Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Ma este lesz valami bejelentés az OWL alatt, nagyon promózzák...
-
TBT
Topikgazda
Az aktívabb játékosokat kérdezném. Van közületek olyan, aki a 9. szezonban még nem mente le a besoroló meccseit és előző szezonokban nem Healer main volt?
-
bazs0811
tag
Nekem is ez a bajom a QP-vel, hogy nagyon telibesz@rja mindenki. Nincs heal, sem taktika...erro jó mondjuk a training is botokkal, vagy arcade TDM. Én arcade random hős módot tolok a legtöbbet, bár néha az is genyó: def.csapat kezdőben King’s Row: Rein, Bastion, Tjorb ,nagy nehezen DVa ultit beküldjük, triple kill, aztán jön 3 Orisa 😂 (tudom hogy időalapú a pick de akkor is). Itt legalább a lootért néha azt érzem más is próbálkozik.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére
Ez azért nem hülyeség mert Starcraft 2 ben úgy lehetett rankedet játszani hogy te Terrannal lehetsz mesteres mig zergel silveres.
Ez az elképzelés szerintem teljesen jó lenne az Overwatchba is.
Tegyük fel van 200 ora genji jol tolod leszel mesteres.
Tracer gyengébben megy van 2 orád leszel silveres.
Csak akkor az egész Coop rendszert megkell változtatni... mert a jelenlegivel ez nem kivitelezhető. -
nonsen5e
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hogy gyakorolsz bronzként, vagy silverként, vagy akár goldként QP-ben, ha 24/7 spawncampel egy GM, vagy nem is spawncampel csak ellened van és nem hagyja magát?
Leginkább sehogy, és eltalálni nem tudod, nemhogy megölni.Erősebb játékos ellen tanul az ember, de mondjuk +-1 ligán belül, annál nagyobb különbségnél csak azt tanulhatom meg, hogyan nyomjam 10 secenként az alt-tabot amíg halott vagyok.
Ha a marhulás elfogadható, azért mégis miért reportolnak és bannolnak ki, ha nekem a marhulás azt jelenti, hogy ugrálok a spawnon Winstonnal?

-
la_cc
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
QP-ben, hogy tudsz gyakorolni, ha mindenki szarik az eredményre és össze vissza pick-el minden baromságot?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
De pont ez a lényege a qp-nek, hogy azt csinálsz, amit akarsz. Ott én sem váltogatok el. Az sem érdekel, hogy nyerünk-e vagy sem. Qp-be marhulni vagy gyakorolni jár az ember. Nem azért, hogy váltson, ha bebasz a gebasz.
Komolyan, platiban meg mindig ott tartok, hogy egyszerűen muszáj Mercyznem, mert ha van más support is vagy balf.sz, vagy én vagyok az más karakterrel, de ha nem Mercyzek, akkor ritka vendég a győzelem.
És nincs az az Isten, hogy en qp-ben vagy Arcade-ben Mercyvel menjek, pedig messze vele vagyok a legjobb. De ha bukok qp-ben mi történik? Semmi. Inkább ökörködök és gyakorlok.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy igenis tegyen össze olyan szintű játékosokkal, mint kompetitívben.
Senkit nem érdekel, hogy te nem vagy olyan jó Hanzo-val, mivel ha úgy áll a kör, akkor váltasz a <main hero>-ra, és úthengerként mész át a 1 vagy 2k rates ellenségen, vagy az én esetemben egy leszel a 12 egy szintű játékosból, se jobb, se rosszabb.A tényleg 1k rates ellenség viszont ha fejre áll sem tud semmit csinálni olyan ellen, aki igazából 4000, de Hanzo-val csak 1k szintű, de 3 perc után megunja, és inkább porba döngöli a kicsiket minden matchén.
-
Pocok256
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
Lehetetlen tenni ellene mint ahogy fentebb írták QP arra jó, hogy ökörködj most engem összeraknak 2-3k játékosokkal mikor nekem funolni van kedvem hanzoval akivel kb 5 perc game time om van ergo így kb egy 1k playerrel vagyok egyenértékű, ha meg éppen abálni van kedvem hozok egy roadhogot amivel 200+ game órám van és szénné alázom a 2k rankon lévőket. Akkor mégis, hogy balanszoljon a rendszer ? Vagy ha hőst váltok, akkor azonnal tegyen át másik SR ü játékba ? XD
-
nonsen5e
veterán
válasz
VoidXs
üzenetére
Hát sok esetben a comp is, linkeltem már a topikba képet, amikor 1600 voltam még valamikor és 3400/3700-zal dobott össze.

TBT & Rigormortiis: Elméletben szép és jó, és lehet ilyen is van, de este fél percenként nyomta a 6-os teamkilleket a manus, és rapefest volt az egész. Ha nem nézem a social menüt, akkor is levágom, hogy ez vagy 6 rankkal van fölöttem. Ilyen matchekben esélyem sincs a jobbaktól tanulni, ha úgy halok meg 10 secente, hogy azt sem tudom mi és hogyan ölt meg. Ezek után várom, hogy mikor fog valamelyik versenyzővel összedobni a QP, mert úgysem számít semmit a játékosok teljesítménye.

-
ÁdiBá
veterán
Tegnap megnéztem a Red player ONE cimű filmet IMAX3D-ben moziban.
Bennefigyel a Tracer is, több jelenetben látni, nagyon vagány. -
TBT
Topikgazda
válasz
nonsen5e
üzenetére
Ezzel mi a baj? Attól, hogy 4200-as rangon van valaki még nem fogod azonnal elveszíteni a meccset. Quickplay-ben nem számít, hogy ki milyen rangon van (ezért nem is mutatja).
Tegnap is volt velem egy Grandmaster játékos QP-ben, a szezonban Zarya main 4025 rankon volt, QP-be Tracerezett, mert ahhoz volt kedve (alig volt vele órája). Néhányan azt hitték, hogy carryzni fog, de miért is? Olyan karaktert hozott, akivel nem sokat rankedezett, ellenben most épp ezzel akart játszani. Nettó butaság azt gondolni, hogy a magas rangú játékos minden karaktert tökéletesen ismer és minden karakterrel jó. Ettől függetlenül élvezetes, szoros meccs volt. Diamond társam is volt (3200 rang), aki lőtte a reflectelő Genjit (kinyírva ezzel az Anánkat) és a Zarya bubit, hogy az enemy Zarya még táposabb legyen. Ezek alapján a game sense 0, csapatjáték szintén, karakterismeret szintén hiányos, mégis Diamond, mert az adott szezonban ügyesen játszott egy karakterrel és valamilyen szinten jól összedolgozott a csapatával (vagy csak boostolt, láttam már erre is példát). De majd jönnek a megmondóemberek és elmondják, hogy ez nem így van.

-
nonsen5e
veterán
Értem, hogy quick play meg minden, de az mi a halál, hogy 1200 van 4200 ellen. Legközelebb meg majd valami versenyjátékost kapok, aztán élvezzem a gamet...

-
Pocok256
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Miért a rossz a rendszer mindeki béna csak én vagoyk jó és a kiéget a játék kommenteknek mi értelme van ? Semmi. Égvilágon semmi. Ha valaki sokat veszít azért van mert béna semmi más és ebben semmi személyeskedés nincs. Ha valaki azt modnja rám hogy b*lfasz vagyok jéghokiban akkor tökre igaza van miért lenne ez személyeskedés ? Ha valaki mást hibáztat saját maga helyett miközben b*lfasz a játékban abban sincs semmi személyeskedés ez tény. Ha te tényleg jó játékos vagy akkor bizony grandmasterbe fogsz kerülni, és teljesen mindegy milyen társakat kapsz előbb utóbb úgyis odafogsz jutni. Ha te goldba való vagy akkor meg oda fogsz kerülni ez van, és az is tény hogy aki a gold vagy az alatt van az átlaghoz képest BÉNÁBB ROSSZABB játékos. Egyszerű matek nincs ezen mit sírni.
De, hogy az írásomnak legyen lényegi mondandója is, aki úgy érzi, hogy társai rosszak az nyugodtan vegyen fel egymás után 5-6 meccset tegye ki ide és mi szépen kielemezzük és rávilágítunk, hogy hol hibázott, ennek mindjárt több értelme lenne mint a rendszert szidni meg a csapattársakat.
Az meg gyér kifogás, hogy gyenge a netem nem tudom felvenni mikor net sem kell hozzá elég egy nvidia vagy egy amd kártya mindkét eszközben van beépített felvevő ami teljesítményből sem vesz le a kapott anyagot meg este mikor alszol tecsóra feltudod uppolni és voalá.
-
-
Pocok256
veterán
Az a lényeg ha mást hibáztattok azért mert bénák vagytok akkor tuti fejlődni fogtok és igen a játékot kell hibáztatni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
debrecenikri
tag
A pontos helyet nem tudom, hogy egyáltalán van-e, ha sorozatban sokan reportolnak abusive Voicechatért, akkor chatban-t kaphatsz egy időre, ha nem csalsz, akkor legfeljebb rövidebb időre zárolják az accodat, ha egy gameben túl sokan reportolnak (lásd: Arikadou) Nem promó, csak ez az egyetlen példa, ami eszembe jutott
-
ÁdiBá
veterán
Lenne egy olyan kérdésem, hol látom azt hogy összeségében hányszor riportoltak egy játékost, vagy saját magamat, illetve van e valamilyen következménye ennek?
-
TBT
Topikgazda
Köszönöm a hasznos tanácsokat.

Valószínűleg hagyom az egészet a fenébe, az én egészségemet ne tegye tönkre semmilyen játék.
Inkább megyek játszani mással kevése szabadidőmben, ezt a PvP mocskot pedig meghagyom a feledés számára.
A karaktereket és az univerzumot kedvelem, de a játékot már annál kevésbé. Remélhetőleg lesz belőle animációs film vagy PvE móka, mert azokban még van valami érték, ha már a PvP módban nincs.
-
saen
veterán
Akkor néhány tipp:
-DPS-t csak akkor válassz ha sokkal jobb vagy, mint az aktuális rangod, akkor simán halomra lövöd az ellenfelet és nyertek.
-A meccseket a tankok és a supportok nyerik, ez már OWL-ben is bebizonyosodott. Szóval tanuld meg a main tankokat és játsz elsősorban ezzel. Support csak akkor, ha a főtank pozíciója rendben van.
-Meccs közben azonosítsd az ellenfelek gyenge és erős láncszemét. Ha valaki carry-zik az ellenfélnél és tudsz váltani, akkor counterelni kell keményen. Az is jó taktika ha van egy balfasz és azt egész meccsen farmolod.
-Soha ne halj meg, de tényleg. Fogalam sincs milyen statjaid vannak, de a halálok számát próbáld folyamatosan csökkenteni, anélkül, hogy elbújnál a harcok elöl.
-Birkatürelem: mindig lesznek hülye csapattársak, el kell fogadni, hogy vannak nyerhetetlen meccsek.
-Ha szar is a neted, vedd fel a meccseidet és nézd vissza őket utólag, próbálj tanulni a saját hibákból. A csapattársakkal ne foglalkozz, akkor sem ha totál balfékek. -
TBT
Topikgazda
Van itt olyan Diamond/Grand Master játékos, aki vállal "edzést"?
Ranked játékmódhoz várnék tippeket. Hogyan kell ezt játszani és melyik napszakban? A besoroló mérkőzések borzalmasak, nincs tank, mindenki DPS-t pickel, de DMG nincs. Csak healer tudok lenni egy időben egyszerre, tank nem.
Kommunikáció nincs, ahogy group up sem, hibába kérem. És így mennek el meccsek, aztán meg silveres játékosokkal dob össze... Komolyan, ha ezek alapján Silverbe dob ez a hulladék, akkor le sem játszom a besorolókat.
Eközben QM-ben pedig Platinásokkal dob össze... GJ Bli$$$$$ardNem emlékszem arra, hogy ez néhány szezonnal ezelőtt jellemző lett volna, de mindegy. Ha a Blizzard azt akarja, hogy ne játsszak a játékával, akkor nagyon jó úton halad...
-
TBT
Topikgazda
Tavaly április 11-én indult. Szóval csak 1 nappal indul korábban. Amúgy lehet azért, mert az előző event hosszabb volt, ez is hosszabb lesz, a tavalyihoz képest. Vagy csak rájöttek, hogy az egyes eventek ideje alatt nagyobb az aktív játékosbázis, mint egyébként (a loot miatt).

-
saen
veterán
Egy apró, de meglepő info: ha meccs végén kilépsz a victory/defeat kép után, hogy gyorsabban bekerülj a köv meccsbe, akkor ez nem fog menni. Addig nem rak be a köv queue-ba amíg az előző meccsed teljesen véget nem ért, hiába látod úgy, hogy mégis.
-
saen
veterán
Április 10-től uprising, mintha idén kicsit korábban jönne.
-
bazs0811
tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Parah oké, Doomfist is oké de McCree képességek cooldown-ja már 2-szer hosszabb és Brigitte-nél reload sincs szóval elsöre le kell darálni McCreevel. Még Sombra lehet jó, de majd látjuk én még csak épp kipróbáltam. Ha nem arcade-on vagy és nem 4 van belöle egyszerre akkor tuti könnyebb legyakni.

-
VoidXs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Meg tudom érteni, Doomfist és Moira azonnal instalock lett, amikor compban is megjelent.
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az új karakter a köv szezonban lesz elérhető comp-ban (azaz kb május 1). De már volt belőle felháborodás, blizz mondta, hogy köv karakternél nem biztos, hogy így lesz már.
-
TBT
Topikgazda
Digitális Standard verzió féláron egészen április 2-ig:

-
mycso
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére
Akkor nekem a teljesítményem 50%-ra törekvő.
És stabilan váltják egymást a hullámok: kb. 7win, utána kb. 7 lose, majd így ismétlődve örökre.
Mindegy, hogy melyik napszakban játszom, ez így megy állandóan.Mondjuk nagyjából lesz@rom, mert én játszani járok fel, nem igazán érdekelnek a pontok, meg színek..
Minden esetre én ezt tapasztalom és ezt nagyon érdekesnek tartom.
-
TBT
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem is bejön a kiscsaj, bár már a képregényben is tetszett.
Imádom, amikor meg tudom szakítani Roadhog/McRee ultiját vele (olyan Sombra feeling). -
VoidXs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
VoidXs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Már PTR-on volt nerf, igaz, leginkább bugfixek. Bár sok Moira bug is egy ideig feature-nek minősült, például a shieldeken át healelés.
-
AD4MINATOR
nagyúr
jó ez a brigitte..konkrétan a kedvenc karakterem lett.
nyomtam jó pár kört vele és mindig gold heal lettem
elég jók a képességei... gondolom nerfelni fogják mert így túl jó szerintem... olyan last minute healeket lehet vele nyomni, hogy csak na 
-
bazs0811
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Ok,ha nem szól bele, akkor sok kiegyensúlyozott meccsnek kellene lennie azon a szinten ahova tartozok. Ha alatta vagyok, könnyü majd amikor elérem a szintem egyre nehezebb tovább jutni. Ehhez képest viszont rendszeresen van hogy 10-böl 1 meccset nyerünk illetve az ellenkezöje amikor kikapcsolt monitorral is lehozzuk simán a meccseket egymás után.
Kocajátékos vagyok, nem profi de minden nap játszok (ha 3 lose van zsinórban ranked-en, akkor kilépek mert akkor nem eröltetem) átlag SR ~ 2200 de 2000-2400 között jövök-megyek igen figyelemtöl, meg lámaságoktól függöen, de nem vagyok róla meggyözödve hogy a rendszer nem szól bele a dolgokba. És nem a helyem a gond az aranyban, mert azt lesz*rom hanem az hogy nagyon úgy érzem, hogy napokig szivat a game, utána meg enged...Nah 877 ranked game alapján (ebben van hétvége, solo, este, reggel, részegen, odafigyelve stb:
Season - winrate - win-lose-draw
S3 48.6% 90-95-13
S4 52.2% 106-97-11
S5 45.5% 51-61-6
S6 47.5% 58-64-3
S7 48.0% 47-51-1
S8 43.2% 41-54-0
S9 53.6% 15-13-0
àtlag: 48.4% 877Azon kívül hogy 50% alatt van az átlag azért elég szük tartományban mozog szezononként is és alig t´rnek el az átlagtól...akkor sem ugrik ki amikor 3 hétig 1500-1600 környékére estem le, és onnan másztam vissza, de akkor sem amikor másik szezonban 2500-ig mentem. Na mindegy...(bocs a hosszú hsz-ért)
-
Pocok256
veterán
válasz
bazs0811
üzenetére
Rendszer nem szól bele semmibe ha láma vagy nem a rendszert kell hibáztatni hanem saját magad számtalanszor estem le még 2k alá is mert olyan haverokkal játszottam vagy mert csak szórakoztam játék közben

Aztán mikor icipicit is komolyan vettem akkor azonnal újra 2500 -3k közé kerültem ahova tudásom alapján besorol. Ezt a 50% ra törekszik a rendszer cuccot felejtsük már el....
-
Pocok256
veterán
válasz
bazs0811
üzenetére
Persze hogy döntenék miközbe keres tudok programozni ha tlaál akkor go, és minőségi szórakozást kapok. Anno mikor dotáztam ott is volt saját bann listám több ezer névvel volt mikor fél óra volt mire összejött egy meccs de akik ismertek tudták, hogy minőségi lesz direkt keresték a játékaim. Simán jobba lenne itt is idővel több tízezer név lenne a bannlistámon ami garantálná a minőségi játékot.
-
bazs0811
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Te most komolyan ott ülnél 1 órát a gép előtt és azért várnál hogy 5 hülye helyett csak 2-3 legyen a csapatban?! Ez nem életszerű, ugyanakkor azt sem garantálja hogy egy óra után az a bizonyos meccs jó lesz és mindenki elégedett lesz a csapattal. Most is dönthetsz úgy hogy ülsz a menüben egy órát...az esély a rendes társakra nem kevesebb...
-
la_cc
addikt
Szarnak egy pofon ez a két emberes blokkolás, csak egy újabb látszat intézkedés. Kb. annyit fog érni, mint a report...
Elvileg mocskos nagy a playerbase, nem? Simán mehetne félóránként kettő. -
Pocok256
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
De ez az én döntésem lenne senki nem kényszerítené rá a játékost, hogy mindenkit listára tegyen, de ha valaki meghozza azt az áldozatot, hogy inkább 1 órát vár 1 játékra minthogy kreténekkel játsszon akkor miért nem tehetné meg ez hol és kit zavar konkrétan miért fáj bárkinek is

-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem sok mindenki játszana egy olyan játékkal, ahol fél órákat kell várni. Még 5 perc is sok. Az orvoshoz meg közjegyzőhöz megértem hogy időpontot kell foglalni, de egy játékhoz nem. Van más, majd játszanak azzal.
Blizzard meg a játékosokból él.
A te véleményed az a játékosok kevesebb, mint 1%-a, ezt azért te is beláthatod. -
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ennek az az értelme, hogy a sok silver vérpistike, akiknek amúgy saját bevallásuk szerint dia-ban lenne a helyük, ne blokkoljon minden meccsen minden csapattársat, mert mindenki hülye, csak ő a helikopter.
Elég hamar 30-40 perces queue time-ok lennének.Véleményem szerint ez a normális játékosokat szolgálja, akik a legcancerebb csapattársakat akarják elkerülni ismét. Lehet, hogy kevés lesz, de igazi idiótákkal, akik még toxicok is, viszonylag ritkán találkozom szerencsére.
-
Jinxb1rd
addikt
De ez most úgy működik, hogy két embert blokkolsz, akkor utána egy hétig nem tudsz többet? Ennek mi értelme? Ennél sokkal több retardált van
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem két óra is elég lenne... Utána úgyis jóval kisebb az esély, hogy összesorsoljon hiszen nem játszunk ugyanakkor, teljesen más emberek játszanak különböző időkben, stb.
A két slot meg elég, mert mindig tudok két meccsre visszamenőleg blokkolni ha meccsenként 1-1 embert tüntetek el.
-
AD4MINATOR
nagyúr
De ez a lista csak 1 hétig érvényes nem? szóval a probléma nem fog megoldódni csak ideiglenes megoldás... 2 hely meg nem is sok... értelmetlen az egész

-
saen
veterán
válasz
VoidXs
üzenetére
Félreérted az egészet. Én szeretnék egy olyan opciót, hogy veszekedős, hisztis idiótákkal nem akarok több meccsen egymás után játszani. Számtalanszor van olyan, hogy ugyanazokkal jön a köv meccs akik előtte anyáztak és ez egy lehetőség elkerülni őket.
A matchmakinget valóban nem javítja meg, de nem is ez a cél. Nekem az elég, ha a köv meccsre nem jönnek be... Én aktívan fogom ezt használni és sűrűn cserélgetni az embereket. -
VoidXs
nagyúr
De ez a probléma szőnyeg alá söprése, rengetegen vannak nagyon rossz helyen. Ma egymás után két meccsen teljesen máshogy éreztem magam, az egyiket megnyerték nélkülem, a másikban pedig csak én csináltam bármi értelmeset. Így mi a valós helyem? Nem fogok azért tiltogatni embereket, mert rosszak, a rendszer dolga lenne másokkal párosítani. A throwereket és idegbetegeket bannolni kell, előbb azt a rendszert kellene jól megcsinálni. Ha egy elmélet hibás, nem a rossz eredmények kukázásával oldod meg.
-
dashed
senior tag
Most jön megint valami update, de mar a mai előzőnél is észrevettem, hogy 90% felett tekeri a procit a frissítés..
Másnak nem volt ilyen gondja? -
saen
veterán
Ja és a PTR patch notes, sok buff/nerf.
-
saen
veterán
-
sirdenis
tag
Sziasztok! Felvettem mindenkit a listából és magamat is odairtam a végére. üdv, Dénes
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...este szoktam lenni 8-9 után