- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
egyik sem, mindig vannak aloldalak, amik mennek
-
bazs0811
tag
Nekem is ez a bajom a QP-vel, hogy nagyon telibesz@rja mindenki. Nincs heal, sem taktika...erro jó mondjuk a training is botokkal, vagy arcade TDM. Én arcade random hős módot tolok a legtöbbet, bár néha az is genyó: def.csapat kezdőben King’s Row: Rein, Bastion, Tjorb ,nagy nehezen DVa ultit beküldjük, triple kill, aztán jön 3 Orisa 😂 (tudom hogy időalapú a pick de akkor is). Itt legalább a lootért néha azt érzem más is próbálkozik.
-
-
saen
veterán
Hivatalos csatorna:
"
BlizzardCS
Verified account @BlizzardCS
22m22 minutes agoWe've been informed of fiber cuts on the net impacting connectivity with all of our games - also authentication, web features, etc. Still being looked into, no ETA at the moment. Thank you for your patience.
" -
-
brumi1024
veterán
-
Raysen623
addikt
Sikerült teljesen kiforgatnod a szavaimat....Az egészben az a nevetséges, hogy valaki kiad kismillió összeget egy brutál vasért és utána low grafikán játszik, mert pro. Nevetséges az egész. Ez vágta haza a COD-ot is meg a többit is. Ennél a játéknál az a szerencse, hogy talán nem annyira szembetűnő a dolog, és attől még lehet jó meccseket játszani.
-
Pocok256
veterán
Vagy csak szintednek megfelelő társakat kaptál
Amúgy bántás nélkül én azt vettem észre, hogy azok akik konstruktívak és aránylag jó képességű játékosok azokat tényleg elég magasra sorolja és ők többségére élvezik is a gamet akiknek meg a szókincsük a trash kuka világtalan és flame teszi ki azok többségére alul is maradnak és csak szidják a rendszert. Ez egy csapatjáték elég sok múlik azon, főleg rankedba hogy szólsz és javasolsz a társaidnak én nem egyszer fordítottam egy meccset mert leírtam a stratégiát amit a társak megfogadtak és betartottak majd nyertünk is.
Ettől függetlenül én tényleg azt látom, hogy akik jól tolják azok bizony fentre kerülnek akik nem azoknak sajnos marad a pug szint :/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest