem heavyt húzni, kezdek raerezni a jatekra végre. Viszont lenne egy olyan kerdesem, hogy MAX ot miért nem lehet választani redeploynal? Illetve le lehet valahogy csökkenteni a cooldownjat a max valasztasnak?
-
RichieTri
senior tag
akkor remelem most jon a striker
-
Shing
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Most jön egy maintance, lehet h patch is és javítják. Amúgy én nem próbáltam.
Ma megvolt a minimális FPS rekordom. Nem teszteltem (szerk. de ha megy a benchmark lehet h kiderül h 10 alá is lement néha), csak a fraps megvolt nyitva és épp odanéztem amikor 11-13 között mozgott. Mintha Crysis3-al játszanék maxon. Ez egy nagy csatában volt Crossroads-nál. Hihetetlen mennyien betámadtuk... és nem foglaltuk el.

-
RichieTri
senior tag
GU5 utan nem tudok a voice setupba belepni mert lefegy...
masnal van ilyen? -
Shing
őstag
Én nem mindig játszok csapatban. De más sem... Sokszor megvárok valakit, hogy szálljon be hozzám én meg heavy-re váltok, van lock on-os rakétavetőm azzal ellehet a repülőket kergetni. Még direkt sötétben elindulok, lámpa le (persze a night vision és hasonló dolgok ellen nem ér sokat)... engem állandóan kiszúrnak és még el sem érek a célhoz már kinyírnak. De direkt nem szoktam úgy bevinni a közepébe. Mindig találni valami jó helyet ahova beásható a sunderer, de nálam hiába. Meg néha én nem is értem mi öli meg. Egyik pillanatban full élet aztán 3 lövés és fel van robbantva. Másnak meg ott áll egy évig atomrobbanások ezreit kibírva.

-
Shing
őstag
Tököm ki van már, hogy más beviszi a 432947 fős háború közepébe a szaros sundererjét és ott van nyóc órán keresztül az enyém meg fél percet nem bír ki. Komolyan agyfaszt kapok ezektől.
-
danih
veterán
Mivel estis vagyok, ilyenkor délelőttönként tudok felmenni, és Ceres vanu-n egész jó kis csapat szokott ilyenkor összejönni, 3 squados platoon-t ki szoktunk tenni...
-
PeeterssoN
őstag
Nah akkor ide egy vinfos programozót nekem!

Nálam ez az időzitős buli kivitelezhetetlen! -
maskimx
senior tag
Itt van róluk videó, 4:20-nál kezdődik.
-
RichieTri
senior tag
mar egy ideje allnak..es meg sokaig igy lesz GU5. viszont holnap jonnek az uj launcherek!!!amire mar meg is van a cert-m
-
akela91
addikt
A Béta végén mi lesz a karakterekkel? Teljes reset lesz? Van hivatalos infó arról, hogy fizetős lesz-e? Mikor várható a hivatalos megjelenés?
-
Shing
őstag
Próbálnám ki a csodálatos HPET-t erre le vannak lőve a szerverek. Viszont egy régi Tales of Pirates 2 nevű MMORPG-ben az új gépemen is állandóak voltak microlaggok, akadások és mintha eltűnt volna az új beállítással. De már rég nem játszottam rajta, nem tudom mennyire voltak akadások, most nem észleltem.
Új patch:
http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/updated-server-downtime-game-update-05.106874/#post-1429490 -
PeeterssoN
őstag
DOS alatt meg hozzáférés megtagadva.
Biosban nem találtam állítási lehtőséget.
asrock h61m u3s3 alaplap szóval nem egy régi.jano_77 : Nem nem neked ez véletlen kattintás szóra sem érdemes..
-
jano_77
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Gyanítom ezt nem nekem szántad.

-
Loha
veterán
Korrektek az adatok, annyi a lényeg belőle, hogy ha 14,3-at mutat, akkor HPET only módban vagy, nekem is annyi. Azt érdemes megnézni, hogy Ratio beáll-e 1,000-re pár száz tick után. Ha igen akkor minden fasza.
Kár, hogy nem néztem meg előtte h mennyi volt vhol 3 és 4MHz között volt.
BIOS-ban elvileg alapértelmezés szerint be van kapcsolva a HPET 32bit-es módban, 64bit-es oprendszer esetén ezt át lehet rakni 64-re.
Teljesítménybeli különbséget én nem vettem észre, viszont nekem TSC+HPET esetén sokkal lagosabb a játék, és warpolgatás is van bőven.
-
Shing
őstag
Ok, értem. Köszi a segítséget. Valaki ezt írta a fent linkelt fórumon: (nem tom honnan szedte az adatokat, remélem korrektek)
TSC+LAPICs Low performance (slow timers + syncing) = 2.76MHz
LAPICs low performance (slow timer - no syncing) = 3.5Mhz
TSC+HPET medium performance (slow and fast timer + syncing) = 3.8Mhz
HPET high performance (fast timer - no syncing) = 14.3MHzNem néztem meg előtte, most az a tester 14,3Mhz-t ír. Akkor elvileg így jó? Kár, hogy nem néztem meg előtte h mennyi volt, de most már nincs kedvem.
Egyébként megnéztem bios-ban és volt rá ott is opció, már enabled volt. Már csak tesztelni kell a játékot, kíváncsi vagyok hogy esetleg teljesítménybeli különbség van-e. -
Loha
veterán
Vista asszem HPET-re volt állítva alapból, de Win7-nél vmiért visszaléptek.
Valószínűleg bizonyos alaplapokban/BIOS-okban hibásan működött a HPET, azért a kompatibilitás miatt visszaléptek, ami az egyszeri netezgetőt nem is érinti, viszont egy a PC-t minden szempontból komolyan igénybevevő online játék már más tészta. Win7-en is működhet rosszul a HPET azért van az a WinTimerTester nevű progi azzal le lehet ellenőrizni, hogy jó-e a végeredmény, vmint egy DPC Latency Checker sem árthat.etejedu: Minden esetben érdemes, ha jól működik a dolog, de nyilván az MS nem véletlenül lépett vissza a Vistához képest, bizonyos alaplapoknál lehet gubanc, ezért mindig érdemes leellenőrizni.
Bármi gubanc van, egy parancs visszacsinálni. -
Loha
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Nem is egyszerű dologról van szó, de megpróbálom leírni egyszerűen:
PC-kben a hardverek meg szoftverek működését össze kell hangolni, ez azt operációs rendszer végzi egy "órához" igazodva, szépen beosztja, hogy melyik időpillanatban ki mit csinál, meg mennyi ideig.
Az érdekes rész ott jön, hogy több ilyen "óra" vagy időzítő is van, amiknek eltérő a pontosság és a működése.
Alapesetben, ha a BIOS-ban engedélyezve van a HPET (High Precision Event Timer) ami egy az MS és az Intel által közösen kifejlesztett modern (2005) időzítő a chipsetben, akkor a Win7 nem csak arra támaszkodik hanem még egy régi az első pentium óta létezőre is a TSC-re, ami manapság már nem tud minden esetben megbízhatóan időzíteni, főleg akkor nem ha 2 külön időzítőre is támaszkodik a Win7 egyszerre és ilyenkor felléphetnek olyan problémák, hogy nem akkor történnek dolgok amikor azoknak kéne, pl. Planetsideban egy másik tér idő kontinuumba kerülsz mint amibe lenned kéne
és azért ide oda teleportálódhatnak körülötted a játékosok, akik valójában nem teleportálódnak sehova, hanem csak te ugrálsz térben és időben, mert a PC-d "órája" menet közben elállítódott és máshogy jár mint a szerveré. Ezt tuningolás vagy a turbo boost is előidézheti a PS2-es fórumtapasztalatok szerint, de ez sem kel hozzá feltétlenül.
Amit fentebb írtam parancs azt csinálja, hogy megmondja a Winnek, hogy csak a HPET-et használja semmi mást, ami pedig olyan a korábbi időzítőkhöz képest, mint egy atomóra a karórákhoz képest, nem csak pontosabb, hanem a felbontása is nagyobb, így pontosabban időzíthetőek az események. -
Loha
veterán
Szerintem igen.
WinTimerTester -el kiderítheted.
Nézd meg mennyit ír most a QueryPerformanceFrequency -re, aztán nézd meg utána.
Ratio-nak párszáz számlálás után 1.000-án kell állnia, ha nem, akkor nem jó a szinkron.TSC+LAPICs Low performance (slow timers + syncing) = 2.76MHz
LAPICs low performance (slow timer - no syncing) = 3.5Mhz
TSC+HPET medium performance (slow and fast timer + syncing) = 3.8Mhz
HPET high performance (fast timer - no syncing) = 14.3MHz -
Loha
veterán
válasz
Amantius
üzenetére
Kékhalálnak mindig hardveres vagy driveres oka van, tehát a PS2 nem okozhatja önállóan.
Más:
Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki ezt a Win7 tweaket:
TWEAK: Enable HPET (in BIOS and OS) for better performance and FPSRöviden:
cmd futtatása adminként -> bcdedit /set useplatformclock true -> újraindítás
Ezzel azt érjük el, ha a HPET nincs letiltva a BIOS-ban (de ha le van az sem baj APIC is jobb mint a standard), hogy a Win7 csak a HPET-et fogja használni mint rendszeridőzítőt, nem pedig többet kombinálva (TSC+HPET), így pl.: PS2-ben megszűnik az a jelenség ami sokaknál fennáll, hogy teleportálódgatnak körülötte az emberek.Visszacsinálás:
cmd futtatása adminként -> bcdedit /deletevalue useplatformclock -> újraindítás -
Amantius
senior tag
Ezer éve nem láttam kék halált. Ma este a PS2-nek sikerült egyet alkotnia. Remélem egyszeri mutatvány.
-
crey
addikt
kaptunk lagfixet.
működik! 
-
Creever
csendes tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Igen elég durva, tank kill néha 3000 xp volt
Viszont most pl tök jól jött az 500 SC. 350 volt scythe-re a rakéta, így megspóroltam az összegyűjtött 1000 certet, amit arra költöttem volna 
-
Creever
csendes tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Kár, hogy csak 50%-ot ad és nem 100%-ot. Akkor inkább premium member, abban is van 25% plusz havi 500 SC és passzív cert point.
-
Creever
csendes tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
A legutóbbi január végén volt, előtte meg karácsonykor. Általában ha valamit nagyon elszúrnak, vagy ünnepeken

-
Creever
csendes tag
Lehet, hogy ismeritek, de van itt egy outfit statisztika. Nem valami up-to-date, de érdekes

Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Revolut
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
csak logouttal tudom kinyírni

Alt+taboznék ki, kurva lassú az egész, feladatkezelővel már letudtam lőni nagy nehezen. Éljen...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) + sokmindenmásis
) TS-en fent vagyok, este szabad vagyok, gyertek sokan.