- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Belenéztem a Battle Passbe, és ami feltűnt: a korábbi credit + kozmetika helyett most már vagy creditet, vagy kozmetikát adnak a teljesített szintek. Kezdenének kifogyni a korábban elkészítetett cuccokból?
Ami viszont tetszik, hogy minden 5. szint ad (csak a játékból megszerezhető) 250 creditet, illetve 3 helyen (valódi pénzért is vehető) coinokat, igaz a 10. , 49. és 79. szinteken. Ja, és a heti challengek már csak XP-t adnak, ráadásul kivették a dmg/healt/mitigate "farmolós" kihívásokat. -
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16798 üzenetére
Elhiszem, hogy jól jön az autoheal, de így a játék egyik főkomponensét kiiktatták (hiszen az is egy játékos képesség tudni hol merre vannak a heal packok, mikor szedheted fel, cooldown, stb...) jókat lehet taktikázni, és így a healerek szerepe is csökken stb
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16796 üzenetére
uh, jó hogy mondod (autoheal stb), már majdnem felraktam újra az OW2-t
így azért kétszer is meggondolom
-
TBT
Topikgazda
Kedden indul az új szezon!
Season 10: Venture Forth | Launch Trailer
Végre elindultunk a helyes irányba.
-
Necroman_Mk2
őstag
Örülök, hogy az új hősökhöz nem kell a jövőben megvennem a prémium BP-t. Mondjuk ez a Blizzardnak nem túl jó hír, mert a hősős prémium BP-n kívül én nem költöttem minden vacakra a játékban, de ez legyen az ő bajuk. (A Porsche skin is biztos ki fog maradni.)
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy akik fizettek 1000 coint korábban a hősök kioldására, azok kapnak-e valamilyen kártérítést vagy vígaszdíjat.Az új Push pályának jobban örülök, már kezdett a meglévő három kissé uncsi lenni. Illetve sejtettem, hogy Hanaokát áprilisban, a cseresznyevirágzás idején ki fogják már adni - ez be is jött, még ha csak ideiglenesen is.
Venturről meg már nyilatkozták, hogy ő nonbináris lesz. Hogy ez pontosan mit jelent, az majd később derül ki. Játékmenetben a fúró képessége alapján ő lesz az új "flank Sombra", csak nem teljesen láthatatlan.#16791 k-adi Szerintem a Mythic skinek utólag nagyon drágák lesznek. Ha abból indulok ki, hogy egy Legendary kerül 20 dollárba/euróba, akkor ezek a(z elvileg minőségibb) kinézetek legalább egy tizessel többe fognak kóstálni, de én az 50 dollár/eurót se tartom elképzelhetetlennek.
Igen, a Blizzconon bejelentették hogy lesz idén egy új healer (Space Ranger kódnéven fut), meg jön egy tank is az év végén (róla semmit se mondtak, de többek tippje szerint ő lesz Soundquake, akit emlegettek az első CG videóban).
-
k-adi
nagyúr
Na ezek valóban jó hírek!
Van 1-2 új hős amit kipróbálnék már - így hogy ingyenesek lesznek, talán van is értelme kicsit visszatérni?
+ a mythic skinek nagyon menőn néznek ki, néhányat szívesen megszereznék a hőseimnek - bár ha mindenki megkaphatja akkor sokan fognak olyanokban rohangálni ami meg elveszi az értelmét, na mindegy
Azt kiszámolta már valaki redditen, hogy mennyi pénz lenne megvenni ezeket a skineket ha nem akar farmolni a jóember? -
TBT
Topikgazda
Az az új karakter... mintha a Maunika show-ból szabadult volna, még szép, hogy ingyen adják!
-
TBT
Topikgazda
Pozitív hírek a játék háza táján!
A 10. szezontól (április közepén indul) minden hős teljesen ingyenes lesz, nem kell érte BattlePass-t sem venni, automatikusan megkapja mindenki (pont úgy, mint az Overwatch 1-ben).A 10. szezonnal debütál az új hős is + egy Porsche x D.Va crossover skin is, ami a fejlesztők szerint az eddigi legszebb és legmenőbb dolog a játék történetében!
A Premium Battlepass ezentúl Overwatch 2 coint is ad, amiből tudsz venni skineket a shopból, vagy feloldhatod vele a következő Battlepass-t (ez már nagyon ráfért, főleg úgy, hogy megannyi konkurenciánál már él ez a lehetőség).Minden korábbi Mythic skin elérhető lesz a Shopban (ha anno valamelyik Battlepass kimaradt volna).
A közeljövőben érkezik egy új Push map:
És a 10. szezonnal már játszható lesz régi-új Hanaoka (Hanamura - Overwatch 1) map is (Clash játékmódban):
Mondjuk úgy, kezdünk elindulni egy jobb irányba, ami nagyon csak ráfér a játékra és a Blizzard-ra is. Gondolom már érzik, hogy a negatív megítélés és a játékosok lelépése nem igazán "kifizetődő" irány a videojáték piacon, főleg ennyi konkurencia mellett (ahol mindenki a játékosok kegyeiért küzd).
Reméljük, hogy az itt felsoroltak is jól fognak elsülni és hogy a folytatás is pozitív lesz! -
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16787 üzenetére
nem tudom mi a trend manapság, ritkán nézek OW2 videókat, de amikor még aktívan játszottam OW-al akkor elég sok béna ultit láttam, úgyhogy én ezen a kommenten jót mosolyogtam
-
TBT
Topikgazda
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16782 üzenetére
hát igen, csak pont ez a lényeg hogy az elkóborolt dps-ek így auto-healt kaptak lényegében, pl. widow, stb.
szóval ez egyértelműen nagy buff, nekem nem tetszik ez a változtatás -
Necroman_Mk2
őstag
On the 2nd thought: ez viszont nagyon megkönnyíti a Widowmaker sniperek életét, mivel nekik elég lesz csupán elbújni pár másodpercre, és ismét full HP-val campelhetnek.
Kicsit csodálkozom, hogy egy ilyen horderejű változtatást kérdés nélkül bedobtak, és nem csináltak előbb egy Experimentalt, amiben lemérhették volna a közösség reakcióját.
-
Necroman_Mk2
őstag
Mivel ez csak pihenő időben aktiválódik, és akkor se egy pillanat alatt ugrik vissza max HP-ra, a Supportoknak harc közben továbbra is a gyógyítás lesz a fő feladatuk. Pláne a Damage osztály új passzívja miatt.
Amúgy ez a most futó Mischief and Magic pro-hunt játékmódban pont jól jön, hogy Genji gyógyul, emiatt kiegyenlíettebb lett a játék.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16780 üzenetére
igen, azt tudom és érthető is, de a többieknek eddig nem volt és így a healerek, supportok szerepe csökken
és ugye tudjuk hogy sokszor a supportokon múlik a meccs
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16778 üzenetére
hát.. nem vagyok biztos benne hogy jó ötlet egy a passive heal
-
Necroman_Mk2
őstag
Az új szezonban lesz pár lényeges játékmenetbeli változtatás is. A legfontosabb: minden karakter megkapja az öngyógyító passzívot, ami 5 másodperc (Support esetében 2,5) után aktiválódik. Ennek szerintem az FFA meccsekben lesz jelentőssége leginkább.
Részben emiatt mindenkinek megnövelték a HP-ját is.
-
TBT
Topikgazda
Február 13-án indul a 9. szezon!
Overwatch 2 | Season 9: Champions | Official Trailer -
Necroman_Mk2
őstag
-
pintyesz
senior tag
Üdv!
Lehet itt nem kapok választ, de játékspecifikusnak gondolom, mert mással nem csinálja.
Az miért van, ha belépek a játékba, kb. 1-1,5 percig brutál len van az FPS?(10-15fps) játszhatatlan.
Aztán mintha bebufferelne és tökéletes ...200 feletti
A harver ne legyen kritikus pont azért leírom.
Proci i7-11700
VGA: 6700XT
RAM: 2X8Gb
SSD: Samsung 980PRO
Monitor: Samsung G5 32" 1ms 2K -
Necroman_Mk2
őstag
Elindult a Winter Wonderland, új játékmód nincs, helyette ajándékjegyeket lehet szerezni, amiket spéci, ünnepi kozmetikumokra lehet költeni.
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Próbálok belépni BN-be (utoljára 3hónapja voltam hogy aktív), kéri a security code-ot de nem kapom megSe email, se telefonról. Ilyenkor mi a teendő
-
-
TBT
Topikgazda
Holnap indul a nyolcadik szezon!
-
TBT
Topikgazda
December ötödikén indul a nyolcadik szezon!
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
2024 folyamán érkezik egy új core játékmód, átdolgozzák a kompetitív rendszert, illetve 3 új hőst is kapunk.
Az első egy DPS lesz:
A második egy Support:
A harmadik természetesen egy Tank karakter lesz, de arról még nem kaptunk infókat, bár ismerve a hősök megjelenési idejét, várhatóan ő csak 2024 végén fog érkezni majd. -
Necroman_Mk2
őstag
Megjött az Origin Story videója is
-
k-adi
nagyúr
épp most akartam linkelni, végre egy jó tank hős
jó lényegében egy teamfortress 2 heavy (elfelejtettem a nevét, derég volt már) de az ultija is érdekes, a búrába a csapattársak be tudnak menni vagy lezár teljesen? mert ha igen, akkor brutál kombinációkat lehet majd csinálni
-
TBT
Topikgazda
Mauga elérhető a játékban, mindenki számára - a hétvégén!
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
A Nintendo sikeresen kikotyogta idő előtt...
Mauga lesz a következő Tank hős! -
Necroman_Mk2
őstag
Remélhetőleg egy rövid animációs filmmel fogják bejelenteni, esetleg a What you left behind novella feldolgozásaként.
-
TBT
Topikgazda
Némi "leak" a következő (Tank) hősből (bejelentés a mai BlizzCon-on várható)!
-
TBT
Topikgazda
Mindenkinek jó játékot kívánok!És a lényeg!
A skinek 1900 OW2 coinba kerülnek, a teljes bundle (mind az 5 skin, emote és egyéb dolgok) 6800 coin! Az előzetesek szerint olyan 10 000 coint pletykáltak az emberek a különböző közösségi oldalakon.
Továbbá a Shop-ban a két legnagyobb Coin csomagnál növelték a bónuszt is, így mondjuk az 5700-as Coin csomag helyett, most 7500 coint kapsz (10 000 helyett pedig 15 000-ret). Az ár nem változott, december 4-ig él ez a lehetőség!
Néha úgy tűnik, hogy tudnak ezek kevésbé kapzsik is lenni. -
TBT
Topikgazda
-
Necroman_Mk2
őstag
Tény, bár a korábbi One Punch Man event során az egyik mellékkarakter (Mumen Rider) S76 skinjét pusztán játékkal lehetett megszerezni, fizetni nem kellett külön érte. Meglássuk, hogy valakit beáldoznak-e ezért, esetleg még Ashe kap egy lila Epic skint, ha már B.O.B. is szerepelt a videóban.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16743 üzenetére
Legendary skinek szerintem ezek, + jól is néznek ki, szóval biztos fizetősek lesznek
-
TBT
Topikgazda
válasz
Necroman_Mk2 #16743 üzenetére
Valamiféle event lesz majd a játékban, de nem hinném, hogy skint kapunk érte (inkább ikonok, falfirkák és hangsávok). Ismerve a Blizzard kapzsiságát és azt a tényt, hogy ezek a Blizzard szerint Legendary skinek... azokat meg ugye szeretik beárazni. 1900 OW2 coin/db
Gondolom lesz vagy 80-100 euró a teljes bundle majd. -
TBT
Topikgazda
Megjelent a kollaborációs zenei videó!
Érkeztek hivatalos képek is, hasonló skinekre lehet majd számítani a játékban (D.Va, Tracer, Kiriko, Sombra, Brigitte).
Pletykák szerint a jövő héten kerülnek be a játékba (október 31.), illetve a lány bandának élő fellépése is lesz a jövőheti BlizzCon-on! -
TBT
Topikgazda
-
Necroman_Mk2
őstag
Izé... ööö... oké...
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16738 üzenetére
"a turret mód helyhez kötöttsége miatt könnyű célpont volt"
na igen, de aki pro a karakterrel, az nagyon jól tudott aprítani vele -- ezért szerettem nagyon, mert aktív shield védelem nélkül is lehetett aprítani, ha meg volt + mondjuk mercy dmg boost is vagy bármi egyéb buff, akkor meg végképp.. rengeteg meccset lehoztam mind védőként, mind támadóként Bastionnal de persze azt hozzáteszem csak gold ligába jutottam, annyi időm nem volt már játszani hogy gyémántba kerüljek
de amúgy egy jól elhelyezett torb turret is nagyon makacs tud lenni az ellennek -
Necroman_Mk2
őstag
A szezonális BP tartalmaz 8-10 skint, többnyire egy tematikára felhúzva. A shop esetében általában mindig van egy új, csak coinért megvehető skin(csomag), ami általában egy-két hétegi elérhető, azaz rotálódik. A többi viszont tényleg az OW1 idején megjelentek, bár ez inkább az új játékosoknak szól.
Bastion esetében azt olvastam, hogy magasabb szinten nem volt túl népszerű a karakter, mert a turret mód helyhez kötöttsége miatt könnyű célpont volt. Én is furcsállottam a változást, de a mozgó gépágyú nem haszontalan (bár a lecserélt Utlimatje nekem se tetszik).
#16737 Sirandrish Érdekes, nekem minden gond nélkül beadta, még egy felirat is megjelent a 3000 credit ajándékról. Ránéztél, hogy mennyi virtuális pnzed van? (Nem coin, hanem credit.)
-
k-adi
nagyúr
válasz
VoidXs #16729 üzenetére
haha, lehet
na tegnap azért csak beléptem azért a kis 3000 creditértés akkor már játszottam 3-4 deathmatchet is poénból... ugyanolyan mint volt, nem sok változást vettem észre OW1-hez képest, azon kívül hogy itt shop, ott shop, meg mindenféle bundle-re akar rávenni a kis rafinált
jó, lehet sima ranked-et kellett volna néznem, majd egyszer az is sorra kerül.
az új hősöket még nem néztem, de ahhoz képest hogy jó sok hónapot kihagytam, talán 1 évet is, alig láttam új skint ami jó is... meglepő, mert azt hittem így OW2-es f2p miatt majd rengeteg skint fogok látni a shopban de a legtöbbje már megvan OW1-ből(ja igen, szegény kis bastion-omat kiherélték
pedig jókat lehetett trollkodni a turret módban)
-
TBT
Topikgazda
A 20 hónapig tartó szerencsétlenkedés a mai nappal révbe ért...
Immáron az Activision/Blizzard hivatalosan is a Microsoft alá tartozik, a felvásárlás lezárult. -
TBT
Topikgazda
Megérkezett a 2023-as BlizzCon Virtual Ticket!
Az alábbi tartalmakat kapja a játékos a különböző Blizzard játékokba potom 50 euróért:
Viszont látszik szezonról szezonra, hogy már az Overwatch BattlePass-ból sem hoznak ki annyit:
-
Necroman_Mk2
őstag
Eredetileg az elmúlt három héten lehetett volna 1000-1000 creditet szerezni az évforduló okán, csak egy bug miatt rosszul aktiválódtak az ehhez szükséges feladatok (challenge). Szóval ez amolyan kárpótlás ezér a malőrért.
#16729 VoidXs Egy hónapos hír, de itt azt írják, hogy napi szinten kb. másfél millió ember játszik az OW2-vel. Ez egész jónak tűnik, bár nem tudom, honnan szedték ezt a számot.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16726 üzenetére
köszi az infót!
ez valami évfordulós ajándék vagy miért van? -
conexke
tag
válasz
Necroman_Mk2 #16726 üzenetére
köszi erről nem tudtam es az előttid íródott dolog is megtoldódott
-
Necroman_Mk2
őstag
Valószínűleg már tudtok róla, de azért itt hagyom: aki október 10-16 között belép a játékba, az kap 3000 OW coin in-game pénzt.
-
conexke
tag
Sziasztok (remélem maradhat)
Overwatch 2 Invasion Ultimate bundle-t keresem mivel még 1(10.09) nap van kb az aktiválásig ha nem kelne el neked én szívesen elfogadnék 1!!! db kódot és amit feltudok ajánlani érte az egy szép piros pontot
KÖSZÖNÖM! -
TBT
Topikgazda
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Sirandrish #16718 üzenetére
Szerintem örüljünk annak, hogy a Blizzard beadott egy ilyen lehetőséget is. Nekem is zavaró a 2-3 perc várakozás, de még minidg jobb, mintha órákon keresztül bámulnánk a lobbi képernyőt. (Én többször végigmegyek rajtuk, de csak a hős adatlapok végett.)
Igen, csak ennyi, de ez még csak az első felvonás volt.#16720 TBT Kíváncsi vagyok, hogy a következő pakkba hány missziót terveznek berakni, és hol veszi fel a fonalat. Az Invasion lezáró videó eléggé nagy cliffangerrel ért véget.
-
TBT
Topikgazda
válasz
Sirandrish #16719 üzenetére
Igen. Nem túl hosszúak, de egyáltalán nem rosszak. Nekem tetszettek és el tudtam volna viselni belőlük többet is.
-
Sirandrish
legenda
Komolyan 3 darab negyed órás Mission a "sztori"???
-
Sirandrish
legenda
válasz
Necroman_Mk2 #16717 üzenetére
Kipróbáltam, de még nem volt időm végigvinni..
Viszont ha már szóbajött...van arra mód hogy egyedül toljam végig? Mármint hogy ne keressen a játék nekem igazi playert? Nem zavarnának, csak konkrétan 2-3 perceket vár valakire, aztán ugyanugy bedob a botokkal, mert nincs real player..
De akkor meg nem várnék hosszú perceket -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Sirandrish #16707 üzenetére
Gondolom azóta már kipróbáltad és ki is vitted
A Story co-op missziók eredetileg is jöttek volna a fejlődésfás-robotdarálós skirmish Hero Mission mellett. A két PvE egymással párhuzamosan létezett volna, csak a Blizzard belátta, hogy az utóbbi túl nagy falat (meg 30 hősnek külön, egyedi fejlődésfa nem lett volna túl változatos + szvsz idővel unalomba is fulladt volna), ezért elkaszálta.Egyébként többször is ki lehet ezeket vinni, a karakterek aktái csak így oldhatóak fel.
-
Necroman_Mk2
őstag
Elindult az Anniversary event: három héten keresztül vissza-visszatérnek korábbi időszakos játékmódok. Heti 40 meccs lejátszásáért (ahol a győzelem kettőnek számít) akár 1000 creditet is össze lehet gyűjteni hetente. Ahogy nézem, pár korábbi, csak valódi pénzért megszerezhető skin játékbeli valutáért is megvehető.
-
pintyesz
senior tag
Azt meg miért írja, hogy 5 win or 15 lose?
Rohadtul nem így van.
2x egymás után csináltam 5 wn+2 lose-t és csak egyet tett feljebb.. -
pintyesz
senior tag
Teljesen szétcseszték ezt a játékot.
3500h game play után, összeraknak 20h alatti játékosokkal egy csapatba (gold és silver).Azt sem tudják hányadikán van elseje...
Az ellenfél csapatában meg diamond és gm játékosok vannak.
Mi folyik itt Gyöngyösön?
Úgy érzem a Blizzard erősen odafigyel, hogy ne tudjak feljebb lépni.
4 nyert meccs után nem ritkán veszitek zsinórban 8-10-et is....azt hogy?
Ha megszakadok sem tudok 1-et nyerni a 4-hez.
Járt már így valaki? -
VoidXs
nagyúr
válasz
Sirandrish #16707 üzenetére
Igen is meg nem is. Valóban átölel pár órát, de közelében nincs egyik ígéretnek sem. A körítés sem.
-
Sirandrish
legenda
Sikerült szerválnom egy ilyen Invasion packot vagy miez..
Akkor most lett Story része a játéknak?
Csak az érdekelne -
GAbre
veterán
Még a napokban be tudok aktiválni nvidia Overwatch 2 Invasion Ultimate Bundle kupont,ha valakinek van.Természetesen ingyen!
-
TBT
Topikgazda
Frissítettem az összefoglalót a legutóbbi információkkal!
Minden kedves aktív játékosnak jó szórakozást kívánok ebben a szezonban is!
-
Necroman_Mk2
őstag
Valaki megvette itt rajtam kívül az Invasion kiegészítőt?
A hétvégén lenyomtam mind a három küldetést, és elégedett vagyok: kb. erre számítottam a sztori missziók esetében. Hosszú és izgalmas pályák változatos részfeladatokkal, ahol a leggyengébb Normál fokozaton is figyelni kell, előtte és utána pedig egy-egy több perces (streamelt) átvezető videó. Ráadásul az első kettő (Rio és Toronto) esetében több hős közül is választhatunk, akik másfajta interakciókba bonyolódnak, biztosítva némi változatosságot. (Ez utóbbihoz kapcsolódik az egyetlen kicsi hiba is: a pálya végi videókban időnként olyan karakterek is feltűnnek olyan helyen, akiknek nem kellett volna.) Pluszpont, hogy ha egy játékos kilép, akkor egy AI veszi át a karakter irányítását, így be lehet fejezni a küldetéseket.
Azt én is elismerem, hogy a 15 dollár/euró kicsit sok ezért, még úgy is, hogy hozzácsapnak a vevőhöz 10 dollár/euró értékű coint is (= a prémium battle pass ára), de élek a gyanúperrel, hogy idővel in-game valutáért is meg lehet venni. Pláne, hogy a 3. küldetés utáni film egy nagy cliffhangerrel ért véget .. -
VoidXs
nagyúr
-
wjbhbdux
veterán
Steamen botrányosan indított, a 67840 játék közül a 64647. legrosszabbra értékelt játék egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest