- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
k-adi
nagyúr
simán összedob 12 éves agyhalottakkal, se tank, se healer, csak WM, Hanzo meg Junkrat pickek
Én mostanában sokat vagyok Junk-al és nyelik a golyókat simán... olyannyira hogy wm,hanzohoz képest le merném fogadni, hogy minimum dupla annyit ölök Junkkal (0*2
), amikor meg nem akkor meg a shieldet szedem le rögtön (orisa, rein, stb), de ha még ez sem lenne akkor a konstans égből pottyanó golyók zavaróak és simán jók arra, hogy az utolsó döfést bevigyék... a trap meg szimplán idegesítő és az is sokszor pont elég az utolsó 20-30HP levételére... a conc mine pedig állati király, főleg hogy most már kettő is van neki szintén jó kivégző eszköz, de pozicíonálási jumphoz is hasznos, ............szóval junkot lehet szidni felőlem de szerintem ezerszer jobb hős mint wm vagy hanzo
De persze ha nincs se healer se tank akkor úgyis mindegy mert ritka az olyan, hogy sok jó erős dps elvigye a meccset healer, tank nélkül.
-
bazs0811
tag
Ó, soloban nyomom és midnen második szezonban lemegyek 2200 környékéröl 1600-1700-ra 2 este alatt, majd vissza 2000 fölé. Igazából semmi nem változik, de valahogy visszakerülök. Kimászni nehezebb, én általában ott rontom el hogy néha a metát nézem és ahhoz választok höst nem pedig azzal tolom amihez kedvem van. Ezen a szinten soloban ugyanis kb mindegy mit viszel...úgyis 2 sniper és 3 dps instant pick. Mondjuk a vicc hogy a minap így hoztuk 1850-es rankon Hanamurát, heal nélkül
-
-
MK VII
veterán
UPC-hez milyen modemed/routered van?
Ha a CH7465LG-LC típusú akkor telefonálj be a 1221-re és állíttasd vissza IPv6-ról IPv4-re a modemet. Újabban bekötött 240-es 500-as netekhez ezt a modemet adják már. Sajnos eléggé elcseszett egy darab. Sokan panaszkodnak mikrolaggokra hálózati szinten a játékokban ezzel a routerrel. Sok a szakadozás is. Nekem is ez van sajnos, onnan tudom.
Ha régebbi Cisco akkor x.. Reseteld a modemet. -
-
saen
veterán
A kettő között az a különbség, hogy míg te Mercyvel gyógyítani próbálsz, addig Ana bevágja a gránátot, akkor te már nem tudsz gyógyítani, majd röhögve maxra gyógyítja a csapatot, míg a te társaid meghalnak. Reinhardt a legtöbbet játszott karakterem, függök a supportoktól, 100x megtörtént ez már velem a szezonban. Mercy jelenleg iszonyat szar, az, hogy X-et healelsz vele egy meccs alatt az nem nyeri meg a meccseket. Ráadásul az ultija arra épül, hogy hagyja meghalni a csapatot.
Persze van olyan, hogy egy nagy res megnyeri a meccset, de ez nagyon ritka, Ana meg egy rakat meccset le tud carry-zni még ulti nélkül is. -
Joezyka
senior tag
együttérzek veled, azt hittem csak én vagyok ennyire "béna" vagy totál szerencsétlen.
~2400 körül elvoltam (igaz a top az 2596), de folyamat esek le. Tegnapi nap végleg betett, kb 5 lose zsinórban, mire végre elindulok ismét felele, nyertünk 2-t, erre jön az új patch, folytatom a compot, első kör támadunk routa 66, végigtoltuk, simán, aztán ismét mi támadtunk, mondom HE? enemy röhög, 3-0 nekünk, majd "unsexpected server error" és egyesével vágja ki az embereket, rejoinolni nem lehet, és -50 SR és bann.... na azóta be sem léptem, és szerintem egy darabig nagy ívben kerülöm a compot is...mondjuk az egyik legviccesebb kör az volt, amikor 5 "dps" és 1 healerrel mentünk (én Anával voltam) és az orosz mapon elfoglaltuk mind a két pontot. utána hasonló felállásban megtartottuk a második pontnál és nyertünk.
-
Mad_Wolf
aktív tag
ennyi, feladtam, 30+ meccsből 3 győzelem.
asszem pihentetem kicsit.
egyszerűen olyan csapatokat kapok ellenfélnek, akik szinte spawncampelnek. de legalábbis a földbe döngölnek. A CTF-et el is felejtem, ott egyszer sikerült nyerni valami véletlen folytán, az összes többinél a zászló közelébe se jutottam. -
Mustármag
őstag
Köszönöm, ott volt.
xPraetoriaNx Igazából nincs semmi komoly amit ne tudnék vissza állítani, mert a legfontosabb az egér érzékenységet tudom fejből, ez egy CS:source-os megszokás, meg kényelmesebb hogy crtl-c crtl-v és máris a jól megszokott beállításaimat használhatom és nem kell egyenként a megszokott gombokra állítanim a dolgokat.
-
saen
veterán
Most kell igen, utána nem lesznek elérhetőek. Pontosabban jövőre is lesz Halloween, gondolom akkor megint lesznek, de tuti csinálnak majd új dolgokat.
Én tegnap rászántam magam és bontottam egy 24-es csomagot, kinyitottam minden Legend skint ami hiányzott, szerencsém volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest