- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Amúgy ez tényleg így van, mostanában sokat játszok tracert akivel ugye mindig próbálok flankelni a squishykre, de ha Ana van hátul akkor szinte mindig megszívom, egész egyszerűen nem tudok annyit sebezni belé, hogy meghaljon, visszatölti magát, hatalmas a radius amin belül eltalál, mérgez, és simán megöl :S Többi supporttal nincs ilyen gondom.
#6485: haha, ez de így van, nagyon jó
-
Jim-Y
veterán
Nekem a peak az eddig 2910 korul van, majd jott a hetvege es veszitettem nyomban 150-et pedig itt mar tobbet kaptam egy nyeresert mint egy vesztesert
-
Jim-Y
veterán
Velem pénteken történt ez, aztán rajottem hogy hétvégén nem kéne eroltetnem a rankedet mert ilyenkor annak is van ideje játszani akivel én nem akarok egy csapatban lenni, legyen az fiatal középiskolás vagy a hetet végig dolgozó frusztrált munkás. Szóval a hétvégén nem is rankedeztem csak QM-ben gyakoroltam a meta karakterekkel. Szerintem hétköznap este 10 után lehet a legjobb meccseket játszani.
-
Jim-Y
veterán
Engem is platinumba osztott be, asszem 6-4-el vagy 7-3-al végeztem a besorolókon, jobb is lehetett volna a játékom alapján, de szerintem ugy olyan helyre kerültem volna ahonnan csak lefelé van út, így meg szerintem nagyjából jó helyre rakott be. Sokkal nehezebbek lettek a meccsek ami tulajdon képpen jó dolog
Toxicity szempontjából a placementek utáni első meccs pont olyan volt ahol egy premade 3-as a csapatunkban széttrollkodta a gamet, friendly mei fal ami visszatartott mineket, meg direkt meghalás, meg flamelés ezerrel, ki is kaptunk mondanom sem kell. De utána meg egész jó meccseket lehetett játszani.
Ami számomra meglepő, hogy amint betett platinumba, itt Soldierrel már nem tudok úgy érvényesülni mint előtte, egész meccsen csak lövöm az ellent és nincs meg a gold dmg, míg előtte szinte mindig megvolt. Zaryaval ez nincs így vele továbbra is ugyanúgy lehet menni és a dmg output is megvan.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Kicsit off, de vegul feltettem a battle-shop-rol par hete rendelt Overwatch plakatomat a falra, ha valakit erdekel egy kep a falrol, akkor itt megnezheti: g.drive
-
Jim-Y
veterán
Nem tudom, hogy mit változtattak pontosan Genjin de szerintem nem az a baj vele, hogy ha benyomja az ultiját akkor kb mindenkit leöl, vagy hogy túl nagy a reflect hitbox, ezek ellen még lehet mit tenni viszonylag könnyen, pl reflect-nél látod te is, hogy pont ezt csinálja és addig nem lövöd, azt is látod ha benyomja az ultiját amire így vagy úgy, de még lehet reagálni, zen ulti, vagy mei ulti, vagy zarya ulti. Én azt látom inkább problémának, hogy genji túl slippery, vagyis kicsi a modell, a duplaugrás meg a dash, meg a dash reset meg ez meg az miatt kb lehetetlen eltalálni, legalábbis ezer év mire megölöd mert össze vissza cikázik, pattog stb. Ha nekem kéne nerfelnem őt akkor nagyobb hitboxot adnék neki, hogy könnyebb legyen a levegőben is eltalálni és kivenném a dash-resetet valamint dash-el pl nem hagynám, hogy kijöjjön a zarya ultiból. Így egy seagull féle genji továbbra is veszélyes lenne, mert ezek körül játszana, de azokat a genjiket akik nem fektetnek bele időt nem tenné istencsászárrá.
-
Jim-Y
veterán
Igazából már maga a playoverwatch oldal sem frissül és sok site innen szedi/szedné ki az adatokat web-scrapinggel.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Raysen623 #4108 üzenetére
Hát ha a besoroló más játékok szisztémáját követi, akkor valamilyen alacsony MMR-ről indít és próbálja belőni, hogy hova való vagy, tehát elsőnek te is alacsonyabb MMR-ű csapattársakat kapsz meg az ellenfélbe is, majd ha nyersz akkor MMR+X szintűeket kapsz és így tovább, ha kikapsz akkor viszavesz belőle, és elméletileg 10 meccs után be tud lőni egy bizonyos szintre. Mivel egy csomó tényező van ami ebbe beleszólhat, mivan ha a másik cspatban is van egy olyan aki mellé ilyen MMR-ű csapattársakat sorolt be, de amugy ő sokkal jobb, stb..
Szoval lehet szerencséd a besorolókon meg peched is, egy biztos, ha szar helyre is sorol be akkor az MMR rendszer miatt, ha elég sokat játszol akkor oda kerülsz ahova való vagy. Az elején hogy peched vagy mázlid volt-e csak annyit jelent, hogy kell -e még pár százat játszanod ahhoz, hogy oda kerülj ahova való vagy, vagy csak mondjuk 20-at. Meg itt OW-ban annyira nem is gáz mert rövid "évadok" vannak. Illetve amugy is azért kéne, hogy játsszon az ember, hogy fejlődjön azt pedig szar csapat mellett is lehet, sőt ott lehet igazánSzóval fej a fejjel
-
Jim-Y
veterán
Van olyan oldal ahova össze van szedve, hogy melyik pályára melyik karakterek a jók, és hogy miért? üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tervezek rendelni a http://gear.blizzard.com/ oldalról egy postert, kb 10 dollárt ír international shipping-re, gondoltam ha valaki még érdeklődő akkor társulhatna így eloszlana a szállítási költség. PM me
-
Jim-Y
veterán
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de akivel nekem érzésre legjobban megy azzal van a legrosszabb nyerési arányom
Akivel meg szerintem fosul nyomom, azzal meg magas. Mondjuk a minta is nagyobb az előzőnél de akkor is :/
-
Jim-Y
veterán
Tegnap kaptam meccs végi összesítésben egy "MVP" címet, előtte még nem is láttam, hogy ilyen is van
Meg is szavaztak utána epic-nek, ennek ellenére kikaptunk
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
válasz
tepenzed #3188 üzenetére
&whitezo88
Köszönöm,
Értem, nekem pl azért lett volna jó, mert néha segítene dönteni, hogy kire fókuszáljak (a.k.s carry), de meg lehet lenni nélküle is.
Hadd kérdezzek még valamit, próbáltam rákeresni, hogy van-e valami leírás a post-game statokról, hogy melyik mit jelent, mi számít bele stb. Gondolok itt pl olyanra, hogy az Objective-kill az pontosan mi. Mármint.. neve alapján azért lehet sejteni, hogy olyan kill amit egy objective-en belül csinálsz de azért örülnék egy leírásnak a post-game user interface-ről. Illetve a választásnál, hogy kiket dob be választhatónak az mitől függ? Gondolom annak is köze van az objectivekhez, csak mert volt olyan meccsem ahol 5 arany medállal végeztem nem dobott be a választhatókhoz, de egyik csapattársamat bedobta azzal, hogy 6% kill participation. Úgy érzem, hogy teljesen mindegy, hogy mennyire vagyok jó, sosem dob be választhatónak :/
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Játékon belül nincs valamilyen score-board ahol látom, hogy az ellenfélben és nálunk is ki-ki mennyit ölt és halt? Mint kb minden más játékban a TAB-ra ilyen szokott bejönni és egy kicsit frusztrál, hogy itt csak a saját statomat látom :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest