- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
BandiHUN #4154 üzenetére
És ezt a ping dolgot nem lehet beállítani a játékban? Csak mert Warframe-ben addig viszed le a max megengedett pinget, amíg nem sajnálod. Bár igaz, hogy ott egy-egy játékos hostol.
(#4155) zola09 & (#4157) pohár & (#4158) Pirxx: Szóval akkor a lényeg, hogy ebből a Blizzard se csinál ügyet.
(#4166) MikE008: Elnézést, hogy a betás élmények ill a twitch-en látottok alapján okoskodok, de az szerintem nem a balance hibája, hogy sokan a saját hősüket nem a megfelelően mozgatva és nem a megfelelő karakter ellen használják. Egy együtt dolgozó csapat ki tud iktatni egy "cancer Bastion"-t, 6 lone wolf-ot meg egy tapasztaltabb Mei/Junkrat/Phara/Hanzo/Genji/stb is bármikor butára aláz.
u.i.: elnézést, de valszeg én is arcátlanul bejelölök most majd mindenkit, akinek megtalálom a battletag-jét.
-
Mottie
őstag
válasz
BandiHUN #4137 üzenetére
Nekem pont Soldier az egyik leggyorsabban felkapott hos. Általában flankelek vele ha tehetem, hatékonyabb mint szemtol szembe. Tanknak Roadhog, mert vele is lehet hozni a flankelos játékstílust, de foleg a fun playek lehetosége miatt szeretem.
Azt kellene megtanulnom, hogy kit milyen szituációba érdemes hozni, mert van hogy érzem hogy egyszeruen nem mukodik, olyankor váltok valamire, de elég clueless módon
-
saen
veterán
válasz
BandiHUN #4137 üzenetére
Soldier pedig elég erős, mert nagyon univerzális. Relatíve gyorsan lehet vele futni, messzire és pontosan lő, rakéta is van ha kell extra sebzés és még supportként is jó, mert nem csak magát, hanem a többieket is tudja gyógyítani. Az ultija meg nagyon erős ha el kell takarítani egy sérült csapatot. McCree nerf után sokat erősödött és profik is tolják vele, főleg defense-en. Annyit kell tudni, hogy minél hosszabban lősz vele, annál nagyobb a szórása a fegyvernek, érdemes rövid sorozatokat lőni.
Zarya meg egy elég nehéz hős, a sebzése csak akkor magas ha fel tudod tölteni a pajzsot és úgy tudod tartani, ez azért nem annyira könnyű. Ma ami meccseket mentem lehoztam ilyen 2500 körüli damage blockkal, de mégse volt sok high energy killem, pontosabban csak néhány. Általában ha fel tudom tölteni a pajzsot akkor meg is halok hamar, szóval van még mit gyakorolni.
Genji brutál erős, de szintén baromi nehéz jól játszani. Lúcio viszont nem túl bonyolult, ott csak a wall riding ami nehéz, azt gyakorolni kell ha akarod használni.Én nagyon sokáig főleg supportot játszottam, de bevallom nekem unalmas lett. Nehéz nézni, hogy szerencsétlenkednek a többiek a papír hősökkel. Jó eséllyel alacsony az mmr-om és azért rak ilyen hülyék mellé, de sokszor van úgy, hogy jobbak vagyunk ha én vagyok dps-szel, ami meg azért fura, mert nem vagyok túl jó célzásban. Most a tankokat gyakorlom, főleg azért mert talán ők a legkevésbé népszerűek most.
-
torik
senior tag
válasz
BandiHUN #3872 üzenetére
Nagyon félve tolom már el a Junkrat ultit újabban, ha nem tudom meglepetésből rájuk ejteni vagy egy sarokból kifordulva meglepni az ellent szinte 100% hogy kilövik. Nagyon meg kell válogatni hogy mikor tolja al az ember, és akkor még szerencsésnek is kell lenni hogy mire odaér még legyen ott valaki.
-
nonsen5e
veterán
-
-
törölt tag
válasz
BandiHUN #1969 üzenetére
Blizzard mindig koppintott, az RTS-t, hack'n slash-t se ő találta fel. Szerintem a TF2 hasonlaton senki nem lepődik meg, mert tény.
És hogy miért kér érte pénzt a Blizzard, mert amit ki mer adni, annak biztos, hogy tizenX évig lesz minőségi supportja, valamint nem reked meg a játék a kiadás szintjén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest