Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Sziasztok! Gondolkodom, hogy kipróbálnám a játékot, csak nem tudom, hogy az adatlapomon lévő konfiggal menne-e élvezhető grafikán. Szerintetek?
Még sosem játszottam ilyen online játékkal, mennyire nehéz, nem gond-e, hogy kezdő vagyok, illetve melyik szerverre érdemes csatlakozni, ahol vannak magyarok?
-
Zebu
addikt
És ma is egy 62MB-os patch.. nem tétlenkednek! Várok még pár napot a belépéssel

-
Zebu
addikt
Na ma is egy 40MB-os peccsss....

-
crey
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Pontosan.
-
crey
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Hát nem pont. Csak nem jár már dupla XP, mert ez elvileg csak a hétvégén lett volna, aztán kihúzták tegnapig.
Most jön egy újabb patch, javítja elvileg a Lightining hibákat.

-
JackFeryll
őstag
Na még annyit, hogy eddig kb fele xp jár a killekért átlagban, szóval ennyivel is lassabban gyűlik a cert point =)
-
Shing
őstag
Érdekes ez az új patch. Teljesítmény növekedés szinte nincs, de a pajzsok, lövedékek és robbanások sztem jobban néznek ki... ennyit így 10p játék után.

-
crey
addikt
Milyen harc megy megint Crownon (Ceres szerver).
Fura hogy átvariálták a helyeket, és a VS lekerült a bal alsó sarokba... jó persze, változatos meg minden, de a megszokott facilitykről lemondhatunk

-
csaabz
őstag
Heavy assaultnál mi a különbség a Nanite Mesh Generator és a Resist Shield között? Nem az angollal van problémám, csak valahogy nem tudom értelmezni. A Nanite az, amelyiktől ilyen kék "erőpajzs" veszi körbe a játékost?
-
RichieTri
senior tag
HÁHÁ
és bug-os a tank lövedéke...csak durranás van meg törkolattűz,de a csomag nem repül.

-
RichieTri
senior tag
viszont mintha a hitbox picit jobb lenne.
-
RichieTri
senior tag
eddig sosem volt "disconnected"...
ma este kb 5x+olyan fps-droppok vannak, hogy csak.igaz az alap fps-m felment úgy 10-15-l -
crey
addikt
Nah, hát kár volt elhamarkodottan kiadni ezt az updatet...

Ugyan a spawn roomok jónak tűnnek így, de viszont az elvileg optimalizált és fürgébb kliens olyan laggokat produkál, hogy becsokiztam tőle....
Nem az igazi nah...

-
RichieTri
senior tag
mikor lesz már vmi ?!
-
RichieTri
senior tag
a frissítést (kb 4GB) nekem már leszedte...
de a játékot elindítva rögtön "leáll" az exe :S -
crey
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
fááááák. 4 órán át?! És pont hétvégén? Hülyék ezek?

-
crey
addikt
Game Error G99
Malfunction:
We're sorry, there was a problem with the last action, can you please try again later?
fukkyah. Ez fogad egy ideje...

-
maskimx
senior tag
Mert Amerish általában üres, az instant action meg csak azt mutatja, ahol éppen többen harcolnak.
Patch notes szerint: Instant Action is meant to take you to a large fight where there's already a significant amount of allies. Hotspots are visual cues for where fights are, regardless of whether you have a significant amount of allies there or not. -
Loha
veterán
Game Update 2 kb. 2 óra múlva (4 óra leállás várható).
-
csaabz
őstag
Miért van az, hogy Indarról átmegyek pl Amerishre, de az Instant Action-ök között továbbrais az indariakat mutatja?
-
maskimx
senior tag
Jetpack első upgrade-je a drifter jet, ezt tudja. Repülés helyett siklás.
Szerintem pont a plusz életerő a legkevésbé hasznos az LA esetében. Legtöbben vagy az adrenaline rushra vagy a gyorsabb pajzs visszatöltésre költenek. Az egyiktől egy kicsit gyorsabban mozogsz, a másiktól kevesebb időt töltesz gyógyulással. Ez a class eleve nem a szemtől-szembe harcra van kitalálva, hanem inkább az oldal vagy hátbatámadásokra. A light assault a specops kommandó, észrevétlenül behatol az ellenséges vonalak mögé majd a meglepetés erejét felhasználva gyorsan lecsap, aztán továbbáll a következő célpontot keresve.
A limitált skilek azért vannak, hogy egyrészt ne lehess szuperkatona, másrészt, hogy kiválaszthasd azokat, amik legjobban illenek a te játékstílusodhoz. Más kérdés, hogy valójában az emberek nagy része ugyanazokat a skilleket használja, mivel már rájöttek, melyik a leghatékonyabb kombó.
-
csaabz
őstag
"Igen, az egy kategória alá tartozó skillekből egyszerre csak egyet tudsz használni"
De akkor ennek nem sok értelme van. Miért dobnám el a plusz életpontot egy nyavalyás gránátért. Még a plusz töltény sem ér annyit. Meg kellett volna oldaniuk, hogy legalább 2-t felhasználhassak ezek közül...
Más: A jetpack-nek az első upgade-je, (ami nem a plusz benzin+gyorsabb visszatöltés) az mire jó?
-
crey
addikt
Ráadásul a gyakorlottabb ligh assaultos egy MAX-ot is simán kinyír, ha elég ügyesen kezeli a jetpacket (engem már nyírtak ki így, mikor MAX páncél volt rajtam. Kis huszár szó szerint átugratott a hátam mögé, mire meg tudtam fordítani a gépet, addigra a rongyosra lőttek).
Persze azóta már van taktikám erre is ha meglátom a JetPacket egyből el kezdek hátrálni és lövök felfelé - úgy meg gyorsan leszedem.

Arról nem is beszélve, hogy általában sokkal könnyebb light assaulttal beszivárogni, mint bármelyik másik karakterrel (hiába "láthatatlan" a sniper, közelharcban nagyon is látható).
-
maskimx
senior tag
Igen, az egy kategória alá tartozó skillekből egyszerre csak egyet tudsz használni.
A fegyverrel nem értek egyet, szerintem megéri beruházni egy shotgunra vagy akár másra is. Főleg ha néha engineer-el is játszol, mivel mindkét class ugyanazokat a fegyvereket használja.
A jetpack pedig az egyik leghasznosabb dolog a játékban. Az emberek nagy része ritkán, vagy egyáltalán nem néz fel, durva mészárlást lehet rendezni ha találsz egy jó helyet magadnak.
C4, villanógránát, gránátvető, ha egyszer ráérzel a megfelelő taktikára igazi kis repülő ninját tudsz faragni a light assaultból. -
csaabz
őstag
Továbbra is azt mondom, light assaultnak nem érdemes jobb fegyverre költeni, mert nem jobbak. Az alap fegyverre kell egy scope meg a grip és annyi. Kicsit sajnálom, hogy ennek a class-nak nincs valami support tulajdonsága, amiért plusz xp-ket kapni, mint pl a medic a gyógyításért.
Jó poén a jetpack, de azért nem annyira.Én próbálom az életerőt fejleszteni, már csak az utolsó, az 1000 credites van hátra.
Kérdésem az lenne, ha pl elkezdem fejleszteni, hogy több lőszer legyen nálam, akkor az életerő skill-t ki kell vennem (mivel mindkettő a suit-ban található) Amennyiben igen, akkor nem sok értelme van. Ugyanez lenne a kérdésem a gránáttal kapcsolatban is... -
Loha
veterán
Az előfizetés szerintem egyáltalán nem éri meg, teljesen ingyenesen játszva is mindent meg tud venni az ember kivéve a csicsákat, csak többet kell hozzá játszani, ha meg vmi pénzt is áldozna rá, akkor meg kell várni egy 3x SC-s napot és akkor bevásárolni SC-ből, aztán akkor elkölteni az adott fegyverre amikor azt akciózzák, ahogy maskimx is mondta.
-
v-paci
aktív tag
-
Gippo
senior tag
-
v-paci
aktív tag
Az előfizetésnek van bármi előnye azon felül, hogy gyorsabban termelődik a passzív cert és van havi 500 sc?
Néztem a díjakat, de bevallom eddig még nem találkoztam olyan havidíjas játékkal, ahol nettó előfizetési díjak vannak közölve, és amikor fizetnék, akkor közli, hogy még csengetni kéne némi áfát is...

-
Gippo
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
hát annyi volt, hogy szóltak, hogy aki akar csatlakozni, az szóljon. Azóta ott vagyok. Szoktam squad leader is lenni, sőt 1-2x voltam már platoon leader is, bár ahhoz még nincs nagy skill - nem tudok gyorsan dönteni
Előtte egy másik outfit oldalán leadtam a jelentkezésem, de közben lett ez az outfit és töröltem a topicot a fórumukban. -
maskimx
senior tag
Tutorial van bőven, csak keresni kell.
-
Zebu
addikt
Jah meg kell szokni. alapból a haverok kékek a többi piros jelzésű. De csak onnantól piros, ha már lőttetek egymásra

A cimbiket mindig jelöli kékkel.
Amúgy a csapattársak rendszeresen lelőnek. Elég bosszantó tud lenni.
Sőt 2 napja azt történt ,hogy telepítettem egy sundy-t, jött egy csapattárs egy másik outfit-ből. Leszedte a Sundy-mat majd telepítette az övét. Na ez nem kicsit szomorú....

-
Zebu
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Jah a fejlesztésnél én is még bajban vagyok.... pár apróságot vettem, de inkább várok.
Sundyra költöttem eddig. Deployment valamit vettem és páncéltörőt.
Megosztok pár személyes véleményt:
Az utóbbi időben inkább support karaktert játszottam, lehet inkább engineer irányba megyek.
- Light infantry:l nem tudok sokat kezdeni vele. Igaz jó helyeket meg lehet csípni velük a jetpack miatt..
- Heavy: RPG nem rossz, hogy van nála, de az alap fegyverrel elég nehéz szerintem távolról lekapni a járműveket... a plusz páncél meg úgy kivilágít, hogy szinte könyörög, hogy lőjenek agyon.
- Medic: ha jó csapat van, szerintem nélkülözhetetlen. EZÉRT gondolkodom ,hogy ő legyen.
- Engineer: Nagy csatáknál baromi hasznos szerintem. az alap fegyver sem olyan gáz, a fix ágyú sem rossz, plusz még muníciót is oszt. Szerintem az egyik leghasznosabb karakter. Szerintem ez leszek!
- Inflitrator: Ezzel is sokat játszom. Jó pozícióból okosan lehet vele játszani. plusz még egész jól be lehet settenkedni az ellenfél mögé. komolyabb pisztolyt mindenképp érdemes venni neki. Terranoknál talán jobb az alap pisztolya mint a vanu-nál.
- MAX: Na erre érdemes gyúrni a leginkább!
-
Hát nem állítanám, hogy jobban megy. Mire kitalálom, hogy ellenfél-e vagy sem, addigra 2 pukkból leszednek, bár volt, hogy lőttem az ellent, mint a bolond, de ő meg nem feküdt el... Na mindegy, majd talán jövő héten csatlakozom pár ismerőshöz, hátha ők legalább az alapokkal megismertetnek.
Az biztos, hogy tutorial készítésében nem remekelnek a srácok...
-
RichieTri
senior tag
naja...
BF3-után még a szemem sem áll rá.
ráadásul irtó nagy terek vannak.hiába a térkép, azt se tudom, hogy mit mi után kell foglalni.értem ezalatt a pajzs-generátor-meg kitudja még mik vannak.
ráadásul azt sem tudhatod, hogy honnan jön az ellenség.
igaz az elején a BF-ben is voltak hasonló dolgok, de az ennél jóval egyszerűbb.
egyenlóre 12-s szinten vagyok, de még marhára nem tudom, hogy merre induljak el(fejlesztésekben).akár a gyalogos akár a jármű oldalon.
nem tudom, hogy megéri-e esetleg némi pénzt áldozni a témára...
tapasztalatok ?
esetleg tanácsok ?
-
crey
addikt
ehm... igen.. amíg nem áll rá az agyad a játékra, nagyon gyorsan el tudja venni a kedved az, hogy nálad sokkal fejlettebb karakterek simán kinyírnak.
A kedvencem, amikor foglalnak facilityt, és mondjuk TR légi egységei Hellfire rakétákkal lövik rongyosra a Deploy állomások környékét.
Neki nagy móka, mert biztos hogy egy ilyen sortűzzel kinyír sokszor 5-6 embert (a mostani hétvégén ez élből 1000 XP + a bónuszok), ráadásul nem kicsit demoralizáló, amikor nem tudsz ellene védekezni, hanem kilépsz, és jön a szőnyeg bomba, ami visz mindent.
Ilyenkor a userek nagy része úgy is eldeployol, mert nincs értelme tartani az adott állomást. -
Érdekes ez a játék. Feltelepítettem, beléptem - Miller, pirosak -. Betölt a játék, látok valami piros erőteret, kilépek 1,5 sec után halott vagyok. Valaki fel akar kelteni, elfogadom, 0,5 sec után megint halott vagyok. Másik oldalon kinézek, ott valami tank szerűség lő agyon.
Hát, eddig nagyon tetszik.

-
maskimx
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ezek szerint van több is, de a Jammers a legnagyobb.
-
Gippo
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Én is kerestem pár napja itt Millerre (igaz az sem mindegy milyen oldalon vagy - én NC), de nem találtam, ezért csatlakoztam egy külföldihez. Fejlődik az angolom legalább
.Más: 73 óra játék után sikerült összegyűjtenem 1000Cp-t (közben költöttem azért ezt azt) és megvettem az 12 slotos rakétacuccot a kis repülőre... Lehet a következő egy anti air lesz lightningre... újabb jó pár órának nézek elébe... és akkor még fejlesztett armor sehol sincs, plusz gyalogos fegyver sehol sincs, stbstb...

-
JackFeryll
őstag
Milleren nincs magyar outfit? Jó lenne jó pilótákkal repülni, kifejlesztett gépekkel és szervezetten támadni.
-
RichieTri
senior tag
Tegnap este/éjjel csatlakoztam egy csapathoz. Miller-NC-n
az alpha-béta-bravo squad tele volt.mindenki együtt mozgott.folyamatosan ment a kommunikáció(angolul).
volt valaki aki mind a 3 squadot konrollálta.kb.-2 órán keresztül csak nyomultunk előre.hihetetlen/hátborzongató élmény volt -
Gippo
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ez szerintem változó teljesen. Meg lehet nézni az arányokat a térképen, olykor-olykor egy-egy birodalom kiemelkedő ebből, de sajnos nem mutatja a pontos számokat. Ha mutatná, lehetne tervezni. Mert valljuk be - ez az a játék, ahol a hadsereg mennyisége is számít bőven... sőt! Lényeg a lényeg, a TR valamit jól csinál, valószínűleg több szervezett outfit-je van mint a többi birodalomnak.
-
Gippo
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Igen, általában a TR a dominánls (sajnos) tehát aki még nem kezdte el a játékot tessék jönni Miller NC oldalra, hogy visszaverjük őket a Vanuval együtt!

-
cskamacska
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nem, gyakran az egész.

Persze nem csoda, ha valamelyik szervert megrohanják a jobb outfit-ek, akkor az ilyen felemás állapotban marad.
Nem lesz baj ha kibővítik a kontinenseket, és bevezetik a kontinensek közötti háborgásokat, mert így néha nagyon "végtelenített Battlefield pálya" érzése van az embernek.
-
JackFeryll
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
akarom mondani TR
-
JackFeryll
őstag
Milleren amúgy mindig TC-é a fél map ?
-
Gippo
senior tag
Miller NC oldalon játszik valaki? ^^
-
crey
addikt
Hát ennyire én ne bonyolítom túl, hogy loadouttal szarakodjak. Ha Hack&Slash idegállapotban vagyok, akkor elő a heavyt, fel a pajzsot, és hadd szóljon (persze az Orionra azért vettem egy jóféle scopeot, meg gripet), ha meg ráérős hangulatom van, akkor mehet a sniper.
Amikor épp heavy vagyok, és belemásznak a tankok a játékba, na akkor szoktam MAX páncélt húzni.
Jut eszembe, az egyik legnagyobb baromság, ha megveszed a lézeres irányzékot. Szerintem semmire sem használható - csak feleslegesen elszórsz 50 v. 100 certet - viszont legalább az ellenfelek könnyebben kiszúrnak.
-
Zebu
addikt
Jövök én is ,de hang nélkül!
Majd max te beszélsz én meg azt teszem amit mondasz
RichieTri: Én is általában így játszom. Milleren van magyar outfit... Szajo-t keresd
engem is ő húzott be egybe. Mármint ha a Terran-t választottad.JackFeryll: Jah okosan kell csinálni, az sem mindegy melyik class-t aprítod. Egy heavy pls nehezebben fekszik le.... főleg ha felnyomja magára a plusz pajzsot is.
1-1 CERT pontért már lehet minimál upgrade-eket venni az armorra és mindig az aktuális terveidhez készítsd magadnal loadout-okat és váltogasd pket. -
crey
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Még szerintem mindig félig Beta a cucc, de élvezhető a játék - ha már nem 1-es a Battle Rankod.
Az elején én is nagyon szentségetltem, de most hogy már tudtam fejleszteni a fegyveren és a pajzson, már nem vagyok sitting duck.
Ráadásul azóta Sniperkedésbe is belejöttem... szóval elég jó ez így is

-
JackFeryll
őstag
Na kipróbáltam ezt a játékot. Nekem elég kaotikus a battlefieldek után. No meg az is vicces amikor jön valaki akinek olyan cuccai vannak, hogy egy tárat belelövök és röhögve lelő =)
-
crey
addikt
Ne is mond. Tegnap este ami megint volt Crownnál... Már feljutottunk a hegytetőre, sőt B-t és C-t el is foglaltuk,(New Congolmerate védte épp), amikor két Sunderert is kinyírtak a Terranok, akik meg a Zurvan Amp Stationből támadtak...
Így visszaszorultunk a Crossroadsig, és hát erősen kaptuk az ívet... ma este ha össze tudom pakolni a gépet (új proci), akkor remélem tudom tolni

-
RichieTri
senior tag
ok.
köszönöm.
Akkor mától indul a karrierem
aki gondolja vegyen fel "bari"-ba...
RichieTriH a nevem -
crey
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Max. annyi az átvágás, hogy akik fizetnek érte sokkal gyorsabban fejlődnek - így erősebbek lesznek mint te, nehezebb őket kinyírni, lelőni - magyarul hendikeppel indulsz.
Ezt leszámítva lehet így is fejlődni, és pariban lenni a fizetősökkel, csak kitartónak kell lenned

-
Gippo
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Teljesen ingyenes. A nehéz benne a fejlődés, avagy a CP (certification pontok) szerzése. Abból tudsz fejleszteni vagy akár venni fegyvert. tankot, repülőt fejleszteni, arra új fegyvert venni. Ezen a pontok elég lassan gyűlnek. Nálam egy nagyon jó (tényleg nagyon jó) menetben 3 óra hossza alatt gyűlt össze 100 és egy új fegyver akármihez 700-1000 között van.
-
RichieTri
senior tag
sziaszztok!
ez a planetside2 mennyire ingyenes?
van ebben vmi átb@szás? -
maskimx
senior tag
Nem, semmi nem változik. Csak a cert pontok számítanak, amiből fegyvereket és azokra kiegészítőket, meg egyéb felszerelést tudsz venni. 250xp = 1 cert point.
Az elején érdemes őket gyűjtögetni, amíg megismered a játékot és kitalálod, hogy melyik class a kedvenced.
Ha ez megvan, akkor arra a classra koncentrálj és azt fejleszd. -
csaabz
őstag
Azzal, hogy szintet lépek, javul a karakterem bármilyen tulajdonsága? Pl: nő az életerő?
-
crey
addikt
Next time...
tegnap este Esamiron romboltunk, majd arra mentünk Indarra vissza, hogy a Warpgaten kívűl szinte minden el volt foglalva.Hát azt a an@lrapet ami ott kialakult, mire visszaverekedtük magunkat a Crownig...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap két óra alatt produkáltam kb. 100 cer pontot köszönhetően a frageknek, és az irdatlan mennyiségű facility foglalásnak (ingyenesen játszunk, nem kapunk extra XP-t az előfizetés miatt).
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PLC programozás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)