- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1069 üzenetére
hát....de?
gondolom most a béta miatt elfelejtették vagy arra koncentrálnak inkább...... bár egy kisfilm nagy marketing lenne a bétához pl.
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1067 üzenetére
animációs kisfilm mikor jön legközelebb?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1000 üzenetére
Nem régiózáras a játék?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #1036 üzenetére
The Story of Overwatch: 21 Hero Salute
Befejező része a "doksinak".
-
JSaN
addikt
válasz
[Prolixus] #1019 üzenetére
No akkor jol emlekeztem, ha meg kapom akkor ide ki rakom.
-
JSaN
addikt
válasz
[Prolixus] #1017 üzenetére
No errol en nem hallotam hogy behivhatunk egy baratot. Amugy nincs semmi bibi a behivassal, a stormnal mar bent voltam alphaban is, es mikor korai betara valtottam accountos emailomra kuldtek a barat meghivos kulcsokat, rogton 4darabot, ezt pedig annak osztottam ki akinek akartam. Szerintem itt is igy lesz ha lesz ilyen opcio.
-
zola09
aktív tag
válasz
[Prolixus] #1012 üzenetére
Akkor gondolom aki bneten vásárolta meg annak nem küldenek hanem alapból él az accon, erre gondoltam csak mondom biztos ami biztos alapon bekérdezek nehogy 3-án szembesüljek azzal hogy esetleg nincs early access.
-
JSaN
addikt
válasz
En is bneten vettem origint, nekunk majd automatikussan aktivalodik majus elejen.
-
TBT
Topikgazda
válasz
Én CE-t vettem, a bolt küldte ma az early access kódot a bétához.
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #990 üzenetére
hahh ez valami NATGEO narrátor?
amúgy okosakat mondd (taktika)
az én linkemen lévő kommentátor a tipikus casual noob, de poén szerintem
-
válasz
[Prolixus] #1000 üzenetére
Pff, ezt benéztem, le is töröltem ezt a battle.net appot akkor. köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #961 üzenetére
En konfigomon (lasd adatlap) 1920x1200-as felbontason, high-ra rakva minden, megvan a stabil 60 FPS. Siman jol van optimalizalva a jatek.
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #935 üzenetére
miért érzem úgy, hogy ennek a harcnak Battleborn lesz a legnagyobb vesztese?
bár DOOM-nak nagy a hype-ja, de szerintem hosszútávon az OW fog nyerni
-
DaveNo1
veterán
válasz
[Prolixus] #899 üzenetére
Meg nem valósult MMORPG inkább. Elvileg azt alakítják át. (Titan project)
-
fuvi
senior tag
válasz
[Prolixus] #877 üzenetére
köszi az infót!
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
[Prolixus] #829 üzenetére
Köszi, akkor marad az instant-gaming; kár, hogy early access nem jár hozzá. (Nem lesz esetleg valakinek egy nélkülözhető early access kulcsa? Előre is köszi.
)
Balance téma: Jeffrey Kaplan interjúban volt, hogy nem céljuk miden kategóriát azonos számú hőssel feltölteni. A további sok hero szerepeltetése miatt nem kell aggódni, mert szerintük így is eléggé jól lefedték a palettát, és el akarják kerülni az ismétlődő képességeket illetve szeretnék megőrizni a mostaniak egyediségét.
Ami inkább problémás jelenleg, az a public és a competitive rész között felmerülő eltérő igények. A több azonos hős és a bármikori váltás lehetősége tökéletes a public játékhoz, viszont aggályokat vet fel a competitive részével kapcsolatban. Hétvégén volt az aktuális GosuGamers NA Weekly Cup, és bizony igen sok esetben mirror meccseket játszottak a csapatok. A legyakoribb felállás az 1 Symmetra, 1 Lúcio, 2 Zenyatta és 2 Tracer volt. Tankot és defensive herokat nem is lehetett szinte látni. A meta jelenleg az, hogy kell 2 Zenyatta ulti amivel bármikor megtudják védeni az egész csapatot (ha elhasználják az egyiket, akkor még mindig lesz egy tarsolyban és addig a másik ultija elkezd rechargeolni) plusz teszik ki az orbokat folyamatosan, Lúcio pedig healeli vagy speed boostolja a teamet és közvetlenül összecsapás előtt adja a shieldet. Symmetra kiteszi a teleportot és mindenkinek ad 50 pajzsot meg a turretjeivel védi a pontokat, a 2 Tracer pedig a dmget teszi ki mint a legmobilisabb hero a játékban, plusz az egyik legjobb aoe ultija is neki van. Ezért is jött tegnap a patch, hogy gyengítsék a Zenyatta orbjait, de a pro playerek úgyis feltalálják magukat ... Több topicot is nyitottak az nézők, páran azt szeretnék, hogy mindegyik hősből csak egyet lehessen pickelni az adott csapatba, illetve mindegyik kategóriából kelljen egyet legalább választani (ugye a fentebb részletezett mostani metában 4 support van és 2 offensive).
Azért fel van adva a lecke a Blizzardnak, de a pénz, emberanyag és infrastruktúra adott számukra, szóval meg kell oldaniuk ezt a "házi feladatot".
-
TBT
Topikgazda
válasz
[Prolixus] #833 üzenetére
BlizzCon zárt paneljén 3 ilyenről beszéltek. Még Tracer (vs Widowmaker) kap egy epizódot biztosan, a harmadikról még novemberben nem beszéltek, gondolom nem állt úgy a dolog még. Valószínűleg Soldier 76-ról lesz szó, de több helyen Genji vs Hanzo is szerepel.
Áprilisban jön a következő, és a Hype vonat célba érésekor, májusban a harmadik. Persze lehet, hogy november óta már változott a Blizzard hozzáállása a dologhoz, de ebből a Winston-os részből sok minden visszaköszönt. -
Feketelaszlo
senior tag
válasz
[Prolixus] #833 üzenetére
Kaplan azt mondta, hogy ha lesz új karakter, akkor ingyenes lesz, de szerintem a mostani 21 hőssel is piszok nehéz lesz egyensúlyban tartani a játékot, hát még ha újakat adnának hozzá. A Blizzard nem titkoltan univerzumokban gondolkodik, szerintem megtartják a videó végén látható arcokat egy másik Overwatch játékra, filmre vagy másra. Legalábbis ez tűnik logikusnak - egy hagyományos b2p játék nem akkora árbevétel az ő szintjükön, hogy megérje ellőni az összes puskaporukat (3 hó WoW előfizetés).
-
válasz
[Prolixus] #829 üzenetére
Bastion meg a Torbjorn vmi embertelen. Az olyan pályán ahol te támadsz és ez a két hero van ellenetek, ott elég sokszor már vége is a game-nek, mielőtt elkezdődne. Persze elhiszem, hogy vannak olyan pro-k akik meg tudják oldani, de a playerek nagyrésze nem.
Vmelyik nap volt pont egy ilyen meccsünk Hanamura mappon. Gyakorlatilag az ellenfél sokkal jobb volt, mint mi, de mikor a végső helyre beszorultunk 2en váltottak, Bastion-re. Innentől hiába ostromoltak, nem tudták bevenni a bázist és bukták a meccset. /pedig kb 5 percig se tartott nekik mire elgyalultak minket a pálya végébe/. Persze ez még csak béta, lesz még balance-olás ezerrel.. -
CooLM@$TeR
tag
válasz
[Prolixus] #811 üzenetére
A cdkeys.com-on az Origins Edition 34.90 euro; tőlük esetleg vásárolt már valaki, vannak tapasztalatok?
-
zola09
aktív tag
válasz
[Prolixus] #823 üzenetére
Az elején leszögezték hogy ez egy kis béta lesz. Soha nem volt szó nagy bővítésről.
-
TBT
Topikgazda
válasz
[Prolixus] #816 üzenetére
Mennyit perkálhatott ezért a Microsoft?
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus] #793 üzenetére
Nézd,még csak az a helyzet se jön elő,hogy Steamen nézelődik,böngészget az illető, "jajj mit vegyek" módban.
Szimplán nincs ott az Overwatch.
Még a Battleborn(május 3) vs Doom vagy a Battleborn vs Overwatch konkurencia felvetésének is több értelme lenne.
A múlt századból ittmaradt, cdgalaxis katalógust lapozgató vásárlói réteg már nagyon töredékOverwatch meg bőven kapott médiafigyelmet/publicitást, maximum kivontad alóla magad.Akit rá lehetett venni a preorderre,azt szerintem már behúzták Blizzcon alatt/után a béta streamekkel.Megjelenés előtt még rászabadítják a tömegeket,megint lesz kismillió videó,let's play youtube-on,aztán meg free weekendek csalogatásnak.Abszolút nincs miért aggódni,kivéve ha a játék szar
Ezt a homályos "de jobb lenne,ha vigyáznának" dolgot meg nem értem, a Legacy of the Void launch komoly és elég fényes bizonyítéka annak,mennyire sikeresen függetlenítették magukat a mainstream játékipartól (eladási stratégiák tekintetében).
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #788 üzenetére
DOOM hatalmas nagy csalódás lesz, most boritékolom
az Overwatchnak meg ott van a Blizz-es közönsége, nagyon sokan csípik ezt a rajzfilmes grafikát, stílust, hidd el, fogyni fog mint a cukor!
plusz az a sok bizbasz ajándék, plüss, stb
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus] #788 üzenetére
Szerintem meg egyszerűen kicsi azoknak a piaca,akik majd májusban elkezdik a fejüket vakarni,hogy na nincs mivel játszaniuk, mit vegyek meg hirtelen új játékként teljes áron.
A saját kliens és játékosközönség miatt már rég eladták a játékukat nekem még tavaly,nem vagyok vele egyedül szerintem;a Blizzardon ráadásul jóval kisebb a nyomás a játékaik akciózására,mint a Doomnak lesz Steamen.(jóval hosszabb időn át szedhetik majd be a teljes vételárat)
Télen egy szokásos max 50%-os sale is hoz nekik annyit a konyhára,mint amennyiért már most Doom preordert lehet szerezni
Az okosan árukapcsolt bónuszoknak köszönhetően ráadásul jó sok embert elcsábítanak az Origins kiadás vételére.
Ha valakit itt a kettő csatájában félteni kellene,az a Doom (nem viccelek),de nem kell,mert valójában nincsenek konfliktusban,illetve az a kis szelet májusban nem érdekes számukra (Doom megjelenést addigra 3v 4 hónap preorder előzi majd meg,Overwatchot meg eladták már tavaly ősszel a béta streamekkel)Ahogy korábban is írta már más,Blizz mintha légüres térben dolgozna,abszolút nem kell figyelembe venniük senki mást a kiadási dátumok tekintetében a saját értékesítési platform és célközönség miatt.
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus] #763 üzenetére
Doom kampány 10 óra,ha naponta egy órát játszol is a végére érsz.
A multi része meg nagyon nem ugyanaz a stílus,nem egymás versenytársai. -
DaveNo1
veterán
válasz
[Prolixus] #775 üzenetére
Ez nem pesszimizmus, hanem tapasztalat. HOTS is megjelent már júniusban, és csak az utóbbi hónapokban kezdték rendbe rakni a dolgokat
Vagy ott a Diablo3, ami kb 2 évvel a megjelenése után lett kerek játék.
-
F-ECT$
titán
válasz
[Prolixus] #777 üzenetére
Én se hallottam róla, pedig nagy fps rajongó voltam. (Indultam a PC Guru tábor Quake Compo-ján is
)
Egyébként a Doom sorozat valahogy nem kötött le sose, persze multiban toltam a 2-vel, de a single player részt szerintem egyik résznél se toltam végig. De multiból is inkább a Quake sorozat jött be (abból is a Q1 és a Q3A.)
-
k-adi
nagyúr
válasz
Nos, engem pl. nagyon nem izgat az új Doom,
de ezt csak mellékesen merem megjegyezni mielőtt itt karóba húznak, gyorsan be is rakom offba
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #770 üzenetére
SEmmit, csak kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
-
DaveNo1
veterán
válasz
[Prolixus] #772 üzenetére
Hát ezen csak az segíthetne ha karakterekre lebontott MMR lenne, de mivel meccs közben lehet váltani, az sem.
-
DaveNo1
veterán
válasz
[Prolixus] #767 üzenetére
A matchmaking jelenleg borzasztó, én már 3 hete nem játszottam mert full profik ellen dobott össze kezdőként sok meccs után is. Ebben persze lehet az is benne van, hogy nincs elég ember a zárt bétában, de így meg nehéz tesztelni.
Conrad: szar az optimalizációja mint minden Blizz játéknak, szóval nem árt valami atom gép.
-
TBT
Topikgazda
válasz
És 2 nappal a Mirrors Edge előtt (EU-ban, US vidéken május 24-én jön az is). Mondjuk novemberben is ezt csinálták. A Legacy of the Void egy napon érkezett a Fallout 4-el és az XBox-os Rise of the Tomb Raiderrel, mégis rekordot döntöttek vele (Standalone) Expansion címén. Az Overwatch-nak pedig már most hatalmas tábora van, garantált a siker és az e-sport jelenlét még úgy is, hogy B2P címről beszélünk.
Engem csak az aggaszt, hogy az Open béta progression már nem fog törlődni. Tehát az ottan elért eredmények már megmaradnak (karakterek fejlődései, skinek, pályák és karakterek kitapasztalása), így némi előnnyel indulnak a 0km-es játékossal szemben, aki csak május 24-én kapja kézhez a játékot és nem bétázhatott, mert egyszerű halandó volt. Nem igazán érzem sportszerűnek ez a döntést, főleg annak fényében, hogy a Matchmaking rendszerre és a Balance-ra sokan panaszkodnak itt is.
Megint az jut nagy előnyhöz, aki nagyobbra nyitja a bukszát, mert 3 hét alatt napi szintű játékkal ki-ki lehet tapasztalni, hogy az egyes pályákon mit lehet kihasználni, melyik karakter ellen hogyan lehet védekezni.
A kis kezdőnek ezáltal alig lesz sikerélménye. -
horvi0813
tag
válasz
[Prolixus] #751 üzenetére
Én a 60dolláros amerikai verziót vettem meg, aztán rájöttem hogy EU serveren baszhatom a HOTS, Diablo3 peteket karaktereket stb. Ezért refoundot kértem erre jött a válasz Blizzardtól: No Para az extrákat megkapom EUra is és nem lesz külön réfiózgras az Overwatch
-
laceszgamer
addikt
válasz
[Prolixus] #751 üzenetére
WoW esetében USA verziót kapnál amit az ottani szerverekkel lehet használni. Overwatch viszont eddigi információk szerint nem elsz régiózáras, szóval ha végigenged akkor kapsz egyet 40 dollárért.
-
zola09
aktív tag
válasz
[Prolixus] #748 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a GW2 is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #737 üzenetére
De, eddig is úgy volt, de mégis kaptam. Leszedtem klienst és telepítem már. (bár szerintem nem indul el majd.
)
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #733 üzenetére
Ahogyan pl. valve-nak ott a CS, ubinak nemsokára az r6 siege (még patchelik
), blizznek meg itt lesz ez...majd meglátod
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #730 üzenetére
Overwatch jól láthatóan nem akar kifejezetten kompetitív lövölde lenni,
Nos... de?
már csak a 6 spectator slot gyanút kelthetne
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #726 üzenetére
az első pár hónap úgyis a csíterek kiirtása és a szerverek helyrerakásáról fog szólni, utána meg már realizálódnak az árak
-
dargelot
senior tag
válasz
[Prolixus] #724 üzenetére
Adnak rá garanciát, számlát állítanak ki, van support-juk, címük, cégük. Nekem ennyi elég, s még nem csalodtam bennük. Egyébként az allkeyshop oldalon 800+ értékelésük van. Szerintem ennél egy gamestop sem tud többet. A G2A meg olyan mint a vatera, nem bolt. Egyébként ha jól tudom, csak az Uplay-nak van hivatalos listája a támogatott viszonteladókról, akiknél ha veszel kulcsot vállalják a biztonságát. Blizz-nél nincs ilyen.
-
DaveNo1
veterán
válasz
[Prolixus] #718 üzenetére
Ha 40 eurót szánsz rá, akkor már jobban megéri az Origins, 15k körül van MO-n.
-
laceszgamer
addikt
válasz
[Prolixus] #718 üzenetére
Nem sok van 40 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest