- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Pedig jó volt a TF2,teljesen hasonló a dolog,és jókat játszottunk vele,még volt nem egy PH-s összeröffenés is,annyira.Éppen ezért tetszik ez is.De pont emiatt drágállom is...akkoris,ha még annó az Orange Box-ot,amiben a TF2 volt,teljes áron vettem.Lehet most se bírom ki,és jövő hónapban csak megveszem

Sajnálom,hogy a bétára nem jutottam be,kénytelen voltam csak gameplayeket nézegetni.
A gépemtől félek még,hogy egy 4x3.2-es 775ös Xeon mire lesz elég egy 6850-nel...mert hardverre nem költök még egy jó ideig,akkoris erősen gondolkodom,hogy konzol lesz.Így ebből a platformból kéne kihozni,amit lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 3
- PlayStation 5
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- BestBuy topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung S21+
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TBT