- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Magam is teljesen egyet értek. Open béta óta minden nap játszom fél órát az OW-vel, mármint az 1 óta, de most eljutottam odáig, hogy 1 hete be sem léptem a 2-be. Pedig az elején megbékéltem a változásokkal, bár nem tetszettek annyira, de inkább fizettme volna az OW2-ért, mint ez ami most van. Ezernyi fogalmatlan ember, aki csak rohangál össze-vissza, OP hősök amivel semmit sem kezdenek, a ládás rendszer jobban tetszett rewardként... elszomorító az egész.
-
Orgi
addikt
válasz
markknight #16424 üzenetére
Ha ilyenek felizgatnak, akkor inkább túl fiatal vagy
-
Orgi
addikt
válasz
duracell89 #15822 üzenetére
Én minden nap játszom 2 barátommal, qp-t főleg, általában 2 nyertes meccsig, Messengeren lebeszélt időpontban. Orgi#2880 (azt hiszem fejből
).
-
Orgi
addikt
válasz
debrecenikri #15534 üzenetére
Hát én most legyúrtam magam 2100-ra
Pont az a baj, hogy alig pickel tankot vagy healert valaki, mindenki hoz egy snipert állandóan és egyedül le akarja gyilkolni a teljes enemy csapatot, aztán meg sír hogy béna csapat... Szóval legjobban vmi tankot vagy másik healert értékelnénk
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
kitartóan játszom megjelenés óta, napi szinten, egy ideje volt kollégámmal. Keresnénk még 1 vagy 2 embert, mert teljesen elegünk van a 10 éves agyhalottakból
Általában 16-21 között, Messengeren előre egyeztetett időben szoktuk, természetesen voice chattel. Nem vagyunk pro-k, de azért 2 sniper után nem hozunk egy harmadikat compra
-
Orgi
addikt
válasz
LuckyL #15472 üzenetére
Nekem 2 ilyen volt besoroló alatt és atom idegesítő, szerintem az lenne a fair ha legalább mínuszt nem kapnának ilyenkor a bent maradók, mert szinte tuti bukó innentől nekik a meccs... Illetve a leaver meg kapjon komolyabb büntit, ha nem jó a gépe /nete, akkor meg ne compozzon...
-
Orgi
addikt
Komolyan nem értem, miért nem lehet megoldani ebben a játékban, hogy ha leaver van compban, szakítsa meg, ne basszon ki az egész csapattal és adjon vmi büntit a leavernek... vagy azonnal rakjon be valakit legalább.
Megjelenés óta játszom, de ez az egyetlen, ami miatt minden alkalommal le akarom törölni legszívesebben... kb minden második meccsemen van leaver, onnantól az kb szinte tuti bukó. -
Orgi
addikt
Másnál se igazán akar menni a játék? 6 ezres sor meg unexpected error?
-
Orgi
addikt
válasz
freeknight #14517 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, simán működött, áthelyeztem az OW-t könyvtárát majd megmutattam a kliensnek :-)
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
lecseréltem nagyobbra a 64-es ssd-m és gondoltam a rendszer mellé elférne még az OW is, csak 14 GB. Próbáltam a battle.net kliensből áthelyezni a settings/game install fülből, de nem ment. Át kéne másolnom az eredeti könyvtárat és utána megmutatni ugyanitt, ez lenne a módja? Köszi!
-
Orgi
addikt
Én egy régi sima 660-al is mediumon játszottam fullHD-ban vele i3-6100 mellett teljesen élvezhetően.
-
Orgi
addikt
válasz
Swinegod #13715 üzenetére
Én úgy gondoltam magamról, hogy egész vállalhatóan játszom gold szinten (85%-ban healerrel), mégis simán legyúrtam magam 1400-ig egy szar hétvégén... egyedül játszva simán összedob 12 éves agyhalottakkal, se tank, se healer, csak WM, Hanzo meg Junkrat pickek...
Egyedül innen szerintem nem lehet kijönni, én most találtam egy játszó ismerőst és csak vele compozok és megyek vissza gold felé. Próbálj keresni vkit, akár ismeretlent is, vkit aki kb tudja mit csinált egy közös meccseteken, aztán mehet a whisper... -
Orgi
addikt
Köszönöm az érdemi válaszokat, akkor szerdáig hanyagolom a játékot és bízok benne, hogy a UPC összekapja magát
-
Orgi
addikt
-
Orgi
addikt
3 napja hibás a netem, a probléma megoldása folyamatban a UPC részéről, de összeszedtem -75% xp-t a disconnectek miatt, 6 meccs erejéig (pedig direkt már csak quick playt toltam, de úgy látszik az is számít). Van olyan, amit játszhatok egyáltalán vagy felejtsem el a játékot míg rendbe nem jön?
-
Orgi
addikt
Sziasztok, kb megjelenés óta játszom a játékkal, soha semmiféle műszaki gondom nem volt bvele. Ma kezdte, legalább 6* disconnect volt meccs közben (comp). Másnál is volt ilyen, vagy kezdhetek aggódni? Eddig soha nem volt még ilyenem, ma meg zsinórban... esetleg UPC szenved ma?
-
Orgi
addikt
válasz
NyxNyxNyx #13037 üzenetére
Ez vmi egyéni probléma lesz, esetleg vmi beállítás, mert nagyságrendekkel kisebb videókártyával sem érzek ilyet...
De látom, másnál is előfordul, esetleg pár tipp innen nem oldja meg:
Reddit topic -
Orgi
addikt
Erről jut eszembe, szerintetek mi dob többet a játékon, proci vagy videókártya? Most egy i3-6100 van Geforce 660-al, full Hd mediumban jól elmegyeget az én igényeimhez képest. Gondolkozom egy proci cserén i5-7400-ra vagy videókártyán Geforce 1050 Ti-re, csak nem tudom melyikből profitál többet a játék, árban kb egál mindkét upgrade, de most csak az egyik férne bele... köszi a tippeket :-)
-
Orgi
addikt
válasz
MK VII #10193 üzenetére
Nekem ilyen "hang megy tovább, kép fekete" csak egy játéknál akkor volt, mikor kiderült, hogy túlmelegszik a videókártyám, hibás 7790-es széria. Mindenhol máshol tökéletesen ment, de amikor igazán elkezdett izzadni, akkor pár percen belül behalt. Cseréltem és megszűnt a dolog...
-
Orgi
addikt
Én most már általában igyekszem healelni a meccsek nagyobbik részén, elsősorban Zennel és Mercyvel játszom, másodsorban Anával, mindnek megvan az előnye, de általában ha tényleg izomból healelni kell, akkor szerintem még mindig Mercy a legeredményesebb, az ultija szintén.
Anával nekem az a gondom, hogy csomószor a csapattársaim elém ugrándozva akadályozzák a kijelölt célpont gyógyítását, meg össze-vissza ugrál mindenki és annyira nem egyszerű eltalálni. Ha távcsövezek, akkor meg eléggé sebezhető vagyok addig, míg Mercy a repkedésével elég mobilis. -
Orgi
addikt
-
Orgi
addikt
válasz
freeknight #8602 üzenetére
-
Orgi
addikt
válasz
Demizson92 #7629 üzenetére
Én anno i3-6100-el kezdtem, egy Radeon 7790-el, 8 GB rammal és Fhd médium élvezhető volt nekem. Most ugyanez Nvidia sima 660-al, csak már high-on. Eléggé low budget gép, de teljesen jó szerintem vele az OW.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
több dolog nem esett ki, amit szeretnék, ha lejár az event ezek már nem lesznek elérhetőek, most kell megvenni őket?
-
Orgi
addikt
válasz
Németh Péter #5934 üzenetére
DPS
Used in MMORPGs, DPS stands for Damage Per Second, and has two meanings. 1) As an adjective, it describes how much damage a weapon or spell does each second. 2) As a noun, it refers to a character class or specialization which focuses on doing a lot of damage quickly, or in bursts.
1) A dagger has a rating of 112 DPS. That means that the damage it causes per hit, divided by the time it takes to swing with it, comes out to 112.
2) Mages, Rogues, Rangers, and the like focus on dealing a lot of damage, as opposed to tanks who take damage, or healers, who heal damage. Therefore, they are referred to as DPS classes -
Orgi
addikt
Szinte minden nap vagyok én is pár órát esténként (bár jelenleg nem használok kommunikációs programot), csak quick playt játszottam eddig, lvl 54-es vagyok, nyitott vagyok bármilyen csapatjátékra
Orgi #2880 -
Orgi
addikt
Bár én csak lvl 40 leszek, mostanában Zenyattával játszom talán a legtöbbet és nagyon tud aratni a discord orb, gyakorlatilag akire rárakom, annak reszeltek... viszont 3 mp los után eltűnik róla. Szerintem vmi minimális nerf akár jó is lehet, de ettől sokkal problémásabb dolgokat is találhatnának.
-
Orgi
addikt
válasz
Pocok256 #5510 üzenetére
Igazából én is a simát vettem, de azért némi játékidő után szerintem fontosak a skinek, pár karakternek elég jók vannak és úgyis erre költöd benne a virtuális pénzed... azért sokat dob az egészen, más kérdés hogy lehet az Origins pár skinje nem éri meg a felárat egyesek szerint.
-
Orgi
addikt
válasz
envagyok #4987 üzenetére
Ennyivel több az Origins, a simáért nekem 13k-t vont le a végén a Blizzard:
"Origins Edition
Purchase Overwatch: Origins Edition and you’ll receive these in-game goodies for your favorite Blizzard games:
Overwatch™ - Hero Skins
Pay homage to the original Overwatch strike force by wearing the vintage skins Blackwatch Reyes or Strike-Commander Morrison. Explore other heroes’ origins with Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, and even Slipstream Tracer!Heroes of the Storm™ - Tracer Hero
Jump into the Nexus with Tracer and surprise your enemies in the blink of an eye.World of Warcraft® - Baby Winston Pet
Adorably cuddly and highly intellectual, the Baby Winston pet will be at your side as you fight your way through Azeroth.Hearthstone® - Card Back
Battle it out in Hearthstone with an Overwatch-themed card back fit for a hero!Diablo® III - Mercy's Wings
Slay demonic forces throughout the High Heavens and Burning Hells as you don Mercy’s wings. All of Sanctuary will know of your allegiance to Overwatch!StarCraft® II - In-game Portraits
With brand new portraits of Tracer, Reaper, Pharah, Winston, Bastion, and Soldier: 76, you’re sure to become a champion of the Koprulu Sector." -
Orgi
addikt
válasz
batai15 #4871 üzenetére
Eladod 15-2 között a mostanidat itt az aprón, kb +10-ért mehetnek most ezek a Nvidia 660 / AMD 7870 körüli kategóriák és bőven jól megy rajtuk a játék, egyetértek az előttem szólóval, remekül optimalizálva van (és inkább ilyen meseszerű, mint áll-leejtős a grafika amúgy is).
-
Orgi
addikt
válasz
batai15 #4868 üzenetére
Én kb 2 hete vettem meg battle.net-en át a sima verziót, 40 euro volt azt hiszem, Paypallal fizettem és 13 ezer forintot vont le a kártyámról, nem tudom hogy lehet 19 neked...
i3-6100 és Radeon 7790-en fullHD mediumon teljesen jó volt, de használtan cseréltem egy Nvidia Gtx660oc-ra a Radeont és azon fullHd highon szerintem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest