Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteHawk24
tag
Nekem sem segített a War Thunder!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
2x letöltöttem már. Nem oldotta meg a problémát.
De amúgy már írtam is hogy nem oldotta meg

-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Töltsd már le a War Thundert!
Nekem azonnal megoldotta ezt ( 0xc00...) a problémát! -
WhiteHawk24
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Meg sem nyikkan, sem a 64 sem a 32 bites. Viszont a folyamatoknál megjelenik 2 másodpercre, majd eltűnik. Összeszed egy 40Mb-ot a memóriából, majd eltűnik. Van valahol crash log?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Navigálj a játék telepítési mappájába. Ha 64 bites vagy nyisd meg a planetside2_64.exe-t. Valószínűleg 0xc00007b hibát fog kiírni. Nekem ugyanez van. Nem találtam még megoldást a problémára.
-
WhiteHawk24
tag
Hali!
Az mitől lehet, hogy a játék a launcherben elindítom, de csak a kis ablak jelenik meg a "Game is startig, please wait" felirattal, majd eltűnik, és néha a launcher is bezárul, néha meg nem. Ötlet? Hibát nem ír ki. -
Visormail
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ma is tölt 94MB-ot.
-
PeeterssoN
őstag
Van e már valami hír a tegnapi leállásról?
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nekem hófehér van néha.
Szerintem újabb fícsőr

-
PeeterssoN
őstag
Mi ez a királykék háttér ami kb 2-3mp van a betöltőképernyő előtt?
Tapasztalta már valaki?
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
A PS2 hiba nélkül már el sem képzelhető

-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Érdekes ez a PS2

A G99 az milyen hiba?
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha minden kötél szakad, tegyél fel egy 64 bites win7-et. Nem a legújabb, de pont emiatt nincsen olyan sok kompatibilitási probléma. Én egy éve tértem át XP-ről, az újabb directx miatt, amit az nem támogatott, amúgy ellettem volna vele még pár évig.
Amikor fél éve lecseréltem a ddr2-es amd procis gépet ddr3-as intelre, csak átdugtam az ssd-t és a bekapcsolás után 20 mp-el minden ugyanúgy ment, mint korábban
Azóta se nyúltam hozzá, ami jó, azt nem szabad piszkálni!
-
Cancer
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen próbáltam a Microsoft update-ről. Most úgy tűnik, egy lépéssel közelebb vagyok...Sőt már csak a tűzfallal kell megküzdenem. Dx9.0c-vel műxeni látszik.
-
jonnyjoker01
veterán
Ugyanaz a problémád, ami nekem is. Még nem sikerült megoldanom a problémát (már egy hónapja próbálkoztam minden féle módszerrel). A Warthunder az utolsó reményem, azt töltöm most le.
Lejött a War Thunder. Gép újraindítása után is ugyanaz a probléma. Nem láttam, hogy frissítette volna a DirectX-et.
Van egy megoldás ami mindenképp működik, de safe modeban kell elindítani a gépet és rendszerfájlokat kell felülírni (nekem hibát írt ki, azt írta, hogy nincs jogosultságom a fájl felülírására, pedig adminként csináltam a műveletet (merthogy safe modeban ha admin vagy akkor mindent adminként csinál) - win 8.1
-
Cancer
senior tag
Hali!
Először 32 bites rendszerre tettem fel a Planetside-ot. Azon kívül, hogy amikor elérte a RAM csúcsát (2,8GB) kidobott a játék. De lényegében, ha nem tettem meg nagy távokat és nem mentem oda, ahol sokan voltak, akkor lehet ett "játszani".

Most vettem egy SSD-t és egy Win7 64-bitest...feltettem és azóta nem indul.
Feltette magának a DirectX-et, fent van a Catalyst is...Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a hiba?Az üzenet:
Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc000007b).
-
jonnyjoker01
veterán
outburst on
HÁT BASSZ*K MÁR MEG HOGY MEGINT BERAKTÁK A 64 BITES LAUNCHERT!!!!!

outburst offszerk. azért egy csillagot berakok

-
Shing
őstag
-
crey
addikt
Döglődik mostanság ez a fórum, de hogy legyen egy kis dumcsi, itt egy videó az új implant rendszerről.

-
jonnyjoker01
veterán
Játszottam egyet Planetside-al, és elhatároztam magam, hogy tovább is fogok. Köztudott (aki játszott vele, tudja), hogy a Heroes and Generals egy nehéz játék. Ezzel a játékkal játszottam mialatt a planetside nem nyílt meg nekem. Most hogy visszajöttem planetsideozni, megújult erővel játszom
Sokkal jobban játszom, mint azelőtt, pedig a 2 játék mechanizmusa teljesen más, mégis az alapokat sikerült kisajátítanom. Legjobban a célzási képességemnek örülök, sokat fejlődtem abban is. (H&G-ban olyanokat kellett csinálnom, hogy 200-300 méterről fejest adnom annak az emberkének, aki a tankból éppen kinézett (csak a feje látszott ki) mindezt scope nélkül egy sima bolt action rifle-el
) Akinek betelt a pohár Planetside 2-t illetően
ajánlom, hogy kipróbálja, Free 2 Play. Itt a link a weboldalraTovábbi szép estét!
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sikerült már bármelyik játéknak profitálnia a 64bitből? A legtöbbnél a mai napig nem is foglalkoznak vele, a crysis volt az első, annál a mérések alapján minden gépen (letesztelték az akkor létező összes 64et támogató procival) lassabb volt a 64es változata. A cod ghosts nagy dirrel-durral kijött 64biten, minimum 6gb ram rendszerigény alatta nem is települt, aztán egy patchel ezt visszavonták mert mindenki látta, hogy csak 2gb-ot használt.
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Meg is lepődtem, hogy ilyen hamar érkezett, jóval későbbre volt betervezve. Mi lesz itt, ha bevezetik a dx11-et?
Mondjuk én nem bánom, hogy ennyire bugos a program, most, hogy a szakdolgozatom leadásáig egy hetem van! : )
Tegnap este beléptem kb egy óra erejéig, hát mit ne mondjak, rendesen kijöttem a gyakorlatból. Csak ideges lettem, tőle. Lehet, hogy most kellene végleg abbahagynom? : ) -
PeeterssoN
őstag
Én már azt unom, de ha tud valaki megoldást szóljion, hogy minden kontinens váltáskor lefagy illetve kidob a játék.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Annyit, hogy megint visszavonták a 64bites exét.
-
jonnyjoker01
veterán
Valamit megjavítottak a legutóbbi updateben mert már működik a játék
Ettől függetlenül még egy kicsit pihenek. Test server még mindig kidob ezzel a hibával. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Oké, de jelenleg win 8.1-rõl beszélünk, ami alapból tartalmazza a directx 11.2-t. Ott vagy azt írja ki, hogy már le van telepítve, vagy azt, hogy nem szüséges letelepíteni, mert az oprendszer alaból tartalmazza. Elég idegesítõ, hogy ennyire automalizálták a 8.1-t.
Korábban már egy másik játék (cod ghosts) is felhozta ezt a problémát, de azt sikerült megjavítanom, viszont nem tudom, hogyan csináltam.
-
Shing
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Lehet frissíteni, de amit linkeltél azzal már nem. Legalábbis én ahányszor lefuttattam kiírta, hogy nem kell frissíteni, pedig nem is játszok új játékokkal. De viszont ha megnézem egy játék telepítőjét mindig látom, hogy pakolja fel az új dx fájlokat.
-
Visormail
addikt
7en és 8on is lehet frissíteni, egyikben sincs teljes directx gyárilag csak ami az aero-hoz kell. Ha nem lehetne frissíteni, a játékok hogy frissítenék?
Természetesen nem kell ehhez más csak a DirectX End-User Runtime Web Installer Ha azt mondja, hogy nincs újabb akkor valami már felrakta. -
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Win7-en se lehet már frissíteni a DirectX-t. Csak a játékok szokták maguknak feltenni a szükséges frissítéseket ezért is ajánlották fent a War Thunder-t. Vagy úgy sem jó? Érdemes valamilyen új játékkal próbálkozni.
Amúgy nekem nem fagy többet mióta 64biten fut a játék... ugyan úgy kifagy néha, de ez eddig is megvolt.
-
RichieTri
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
hát most nekem is tele lett a bakancsom.
nálam nincs hibakód...csak egész egyszerűen lefagy a kép és a hang...gép restart segít csak :S
ilyen még nem volt nálam soha
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Frissítsd a directx-et. Nekem is ezt a hibát írta, utána elkezdtem játszani a warthunderrel, ami frissítette a dirrctx-t és utána elindult a ps 2. Csapattársam is frissítette és úgy indult el neki is.
De egyébként szomorú, hogy ennyi hiba van a játékkal.
-
PeeterssoN
őstag
Hagyd a pi..ba mindig kidobál hugyé szaré...
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez érdekes, nekem csak annyi a bajom vele, hogy most nem ismeri fel az xfire.
-
jonnyjoker01
veterán
Azt hiszem eltávozom egy időre a játékból. Az a gond, hogy mivel most bejött a 64 bites launcher egyáltalán nem akar elindulni a játék 0xc000007b hibával, ami azt jelenti, hogy a 64 bites exe 32 bites dll-t akar használni. Csak egy módon oldható meg a probléma, mivel mindent megpróbáltam már (driver frissítés, win .net újratelepítés, directx alap a rendszerben van (8.1) azt nem is lehet újratelepíteni) csak akkor, ha újratelepítem az egész windows-t. Emiatt a játék miatt ezt nem szeretném megtenni (Heroes and Generals most nagyon bejön, el leszek így is
)További jó játszást NEKTEK
! -
RichieTri
senior tag
a flash supressor rövid sorozatnál (6-8) növeli a pontosságot. felette viszont növeli a szórást.
a compensator az alap 40m-ről 80m-re növeli a minimapon való megjelenést, a flash supressor viszont ezt 20m-re redukálja.
a sima supressorral a softpointammo 20m felett használhatatlan mozgó célpontra...flash supressorral viszont észre sem veszed a diferenciát.
viszont flash supressorral is tudni fogják honnan lősz(mert a tracer megmarad) csak éppen torkolattüzed nem lesz. utóbbi sokszor marhára zavaró ...célra tartás közben tüzelni éjjel...ezt persze a compensator csak növeli.ezek azok az érvek amik miatt minden fegyóra (amin elérhető) én flash supressort használok
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én elolvastam csak fogalmam sincs

-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jó döntés, a flash supressor rontja a hipfire pontosságát : )
Én eddig valamennyi fegyveremre vagy lézert vagy forward grip-et tettem, a többit hanyagoltam.
Illetve az infi fegyverére vettem supressort, de nem szoktam vele menni.Egyébként nem lehet megmondani a tutit, neked kell kitapasztalnod, mi jön be, milyen stratégiát alkalmazol. Ez a szép ebben a játékban.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tudtam, hogy senki sem fogja elolvasni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végül is sikerült egyedül is döntenem, a választás a sima supressorra esett. El kell mondjam, szinte hangtalan ez a fegyó

-
jonnyjoker01
veterán
Szasztok!
Infiltratoros Artemix VX26-hoz milyen kiegészítőket ajánlotok? Vettem egy 3,4x, és egy 2x opticot, ha úgy érzem, távolabbra akarok burst fireolni (amit nem nagyon gondolok) akkor veszek egy 4x-t. További kiegnek egy forward grip van megvéve, az mindenképp kell ehhez a fegyverhez.
3 dolog között segítsetek dönteni: Compensator, Flash supressor, vagy Supressort vegyek?
Döntéshez kapcsolódó kérdések: flash supressorral egyáltalán nem látszik, honnan lövök?Compensator + Forward grip már nagyon stabil, viszont akkor felfedem kilétem, mivel:
1. megjelenek a minimapon;
2. látszik, hogy honnan lövök.Flash supressor azért bejövős, mert (persze ha csak igaz)
-egyáltalán nem látszik, hogy honnan lőttem,
-nem változnak a fegyver attribútumai
-a fegyver jellegzetes hangja megmarad (
)A sima supressor meg azért, mert:
-nem is leszek a minimapen bejelölve
-nem látszik, hogy honnan lövök (megerősítést kérek ebben a feltételezésben)
Ebben az esetben persze ha távolra akarok lőni, akkor már kevesebbett sebzek.Személy szerint a sima supressort venném meg, mivel az egy infi alap tartozéka, de mellé még a compensatort is, ha olyan csata van, ahol nem számítanak a piros pöttyök.
Ti mit gondoltok? Bocsi, túl hosszú - senki sem fogja elolvasni

-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Áh, csak választani kell egy linux disztrót, amire megírják, aztán mindegyiken menni fog.... Oh, wait a minute....

Amantius: sajnálom a dolgot

Sokat gyakoroltunk a hétvégén, jók voktak a trainingek

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére

-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát igen a 32bites meg a 64 bites winfos mizéria!
Ideje lenne már linux alatt is futatthatóvá tenni a gamét!
Még álomnak is reménytelen...

-
Amantius
senior tag
Hogy állnak a fagyások? 1 hete fáj a fülem, füles nélkül meg elég para a PS2-vel (is) játszani. Nekem is kontinens váltásnál fagyott.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nálam terran infinél nem csinálja ezt
Csak vanu feature 
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nálam is csinálja terran infivel. Sőt több ideig tart kb 3 mp míg átvált cloakba. És ennek tudjuk mi a következménye.

-
jonnyjoker01
veterán
Nálam infivel, ha smg van nálam, olyat csinál, hogy ha cloakolva vagyok meglátok egy enemyt, kijövök cloakból, megölöm, visszamegyek cloakba, akkor ahogy visszamentem cloakba magától kijön a cloak állapotból. Ami rohadtul idegesítő, mert ha több játékos van egy helyen és leszámolást végzek egyesével, nem tudok elbújni emiatt, ráadásul figyelnem kell, hogy mikor működik, mikor nem. Ami még furcsább, hogy CSAK akkor van ez, ha vanuval játszom hunter cloakkal és smgvel. (vn, hunter cloak, sniper már nem csinálja ezt; nc hunter cloak smg sem.)

-
PeeterssoN
őstag
Most már csak akkor látom az enemy infi "nyilát" ha nagytérképre váltok?
-
Visormail
addikt
Ebben az új mission rendszerben, ha nem azon a bázison vagyok amit ő kijelölt, akkor nem mutatja a foglalási csíkot
Csak a térképen tudom megnézni, hogy mennyi idő van vissza az elfoglalásig/megvédésig. -
RichieTri
senior tag
remélem a hétvégére megcsinálják a game-t...
a legutolsó patch óta bizonyos billentyűk nem működnek (pedig be van állítva a keybindingsben) nálam a score, és a redeploy-t nem lehet bindelni. de hallottam olyat, hogy a pajzs/medic heal sem működik egyeseknél.
továbbá olyan szinten el van csúszva a szinkron, hogy kb 4-5sec-s késésekkel halok vagy ölök meg másokat.
ilyen mértékű bughalmaz nálam sosem volt.most valamit nagyon-DE nagyon elcsesztek...
-
zolee0307
őstag
Thx, mostmár látom, hog alapból az 64 bitest idíja. Nálunk is folyamatos fagyások, nekem olyan szinten kifagyott, hogy semmire sem reagált a gép, csak resetre. Végülis javítottak a játékon

-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Nektek elindul a játék most? Nekem egyáltalán nem. Az SOE launcher még bejön, playre katt, game is starting please wait... aztán eltűnik ez az "ablak". Tehát megint a launchernél vagyok de akármennyiszer kattintok a playre semmi sem történik.

-
Visormail
addikt
Scheduled Maintenance April 2nd All servers will come down for scheduled maintenance beginning at 6:00 AM PT (2 PM CET).
Area de-synchronization (players entering and existing areas causing areas) fix
64 bit client implementedIf you’re running a 64 bit operating system, you’ll be running with the 64 bit client. If you’re running a 32 bit operating system, you’ll be running with the 32 bit client. This should cut down on memory related client crashes.

Plusz további javítások.
-
Visormail
addikt
válasz
zolee0307
üzenetére
Scheduled Maintenance April 1, 6 AM PT
Server crash fixes
Improved hit detection"My game have now crashed two times in one hour, please Sony fix ps2 again. Your fix wasnt good"

-
Blade_W
tag
Na a Miller ma másodszorra crashelt egy órán belül. Volt egy vasárnap is. A többi szerveren is ez megy?
-
csilisz
tag
Valaki talált már valami vicceset planetsideban április elsejére? Fórumot nézve, csak teszt szerveren láttam egyellőre. [link]

-
Baldrick
csendes tag
battle sunderer + reapir sunderer móka
[link] -
Visormail
addikt
Ceresen az utóbbi napokban A Fantom Triciklis tart rettegésben
Egy láthatatlan atw összevissza köröz 1000el időnként elenged egy rakétát aztán megint átlátszóvá válik. Ott van az egész NC hadsereg de senki nem figyel semerre, csak rohangálnak mint a bolondgyík. Én már többször észrevettem, de bejelölni a q-val nem tudom ugye a láthatatlanokat, csak lövöldözök bele a semmibe de azzal a többiek nem foglalkoznak. Csak amikor már sikerül lesebezni és egy füst közlekedik, akkor végre odanéznek hogy vatafak. -
Baldrick
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
sk videók
felveszem shadowplay progival + egy kis vágás premiere -ben, ez Dora outfit egy kis mókás társaság a Ceresen abban játszok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Nem értem, hogy van ez. 

ajánlom, hogy kipróbálja, Free 2 Play.