- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buddhha
tag
válasz
Sirandrish #16928 üzenetére
Nincs mellette egy Pharah?? Mert akkor folyton odahúzza magát, az is segíthet neki fent maradni..
-
válasz
Sirandrish #16926 üzenetére
Próbáld ki a Mercy parkour custom game-eket, nekem az segített.
-
vendingo
veterán
válasz
Sirandrish #16926 üzenetére
Nézz yt-on Mercy tutorial videókat.
Nem könnyű vele játszani -
skL86
tag
válasz
Sirandrish #16901 üzenetére
igen, beírod google keresőbe, hogy ow2 patch notes.
-
vendingo
veterán
válasz
Sirandrish #16898 üzenetére
Imádom bastion-nal darálni őket.
-
skL86
tag
válasz
Sirandrish #16887 üzenetére
Kell az a sombra, jó, hogy kompetensebb
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sirandrish #16876 üzenetére
na hát ezért nem tanknak kell lenni hanem DPS supportnak
-
Pedro78
senior tag
válasz
Sirandrish #16872 üzenetére
Én szeretek tank lenni, csak azt utálom, hogy hátrafelé is kell látnom, mert sokszor a csapat megy mindenfelé, csak épp nem utánam. Rengetegszer enyém a legtöbb kill/legnagyobb dps (az én szintemen) ami azért sokat elmond arról, kiket dob be mellém
-
skL86
tag
válasz
Sirandrish #16872 üzenetére
Szerintem a tank hálás szerep, én speciel dps nem szeretek lenni. A tanknál rengeteg dologra kell figyelni, de ugyanannyira függ a többi role munkájától, mint azok tőle.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sirandrish #16870 üzenetére
Tank hálátlan szerep, de egy jó DPS vagy support szerintem többet ér... legalábbis az én tapasztalataim alapján ha jó volt a healer a gyenge sebzésű dps-ek is idővel arattak csak több ideig kellett életben maradniuk, ugyanígy ha jók a dps-ek akkor kevés támadás éri a supportot és akkor lehetnek "bénák", stb....
-
skL86
tag
válasz
Sirandrish #16858 üzenetére
Érdekes, én nagyon ritkán látok ilyen skillt, szerencséd van.
-
skL86
tag
válasz
Sirandrish #16856 üzenetére
Ezek amiket leírtál skill kérdése, egy doomfist vagy hamster simán szétkap egy silver teamet, mert nem tudják mivel countereljék, widow és genji meg szintén gyakran one man show, ha jó skillben vannak, persze ez igaz szinte bármelyik hősre, de a doom, hamster, genji, widow, tracer hősöknek némileg magasabb a skill cap-je, támogatás nélkül is lenyomhatnak egy ellenfél csapatot. Sajnos én is ismerek sok plat, dia játékost, akik, hogy a silver és bronz haverokkal játszhassanak együtt, tartanak alacsony accokat, ez a hátránya az ingyenes játéknak, de ezen nem kell izgulni, nem baj, ha van egy kis kihívás, ezért fontos a csapat játék😃
-
skL86
tag
válasz
Sirandrish #16854 üzenetére
Igen ezeket mindenki tudja, csak a megvalósítás sántít😃
-
skL86
tag
válasz
Sirandrish #16852 üzenetére
Nem tudom mi a cél, de könnyebb a csapatmunka, ha betartotok pár (egyébként evidens) alapszabályt (ami silver rankhoz igaz, fentebb már ennél bonyolultabb) 1. ne halj meg egyedül (gyere ki és maradj életben, ha már túl nagy az erőfölénye az ellenfélnek és várd meg a társaidat) 2. ne ultizz egyedül (nyilván vannak kivételek, de a legtöbb ulti hatásosabb, ha a társaid is élvezik az előnyeit, illetve ha figyeled a társaid ultiját bekombózhatod a hatásokat) 3. folyamatosan használd a képességeidet 4. supportok minnél távolabb a harctól, csak akkor sebezz, ha egy ellenfél kevés hpval megölhető vagy nincs kit gyógyítani, a tankra koncentrálj elsősorban 5. DPS koncentrálj a supportok, dpsek kiiktatására, de ne minden áron 6. tank használd a fedezékeket is (pl. a payload-ot), legyél látható a supportoknak, maradj életben
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sirandrish #16850 üzenetére
Amikor egymástól nagyban eltérő rangú játékosok vannak a csapatban és akkor ehhez hasonló ellenfél csapatot is próbál összeszedni.
-
TBT
Topikgazda
válasz
Sirandrish #16847 üzenetére
Mindenképp írj a supportnak ezzel kapcsolatban. Én megkaptam a skineket, lehet, hogy csak valami átmeneti gond van, de a support talán többet tud mondani.
Twitch esetén pedig ezekből a stream-ekből válogass.
A Twitch profilodat össze kell kapcsolnod a Blizzard-os profiloddal (mint az XBOX-os promóció esetén), illetve olyan stream-et keress, ahol ki van írva: DROPS ON / DROPS ENABLED stb.Magyar stream (sajnos) nem játszik ebben az esetben.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sirandrish #16841 üzenetére
git gud
-
Redcaster
őstag
válasz
Sirandrish #16837 üzenetére
Ismerősöd valószínűleg most kezdte, ha jól tudom új játékosoknak van egy challenge... Azt hiszem adott számú meccset kell lejátszaniuk mielőtt mehetnének compra. Neki még teljesítenie kell. Neked már megvan, te ezért tudsz soloban competitivezni
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Sirandrish #16718 üzenetére
Szerintem örüljünk annak, hogy a Blizzard beadott egy ilyen lehetőséget is. Nekem is zavaró a 2-3 perc várakozás, de még minidg jobb, mintha órákon keresztül bámulnánk a lobbi képernyőt. (Én többször végigmegyek rajtuk, de csak a hős adatlapok végett.)
Igen, csak ennyi, de ez még csak az első felvonás volt.#16720 TBT Kíváncsi vagyok, hogy a következő pakkba hány missziót terveznek berakni, és hol veszi fel a fonalat. Az Invasion lezáró videó eléggé nagy cliffangerrel ért véget.
-
TBT
Topikgazda
válasz
Sirandrish #16719 üzenetére
Igen. Nem túl hosszúak, de egyáltalán nem rosszak. Nekem tetszettek és el tudtam volna viselni belőlük többet is.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Sirandrish #16707 üzenetére
Gondolom azóta már kipróbáltad és ki is vitted
A Story co-op missziók eredetileg is jöttek volna a fejlődésfás-robotdarálós skirmish Hero Mission mellett. A két PvE egymással párhuzamosan létezett volna, csak a Blizzard belátta, hogy az utóbbi túl nagy falat (meg 30 hősnek külön, egyedi fejlődésfa nem lett volna túl változatos + szvsz idővel unalomba is fulladt volna), ezért elkaszálta.Egyébként többször is ki lehet ezeket vinni, a karakterek aktái csak így oldhatóak fel.
-
válasz
Sirandrish #16707 üzenetére
Igen is meg nem is. Valóban átölel pár órát, de közelében nincs egyik ígéretnek sem. A körítés sem.
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #15755 üzenetére
Ki van zárva. 40€ alatt engem mindenféle ár meglepne.
-
TBT
Topikgazda
válasz
Sirandrish #15751 üzenetére
Árazásról nincs még szó, ellenben 2020-ban érkezik a WoW kiegészítője mellé.
De én sem gondolnám, hogy ezért teljes árat kérjenek - 30-40 euróra tippelnék, de még ezért is sokan húzni fogják a szájukat. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish #14100 üzenetére
Nekem kb 25 ládából 2 legendary esett, egy ládából és mindkettő a kovács törpéhez (nem jut eszembe a neve), akivel kb sosem játszok (max ha mystery heroesban beadja).
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #14096 üzenetére
Custom game-ben most is tudsz ilyet csinálni.
-
brumi1024
veterán
válasz
Sirandrish #8827 üzenetére
Ezt (illetve ezt a sorozatot) érdemes megnézni. Ha hat pozíciójában legalább ilyen tudású ember együtt dolgozik, profi koordinációval akkor egy nem koordinált csapat ellen 4-5 embernek is lehet "rossz napja".
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #8827 üzenetére
Annyival jobbak, hogy nem számít. Aki profi csapatban van az teljesen más liga, mint akármelyik grandmaster játékos.
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #8823 üzenetére
Profik összeállnak, ennyi. Anno Surefour meg Mendo együtt ment egy darabig, egyszer sem kaptak ki. Cloud9 együtt játszott ladderen, nem kaptak ki, csak az ellenfelek háborogtak, hogy nem fair. Gyakorlatilag csak akkor tudnak kikapni ha másik profi csapattal összefutnak, az meg nem jellemző.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Sirandrish #8805 üzenetére
De egyébként ez nem újkeletű problem, eddig kb minden class / hero based játékban találkoztam ezzel a "Pista gondolkodás nélkül beválaszt magának valamit aztán dirigál" mentalitással, az ilyenek tényleg nem tudom mit gondolnak...
-
Redcaster
őstag
válasz
Sirandrish #8789 üzenetére
Mellette igen... Ellene már kevésbé
-
torik
senior tag
válasz
Sirandrish #8783 üzenetére
Igaza van bruminak, egyszerűen azt kéne kijavítani hogy ne lógjon ki vertikálisan a kapcsolódási pont a kampóból, ennyi. A hook majdnem 3x akkora mint amekkorának tűnik. Minden más csak animációból adódó illúzió.
(#8786) Sirandrish
Na az már késő
-
Kanczy
veterán
válasz
Sirandrish #8783 üzenetére
Attól túl erős, hogy nem azt csinálja, amit kellene neki, úgyhogy megpróbálják kijavítani, és ezáltal nerfelni is egyben
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sirandrish #8781 üzenetére
Miért kellene növelni a cd-t, csökkenteni a sebzést vagy a távolságot?
-
brumi1024
veterán
válasz
Sirandrish #8762 üzenetére
Az igazi problémát egyébként a ház méretű függőleges hitbox jelenti (amivel nem foglalkoznak a mostani change-ek). A fura hookok nagyrészének oka az. Minden más a késleltetés miatt tűnik "dimenziókapunak".
-
brumi1024
veterán
válasz
Sirandrish #8756 üzenetére
Winstreak nagyon sokat ad. Én volt hogy 100 pont körüli összeget kaptam, a teljes silver így gyakorlatilag 8-9 meccs volt.
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #8674 üzenetére
100 szint helyett kapsz egy csillagot, ennyi. Grat a goldhoz!
-
pohár
félisten
válasz
Sirandrish #8672 üzenetére
azt, hogy a 101. szinttől kapsz egy csillagot a neved alá, mert jön a promotion
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Sirandrish #8404 üzenetére
50 box ára az nem annyi, mint maga a játék? Mondjuk aki megteheti, hogy csakúgy lazán szórja a pénzt, annak egészségére, de én túlzásnak érzem azt, hogy ilyen kozmetikai tartalmakért fizessek.
Nekem box vásárlás nélkül már csak a Winston, Tracer és Sombra skin hiányzik az eventből. (+néhány spray és voice line, de azok annyira nem izgatnak engem sem)
Egyébként meg Boldog Újévet Mindenkinek!
-
brumi1024
veterán
válasz
Sirandrish #8402 üzenetére
Igen, hamarosan vége ezért én tegnap megvettem a Mei skint. A skinek közül így egyedül Pharah hiányzik, az emote-ok közül pedig Zarya-é.
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #8375 üzenetére
Max hárman játszhatunk, utána már jöhet simán 6-os csapat is, azt nem kéne eröltetni.
-
Brenor
aktív tag
válasz
Sirandrish #8375 üzenetére
Játszhatunk most, ha gondoljátok. Voice chattel lenne a legjobb!
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #8372 üzenetére
Természetesen
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #8369 üzenetére
Szia,
küldtem friend requestet az előbb. Hétfőn 9-10 között kezdünk akkor -
Brenor
aktív tag
válasz
Sirandrish #8369 üzenetére
Mi is a btaged? Már nem emlékszem.
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #8365 üzenetére
Hétköznap tudsz játszani valamikor? Ha igen akkor segítek feljönni goldba.
-
Brenor
aktív tag
válasz
Sirandrish #8352 üzenetére
Felvettél? Majd játszhatunk, ha gondolod.
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #8355 üzenetére
Supporttal is lehet nagy befolyásod a végeredményre, nem csak dps-sel. Igazából minden role fontos, mind a hat játékosnak jónak kell lenni. Én gold vagyok egész szezonban, főleg 2100-2400 között ingadozom (127 meccsnél járok), mikor hogy sikerül. Legtöbbet Reinhardttal játszottam és félelmetes, hogy mennyi béna support van. Ügye Reinnel függök a supporttól, ha nem támogatnak rendesen akkor folyamatosan fekszem. Szóval hiába vannak jó dps-ek, jó tankok, ha szar a support, veszíteni fogtok. Hiába van tuti support meg tankok, ha dps béna, veszíteni fogsz. Hiába jó a support meg a dps, ha tankok nem csinálnak helyet, bukni fogtok... Nekem eddig ez a tapasztalatom.
Egyébként 2100 és 2400 között is elég nagy szakadék van szerintem tudásban. Emellett egyszer találtunk egy isten Anát, még a placementeket nyomta, összeálltunk vele játszani. Gold aljába rakta be, de azóta folyamatosan megy fel. Eleinte öröm volt játszani vele, minden meccset hoztunk, egyszerűen nem tudtam előtte Reinként meghalni, mert minden kritikus pillanatban nyomta a healt, félelmetesen jól tolta. Sajnos már túl magasra jutott (2800 körül), utoljára amikor játszottam vele már nem élveztem, az már nem az én szintem volt... Reinnel ott 22x haltam meg, pedig az átlagom 9 alatt van... Platinum közepe már nem az én szintem, ha szerencsém lesz az alját még rövid ideig talán megcsípem, de ez a max ami bennem van.
Egyébként a platinum ahol kezdődik a normális csapatjáték, ott már elkezdik az emberek kombinálni az ultikat, ott már nem 6 egyéni játékos játszik, próbálnak csapatként funkcionálni. Emellett kezdik ismerni a jó védő pozíciókat is és használják őket. Gold alján annyi a max csapatjáték, hogy egyszerre mentek, ennél többet ott még nem érdemes várni. -
Brenor
aktív tag
válasz
Sirandrish #8355 üzenetére
Nekem az a bajom, úgy vettem észre, hogy az ellenfél csapatában mindig jó játékosokat fogok ki, a mi csapatunkban meg ügyetlenek vannak. Az arcade-ban van az a 9 win 3 láda és egy ládát se tudok összekaparni, a random karakter generálással próbálkozom és az istenért se tudok wint összehozni. Legutóbb is rage quiteltem, mert annyira felkurt. Komolyan mikor ingyenes szezon volt akkor sokkal jobban élveztem a játékot, de most, hogy megvettem már idegesít.
-
Brenor
aktív tag
válasz
Sirandrish #8352 üzenetére
Még csak 14-es. A battletagem Brenor#11327
-
lukitheone
csendes tag
válasz
Sirandrish #8302 üzenetére
Az eventes játékmóddal kapcsolatban: nekem személy szerint a Halloween-es jobban tetszett, bár az sem volt egy túlagyalt valami, de legalább repetitív volt (pl. volt arra a modra külön ranglista régiónként, 3 nehézségi fokozat, plusz kihívás). Sajnos a mostani (Mei's Snowball Offensive) dologra ezek közül egyik sem igaz. Pár meccset letoltam rajta, elég is volt. A Mystery Heroes játékmódot "őrülten megspékelni" azzal, hogy csak téli mapokra dob be, háááát... minimum alibi.
Egyébként az új map (Oasis) érkezéséről tudni valamit? Kb 1 hónappal ezelőtt olyasmit olvastam, hogy valamikor decemberben jöhet.
-
oxox
addikt
válasz
Sirandrish #8302 üzenetére
hát, hogy milyen nem karácsonyi esett azt nem tudom (esett pár)
lehet a teljesség igénye nélkül (nem vagyok otton)
leg karácsonyi
-zeny 2x
-törpe
-Winston/jeti (ez a vártak között volt)lila/epic
mcree emo
widow hotg
phara
sombra
reaper
roadhogamit megveszek, ha nem adja a végéig
sym hotg
mcree skin
tracer- ezt talán, bár nem játszok trace-errel -
oxox
addikt
válasz
Sirandrish #8293 üzenetére
zenyatta nekem is dupla volt
lilából reaper már 4x pottyant...de nem bánkódok, mert ami kellett megvan (még mcree skin-t + sym hotg-ját megveszem aztán ennyi) kb 4-5dolog tetszett, azokat adta szerencsére), de summa nekem csalódás volt ez a tartalom, hájlóvin sztem jobb volt -
lukitheone
csendes tag
válasz
Nekem is téli event alatt 1. legendarym Zenyatta volt, aminek örültem
Aztán tegnapelőtt kidobta a Sunyatta skint is (de miééért?!). Torbjörn / Tracer winter skin még jó lenne
KisTücsök: állítólag 15 méter
-
JSaN
addikt
válasz
Nekem tegnapelott a karacsonyi csomagbol, ketszer egymas utan esett ki a mikulas torbjorn, mas semmi.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Sirandrish #8287 üzenetére
Pedig te csak a jövőre készültél fel, olyan screenshotokat csináltál amit majd unokáid is tudnak nézegetni "pixelesedés" nélkül! Jelenleg meg 4K felbontásban is csak kicsinyítve lehet megnyitni
-
MK VII
veterán
válasz
Sirandrish #8285 üzenetére
Na.. Ennek örülök.
-
MK VII
veterán
válasz
Sirandrish #8278 üzenetére
-
TBT
Topikgazda
válasz
Pedig a PrintScreen lesz az, most lőttem:
Painttal ne próbálgasd, az a DX miatt fog fekete képet lőni. Sajnos a Paint nem tud mit kezdeni a DX alapú programokkal. OpenGL-el még-még csak megbirkózik.
Patch előtt nem próbáltad? Nem az kavart be? Esetleg a billentyűbeállításokat nem módosítottad? Lehet, hogy ott kavarodott össze valami.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Én ShadowPlay-el csináltatom mostmár, előtte BandiCam meg Fraps volt, mikor hogy.
-
válasz
Nekem desktop méret és 262 kb.
-
MK VII
veterán
válasz
Sirandrish #8275 üzenetére
Print screen-t nyomsz és a dokumentumokban az Overwatch mappában lesznek.
-
torik
senior tag
válasz
Sirandrish #8275 üzenetére
Print screen
-
alpihun
senior tag
válasz
Sirandrish #8255 üzenetére
S plusz hét db szintlépéses ládából is esett még 1 legendary 2 epic
Kezdők szerencséje
Hearthstoneban két év alatt több ezer packból sem nyitottam golden legendaryt s fél éve játszó haverjaim már 2-3at is.. .D
-
leviske
veterán
válasz
Sirandrish #8224 üzenetére
Jó eséllyel a csapda és a kerék életét tudod tölteni health pack-el/ és a payload-dal és te kapod érte a pontot. Szóval vagy jó helyen mentél át a kerékkel, vagy jó helyre raktad a csapdát. Viszont sanszos, hogy ez ugyanúgy glitch, mint a turret életének a töltése hp-kel.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Sirandrish #8216 üzenetére
"Csak". XD
Azok alapján hogy Pixar meg Disney mennyit tököl a filmjeiken, engem kifejezetten meglep, hogy Overwatch shortból MÁR ennyi van.
Mai napig nem értem amúgy hogy Blizzard miért nem foglalkozik filmek készítésével, nekik egy valag pénz jönne, a jónép meg mégtöbb minőségi animated movie-t kapna.Nekem amúgy eddig a Dragons volt a kedvenc, amennyire gyűlölöm ingame mind Genji-t mind Hanzo-t, keleti kultúra is bejön, meg az a filmecske is nagyon el lett találva szvsz.
-
leviske
veterán
válasz
Sirandrish #8202 üzenetére
Erre van az össze short.
(#8200) SHiZUx: Neeem. Ezekre gondoltam.
-
torik
senior tag
válasz
Sirandrish #8169 üzenetére
Engem csak az zavar ebben hogy beleerőltetik ezt a PC szarságot amikor semmi szükség rá
-
Tibtobi
tag
válasz
Sirandrish #8169 üzenetére
Az oroszoknál be van tiltva a képregény, és arról a piacról nem mondhatnak le. Őszintén szólva feleslegesnek érzem ezt a LGBT behelyezését a játékba. Legtöbb játékost hidegen hagyja, hisz a játékban nincs sztori(tudom wiki, képregény...stb. de ezt sokan nem olvassák el csak darálnak). Viszont feltüzeli azokat a játékosokat, szülőket akik elítélők. De hát a Blizzard tudja.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Sirandrish #8166 üzenetére
Ez szerintem pusztán attól függ, mennyire fogja fel valaki szerepjátéknak a dolgot. Nyílván egy lövöldözésben, ahol 25-ször meghal a karakter egy meccs alatt, elég nehéz. De mégis mindenkinek van kedvenc hőse, amit tudatosan vagy tudat alatt szívesebben választ a többinél (ha lenne magyar Overwatch szereplő, nyílván az itthoni játékosok körében népszerűbb lenne). Én tudom magamról, hogy max. eleinte és akkor is abszolút minimálisan befolyásolna (amúgyis elsődlegesen a csapatérdek szerint pickelek, meg semmi bajom a melegekkel még mielőtt valaki rosszra gondolna), de EU matchmakingben van még pármillió orosz meg egyéb vadkeleti játékos, akiktől simán kitellik, hogy tüntetőleg nem fognak meleg férfi karakterrel nyomulni még a többiek kérésére sem, mert az nekik derogál. Tehát ebből a szempontból nem mindegy, s fogalmam sincs, hogy Blizzardnál gondoltak-e ilyen eshetőségre.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sirandrish #8166 üzenetére
Vannak olyan játékosok akik szeretnek azonosulni a karakterrel. Nekik lehet zavaró ha "olyan".. Nem nehéz ezt felfogni.
Neked nem zavaró, másnak lehet az. Kész, ennyi, be lehet fejezni az offolást. -
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Sirandrish #8163 üzenetére
Ha mindegy lenne, akkor csinálnának ilyen képregényeket a háttértörténetről?
Akit csak annyiból érdekel a játék, hogy daráljon, annak nyílván nem oszt nem szoroz, de a Sombrához tartozó felvezetővel is sikerült felkelteniük az emberek kíváncsiságát, ez is csak ugyanolyan lore találgatás. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sirandrish #8154 üzenetére
Hát ha van kint egy tábla, miszerint egyirányú és én megyek jó irányba, akkor elég valószínű. Igen.
De majd jön Blizzard és megfordítja a táblát, aminek az eredménye folyamatos forgalmi dugó lesz. De az emberek happy-k, mehetnek abba az irányba. Bele a forgalmi dugóba.
Egyébként van egy olyan mondat hogy "Mióta tévesztik össze az emberek a többség véleményét a helyessel?"
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Sirandrish #8135 üzenetére
Akkor nincs miről beszélni ha nem fogódik fel amit írok...
Falon át hook sok esetben arról szól hogy még akkor eltalált amikor rádlátott, csak aztán te bementél fal mögé, és úgy rántott ki... Vagy konkrétan "belerohantál" a hookba.
Hanzot idehozni példának meg azért kicsit lol, pont az a karakter aki mellédlő és meghalsz. Örök kedvenc amikor konkrétan látom elrepülni magam mellett a nyilat, majd aztán "Hanzo megölt headshottal"... Vagy ez mégjobb. -
Joezyka
senior tag
válasz
Sirandrish #8137 üzenetére
ha 1 ember lép ki akkor is kidob, ezt én is észrevettem már, és rettentő idegesítő
az ilyenért is simán osztogatnám a büntetést. -
MK VII
veterán
válasz
Sirandrish #8117 üzenetére
Tuti, hogy az a hormonzavaros picsa...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Sirandrish #8077 üzenetére
Mert nem tudnak headshotot adni, ezért nem is tudnak sebezni.
szerk.: elkéstem
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #8077 üzenetére
Be tudod állítani, hogy csak a fejlövések számítsanak custom game-ben és Ana nem tud ilyet, tehát sérthetetlen vagy. Így nem megy el az idő az ellenfél keresgéléssel meg felesleges mászkálással, adott idő alatt sokat lehet lőni és relatív random mozognak, még akkor is ha ki lehet picit ismerni.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Sirandrish #8058 üzenetére
Tudom, de azok nem érdekelnek
szerk: Én is szeretlek!
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #8018 üzenetére
Hát vazzeg az az utolsó négy meccs😝
-
MK VII
veterán
válasz
Sirandrish #7650 üzenetére
"de még az emlékezetemből is "
Ezen csak Te tudsz segíteni.+
Most látom bekéstem a válasszal.. Na mindegy. Azóta lehet már el is felejtetted Genji-t én meg emlékeztetlek rá
Más.
Van itt valaki aki új AMD RX VGA-val játszik ezzel a játékkal?
Ha igen, melyik driver van fent? Nem vett észre fps csökkenést az új driverrel? -
válasz
Sirandrish #7723 üzenetére
Nem. Csak ha dps-nél nem akkor tanknál esetleg valami bizonyíték, hogy jól csináltam a dolgokat!
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Sirandrish #7714 üzenetére
Én sem kedvelem a MOBA-kat, meg az ismerőseim sem, éppen ezért keresek jelentkezőt, aki végig szenvedné velem azt a 15 meccset.
Így talán egyszerűbben találok, hogy felkínáltam a saját segítségemet annak, akinek ugyanez a célja
-
Maxtreme
addikt
válasz
A megálmodójával együtt....
Engem is Genji húz fel a legtöbbször.. Ha valaki nagyon tud vele játszani, akkor kb legyőzhetetlen. .A másik ami szintén fel tud b*szni az Roadhog hook-ja, ami elér 1 millió kilométerre, még sok esetben falon keresztül is..
Kicsit sem bugos. -
saen
veterán
válasz
Sirandrish #7674 üzenetére
Csapat körül ugrálni és túlélni, wallride, stb. Meg kell tanulni melyik aurát mikor használd és jól kell időzíteni. az amp it up-ot. Sebzés igen pici, szóval a fegyvert inkább zavarásra érdemes használni. Érdemi sebzést csak folyamatos fejlövésekkel tudsz tolni. Emellett a lökdöséssel bele lehet lökni embereket a szakadékba. Ultiját meg védekezésre és támadásra is tudod használni, szituációs, hogy mikor érdemes. Kb ennyi röviden.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Sirandrish #7670 üzenetére
Véééégülis, akár úgy is lehet!
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Sirandrish #7666 üzenetére
Haverokkal mi csak "ukulelének" hívjuk Genji ultiját.
-
Edem05
őstag
válasz
-
válasz
Sirandrish #7646 üzenetére
Mindig hangsulyoyom, hogy ay arany medalok szamat csak azert emelem ki, hogy en igenis meg teszek mindent az eredmeny erdekeben.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #7626 üzenetére
Lehet, hogy poén.
Ha cimbi írta akkor természetesen az. De lehet, hogy nem az. Bár akkor se lenne gond. Csak érdekelt, hogy magára vállalja e az illető, de ha nem hát nem. Részemről téma lezárva, ennyi.
Nem fogom ezért lesni ezt a topikot.
Ha ennyi idő alatt nem jelentkezett akkor már nem is fog. Ha meg akar akkor ír privibe. Betoji.Na nyomjátok a Q-t!
-
brumi1024
veterán
válasz
Sirandrish #7527 üzenetére
Hol lehet még máshol ugrani turret módban Bastionnel, főleg a foglalandó pont felett?
Ugyanúgy működik McCree ultival is pl.
-
mongoose123
aktív tag
válasz
Sirandrish #7515 üzenetére
7 nap után pedig esik le a rangja ha nem játszik.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Sirandrish #7488 üzenetére
hát annyira nem. mmint vannak nagyon durván lucky hook-ok ezt nem tagadom, de mondjuk ahhoz hogy stabilan tudj hozni hook-okat azért kell némi skill. Roadhog low skill floor high skill ceiling hős
protip: Ana még mindig nagyon out of touch van a rankingból. vesztettem vele egy meccset -11 pont, nyertem egyet Lucióval +35
és Ana streak nélkül is másfélszer annyi rankot hozott már előző seasonban is mint bármi más. lehet hogy csak én vagyok jó vele, I dunno, de érdemes őt hozni healernek Lucio mellé még most is, ha ez számít
(ezért is vettem Anának a második gold fegyveremet, nem Lucionak, hogy kicsit magamat is ösztönözzem, még ha nagyon is vágytam a Lucio gold skin mellé arra a fegyverre
)
-
brumi1024
veterán
válasz
Sirandrish #7488 üzenetére
Néha nem rossz a bugos hook. Ma 3v3-ban elkapott közelről az ellenfél Roadhogja, átrepültem felette (közben kapta a fejeseket és mire földre értem már nem élt. Jó néha hasznot is húzni a hookból
-
leviske
veterán
válasz
Sirandrish #7471 üzenetére
Egy McCree esetében nem mindegy az a +5-10ms amit rávág az inputra.
-
Telda
addikt
válasz
Sirandrish #7405 üzenetére
Akkor a másik 5 embert idegesíted fel
.
-
brumi1024
veterán
válasz
Sirandrish #7374 üzenetére
Egérbeállításoknál a Vezérlőpultban, vagy a játékos egerek driverből adnak lehetőséget a letiltásra.
(#7372) NyxNyxNyx: Ennek a funkciónak az egyszerűbb elnevezése az egérgyorsítás. Ha be van kapcsolva egy 180 fokos fordulatnál sebességfüggővé válik az egér egérpadon megtett útja. Ez egy elég komoly nehezítő tényező, ha megszokod sokkal jobb lesz nélküle.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Sirandrish #7374 üzenetére
mouse & touchpad settings->advanced mouse options->Pointer options
Win 10 laptop
Még adok neki akkor 1 hetet megszokni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sirandrish #7334 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele, eddig nagyon bevált.
-
mongoose123
aktív tag
válasz
Sirandrish #7339 üzenetére
Még pár napig lehet gyúrni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest