- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
A másik ami feltűnt még, hogy idegesítő az a Lucio. Az egy dolog, hogy lelökdös a pályáról pont amikor nem számítok rá, de egyszerűen nem lehet megölni. Elvileg papír hős nem? Hiába találom el tisztán, pl. Roadhoggal, hook majd shoti lövés több is bele közvetlen közelről, egyszerűen sose tudom megölni. Lehet máshonnan kap pajzsot vagy healt, csak már sokadik meccsen látom azt, hogy Luciot hiába lövöm és találom is el akár közelről shotival, képtelen vagyok a HP-ját levinni, mindig eltud ugrálni és visszatölti magát. Már tényleg ott tartok, hogy inkább nem is támadom meg, mert minek... csak szórakozok vele 10mp-et amíg hasznosabb dolgot is csinálhatnék és úgy is bármikor elugrál előlem ha úgy gondolja.
-
Yodamest
veterán
Orisával van talán a legtöbb játékidőm rövid OW karrierem során, de ahogy lépem a szinteket (35 körül vagyok) úgy egyre jobban látom a gyengeségeit. A mágnes labda kevés esetben működik jól, sokszor nem is húzza vissza az ellenfeleket, a fegyverének nagy a tárja, de cserébe gyenge a sebzése és ha 1v1-re kerül a sor sokkal hamarabb leburstolnak. Nem tud hirtelen nagy sebzést bevinni, ami pedig nagyon fontos itt, mert minden azon múlik, hogy kitudsz-e valakit szedni. A pajzs egyedül ami jó benne, folyamat pakolgatni és tolni előre a payloadot, de kb ennyit tud. Az ulti sem annyira jó valahogy mint kéne, pl. Roadhog ultija sokkal inkább eltud meccseket dönteni. Arról nem is beszélve, hogy azt a karót a földben mindenki azonnal próbálja kilőni.
Egyik meccsen pl. már javában overtime volt, ellenfél csapat utolsó nagy támadást indított még, egy kupacban jöttek előre. Én Roadhoggal mögéjük kerültem és hátulról rájuk ultiztam, ők meg mind tehetetlenül repültek a csapatom markaiba, nagyon szép volt.
Kaptam is aztán 6 kitüntetést.
-
L4mie
veterán
válasz
Yodamest #15194 üzenetére
Én Orisa-val szeretek tankolni vele nagyon bosszantó, becsapódik az égből és rámdobja a kombóját, ráadásul beáll szemben kapom a folyamatos headshotot én meg találjam el a pockot a gömb tetején... aztán ha sikerül lowHP-ra darálnom gyorsan elgurul és a vákumgömböm se hozza vissza.
Junkrat nekem main, vannak nagyon durva fogások vele, viszont iszonyat papír, Road simán oneshotolja de soilderrel se kell sok,.....így igazi kis genyó stílusban kell vele játszani.
-
Yodamest
veterán
Még nem próbáltam ugyan, de ellenem volt már és különösebben nem zavart. Elég tankos az tény, Roadhoggal szoktam menni sokat és nem igazán tudom lesebezni még hook-auto-shoti- auto kombóval se, viszont ő sem sebez sokat belém. Egy doomfist számomra sokkalta idegesítőbb, mert ugyanúgy nem hal meg, de ráadásul borzalmas nagyokat is sebez.
ééés ha már OP QQ akkor jól érzem, hogy most Junkrat a játék egyik legerősebb hőse? Mindig pickelve van kivétel nélkül és mindig övé a play of the game kivétel nélkül! Mindig megöl 4-5 embert azzal az ultival és olyan helyekről tud lődözni a ballisztikai pályának köszönhetően ahová nem lehet visszalőni rá... ráadásul nagyon nagyot is sebeznek a lövedékei, 2db gránát kb olyan mintha Soldierrel egy tárat belelőttem volna valakibe csak a gránátok még területre is sebeznek, kösz.
-
Yodamest
veterán
a nem pörög a topik témához: lényegében semmi összefüggés nincs aközött, hogy mennyire pörög a topik és hogy mennyire haldoklik vagy él a játék. Ott a fifa 18 topik, naponta kb 100 hsz-el gazdagodik, (kajak sokszor 3-4 oldalakat kell görgetni az előző napi hsz-ek megnézéséhez), viszont mivel szezon vége van már csak a legelvadultabbak játszanak vele, amúgy senki. Itt az OW, twitchen folyamatosan a top5 legnézettebb játékok között van, sokkal többen játsszák mint a fifát akár megjelenéskor is. Nagyon nagyon sok játékosa van az OW-nek, egyszerűen nem sírnak annyit miatta az emberek ezért nem jönnek az új hsz-ek itt sem. Megnézitek a LoL-t, jó azt is sokan játsszák és pörög is a topik, de mivel? 10hsz-ből 1 ami tájékoztató jellegű, a maradék 9 meg csak sírás, hogy mirért vagyok bronz stb. Itt ez nincs mert ez egy üdítő és sokkal kevésbé idegesítő játék.
-
Puma K
nagyúr
-
oxox
addikt
megy main acc-al is, de csak main karakterekkel...eszembe nem jut hozni egy tracert oda, mert csak visszafognám a csapatom + ott idegesit ha 5dps után választhatok, hogy hozok egy tankot 0 healel, vagy egy healert 0 tankal. smurf acc-al nem fogom stresszelni magam.
itt meg úgy tudok majd fejlődni, hogy lent lesz az adott karakterrel az mmr...tehát senkinek nem cseszem el a játékát, másrészt fejlődhetek...elméletben, mert annak ellenére, hogy csak gyenge karaktereimet hozom, megint plat ellefeleket ad qp-ba (még nincs meg a lvl25)
-
P00By
nagyúr
Az lfg-vel jobb lett a játék. Nekem továbbra is az a problémám, hogy kidobál, mintha nem lenne net, miközben 180 mbittel "hasít"... Mostanában ki sem írja, h lost connection, hanem töltő képernyő és egyből visszadob az aktuális meccsbe. Természetesen jött is büntetés endrosement szintet elvett. Aztán pechemre még azon az este meghalt a videokártyám, természetesen comp alatt szóval oda is kaptam büntetést, akkor legalább részben jogosan. Már újratelepítettem minden, többször csináltam javítást, de semmi. Minden más tökéletesen működik
MOD: Most is vmi gond van, nincsen barát listám és 140+ a pingem. Már be sem tölt a játék, hanem egyből disconnect
-
oxox
addikt
hétvégén láttam, hogy megint 20eur a játék...gondoltam egyet, és vettem egy smurf acc-t.
nagyon élvezem, hogy lent van az mmr-em, és jól megy a játék olyan karakterekkel amiket hanyagolni szoktam...várom már a lvl25-t és indul a comp móka.Main acc-on első szezon óta plat vagyok...igaz nem is szoktam nagyon compolni mióta nincs 4-5fix ember.
de nem is jó mert fel.sesz idegileg. ha bepikkelik a negyedik dps-t...smurf-el nem lesz ilyen gondom, és azt sem bánom ha silverbe-bronzba dob (nem fogok main karaktereket játszani vele), aztán ha felküzdöm magam az sem lesz gond.
-
VoidXs
nagyúr
-
nkAAA
aktív tag
Azért ez a mai Grand Finals felvezető nem szenvedett hiányt cringe pillanatokban
-
debrecenikri
tag
Akkor leírom én is a tapasztalataimat: Lfg-vel teamet és meccset keresve mindig plusszban zárom a napot, kedves csapattársakat kapok, élvezetesebbek a meccseim, érzésre ebben a seasonben eddiga legjobb a teljesítkényem is, flex dps-ként a mainemen 25%, a flex karaktereimen pedig 20-50%-al vagyok jobb sebzés, elim és final blow alapján. Igen, néha 10 percet várok egy csapatra, de cserébe a következő 1 órát élvezem. Minőségi játékot kapok az időmért, sok hónapja először újra. Endorsement level 3 btw.
-
ƵøŁĭ
veterán
Mai meccsek csodálatosak voltak.23-n léptek ki egy nap alatt, 400 pontot buktam is .
-
ƵøŁĭ
veterán
Endrosement rendszer működése kész vicc.Játék hibájából adódóan kilép erre mindig levont egy szintet tőlem mikor azonnal visszalépek.
-
L4mie
veterán
kérdés:
WB nevű csodás új karakternek....mekkora a head hitboxa?
Tapasztalom, hogy fogja magát begörög Orisa pazsa mögé majd baromi gyorsan leolvasztja a fejem, mert orisanak egész nagy a feje szemben ezzel a kis patkánnyal ami egy 3cm-es valami a nagy golyóból kilógva....Pár nap játék után tartom a véleményem, hogy túl op lett és eléggé mellényúltak vele. Ez nem egy tank karakter hanem egy nagyon mobilis sok hp-val rendelkező offdmg szivatógép.
-
Rigormortiis
veterán
Bő két hónap kihagyás után ismét belevetettem magam az ow-ba. Az utolsó szezonomat (9) platiban zártam, hát most nagyon kiestem a ritmusból. Mercy-t gyakorlatilag parkolópályára is tettem, annyira nem ment. Soldierrel felhoztam magam. Így lett 8 vereség - 2 győzelem a besorolók vége. Na mondom magamba árkád helyett majd megyek bronzba gyakorolni. Erre berakott gold tetejébe
-
saen
veterán
válasz
Cray Tyler #15171 üzenetére
Az OW jelenleg az OWL-en kívül halott, Blizzard még a Contenderst sem támogatja megfelelően. Volt már csapattulajdonos aki belengette, hogy meg fog szűnni rövidesen minden OW-val kapcsolatban ami nem OWL. Mi értelme lenne itthon bármi OW-s cuccot támogatni? Emellett nem a fizetés és a szponzorok jönnek előbb, hanem a teljesítmény. Ezt itthon se kéne megfordítani...
-
debrecenikri
tag
válasz
Cray Tyler #15171 üzenetére
Szerintem nem is az e-sport szintű témákra gondolt, hanem már egy ideje nem volt itt semmi, emberek néha idejöttek azért fikázni a matchmakinget vagy kirakni az új updatekről dolgokat
Itthon csapatot ilyen jellegű játékból max valami informatikai bolt karol fel (lásd pixel [ők is csak ha már vannak eredmények]) vagy lehet egyénenként talán menni a honvédhoz, mondjuk ott ow pont nincs.
-
válasz
wjbhbdux #15169 üzenetére
Meglátásom-töprengésem ezennel diskurzusra bocsátanám.
Az OW dead game EU-ban, mert úgy általában a Blizzard szarik az EU-ra OW-téren, akár merchandiseról, akár OWL meccs schedule-ről, akár bármi másról legyen szó. A hazai OW szcéna meg olyan amilyen, lehet "szokásosmagyarmentalitás"-ozni, de attól még az van, hogy nincs 20-30 kompetitív csapat (stabil csapat, mondjuk akik 200 napnál tovább is együtt bírnak maradni, lol), ami húzna-inspirálna magával egy jó közösséget.
Továbbá azért az OW egyik legfontosabb törzsközönsége még mindig 12-16 év körüli, ahol nem teng túl a tenniakarás vagy a tolerancia, noha idejük lenne bőven értelmes dolgokat csinálni (ez nem beszólás részemről, egy kamasz akkor is egészséges ha ilyen). Aki meg idősebb már és netán van benne szervezőkészség meg szándék, annak meg ideje nincs.
A csapatokkal is ez a gond, meg a színvonallal is: vannak itthon jó playerek, de ha meg is bírnának maradni hosszabb ideig csapatban, van egy treshold, ami fölé nem tudnak menni skillben, és nem azért mert bénák. A huszonpárévesek, akiknél már előfordulhatnak olyan agyberendezések, amik csapatérdek miatt el tudnak tekinteni személyes problémáktól, na ők meg munka mellett játszanak (egy munkahely hamar tud ám csapatmunkára nevelni), mert itthon jelenleg senki sem ad azért fizetést 6 hülyének hogy játsszon egész nap (ezt lentebb kifejtem). Így viszont nincs (elég idő munka mellett gyakorolni) kiemelkedő eredmény sem (amit ugye nemzetközi mezőnyben kéne felmutatni), ami nélkül nem lesz szponzor, ami nélkül nem lesz fizu a gyakorlásért, ami nélkül kell a 8 órás meló a playernek, hogy legyen mit enni, ami nem teszi lehetővé, hogy annyit gyakoroljanak, hogy felmutatható eredmények szülessenek. És így tovább. A kígyó a farkába harapott.
A tizenpárévesek megsosemigen ritkán fognak tartós csapatot alkotni, akik képesek lennének hónapokig is együtt gyakorolni, mert ha nem az első, akkor a harmadik személyes konfliktus szétbontja a groupot.(igen, az okfejtésem során számos helyen ÖNHATALMÚLAG ÁLTALÁNOSÍTOTTAM, hogy a mondandómat illusztráljam, igen, nekem is van az flistemen olyan 15 éves, aki toleráns és türelmes magával is meg másokkal is, meg van olyan 4x éves is, aki alkalmatlan a csapatjátékra)
Szóval, az OW EU-ban (és itthon is) amúgy is alulreprezentált (LoL meg CS:GO ellenében), tehát kevesebb az emberanyag. Nehéz a csapatolás is, vagy fiatalok és kamaszodnak, vagy idősebbek de dolgoznak mellette. Az is sokat elmondd, hogy KÉT magyar OW FB group van, és ez vélhetően így is marad.
De ha ennyit rinyálok, akkor javasolhatnék is valami értelmeset nem? De. Íme: szükség lenne egy vastag bukszára. Vagy kettőre. Lehetne itthon egy vagy két olyan haladó agyműködésű/bátrabb marketinges csapat (vagy atomgazdag OW fan), aki lát az online gamingben fantáziát annyira, hogy beálljon egy kupa vagy pár csapat mögé, pénzzel. 6-7 fő havi fizetéséről lenne szó, meg néha ugyanennyi retúr vonatjegyről. Indulásnak ennyi is nagyon nagy segítség lenne. 4-5 ilyen csapat már elég lenne ahhoz, hogy megindulhasson a ciklus.
És még mielőtt valaki beszólna, hogy ha ekkora a pofám, akkor akár tehetnék is valamit, mondanám, hogy a tehetségemből mindössze annyira futja, hogy mindenféle (nagyobbnak mondható) konferenciákon próbálom a nem csekély résztvevőnek magyarázni gusztusos(nak szánt) prezentációkkal, hogy a gaming business milyen ütős. Sajnos a résztvevők többsége (van kivétel is!) nem nagyon érzi a bugit abban, hogy fiatalok kattintgatnak a gép előtt és hogy hol van ebben a lóvé (mert amúgy van benne, de akinek ma még a reklám az továbbegyenlő tévé, azzal nehéz ezt megértetni). Ez egy mély terület, röviden az az érvelés, hogy 10 millió ember(ből ahányan néznék is a médiumokban a játszásokat), azok nem tudnak eltartani nézettséggel fizetett magyar csapatokat. Kábé egyet sem. Maradna az, hogy meglévő sportklubok csinálnak e-sport divíziót (hogy a jó esetben sikeres klubtól jöhessen a finanszírozáshoz szükséges della), de ők meg nyilván inkább olyan játékra mennek rá, aminek nagyobb közönsége van.
Asszem kísérletként kipostolom ezt valamelyik FB groupba is, szerintem tanulságos lesz
-
wjbhbdux
veterán
csak hogy júliusban is legyen már komment mégiscsak blizzard játékról van szó nehogy elfelejtődjön.
-
-
L4mie
veterán
Szerintem a következő hős lehetne egy zacskó gumimaci.
Origin sroty: Lunar base-n a lázadás alatt. kísérleti vegyszer ömlött a kutató által ottfelejtett zacskónyi színes gumimacira, amik pár hét elteltével öntudatra ébredtek...
Hetek teltek el míg kollektív tudatukkal megtanulták befolyásolni és egyként mozogni zseléalapú testüket. Hónapok múltán elérték azt a szintet, amikor már nem csak bujkálniuk kellett, hanem végre meg tudták magukat védeni az édességre vágyó gyermekek hordáitól.Képességek:
Elsődleges támadás: Mackóütés, a zacskónyi gumimaci kiválaszt egy-egy társukat különleges képességükkel kemény-cukorrá változtatják majd közös erővel megdobálják az ellenséget. Sebzés 20 hp/ hit
Tárkapacitás: Végtelen mivel minden eldobott gumimaci újramaterializálódik a zacskóban 2mp-en belül.Védekezés: Egybeolvadva amorf formát vesznek fel, dodgeolják az összes ráküldött támadó tárgyat elnyeli az energiafegyverek lövedékeit. Sebességük megnő 20% al. 3 mp-ig. 20mp CD
Support ability: Egybefüggő édes-színes réteget alkotnak a kiválasztott csapattárs testén, védve őt, ebben a formában a macik korlátozva tudják használni az elsődleges támadásukat. 15 mp-ess hatás 30mp CD.
Ulti: Hatalmas színes illatos miazmává változnak, ellenállhatatlan vonzerővel rendelkeznek a humán létformák számára, édesszájú egyedekre +20% range (Reaper immunis) aki 20m-es körzetbe kerül azokat beszippantja majd 3mp-alatt magába olvasztja.
-
debrecenikri
tag
Akkor röviden: 350 óra genji után sym ugyanúgy zavart, mint a játék elején, hörcsög cuki, végre nem direkte dive/genji counter, teleporttal mcree highnoon-t pakolhatsz az enemy valagába, de ultik is átmennek rajta, a fal tényleg useless, lézerben meg végre kell célozni, eddig a háta mögé is bement egy időre, a track meg elindult, ha a képernyőjén voltál. Turret kevesebb, de az a repüléses cucc király lett, lehet vele jól taktikázni, és soha nem mondtam, hogy ez nem egy nerf
Am nekem ő lesz a hatodik golden weaponöm, pont jókor jött, most raktam mercyre, így nem kell megszakítanom a dps-support-tank sort
Szerk:
Amúgy ne mondjátok, hogy a turret rework hozományaként nem örültök, hogy nem lehet olyan effektív killgatet csinálni, az rákos volt nagyon. -
k-adi
nagyúr
válasz
debrecenikri #15162 üzenetére
hagyjuk a rizsát, sym nerfelve lett ezzel a rework-el.. kb az egész kitje egy 0... teleport vicc, turret vicc, lézere nehezebb célzású, az ultija meg fogalmazzunk úgy, hogy "ritkán jön jól".
és akkor itt van ez a hörcsög mint új hős...
az biztos hogy így látatlanba is megmondom, hogy mainelni fogom, márcsak a troll faktor miatt is... + gondolom kap majd egy csomó idegesítő nevetős emote-ot is!!
-
debrecenikri
tag
válasz
Puma K #15161 üzenetére
Azért minden játékban vannak tryhardok, és mechanikailag megterhelő karaktereket mainelő játékosoknak nem kéne hátrányba kerülni azért compban(ez a fontos, a játék többi részében nincs értelme balanszról beszélni), mert mondjuk genji, tracer, mcree vagy soldier neadj isten nem autolockol az enemyre, amíg az elszívja. Ez a játék is esport, a competitive mód meglétével pedig kőbe van vésve, hogy itt igenis komolyan vesszük a hősök közötti egyensúlyt és nem adunk egy karakternek olyan kitet amivel kb az összes karakter elé kerül, függetlenül a játékostól. Counterelje a counterelni valót, counterelődjön attól, aminek ő a counterelni valója, ez a comp mód szépsége és a szükséges egyensúly
az erőbena játékban. -
Puma K
nagyúr
válasz
Mister_X #15151 üzenetére
Az ultija sz@r. Ezen nem ragoznék semmit.
A 3db sentry turret kevés és gyengébbnek tűnnek a gyakorlatban. Valamint nem lehet úgy kontrollálni adott területeket mint azelőtt és nem tud szólóban olyan hatékony lenni mint azelőtt.
A teleport meg abszolúte vicc kategória az is úgy ahogy van.
Mercy-t úgy alakították át, hogy az még használható maradt, de Symmetrára ezt nem mondanám el.
A 3. legtöbbet játszott karakterem volt Symm.
És igen. Mivel tévén játszok így hátrányban vagyok azokkal szemben akik rendes monitort valamint rendes monitort magas képfrissítéssel használnak. Személy szerint ezért preferálom az olyan karaktereket akiknél a célzás kevésbé fontos. Ennél a mese játéknál meg hagyjuk már a komolyságot és a pontos célzást
ez nem egy CS, BF vagy Arma
-
Hannibhál
őstag
Hát ha ezt végig akarják tolni....Akkor lehet én is inkább battlefieldezni fogok, pedig ez az endorsement rendszer vagy mi eddig nem néz ki rosszul, sokkal jobbak a meccsek mióta ezt lehet osztogatni, mármint ugyanúgy veszítünk meg nyerünk, de sokkal normálisabbak az emberek
-
L4mie
veterán
én is teljesen kivagyok.... oké legyen harci gömb, de 2 perc alatt hihetőbb story-t kitalálok mint ez a nyomoronc pocok amelyik beszélni se tud, de ennek ellenére winson legjobb barátja volt a holdon....na persze....
facebookon meg látszik azért kiknek szánták....tini gamer csajok meg fiúkák, akiknek Genji meg Hanzo nem úgy megy mint twichen a pro-knak és Bastionnál már utálják medium AI ellen tolni a bal gombot.... a gyermeki énjüket is kiélnék végre.
-
Hannibhál
őstag
Most komolyan emberek...
Az új hős egy min jager-tekegolyó, gépágyúkkal, 1200hp-val és egy egérutánzat vezetőpilótával?
Ez már hivatalos: a Blizzard OW részlege az év trollja.... -
Puma K
nagyúr
Az elkúrt Symmetra után itt egy k*cs*g hörcsög... komolyan nem sok választ el, hogy letöröljem a játékot és hagyjam az egészet...
-
oriic
HÁZIGAZDA
És a 28. hős Hammond a hörcsög egy mech labdában.
Wow. [link]
-
L4mie
veterán
ezt nem teljesen értem lehet fake?
-
saen
veterán
Én meg meguntam a játékot, abszolút nem jó irányba megy. Ez az új hős is egy vicc.
-
oxox
addikt
azt hiszem eljött az ideje, hogy az új symet áttoldolgozzák...sym kb a harmadik legjátszottabb karakterem, de ez a változás most összességébe nem jön be.
teleport szint visz a játékba, de tényleg csapatjáték (és beszélgetés kell hozzá, anélkül kb csak fun), ulti nem tetsztik, bal klikk nerf nem gond, sentry változás nem jön be.
ill. itt lenne az ideje Brigit is nerfelni, mert túlvan tolva nem kicsit.
-
ÁdiBá
veterán
Nálatok működik rendesen a Battlenet alkalmazása?!
Én már többször is megpróbáltam, beirom az eamil cimet, a jelszavamat, elfogadom a telofonomról hogy én vagyok az, és ahelyett hogy betöltené az alkalmazást, vissza vág az elejére. Irhatom be a jelszót mindent újból. -
Yodamest
veterán
válasz
Ochocinco46 #15124 üzenetére
Most vagyok valami lvl 33 körül. Hát látom többen is írjátok az ellenkezőjét, érdekes pedig nem hazudok.
Én tényleg ezt tapasztalom már jó ideje, állandóan jön a bemondó csajszi, hogy 10 seconds remaining, jön az overtime ami tart kb 1-2 egész percig is, hatalmas nagy végső ütközetek amikben egyik csapatból sem hal meg senki hosszú hosszú ideig és végül valaki csak csak felülkerekedik.. nagy ritkán van az, hogy az egyik csapat annyival jobb, hogy overtime nélkül simán betolja amit be kell, szinte mindig overtime alatt dől el.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #15124 üzenetére
Csak kis goldos vagyok, nincs időm sokat játszani most, de én is 90%ban azt tapasztalom hogy kb. felváltva nyerünk/vesztünk... ami elég gyanús, főleg úgy hogy amikor nyerünk és van egy tényleg ügyes csapat akkor hirtelen 4-5 csillagos silver-gold profilkeretes gyerekek jönnek ellenünk, néha 2-3fős groupban pedig nálunk mindenki solo (ezt végképp nem is értem, hogy a groupokat miért teszik be a solo-sok közé..)
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Yodamest #15122 üzenetére
Hány órád van a játékban? Ugyan soha nem jártam silver környékén és az utóbbi időben keveset is nyomom, de korábban rengeteg volt a panasz arra, hogy egyik meccsen mi alázunk, a következőn meg az ellen. Tnap nyomtam párat, a meccsek fele most is elég sima volt. Bárcsak így lenne, ahogy írod, hogy midnen meccs a legvégéig kiegyenlített és izgalmas.
-
Yodamest
veterán
Hát én egyelőre only heal módba toltam, a pisztolyt nemigen vettem elő, de volt mindig kit gyógyítani szóval nem veszett kárba a heal. Biztos tolom még vele a napokban azt meglássuk mire elég. Jó lenne azért egy silver szintre feljönni.
Amúgy van valami ami tetszik is meg nem is a játékban, most hogy már többet toltam ez egyértelműen kijött, hogy gyakorlatilag minden meccs űber szoros. Szinte mindig az van, hogy 3-3 aztán rájátszás és 4-3-ra nyer valamelyik csapat. Olyan, hogy simán végigtoljunk egy kört és egyszerűen csak nyerjünk valami atomdurva heroikos 3 perces végső rambo harc nélkül nem is volt talán. Ez persze jó is mert izgalmas, akciódús az egész végig, csak kezdek rájönni, hogy rossz is egyben, mert olyan mintha mesterségesen szabályozva lennének a meccsek, hogy nehogy könnyen nyerjen bármelyik csapat is. Mintha fociban a hátrányban lévő csapat kapna a pályára + 1 játékost, hogy na gyerünk hozzátok fel legyen izgalmas a meccs.
Már az jutott eszembe, hogy az ultit is felesleges eltolni a vége előtt, mert úgy is végigmegy a payload és úgy is az az utolsó 10 mp- fog dönteni a meccs végső kimeneteléről, ami előtte van az csak felesleges pötyögés.
-
Hannibhál
őstag
-
Yodamest
veterán
hát elé áll egy Reinhardt és meg van oldva a dolog
Fú de most tegnap jó meccseim voltak, nem volt healer így mondom kipróbálom már a Mercyt (eddig AI ellen mentem csak vele pár meccset), de nem ment rosszul és a csapatom is jó volt így 2 wint be is zsebeltem. Nehezebbnek gondoltam ezt a Mercyt, habár az is lehet, hogy csak értelmes csapataim voltak. Lehet többet kéne healer szerepkört vállalnom.
-
Yodamest
veterán
hehe visszaolvasgattam az early accesses meg bétás kommenteket és az a durva, hogy nem sok minden változott azóta
Bastion ugyanúgy egy irányba lőve bal egérgomb nyomva tart és play of the game, Hanzo ugyanúgy undorító stb. mintha ehavi kommenteket olvasgattam volna annyira aktuális volt minden.
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
Elérhető valamerre magyar nyelvű OW loreok és teóriák?
Hasonlóan ehhez a yt csatornához? (úgy hadar a srác, hogy alig értek valamit)
-
Yodamest
veterán
válasz
debrecenikri #15114 üzenetére
hát húzás közben még nem ultiztam, de a 200hp-s egyedek egyből meghalnak egy húzás + autoattack + shoti kombótól
Nagyon jó hős mert erős, gyógyítja magát, ráadásul kicsi CD-vel, a hook olyan mintha extra mobilitása lenne csak nem ő megy oda hanem hát hook
szóval fasza
-
debrecenikri
tag
válasz
Yodamest #15113 üzenetére
A tank az egy jó lépés, ha találsz embereket rang körül, szerintem játssz velük, roadhog is jó simán, magasabb rangon viszont a shield hiánya, health pool és self heal miatt vigyázni kell majd vele, mert könnyű rajta egy perc alatt ultikat farmolni. Arra figyelj, hogy a support körül maradj legtöbbször, iszonyat nagy segítség nekik ha valaki beáll helyettük a tracer vagy bárki elé, aki flankel. Sidenote: valszeg tudod, de ha valakit behookolsz, amikor 100-on van az ultid húzás közben el tudod nyomni, csávó stunnolva marad te pedig elég gyorsan le tudod szedni mert az orodban van és egyhelyben áll
-
Yodamest
veterán
tegnap sem jutottam előrébb, Roadhog lett az új kedvenc tankom, nagyon jó vele menni, jól is ment a játék, folyamat be hookoltam a repkedő Mercyt, de nem lett több win mint lose. A legjobb amikor kilépegetnek a csapattársak és 4-en kell játszanunk... Fú pedig jó meccsek voltak, overtime alatt azok a végső csapatharcok pfúúú!!! Szinte nem látok semmit, hatalmas a káosz, repkednek az utlik, de élek és töltöm magam, tölt a healer is, lövök akit tudok, áá brutál
Meg azért jó, hogy savat sem kaptam még senkitől, pedig csapaton belül volt hogy valakit nagyon szidtak, bár szerintem én tényleg a lelkem is kiteszem a meccseken, mindent beleadok, hogy nyerjünk, de jó hogy ezek szerint ez a csapattársak is érzékelik. Én sose szidok senkit csak próbálok mindent megtenni, egyedül a kilépegetők idegesítenek, mert onnantól 0 esély és elég rossz egy kínkeserves győzelem után rögtön, úgy kikapni, hogy ja bocs kilépnek 2-en és egyből ugyanott vagyok 1350 ponton megint...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
debrecenikri #15109 üzenetére
D.Va akkor instant jegy, ha tudja rendesen használni, egyébként jobban jár, ha harmadik supportot hoz (izé, jó esetben második, mert wood/bronze).
- helyezkedés fontos, tudni kell, hogy kit kell testtel védeni, kire kell ráugrani
- meg kell tanulni a "kivégző mozdulatot": puha ellenfélre ráboostolsz (hit), lövöd/rakétázod, majd meele hit
- sok D.Va player elköveti azt a hibát, hogy defense matrix-ot a saját védelmére használnja. Nem (csak) arra való, ha solo tank, akkor fel kell fogni az ellenfelek fontosabb projectile képességeit (Graviton Surge, Hanzo ult, Reinhardt tűzgolyó, Moira orb, Pharah ult, Death Blossok, stb) vagy koncentráltabb támadást megfogni, hogy ne haljon meg senki sem a csapatból. Fontos, hogy tartani kell töltést neki, mert mindig kellhet.
- boostolást meg kell tanulni effektíven használni, mikor kell gyors helyváltoztatásra, mikor menekülésre, mikor üldözésre
- tudni kell, hogy az ultit mikor és mire kell használni. Van amikor aggresszíven lehet fellőni boosterrel payload attack esetén, van amikor zónázni kell vele (kizárod az ellenfelet Reinhardt nélkül) -
Yodamest
veterán
válasz
debrecenikri #15109 üzenetére
Oroberto és más magyarok tipp videóit nézegettem, jó dolgokat mondanak, de nagy részüket már tudom csak jól beszélnek és ezért szeretem őket végighallgatni. A szerepemet igyekszem betartani, azért 10 év wow is a hátam mögött van, szóval a szerepkörök és csapatjáték részével tisztában vagyok. Amit valóban eddig nem csináltam az az, hogy a chat karikát nem használtam, tehát amikor mondjuk Winstonnal volt ultim, beugrás előtt nem jeleztem ezt a csapatomnak meg hasonló kommunikációs hiányosságok. Alapvetően nem is gondoltam, hogy kommunikációra már ilyen alacsony ligákban is szükség lehet így mellőztem ezeket a dolgokat.
Meg a map sajátosságokat kell még kitapasztalgatnom, pl van az a sivatagos pálya ahol van egy kút középen, na oda csináltam is egy play of the gamet Orisával ahogy az orbbal lerántottam 3 ellenfelet
Azért tudtam mert előző meccsen meg velem csinálták ezt meg, szóval ilyen trükkökre kell még rájönnöm.
-
debrecenikri
tag
válasz
Yodamest #15108 üzenetére
Meg kell érteni a szerepedet a csapatban, bronzban mindenki túl sokat gondol magáról, ezért marad lent
Fontos a beszéd, jó hívásokkal gyorsan bárki lehet plat, csak hát előtte a practice range-et is kell használni, amikor felmész, 1-2 karakterrel lövöldözöl a botokra, amíg nem érzed azt, hogy az aimed a megfelelő szinten van ahhoz, hogy kényelmesen játszhass. Ez elsőre több időt is jelenthet, később max 5 perc. Ha meg tankot mainelsz, d.va kb egy instant jegy goldba, reinhez kicsit több skill kell, de ő jobban meta most. Jonal, Your Overwatch és egyes coaching csatornák is csiálnak egyszerűen megérthető, informatív videókat a karakterekről, megéri rájuk nézni youtube-on.
-
Yodamest
veterán
Látom skacok itt sok pró van, hát akkor megjöttem én is a mérleg túloldalára mint atom kezdő.
Megpróbálom összefoglalni a történteket/gondolataimat a játékkal kapcsolatban:
Megjelenés után pár hónappal vettem meg a gémet, azóta "játszogatok" vele casual szinten, de olyannyira, hogy a lvl25 még csak most lett meg a 7végén. Eddig nem igazán tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, mindig letoltam 1-2 meccset aztán parkoltattam egy időre. Régebben klánoztunk cod1-2-ben, CS is volt egy kicsi, szóval úgy egyébként szeretem az FPS-t. Na lényeg a lényeg meglett a lvl25, így bele is ugrottam a rankedbe, ami 7lose-3win-es besorolók után bedobott 1700pontra silverbe...
Most kissé rákockultam a játékra, így pörgettem elég sokat a napokban, de az utam csak lefelé vitt, egészen 1300pontig wood divízióba leestem a végére... Nem panaszkodom, mert mit is várok, amikor most lettem lvl25 és hiába van meg régóta a játék csak most ismerem meg a mélységeit, de azért többet vártam na. Mivel tudom, hogy a célzás még nem megy valami jól, illetve mindig tank hiány van, így többnyire Winstonnal, Orisával, D.Va-val mentem vagy Soldier76-al és Bastionnal a klasszik lövölde feeling miatt.
Azt figyeltem meg, most a tapasztalatlanságomtól függetlenül, hogy itt azért még bronzban is egész jól játszanak az emberek. Tudom megmosolyogtató számotokra ez, de elmagyarázom: pl. ott van a League of Legends amivel kb 3 évig játszottam, van benne vagy 3000 órám el is vittem goldig, de ott a bronz szint olyan, hogy a játékosok még tárgyakat sem vesznek, a játék tutorialban elmondott alapjaival sincsenek tisztában, tök fogalmatlan mindenki. Ha életedben játszottál már moba jellegű játékot (én DOTA-ztam előtte) akkor kb 1 hét alatt kijössz bronzból. Na most ehhez képest, itt OW-ben bronzban is meglepően jó playeket látok: szépen használják a karakterek összes mechanikáját, jön a hook, ügyesen repkednek, Tracert nem lehet elkapni, csapatként játszanak, mindenki védi a healert stb. szóval így ránézésre nem az amit az ember várna egy bronzban, hogy majd mindenki csak futkározik összevissza, meg nem használja ki a karaktere adottságait. Nagyon jó McCree ultik mennek, Hanzok is jól lődöznek, Mei is fagyaszt aztán jön a headshot, pedig azt hittem itt nincs annyira skill.
Ti mit gondoltok erről, mitől lehet hogy itt mindenki ennyire tisztában van az alapokkal és úgy általánosan FPS tekintetben is jól lő, jól mozog, ugrik stb. Vagy csak én érzem így? Hosszú lesz az út itt is a goldot elérni van egy olyan sejtésem.
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
jól sejtem a leírásból, hogy league tokent csak venni tudunk Magyarországon, meccs nézéssel nem kapunk? -
Mister_X
nagyúr
Áh, én most kiégtem.
Hollywood, defense. Mivel support main vagyok, általában megvárom, hogy a többi potenciális gyökér mit választ, hátha ki tudok hozni belőle valamit a megfelelő supporttal. Torbjörn, Symmetra, Reaper, Sombra, Widowmaker. Ehhez válassz értelmes supportot, paraszt. Tankra nem is váltott senki sem, úgy döntöttem, hogy Anát hozom az egy személyre jutó burst heal miatt, meg igazából mást nem is lehetett volna: Lúcioval legurulok két maratont, mire mindenkihez odamegyek, akit megcsípett egy szúnyog, Zenyatta esélytelen, mert nincs tank, aki mögé elbújhatok, Mercyként lelőnek a francba két idióta közti röpte között, Moira se sokat ér tank nélkül. Szépen felültem a magaslati pontra, hogy legalább lássam a vesztünket.
Ellenfél: D.Va, Reinhardt, Bastion, Mercy, Genji, Moira. A vicc az volt, hogy így is overtime-ban foglaltak, majd tolták a szekeret. Rossz szokásommá vált, hogy WM autolockereknek ránézek a statjaira: kőkemény 12 perc S10-ben
És azt hitte, hogy solider, mert az első sorban volt és sírt a healért ahelyett, hogy flankelt volna... nekem kellett azt is támadáskor, mert ezek öten elmentek világgá csoportosan, majd tolja a szekér magát. Aztán ír, hogy mekkora trash Ana vagyok, mert nem találom el - igen angyalom, ha nem vagy benne a látómezőmbe, akkor lófasz jut csak neked, azért lőttem két méterrel arrébb, hogy lásd, csak addig érek el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest