- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Elérhető a második minicomic, ha valakit érdekel. Főszerepben Reinhardt, az igazság nulldimenziós papírmasé bajnoka.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #1036 üzenetére
The Story of Overwatch: 21 Hero Salute
Befejező része a "doksinak".
-
[Prolixus]
addikt
The Story of Overwatch: Return of the 90s Shooter
2. része a "doksinak".
-
[Prolixus]
addikt
Elérhető az első miniképregény. Kemény 10 oldal, főszerepben
Clint EastwJesse McCree. [link] -
[Prolixus]
addikt
Na csak utánakerestem, ez vagyon írva a hivatalos oldalon:
Pre-purchase the digital version of Overwatch or Overwatch: Origins Edition for PC via the Battle.net Shop. We'll send two early-access keys (PC) to your Battle.net email address—one for you and one for a friend—before the Open Beta begins.
If you've already pre-purchased digitally through Battle.net, you're good to go. We'll send you two keys before the Open Beta early-access period gets started.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Feketelaszlo #1002 üzenetére
Igazából minden megtalálható könnyen, ha keresi valaki, csak keresni kell ugyebár.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Németh Péter #999 üzenetére
Nem kaptál meghívást rá, így az open bétáig nem is fogsz tudni játszani.
-
[Prolixus]
addikt
Én sem kaptam emailt.
-
[Prolixus]
addikt
Sőt, a sarki zöldségesnél is Tracer poszter van kirakva, nem Doomguy...
Nem mondom, hogy nem lesz igazad, mert szerintem is így lesz, de ez csak tipp, magabiztosan nem lehet kijelenteni semmit. Az meg eléggé irreleváns szerintem, hogy devianarton milyen mértékben jelennek meg a játékok. Blizzard játékok mindig nagy hype-pal mennek, az Overwatch "művészileg" is könnyen megfogható, természetes, hogy erőteljes a játék jelenléte ilyen oldalakon. Viszont aki rajzolja, közel sem biztos, hogy meg is veszi a játékot...
-
[Prolixus]
addikt
Állítólag sok dolgot a végül meg nem valósult FPS-ükből hoznak át. Legalábbis anno valami ilyesmi pletyót olvastam.
Amúgy jól csinálják, nyilván nem egy kardinális dolog, de ha már fix karakterek vannak a játékban, névvel meg arccal (már akinek van arca), akkor nem árt mögéjük némi lore.
-
[Prolixus]
addikt
-
[Prolixus]
addikt
Akkor már inkább Reaper vagy Pharah...
Btw, ez az arcade mód Trace-rel nagyon hardkór.
[link]
-
[Prolixus]
addikt
válasz
CooLM@$TeR #842 üzenetére
Kompetitív oldalon custom meccsek jelenthetik a megoldást. Ki kell kötni, hogy kiből hány darab lehet egyszerre egy csapatban, lehet-e váltani időközben hőst stb.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Feketelaszlo #836 üzenetére
Szerintem néhány jön, legalább anniy, hogy mind a 4 kategóriában azonos számú hős legyen. Viszont ezen már filóztam én is, hogy ha nagyon felduzzasztják a hősszámot, akkor kábé garantáltan nem lesz normális balansz a játékban. Plusz a pályatervezés is annál nehezebb, minél több hős van ilyen szempontból. Amúgy azóta kikockázták már azt a részt, egyik-másik hős, nagyon kezdetleges koncepciórajzon van csak berakva, Azokat nem hiszem, hogy komolyan gondolja a Blizzard.
Tyler Durden: Igen, pont ezt írom én is. Viszont a legutóbbi pecsekben nem volt intenzív nerf egyik szóban forgó karakteren sem, szóval kicsit tartok tőle, hogy a Blizz úgy gondolja, "jóvannak azok így". Turret kapcsán a range ami gáz szerintem, rohadt messziről észrevesz.
-
[Prolixus]
addikt
Azt lehet tudni amúgy hogy hány ilyen lesz?
Amúgy durva, Winston hangja nagyon olyannak tűnt, mint Crispin Freeman, csak mélyebbnek, mint az ő alaphangja. És tényleg.
Amúgy teaseltek egy jópár hőst a videó végén. 5-6 új hőst számoltam minimum.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
CooLM@$TeR #827 üzenetére
Kulcsbazár oldal, magyarul semmi garancia nincs arra, hogy megkapod a pénzért a játékot.
k-adi: Tracer a kicsi health pool miatt nagyon sérülékeny, még az sem tudja feltétlen jól játszani, aki kimondottan jól céloz (főleg, hogy a stukkere max középtávon használható). Szigorúan a több tucat általam végignézett meccs alapján tudok (sajnos) csak nyilatkozni, de nekem nem tűnik OP-nek.
Aki szerintem még mindig OP a nerfek ellenére, az Bastion. Mert egy csapatban ha van mondjuk 2 nagyon profi játékos, 2 Windowmaker vagy mondjuk 2 Genji, ők is nagyon brutálisak tudnak lenni. De ezeket a hősöket tudni kell jól játszani. Bastion meg csak lerakja a seggét "turret" módba, aztán másodpercek alatt ledarál mindenkit. Az ultijáról nem is beszélve. Ha kap valami damage buff-ot, vagy valami konstans heal-t/shield-et akkor a másik csapatnak a legtöbb esetben már reszeltek is. Érdemes megnézni ezt például. Vagy akár ezt.
Nyilván vannak olyan hősök akik jók Bastion ellen. De többször láttam már olyan meccset, ahol nem volt Bastion, aztán egészen a végéig vesztésre álló csapa egyik tagja behozott egyet, és bumm, egy csapásra megfordult a meccs. Ilyenkor a másik csapatnak érdemben még ideje sincs reagálni. Nagyon frusztráló lehet szerintem.
-
[Prolixus]
addikt
A Battleborn nekem olybá tűnik a kutyát sem érdekli, miért is lenne bármilyen olyan párharc felvetésének több értelme, amiben a Battleborn szerepel?
Steam kapcsán meg pont ez az, hogy a legnagyobb platform, toronymagasan, és a Doom 4 ott fog virítani rajta, az Overwatch meg nem.
"Overwatch meg bőven kapott médiafigyelmet/publicitást, maximum kivontad alóla magad.Akit rá lehetett venni a preorderre,azt szerintem már behúzták Blizzcon alatt/után a béta streamekkel."
Nem én vontam ki magam alóla, valami félrenéztél. Én első perctől kezdve követem a játék sorsát, csak az utóbbi másfél hónapban kezdtem komolyabban érdekelni. Szerintem egyébként úgymond rossz emberekből indulsz ki az érveléseddel. A játékosok/játékvásárlók nagyobbik részét általánosságban nem az a réteg teszi ki, amelyik minden nap olvassa a pcgurut, nézi a Blizzcont (eleve sokan azt sem tudják az miaz), stream-eket néz, szóval úgymond napi szinten követi az eseményeket, benne van a témában satöbbi. Az átlag játékos játszogat ezzel azzal, néha utánanéz ennek annak, a nagy reklámkampányok eljutnak hozz, és kész. Nem olvas napi szinten játékhíreket, dedikált online magazinokat, nem követi a Blizzcont és nem stream-eken lóg. Az ilyenekhez szerintem nem nagyon jut el az Overwatch, ezzel szemben saját tapasztaltaim alapján az új Doom igen. Sokan azok alapján értesülnek dolgokról csak, amit a Steam-ben látnak. "Jé, megjelent ez a játék, nem is tudtam, hogy készül. Ránézek már. Hahh ez nagyon jónak tűnik, amúgy is játszani kellene már valami újjal, meg is veszem. Basszus, tényleg, itt lesz az új DOOM is! Hogy ezzel mennyit toltam gyerekként. KURVAJÓLNÉZKI. Instabuy" Ezzel szemben ahogy írtad, steam-en nincs is Overwatch.
"Ezt a homályos "de jobb lenne,ha vigyáznának" dolgot meg nem értem, a Legacy of the Void launch komoly és elég fényes bizonyítéka annak,mennyire sikeresen függetlenítették magukat a mainstream játékipartól"
Ja, csak azért nem teljesen fair egymás mellé állítani a LotV-ot meg az Overwatch-ot. Előbbi mögött mi volt? Starcraft. Gigahúzónév. Plusz maga a Starcraft 2 is a piacon volt már egy ideje a LotV megjelenésekor. Volt idejük bőven visszacsábítani a régi játékosokat, újakat megnyerni (akik végig maradtak azok meg természetesen úgyis megvették a LotV-ot kérdés nélkül) stb.
Ezzel szemben mi van az Overwatch mögött? Csak egy név, hogy Blizzard. Természetesen ez egy nagy név nem arról van szó. De azért közel sem ugyanaz a helyzet, mintha mondjuk a Warcraft vagy a Diablo új része jelenne meg. Egyébként ha jól tudom, a Heroes of the STorm kapcsán eléggé szenved a Blizzard, nem olyan mértékben vonzzák be a játékosokat (újakat, vagy régieket a konkurenciától), mint sokan gondolták volna. Nos, a HotS helyzetét nem ismerem annyira, de azok alapján amit olvasgattam róla, szerintem eléggé hasonló a szituáció az Overwatch-csal. Nyomatták Blizzcon-on, ráeresztették a youtube-ot, ment a stream stb. És ráadásul ingyenes is a játék lényegében, plusz állítólag nem is rossz. Akkor hol van az a gigasiker? Szóval ahogy mondtam, az Overwatch kapcsán szerintem a HotS helyzete sokkal informatívabb lehet, mint az aktuális Starcraft iteráció természetesen világraszóló sikere.
Na mindegy, túlbeszéljük a dolgot szerintem és nem akarom szétoffolni a topicot. Majd kiderül, ha beborul.
-
[Prolixus]
addikt
-
[Prolixus]
addikt
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál
Hát, akkor last straw lehet még az, hogy más a team amelyik dolgozik a játékon, és remélhetőleg az ilyen csigalassú reagálás nem egységes Blizzard vállalati direktíva....
warcat: Nem a játékidőn van a hangsúly. Én elsősorban arra gondoltam, hogy aki kiad 60 eurót a DOOM premierkor, nem feltétlen fog újabb 40 (60) eurót kiperkálni másfél hét múlva megint egy új játékra. Tudom, a világ szerencsésebb felében nagyobb az a bizonyos vásárlói kosár amit az átlagfizuból meg lehet venni, de akkor is. Mellesleg hiába nem direkt ellenfele egymásnak a két multi, ez a tény leginkább a tökéletesen célirányosan vásárló játékosokat érinti. Aki kicsit is bizonytalan, hogy melyik fajta multi a real deal, vagy mindkettőt meg akarná venni de csak egyikre akar költeni, máris dilemmával szembesül. És akkor a DOOM-ban van kampány, még ha előzetesen sajnos rövidnek is ígérkezik (ezt lehet nem is tudja a potenciális vásárló, btw), ami mindig egy plusz pont a legtöbb játékos szemében, plusz akkor is egy DOOM folytatás.
Amit írsz meg egyébként sem reflektál arra, hogy valószínűleg a DOOM 4-ről több egyszeri játékos értesült, mint az Overwatch-ról, szóval hacsak nem kezd brutális marketing kampányba a Blizz a megjelenésig, sokan akkor is a DOOM-ra fognak voksolni, ha amúgy az Overwatch is nagyon szimpi lenne nekik...lévén nem is tudják, hogy utóbbi létezik.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Feketelaszlo #781 üzenetére
AMúgy jah, nekem is gondom ez.
Ilyen szempontból egy június 21. sokkal jobb lett volna.
-
[Prolixus]
addikt
ISTENKÁROMLÓ!
Hát lehet téged nem érdekel, de szerintem ezzel a kisebbséget erősíted itt. Nagyon durva, hogy pl. a környezetemben azok az arcok is, akik sok-sok éve esetleg játszottak (gyerekként, tiniként), vagy szökőévente játszanak valamivel, még azok is tudják, hogy lesz új Doom. De nem tőlem. Overwatch? Nos, arról senki nem hallott.
Nyilván attól, hogy tudnak róla, nem biztos, hogy megveszik. De előfordulhat. Viszont amiről nem tudnak azt biztosan nem veszik meg.
-
[Prolixus]
addikt
Azért ne legyünk ennyire pesszimisták szerintem.
Én legalábbis optimista vagyok. Szerintem idővel, launch után 1-2-3 hónappal, miután már jóval több lesz a játékos, jóval több az adat és az adatelemzésre fordított idő, kifogják empirikusan sakkozni, hogy milyen dolgok a relevánsak, mit kell elsősorban monitorizni, beépíteni az algoritmusba (vagy éppen kivenni) stb.
Legrosszabb esetben lehet jobban személyre szabhatóvá tenni a keresést. Pl. teszem azt meg lehet majd adni, hogy csak olyan meccsre dobjon be a rendszer, ahol max +/- 10 szintű játékosok vannak hozzád képest. Vagy mondjuk lesz "komolyabb kihívás" játékmód, amelyben a szinttől függően kapnak némi előnyt/hátrányt a játékosok. Pl. a magas szintű profik kevesebb sebzést csinálnak és jobban sebződnek (általánosságban kapnak egy-egy szorzót az irányított karaktereik), mint az alacsony szintű kezdők az adott meccs során. Így utóbbiak nem kedvtelenednek el, a sorozatos bukták miatt, belerázódhatnak, tanulhatnak, előbbiek viszont nagyobb kihívással szembesülnek, de még nem a kompetitív szinten, ahol az egész csapat profikból áll, aztán egy-egy bukott meccs utána jönnek a veszekedések, barátságok szakadnak meg ésatöbbi, ésatöbbi.
Vagy ki tudja még mit lehetne kitalálni. Ezek persze csak ötletek, biztos vagyok, hogy sok embernek nem tetszenének. De pont ez lenne bennük a lényeg, hogy teljesen opcionálisak lennének.
-
[Prolixus]
addikt
Erről beszélt az a game director faszi a múltkori videóban, hogy tudnak róla, sokan panaszkodnak etc. Mondjuk felvetett egy jogos problémát ezzel kapcsolatban az pedig a várakozási idő egy meccsre, vagyis azt sem akarják, hogy túl sokat kelljen várakozni egy-egy mérkőzésre, mert nincs neked való csapat éppen. Ez reális probléma még egy jó matchmaker esetén is akkor, ha kevesen játszanak a játékkal, mint ebben a zárt bétában. Ráadásul a játékosbázis nagy része már októberben játszhatott szóval még a closed beta létszámon belül is csak egy töredék volt a kezdők aránya, amikor pár hete megint szórtak ki meghívókat.
Egyébként az is igaz, hogy nem olyan triviális ide egy jó matchmakert csinálni, mint mondjuk egy CS:GO-ba, mert nem csak az alapján kell megítélni a játékosokat, hogy milyen jól céloznak, mennyit ölnek, milyen gyakran halnak stb. Eleve karaktere váltogatja a fegyvert, nehéz összehasonlítani mondjuk egy reaper vs widowmaker playert hogy ki céloz jobban (gondolok itt arra, hogy hiába one-shotol mindnekit a widowmakerrel, reaperként nem biztos, hogy ettől lesz kiemelkedően jó játékos, ha éppen a kaszással játszik). Aztán ugyebár vannak olyan karakterek, akik nem is ölnek szinte. Az olyan karakterekkel való játékot, mint Mei vagy Reinhardt mi alapján ítélje meg az algoritmus? Lehet valaki nem a legjobb sniper, de olyan jól játszik tankot, hogy abban a szerepkörben bizony nagyon high skill player. A másik probléma, hogy hőst lehet váltani meccs közben is. Szóval ha éppen mindenki olyan karival kezd, amivel amúgy béna, időközben átalakulhat teljesen a meccs, mert behoznak olyan karikat, amikkel jók, bár az adott játékhoz és szerepkörhöz nem a legideálisabbak. Nyilván részben ezek áthidalására lenne a profilszintezés, de az is elsősorban a tapasztalatot mutatja, nem a skillt. A fentiek nyilván nem lehetnek kifogások, hiszen ha ne tudnak egy jó mm-t csinálni egy multi only játékhoz, akkor mindegy, ha meg sem csinálják a játékot. Ezeket csak azért írom, hogy szerintem nem meglepő, hogy nehezen halad a játék fejlesztésének ez a része.
-
[Prolixus]
addikt
"A kis kezdőnek ezáltal alig lesz sikerélménye."
Nem, ha a matchmaking-en javítanak, akkor kezdő vs kezdő meccsek (is) lesznek. Amúgy játék nélkül is sok infót lehetett már összeszedni. Nyilván nem ér fel az aktív játékkal, de aki nézett pár informatív stream-et vagy meccset, már nem tekinthető teljesen "szűz" játékosnak, hiába lvl 0-ról fog indulni a profilja.
"Engem csak az aggaszt, hogy az Open béta progression már nem fog törlődni. Tehát az ottan elért eredmények már megmaradnak (karakterek fejlődései, skinek, pályák és karakterek kitapasztalása)"
De ez miért is baj tulajdonképpen? Egyből valami kompetitív tornát akarsz megnyerni vagy mi? Ha csak simán játszani szeretnél, nem versenyezni bármilyen formában, akkor nem értem miért akkora tragédia, ha az elején a tapasztaltabb játékosokból verbuválódott csapatok párszor elfenekelnek. Mellesleg ez ahogy fentebb is írtam, csak akkor lehet jelenség, ha nem lesz normális mm. Ja, és azt se felejtsük el, hogy van benne AI mód is. Tehát a karaktereket meg a pályákat ki lehet tanulni nagyjából úgy is, hogy élő emberrel egyszer is játszottál volna.
Szóval nem igazán értem, ezen miért problémázol. Sőt, ha belegondolsz, pont az lenne probléma, ha a béta progression törlődne launch esetén. Így a launch alatt a papíron 0km-es, de akár már több 100 órát beleölt játékosok kerülnánek össze a valódi 0km-es játékosokkal. Így legalább egy normális mm esetén van lehetőség ezt elkerülni. Ha törölnék a profil adatokat, akkor ez kivitelezhetetlen lenne. A kozmetikai cuccok meg kit érdekelnek? Érdemi előnyt nem jelentenek.
-
[Prolixus]
addikt
Nem szívbajosak amúgy, beküldeni a játékot másfél héttel a Doom 4 után a darálóba...overconfidence?
-
[Prolixus]
addikt
Szuper, köszönöm a válaszokat. Akkor már csak egy harmatgyenge dollárt kellene kifogni a megjelenésre, és lenne öröm-bódottá.
-
[Prolixus]
addikt
Nem vagyok túl tájékozott a battle.net shoppal kapcsolatban szóval ez lehet egy noob kérdés lesz. Meglepve tapasztaltam, hogy itt lehet régiót váltani. Amerikára nyomva a boltot, USD-ben írja ki az árakat. Elkezdtem megvenni a 40USD-s standard Overwatch-ot, és nem küldött el egyből a halál f*szára, hogy mit akarok én Európából. Persze nem fejeztem be a vásárlást, szóval nem tudom teljesen végig lehetne-e menni a procedúrán.
Szóval a fentiek alapján a kérdésem az, hogy USD-ben is meg lehet venni a játékokat? Ugyanúgy használhatóak lesznek Európában? Vagy hogy van ez? Furcsa lenne...
-
[Prolixus]
addikt
Hát nekem ez picit soványka érvnek tűnik.
Blizzék nem a tipikus játékgyártók, nem hiszem, hogy itt feltétlenül be akarnak csatornázódni ugyanabba a folyóba. De még ha így is van, az eddigiek alapján max az lesz, hogy csinálnak egy kompetitív módot a játékba, aztán kész. Ezt vagy használod vagy nem, az általam lefestett, jelenleg működő "játékmód" még nem tűnik el a ködben.
-
[Prolixus]
addikt
Mer mér? Nem értem itt kifejezetten az összefüggést.
De közelítsük meg innen a dolgot: Erősen eltérő játékstílust igénylő karakterek vannak, és több olyan is van, ahol az, hogy valaki milyen jól céloz kábé másodlagos. Csak egy jól együttműködő, és megfelelően összeválogatott csapattal lehet hosszú távon nyerni. Nincs a meccsek alatt kill-ek száma vagy K/D ratio alapján rangsor, meccsek végén is ez csak egy adat, van még más is, ami alapján értékelve (de nem rangsorolva) van a játékos. A reward sem ladder alapján megy.
Szóval jah, akárhogy nézem, egyéni szinten nem jó táptalaj a versengésre a játék, és ami főleg fontos, nem feltétlen attól lesz valaki spíler, hogy korábban megnyerte az Unreal Tournamentet. Csapatok között nyilván van verseny, hiszen egyik győz a másik veszít, de ennyi, ez meg természetes egy pvp játékban.
Szóval?
-
[Prolixus]
addikt
Én bízom benne, hogy nem lesz sok csíter, mivel az Overwatch jól láthatóan nem akar kifejezetten kompetitív lövölde lenni, legalábbis egyéni szinten nem, és csapat szinten sem az a csapat győz feltétlenül, ahol több az aimbotos precision művész.
Persze lehet túlságosan naiv vagyok ilyen téren, de majd meglátjuk.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
dargelot #723 üzenetére
A kulcsos bolhapiac oldalak, mint a g2a, cdkeys és társai egyik sem megbízható. A rendes disztribútor megbízható, ez ilyen egyszerű. Az instant gaming-et speciel nem ismerem, de az origins edition 38%-os kedvezménnyel 37 euró náluk. Ez nagyon gyanúson olcsó, maradjunk annyiban.
-
[Prolixus]
addikt
Nem éri meg, mert 40x315 is csak 12600 Ft. De pont ez az, hogy nem szánok rá 40 eurót, inkább 30 körül szeretném megvenni. Az origins edition-re van preorder kedvezmény sok helyen, van ahol 47 euróért megvehető, ezért gondoltam, hogy a standardot is meg lehet venni rendes, hiteles boltból olcsóbban valamivel. De ilyet nem találok sehol, mindenhol az originst áruljak, csak ezek a szürkekulcsos boltok árulnak standard kiadást.
Az origins edition szvsz amúgy egy vicc, (számomra) értéktelen vackokért kérnek el 20 euró pluszt.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
laceszgamer #719 üzenetére
Kösz, de az olcsó mind szürkebót.
Ha már kiadok 30euró felett, ilyenekkel nem kockáztatok.
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Az alap 40 eurós játék csak Blizztől lesz vásárolható? Próbáltam árakat keresni, hátha valami disztribútornál olcsóbb lenne, de mindenhol csak az Origins editiont tolják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest