Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A streamerek szerint ugyanolyan mint az ow1, csak kicsit gyengebb.
Nekem mint nézőnek jónak tűnik. Lassan meglesz a kulcs is, de ma már nem lesz játszás. -
AD4MINATOR
nagyúr
Na milyen a béta?
-
savior
őstag
Néztem pár stremet: kiabálnak, káromkodnak, panaszkodnak. Minek játszanak, ha nem élvezik?
Ráadásul mégcsak rosszul se játszanak. Én 10ből 8at vesztek, ők meg aratnak. -
savior
őstag
Már lehet nézni Twitchet a béta hozzáférésekért. Én nézem, habár nem sok értelme, mert holnaptól Diablo 2 Resu ladder start. Ma meg már úgyse tudok vele játszani.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
MaYDaN
üzenetére
The limited-time campaign begins April 27th, 2022 @ 10:00AM PT and lasts until 6:00PM PT.
Szóval ma este 7-től lehet nézni, de csak 8 órád van, hogy összeszedj 4 órányi nézést

Aki nem kapott béta meghívót, annak jó tudni. Ha 11-ig nem sikerül elkezdeni nézni akkor meg már mindegy. -
Mad_Wolf
aktív tag
nekem hajnal 2-kor jött az emil, hogy töltsem le a bétát

-
savior
őstag
Még sose kaptam Blizz teszthez meghívót, pedig kb minden játék megvan tőlük. Na mind1 is. Majd holnap Twitchelek.
-
wjbhbdux
veterán
Inkább bnet kliensben nézzétek hogy megjelenik-e, emailek késhetnek ha sokat küldözgetnek ilyenkor
-
savior
őstag
Kapott már valaki kódot?
-
Mad_Wolf
aktív tag
Biztos sok ilyet láttatok már, de ez most az enyém
első 6x killem -
savior
őstag
Mikor derül ki, hogy bekerültem a bétába?
-
savior
őstag
Junk nekem is kedvencem.
Akinek megvan az OW az biztosan részt vehet a bétában? Nekik is megkell majd venni a második részt vagy ingyen frissíthetünk rá? -
TBT
Topikgazda
Bemutatkozott Sojourn!
Sojourn Origin Story | Overwatch 2 - YouTube
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
erre az ingyen upgrade-ról van valami hivatalos info? Vagy bármi forrás? most hallok róla először.
-
TBT
Topikgazda
Overwatch 2 PVP bétateszt indul április végén (PC only)!
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
Olyan van, hogy pótol, én is kerültem már olyan meccsbe, ahol be se töltött a pálya, de már világított a szép nagy DEFEAT felirat. Lelépő játékosokat sokat láttam, az legyen az ő hibájuk, nem a gépé, ettől persze bomolhat a teljes meccs, és valóban szétdobálja a maradék játékost.
-
Puma K
nagyúr
válasz
VoidXs
üzenetére
"Én igazából csak azt látom, hogy sokan panaszkodnak, mert nem a más játékokban megszokott nyerési esélyeiket látják viszont, hanem atomstabil 50%-ot, ami ismét csak azt jelenti, hogy a matchmaker működik, nem azt, hogy minden második meccsben egy smurf ver meg."
Én meg mást tapasztalok.
A matchmaker meg annyira jól működik, hogy nem egyszer volt az elmúlt hetekben (idén és tavaly is) hogy a komplett ellenséges csapatot kivágta mikor már legalább 1 perc eltelt a játékidőből... de az sem ritka hogy a csapat felét menet közben dobja ki és cseréli újra.
De nekem is volt olyan nem is egyszer, hogy menet közben rakott át egy teljesen másik játékba.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
Nekem egyszer volt smurföm arra, hogy azon csak healert játszom, és azonnal sokkal feljebb placementelte, mint a fő fiókom, esélyem nem volt arra, hogy gyenge játékosokon kitomboljam magam. Nagyon jó a matchmaker, és azonnal ki tudja az ilyet szűrni, főleg qp-ben, ahol brutálisan agresszív. Egyszer jobb napod van, és már top 500-akkal is játszol, egyszer rosszabb, és már a csapatod Bastion-je észre sem veszi, hogy egy Genji emote-ol a fején. Nem is mutatja újonnan a csoportosztást egyébként, de tény, hogy a csoportok összebeszélése minden szinten hatalmas előny, ez ellen csak azt tudod csinálni, hogy hozol te is valakit, és reménykedsz, hogy jók a taktikáitok.
Én igazából csak azt látom, hogy sokan panaszkodnak, mert nem a más játékokban megszokott nyerési esélyeiket látják viszont, hanem atomstabil 50%-ot, ami ismét csak azt jelenti, hogy a matchmaker működik, nem azt, hogy minden második meccsben egy smurf ver meg. Tegyük hozzá azt is, hogy már csak a keménymag maradt a játékban, és a régi master-ek szintje most már a platinumig legjutott.
-
Puma K
nagyúr
válasz
VoidXs
üzenetére
Újabbnál újabb meccseken újabbnál újabb alacsony szintű játékosokkal találom szembe magamat akik 2-3 fős csoportokban vagy akár egyedül is de olyan mozzanatokat visznek véghez amit rendszerint a jobb és tapasztaltabb játékosok szoktak összehozni.
Van hogy ezekkel az emberekkel 2-3 meccsen keresztül újra és újra összedobál.
Nekem is vannak ismerőseim akik smurf fiókokkal(!) rendelkeznek... Van akinek összesen 3-4 de akár 5 fiókja is van és csak ő használja. Ezt szánalmasnak tartom aminek hangot is adok irányukba...
Értem én, hogy vannak stream-erek és vannak videók akiktől és amikből lehet tanulni, de van akiről süt hogy csak átjelentkezett a kis fiókjára... mert az elsődlegesen már nem vagy csak részben tud érvényesülni... aztán a kis fiókján élvezkedik és örül magának.
A megjelenésétől kezdve játszom a játékkal.
Jelenleg a saját fiókomban 1067 órám van (összesen 1400-1500 óra körül lenne). Legelőször haver fiókját használtam, mert ő külföldre ment és nem volt gépe meg ideje sem játszani aztán az övét ideiglenesen nekem adta. Majd megtetszett a játék és megszereztem.
Volt mikor VGA hiányában 8 hónapig nem játszottam és voltak időszakok amikor a megváltoztatott karakterek felcsesztek vagy az újak amiket behoztak... és letettem hetekre de akár hónapkora a játékot.
Most viszont ez a smurf jelenség baromira arra fog rávinni hogy letegyem a játékot, mert ez így qrvára zavaró.
-
Puma K
nagyúr
Ezzel a smurf jelenséggel nem akarnak valamit kezdeni...?
-
savior
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi a választ.
Még aznap megvettem. Nem bántam meg. -
savior
őstag
Helló.
A játék felől érdeklődnék, hogy érdemes e megvenni, van e sok játékos, fejlesztik e még, stb?
Most akciósan 15 illetve 20 euro a játék. Melyikre érdemes beruházni? -
Lavar
aktív tag
válasz
üzenetére
Volt 50k coinom, megvettem Rein, meg Lucio skint és kiléptem.

Most megnéztem, 826 órám van benne, ami több, mint gondoltam, de már legalább fél éve csak a szezon besorolókat csinálom meg, aztán úgy hagyom. Nálam kifulladt ez a játék, van ilyen, csgo-ban ~1000 valamennyi van, de be se léptem abba se már több mint 1 éve.
Apex megy hébe-hóba, BF-ek, meg tegnap Valorantot kipróbáltam, hát érdekes.

Majd az OW2-nél újra megnézem mit nyújt.
-
törölt tag
Halott, mint a játék maga. Pedig event van.
Kár érte
-
TBT
Topikgazda
Chris Metzen, Michael Chu és most Jeff. Az eredeti fejes brigádból már senki sem maradt a cégnél.
-
dashed
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
apr 1.. Majd elmulik
-
Rigormortiis
veterán
Hosszú idő után ismét feltettem az OW-t. Mik ezek az elcseszett szemüvegek a karakteren? Hogyan lehet levenni?
-
ÁdiBá
veterán
-
Üdv Urak! Egy olyan problémája lenne a fiamnak, hogy már jó ideje meg van neki eredeti, dobozos verzióban az overwatch, de most ha be akar lépni, akkor azt mondja az oldal, hogy vegye meg a játékot. .. Mit lehet ilyenkor tenni? Ez valami bug?
-
törölt tag
Csak én látom így, vagy tényleg egy kalap trágyává vált az Overwatch közösség a játékon belül?
Ennyi anyázást, trollkodást és basztatást szerintem sehol nem láttam még, pedig a legtöbb online izét végigpróbáltam.
Sajnálatos, de ennek így már nincs értelme
-
Golden9
veterán
Egy kis Blizzard ajándék.
Overwatch winter-themed loot boxes. -
Golden9
veterán
Sziasztok!
2021 Január 4-ig ingyen játszható a játék.
Overwatch®: Free Trial. -
Redcaster
őstag
Szép gyűjtemény! Nekem ő árválkodik itthon már a megjelenése óta, bíztam benne, hogy szépen sorban fogják a többi hőst is kiadogatni, így rendes hadsereget terveztem összerakni... De csak nem akarják kiadni őket
#15832k-adi
Jöhetne bizony
Sok hónap kihagyás után újra elkezdtem játszani, és talán jobban élvezem mint valaha, de ha már bejelentették, akkor jöhetne a 2. része
-
TBT
Topikgazda
válasz
MaYDaN
üzenetére
Korona miatt ne reménykedj. A WoW Shadowlands idei megjelenése is erősen kérdéses még (4-4,5 hónappal az év vége előtt) és a fejlesztői naplók szerint a Diablo 4 fejlesztése is belassult a Home Office miatt.

De, 2021 elején lesz BlizzCon Online, ott biztosan lesz róla szó, bár nagy bejelentések szerintem ott sem fognak történni emiatt.
-
MaYDaN
tag
Pletykák szerint a ma esti Playstation State of Play-en lesz egy OW2-es PS5 trailer. Kíváncsi vagyok így lesz-e. Illetve a hónap végén lévő Gamescom-on is elképzelhető, hogy lesznek eddig nem látott tartalmak az új részel kapcsolatban. Nagy a hallgatás a játékkal kapcsolatban, úgyhogy lassan villanthatnának valamit valóban.

-
Orgi
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Én minden nap játszom 2 barátommal, qp-t főleg, általában 2 nyertes meccsig, Messengeren lebeszélt időpontban. Orgi#2880 (azt hiszem fejből
). -
furob
tag
válasz
duracell89
üzenetére
godsdog#21240
mehet bármi (Arcade+komp), bár az Ow pályafutásom elején nem compoztam meg ha igen szarul, ezért elkönyvelt forever bronze-nak, na jó dps silver...
most meg már hiába tolok akár 4/5-ös win-t heal-ben, akkor is kb 1100-at kapok
bár lehetne ezt az egészet resetelni (smurf azért nem leszek) -
debrecenikri
tag
válasz
duracell89
üzenetére
FantaZ#21730-on vegyél fel, aztán majd egy idő után úgyis én leszek a fél friendlisted

-
duracell89
senior tag
válasz
debrecenikri
üzenetére
Úgy kell egy Genji mint egy falat kenér!
Mi a ID-d a játékban? Hozzáadjuk aztán ha látlak online berantunk a group-ba.👍 -
debrecenikri
tag
válasz
duracell89
üzenetére
Tologatom mint hülyegyerek a kisautót, de általában solozok meg nem tudom mennyire van bárkinek szüksége egy közepes genji onetrickre

-
duracell89
senior tag
Jatszik mostanában innen bárki? Középszar játékosként egy haverral szoktunk quickplay meg néhány Comp meccset tolni, de picit tele a hócipőnk az oroszokkal meg a tízéves kölkökkel, ha valaki csatlakozna néha írjatok.
-
pohár
félisten
-
Aprósólyom
addikt
válasz
tesz-vesz123
üzenetére
Kösz a reakciót! Akkor várok. -
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Karácsonykor mindig akciós, meg szerintem lesz summer sale is!
-
pohár
félisten
srácok, nem emlékeztek rá, hogy melyik NYXL vs ??? meccsen volt az, amikor Ilios Well-en voltak (ha jól emlékszem, de elsőre ez a map ugrott be), és a csapatukból az aktuális Ana valakit épp elaltatott egy Tracert, aki még földet sem ért, Pine-tól kapta a fejest Widowval nagyon csúnyán, kb 3 méter távolságból
hátha meglesz valakinek ez

-
Aprósólyom
addikt
Sziasztok! Vannak jellemző időszakok az évben, mikor esetleg esélyes az OW akció? Valamikor tavaly év végén fél áron volt. Nem játszanék vele sokat, szóval várok az akcióra... De ha nagyon messze lesz a következő, akkor leszarnám, úgy is max 3ezret tudok spórolni.
-
Puma K
nagyúr
válasz
tesz-vesz123
üzenetére
A Dolby Atmos for headphones az ki van kapcsolva.
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Már egy ideje játszogatok kisebb... nagyobb... megszakításokkal a játékkal, de a kezdetektől fogva egy furcsaságot tapasztaltam...
Mégpedig azt, hogy az OW halkabb mint bármi más ami megszólal a gépen.
A Windows-os hangerőszabályzót használom mivel erősítő, hangfalak és mélynyomó van a gépre kötve. Az erősítőn maximalizált hangerőt használok. A zenéket böngészőből 12-14-es hangerőn szoktam hallgatni.
De az OW-t fel kell hangosítanom 24-30 körülre, mert amúgy halk.
Nézegettem a programonkénti hangbeállításokat, de ott egységes minden. Azaz nem halkabb az OW mint pl a böngésző.
Más is tapasztal ilyet, hogy ha elindítja az OW-t akkor feljebb kell tekerni a hangerőt?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
PTR. Illetve YouTube-on érdemes követni a youroverwatch csatornát.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
tesz-vesz123
üzenetére
már nerfelték is? hol van kiírva ez? én nem találtam meg
gondolom az ultiját is nerfelik -
tesz-vesz123
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem nagyon bejön, de bármelyik hitscan szétszedi. Pláne, hogy már nerfet is kapott a mobility. Viszont tény, hogy a lehetőségek szinte végtelenek vele, van benne potenciál!
-
MaYDaN
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elég mobilis az tény és szerintem a sticky bomb kombinálva a bal egérrel elég hatásos tud lenni. Legalábbis a videók alapján. Kicsit olyan genji feeling, de csak a lövései miatt. Az a lézer vagy mi az ha jól tudom csak akkor sebez erősen, ha fél életerő lent van. Bár ebben nem vagyok biztos. Az ulti OP-nak hat, így hogy elég gyorsan összetudsz szedni egy másikat is.
Majd játszva kiderül, hogy milyen. OWL-ben el tudom képzelni, hogy fogják majd használni. -
AD4MINATOR
nagyúr
uj hős
https://www.youtube.com/watch?v=xBw42JOtAPw&feature=emb_title
vélemény? nyilván az ulti elég OP de azon kívül ?
-
furob
tag
Megint milyen csendben jött ki az Archives, meg is lepődtem este. Skinek nem rosszak, Pharah sztm elég király, többi so-so. Ez a 70 életes story (glass mode) azért elég nehéz.

-
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Hol tudom beállítani hogy a portrém ne az alap karakter skin legyen?
-
debrecenikri
tag
válasz
Bullitz
üzenetére
Miért, mit tettek, amivel neked ártanak? Megtanulnak karaktereket roleokban, ugyanúgy, mint a support és tank otp-k, azért, mert több van belőlük, nem kell őket bűnbakká tenni, ha a játékkal valami baj van. Aztán lehet, hogy azért jön ez belőlem, mert egy f@szcibáló dps vagyok

-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Bullitz
üzenetére
Én ezért váltottam supportra. Pár naponta tudok játszani 1-2 órát, olyankor ne azzal teljen az időm, hogy bámulom a waiting képernyőt. Majd behív 10 perc után, rögtön leavel valaki és újabb 10 perc várakozás... Nem való OWL-en kívül role queue ebbe a játékba. Ez a játék is úgy végzi mint a HoTS és a WoW PvP.
-
MaYDaN
tag
Érdekes dolog ez a triple dps, kiváncsi vagyok meglépik-e hogy végleg bekerüljön a játékba. Gondolom a league nézői miatt csináljak leginkább, hogy látványosabb legyenek számukra a mérkőzések. A Roadhog és Zarya buff érdekes ebből a szempontból. Azok jók lennének most is.
Jövő heten meg indul a hero pool az új ranked seasonban. Asszem heti rotációban 1 tank 1 support 2 dps. -
Bullitz
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kívánom minden f@szcibálónak aki dps-t pickel hogy essen le bronzig és sose kerüljön feljebb. Ez a játék egy trágya szar lett soloba. Egy hulladék, félhülyékkel, és idiótákkal. Egészen elképesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Cyberpunk 2077
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- World of Warships
- További aktív témák...
- iPhone 13 Starlight 128gb független
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

össze van kötve a twitch meg a bnet pedig.

Ez a promóció elvileg 27-29-ig tart.

Bár azért már egy ideje hegesztik a játékot. Viszont akkor lehet csak a következő OWL szezon előtt fogják kiadni, hogy a profik rá tudjanak majd készülni.