- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Maxtreme #8130 üzenetére
Embereknek komolyan el kéne kezdenie játszani Roadhoggal. Amerre nézek sírás van miatta, kezd kicsit unalmas lenni... Tudni kell a határait és szevasz. Pont azért mert "az a mainem" (asszem 40 órám van benne) pontosan tudom mi az a szitu amit kerülni kell ellene, és hogy hogy lehet hülyére verni...
Ha már hozzányúlnak a hookjához akkor a bugokat kéne fixelniük, nem pedig nerfelni a távját... Bizonyos karaktereket nem húz annyira közel mint kéne, mai napig előfordul néha, hogy mögém / mellém húz valakit, ha túl közelről hookolsz valakit akkor konkrétan távolabb löki, és társai. A "falon keresztül vagyok hookolva brühühü" dolgot meg el se kezdjük, annak egyik fele lag miatt van, másik fele meg amúgy megmagyarázható, és egyedül az a "baj" vele, hogy nem ad külön animációt meg fizikát a láncnak Blizzard, és ezért hiszik emberek hogy falon keresztül lettek hookolva.
Azt már meg se említem (ja de, most
) hogy amúgy is eléggé szituációs volt a "Roadhog mennyire countereli Pharah-t" dolog, mióta folyamatosan tud repkedni (mármint Pharah, lol) azóta meg pláne "szökőévente egyszer" ér kampótávolságon belülre.
-
-
brumi1024
veterán
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Maxtreme #7636 üzenetére
Nekem olyan volt ez a jelenség, mint az esti mese ("hol volt hol nem volt"), aztán amikor minden meccsben a halálaim kb háromnegyede azért volt mert "időközben mögémteleportált az ellenség", kicsit meguntam és nyomtam egy altf4-et, gondoltam adok egy hét pihit a játéknak.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Maxtreme #7202 üzenetére
Hívtunk, nem jöttél!
Egyébként meg a saját döntése mivel játszik, megvette , ő dönt. Csak na, így azért valóban meredek kijelenteni, hogy az a kedvenc. Mikor én kiskoromba csak rántott húst ettem tört krumplival, semmi mást és azt mondtam az a kedvencem, pedig ott volt a pörkölt is. Anyám mondta mindig, ha nem kóstolod meg akkor honnan tudod milyen? Megkóstoltam, a pörkölt lett a kedvencem!
-
törölt tag
válasz
Maxtreme #7108 üzenetére
titanfall első részével játszottam anno rengeteget. a vége felé már tudtam, hogy nem tudnak olyat mutatni a második részre, ami engem érdekeljen.
játék közben én is poénból rámentem a vásárlás gombra és akkor láttam, hogy akciós, ezért is vettem meg. 60 eurót biztos nem adtam volna érte.
egyébként nagyon furcsa, hogy ennyire nehezen talál meccset. oké ott a skirmish addig, de attól még érdekes. -
-
saen
veterán
válasz
Maxtreme #6479 üzenetére
Nekem az első Bastion volt, szóval jobban jártál
Egyébként Ana az egyik legerősebb karakter a játékban, el kéne kezdened játszani. IDDQD a legutóbbi streamjén azt mondta róla, hogy minden képessége túl van tolva, egyik sem korrektül balance-olt és reméli, hogy durván nerfelik az egészet. Egy profinak ez a véleménye, ráadásul a meta kb köré épül, szóval lehet benne valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest