- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Ochocinco46 #15124 üzenetére
Most vagyok valami lvl 33 körül. Hát látom többen is írjátok az ellenkezőjét, érdekes pedig nem hazudok.
Én tényleg ezt tapasztalom már jó ideje, állandóan jön a bemondó csajszi, hogy 10 seconds remaining, jön az overtime ami tart kb 1-2 egész percig is, hatalmas nagy végső ütközetek amikben egyik csapatból sem hal meg senki hosszú hosszú ideig és végül valaki csak csak felülkerekedik.. nagy ritkán van az, hogy az egyik csapat annyival jobb, hogy overtime nélkül simán betolja amit be kell, szinte mindig overtime alatt dől el.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #15124 üzenetére
Csak kis goldos vagyok, nincs időm sokat játszani most, de én is 90%ban azt tapasztalom hogy kb. felváltva nyerünk/vesztünk... ami elég gyanús, főleg úgy hogy amikor nyerünk és van egy tényleg ügyes csapat akkor hirtelen 4-5 csillagos silver-gold profilkeretes gyerekek jönnek ellenünk, néha 2-3fős groupban pedig nálunk mindenki solo (ezt végképp nem is értem, hogy a groupokat miért teszik be a solo-sok közé..)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Ochocinco46 #14429 üzenetére
Van benne valami. De így zsinórban 7 (!) meccset nyertem egy totál random csapattal. A fura igazából az volt, hogy az ellen is rám nyomkodott, nem is egyszer
Amúgy meg f.szom kivan már. Megint úgy kezdődött, hogy nyomtam egy 12-es streaket soldierrel (oké, nem nagy szám, de ilyenkor örülök magamnak, ha mással is játszok néha), aztán meccs végére bejöttem Mercédesszel, mert szorult a hurok, aztán megint végig healeltem az estét. Mondjuk volt egy Moira is a csapatban, ezért is ment ilyen jól, jól kiegészíti egymást a két karakter.
-
la_cc
addikt
válasz
Ochocinco46 #14403 üzenetére
Igen, az elég NÉZŐS meccs lesz.
Akinek nincs jobb dolga, feltétlenül nézze.
-
oxox
addikt
válasz
Ochocinco46 #14315 üzenetére
ezt a szőke nyomit én sem birom...egyszer-kétszer láttam twitch-en, igazi ütni való kis f.sz
A kissrác helyébe (még akkor is ha fele akkora), lehet odamentem volna, és l.baszok neki egy akkorát a klavival, hogy számolhatja a fogait...valakinek már rég meg kellett volna tennie -
saen
veterán
válasz
Ochocinco46 #14328 üzenetére
Azért a Valiantban is van vagy négy koreai, de minimum három, attól függően milyen felállással mennek.
Ja és az első térképen a gladiators nem sok mindent csinált...
-
tiv83us
veterán
válasz
Ochocinco46 #14319 üzenetére
Megneztem a "Mental breakdown" clippet is, ami oda van posztolva.
Huuuu, de ellenszeves gyerek!!! -
la_cc
addikt
válasz
Ochocinco46 #14319 üzenetére
Omg, rá kellett keresnem mi a tosz az a LGBT. Tényleg nem hangzik profin, még xqc-től sem...
-
freeknight
őstag
válasz
Mondjuk Muma pont tényleg meleg
Egyébként én bírom Xqc-t, még jóval a League előtt fedeztem fel, nagyon tudok nevetni a kirohanásain. Nyilván vele játszani már más kérdés
A Fuel tudta mit vásásrol, hiszen közismerten a legtoxicabb pro player, és mégis bevették a csapatba. -
la_cc
addikt
válasz
És milyen bünti jár ezért?
-
Pocok256
veterán
válasz
Ochocinco46 #14187 üzenetére
Persze én magam nem találom jó játékosnak sőt
A képességeid relatívok. Mikor group ratem nekem is 2300 volt, akkor nem volt ennyire könnyű, gondolom balansz miatt, viszont így, hogy én vagyok annyi, teljesen más a leányzó fekvése.
-
brumi1024
veterán
válasz
Ochocinco46 #14169 üzenetére
Az arányt meg tudom erősíteni, a saját teljesítmény kiértékelését viszont nem látom át. Előző (játszott, ami nálam S6) szezon besorolón 4-6 volt az arányom, magasabbra rakott, mint az azelőtti szezonvégi záróm. Most 7-3, 130 ponttal az előző szezon zárója alá rakott. 5 meccsen healeltem, maradékon tank/dps voltam, szerintem sokkal jobb volt a teljesítményem, mint az előző szezon besorolóin. Egyetlen különbség a két besoroló közt solo/5 stackben volt, a második meccsen összejött egy csapat, amivel a jó hangulat miatt maradtunk végig együtt.
-
Mengele
tag
válasz
Ochocinco46 #14084 üzenetére
Hi
Miert csinalja azt a gep hogy Overwatchozas kozben fekete vagy piros kepernyom lesz?
Nincsen semmi tuningolva.A legujabb Amd driver van fen.Epic a grafikai beallitasok,mind a 2 gepemen.
Phenom II X4 955,8Gb Ram,HD7970,Full HD Moncsi.Ezen szarakodik.Itt SSD -rol megy a jatek.
Q6600,8Gb Ram,GTX 750 Ti,Full HD Moncsi.Ezen a gepemen minden rendben.Itt HDD -rol megy a game. SSD -en hogy lagolhat a jatek.FURA.
SSD egy R3 AMD 240Gb.
A Helpet elore is koszonomAzt írta, a legújabb amd driver van fennt. Én fél éve vártam erre, ez oldotta meg végre minden eddigi overwatchos problémámat
Ettől függetlenül megpróbálhat egy 17.7.1-et, hátha, de inkább magával a kártyával lesz a gond szerintem.
btw Mengele minden más játéknál is előjön ez a probléma?
Nem csak az OverWatch-nal csinalja.
Van mikor 2 perc utan van mikor nem csinalja.
Az uj Doom,Wolfestein...stb hiba nelkul elfut. -
M^xx
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #14027 üzenetére
Rendszeres és bosszantó! Valahogy mostanság több is van belőle, tegnap nyerésre álló partit buktunk el ez miatt. Nem ritka a 10/3-4 leaver, nem azt mondom nálam nem volt még, de nem jellemző, ami volt az is inkább áramszünet miatt. Azzal meg nem tudok mit kezdeni, az egész utca elsötétedett.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #13928 üzenetére
Nekem az a driver van, és ugyanúgy jelentkezik.
Igaz én most váltok vga-t de biztosan Nv lesz emiatt is. meg a shadow play miatt is. -
válasz
Ochocinco46 #13928 üzenetére
A renderer device lost probléma tudtommal Windows hiba, legalábbis nálam konkrétan játék közben újrarakta az IGP drivert, és úgy halt be, hogy nem is azon ment a játék. FPS-esést utoljára akkor láttam, amikor Junkertown bejött, de másnap jó lett. Mostanában a hanggal van baj, például egy ismerősömnél voice chat miatt a teljes hang késésbe kerül, nálam néhány dolog (például visszaszámlálás közben valamelyik szám) egyszerűen nem szólal meg.
-
.LnB
titán
válasz
Ochocinco46 #13311 üzenetére
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez égés legyen. De csak azért mert olyan emberek vannak a háttérben akiktől leesik az állam. Morgan Stanley is teljesen bizakodó, és a jelentésük is ajánlja a befektetést. És ilyen Wall Street-i cégek csak értenek hozzá.
-
oxox
addikt
válasz
Ochocinco46 #12601 üzenetére
Első érzés streetfighter2 ryu + ken szerelem gyereke...ohhjuuuvgát
Más: skacok, holnap este már otthon leszek
, mehet a csapatás
-
Hannibhál
őstag
válasz
Ochocinco46 #12601 üzenetére
váááh ez de durva ulti kombó lesz a mei-ével
-
Chrystian
csendes újonc
válasz
Ochocinco46 #10409 üzenetére
Szia. 2000 kornyeken.
ChrystianHUN#2502Zarya, ana és soldier main
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest