Hirdetés
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Steamen már van preload
-
TBT
Topikgazda
Holnap este indul az új szezon!
Érkezik a Junker Queen szobor is (potom 1200 euróért)!

Az utóbbi napok hivatalos videói:
Overwatch 2: Fight the Invasion Trailer | The Null Sector ThreatOverwatch 2 Animated Short | “Calling” feat. Sojourn
Overwatch 2: Invasion | Official Trailer | New Support Hero, Flashpoint, and More
-
oriic
HÁZIGAZDA
"As far as what’s next for Blizzard on Steam, we’ll be sharing more about potential other games coming to the platform when the time is right."
-
pintyesz
senior tag
Valaki el tudná magyarázni, hogy miért rakosgat platinumból top 500-ba, majd ha lecsúszok top200 köré, akkor meg vissza platinumba?
Miért marad ki a diamond, master és a Grand master? -
TBT
Topikgazda
-
pintyesz
senior tag
Tudja valaki, hogy mit jelentenek a játékosok nevei alatt azok a kifejezések és miért változik?
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én jól elszórakoztam a co-op missziókon is, és örülök, hogy a jövőben több ilyenre lehet számítani.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
OW1 idején se értettem már minek ebbe PvE... az a pár "archive missions" 1-2 napig fun aztán annyi... a PvP-t kellene csiszolgatni
-
Necroman_Mk2
őstag
Volt ma vagy tegnap
egy poszt, amiben tisztázták a dolgot: a sztori missziók továbbra is megmaradnak, és jönnek augusztustól. Csupán a karakterfejlődéses Hero Missiont kukázták, ami egy robotdarálós skirmish lett volna.
Én amúgy a skill fát már a bejelentésekor kételkedve fogadtam, mert megcsinálni a több mint 30 hősre úgy, hogy mindenkié egyensúlyban legyen, kvázi lehetetlennel határos. Nem beszélve arról, hogy a játékosok akár kérhetik, könyöröghetnek egy-egy brutál skill láttán, hogy tegyék már be a fejlesztők a PvP módba, felrúgva a balanszot.
Nem is baj, hogy ezt a részt dobták (bár azt hiszem a Battle for Olympus ennek tesztje/mellékterméke volt), de a Hero Mission pályák remélhetőleg maradnak amolyan sztori pótléknak, persze fejlődés nélkül. -
AD4MINATOR
nagyúr
Volt resources... csak human resources nem
oopsMondjuk azért ez elég nagy ciki nekik, hiszen a PvE-vel hirdették az OW2-t lényegében, és pont az nincs
gondolom kiszervezni meg nem merték a forráskódot érthetően, így inkább beintettek a játékosoknak, a beetetés már megvolt úgyis
nem etikus, de tankönyvi példa lehetne -
TBT
Topikgazda
Aaron Keller (Overwatch 2 Director a legújabb blogjában):
“PvE was something we were really excited about and it was going great but we didn’t have the resources to do it so we cancelled it.”Eközben...
-
AD4MINATOR
nagyúr
"Majd az AI megoldja olcsóbban és gyorsabban, mint az emberi erőforrás... Olcsóbban fogunk fejleszteni és ugyanolyan drágán (vagy drágábban) adunk mindent? Ezek a birkák úgyse látják, hogy az adott design embertől vagy AI-tól származik-e."
Pontosan. És igazuk is van, fele annyi munka, dupla profit. Hülyék lennének nem kihasználni. Ha valamit, akkor pont egy fantasy világot tud összelopkodni a chatGPT
ugyanis ott bármi lehet, hisz fantázia
De abban is biztos vagyok, hogy más nagycégek is AI-zni fognak, nemcsak a blizz... szóval ilyen szempontból nem fair csak felettük pálcát törni
-
TBT
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Persze, a tegnapi fejlesztői streamben mondták, hogy azt lefújták... Azóta ettől hangos a legtöbb gamer fórum/YouTube és a játékosok is nagyon ki vannak akadva - érhető módon.
Elveszünk tőled egy 60 eurós teljes árú játékot (plusz a drágább gyűjtőit is), mondván, hogy a "folytatása" jobb, szebb és több lesz. Nem lett sem jobb, sem több, inkább csak kevesebb és félkészebb az első résznél. Grafika helyenként szebb, de Blizzard játékot sosem a csodás grafika miatt játszottuk. És akkor a PVE mód, ami miatt az első részt a kukába dobták... Amit nagy lelkesedéssel mutogattak és még játszható demó is volt belőle 2019-ben a BlizzCon-on. Ebből sem lesz semmi. És az exkluzív legacy skinek, amiket csak 1-1 rövid ideig/kampány erejéig lehetett beszerezni az Overwatch 1 játékosainak (és az akkori leírás szerint többet nem is térnek vissza)? Az Overwatch 2 visszahozta ezeket is, pénzért már feloldhatod azokat, amiket a játékosok akkor a játékukkal és a kitartásukkal megszereztek.
Csúsztatás, ígérgetés hegyek évekig, majd a pofáraesés... Több, mint 4 évnyi fejlesztést vágtak a kukába. 4 év alatt nem látták azt, hogy ez a PVE játékmód hogyan működne egy már kész PVP játék mellákágaként? És ők az egyik legnagyobb fejlesztők a játékiparban? Ez egy töketlen banda semmi több. Egy dolgot tudnak, beárazni a skineket és a battlepasst, de fejleszteni és érdemi dolgokat tenni a játékkal, hogy újra szórakoztató legyen, azt már nem. Viszont az Overwatch 2 megjelenése előtt lehetett előrendelni valamilyen csomagot és ott a leírásban is ígérték a PVE sztorimódot... Na, a pénzt beszedtük, de amit ígértünk akkor azt már nem kapjátok meg. Ez már csak megérne egy pert, nem? Gyakorlatilag egy patch készült 4 évig a Blizzardnál az Overwatch 1-hez, ami jelentős tartalmakat vett el az első játéktól, cserébe behozta a valódi pénzes Shop-ot és a BattlePass-t... Inkább nem akarom mondani, hogy más! fejlesztők miket hoznak össze 3-4 év alatt az iparban.
Erre bejelentették az idei BlizzCon-t is, de amúgy minek? A végleges játék közel sem olyan lesz, mint amit ott mutogatnak, már ha évek múltán elkészül majd és nem kukázzák arra hivatkozva, hogy nem látják a projekt végét... Jah, meg Ion Hazzikostas is lenyilatkozta, hogy milyen király lenne ha a WoW következő kiegészítőjének jelentős részét AI alkotná meg... Na mivan? Nincs fantáziátok az általatok létrehozott fantáziavilághoz? Vagy csak lusták vagytok annyit dolgozni? Majd az AI megoldja olcsóbban és gyorsabban, mint az emberi erőforrás... Olcsóbban fogunk fejleszteni és ugyanolyan drágán (vagy drágábban) adunk mindent? Ezek a birkák úgyse látják, hogy az adott design embertől vagy AI-tól származik-e. Ezek után már várom, hogy cseszik el a Diablo 4-et. Mert ez a cég már mást nem tud. Lehet, hogy 1-2 hónapig totál fun lesz, de majd jönnek a szezonok és minden "jóság". Isteni csoda lesz, ha azt a játékot nem szúrja el idővel a Blizzard az inkompetens hozzáállásával. Röviden... Szánalmas, hogy milyen tetű banda lett ez a Blizzard az évek során. -
TBT
Topikgazda
A Blizzardos arcok kukázták a PVE módot az Overwatch 2-ből (amivel az egész játékot reklámozták, bejelentették és ami a "létjogosultságát" jelentette a második résznek). Cserébe néhány sztori küldetés lesz, olyanok, mint az első rész Archives küldetései a hatodik szezonban (valamikor az ősszel). lol
Sajnos ennek már alig van köze a Jeff Kaplan féle vízióhoz...
A legjobb úton halad a Blizzard, hogy kinyírja ezt is a StarCraft 2, Diablo 3 és a Heroes of the Storm után. -
Lavar
aktív tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Mostanra lett meg a rankváltásom a panaszkodott tank role gold 5-ömről, és végig diamond lobbyba rakott, amit soknak éreztem, 2 win és 15 lose után azt hittem levág a fenébe mélybe, de feldobott diamond 4-be, ekkora ugrásom még nem volt.
Úgy, hogy ez tényleg lutri.
Nem játszom már annyit a játékkal, de az biztos, hogy ebben nem sokáig maradok meg, én érzésre olyan plat közepére-tetejére tenném magam, legalábbis, akörül volt az, hogy hol nyertem, hol vesztettem, viszonylag kiegyensúlyozott volt. -
ƵøŁĭ
veterán
Ma beléptem és az érméim eltüntek.

-
pintyesz
senior tag
Hát gyerekek...
Top500-ban nem lehet sokáig bent maradni.
Ezzel a szerencsejáték rendszerrel, random noob játékosokkal nem lehet szinten sem maradni
Top103-ból pár nap alatt top450-en vagyok.
Szerintem szépen lassan vissza fogok csúszni masterig, diamondig.
Hacsak össze nem állok egy jó csapattal.
-
ÁdiBá
veterán
[link]
Ma kicsit megszivattam a REIN-t
-
VoidXs
nagyúr
Lutri. A játékosok fele alatta volt, másik fele felette. Én például annyi defeatet felhalmoztam az idők során, hogy most silverből lettem diamond. Egyszerűen nem működik az, amit gondoltak a rendszer alapjaként, hogy majd egy picit jobb játékos carryzni fogja az egész meccset, ezért úgyis a helyére kerül. Ez működne, ha exponenciális különbségek lennének két játékos közt skillben, de elég marginális, főleg hogy ha nagyon nem megy, hozol egy Torbot/Mercyt, csókolom. Tökéletesen mutatja a QP, ahol ész nélkül ömleszti össze az embereket, kb. GM szinttől tudnak csak kérdés nélkül nyerni.
-
Lavar
aktív tag
-
Lavar
aktív tag
Értem a változást, ami a competitive részt érte, hogy nincs decay, meg a valóst látjuk, de ez valahogy nem jön össze. Előző szezonban Plat 5-ként végeztem a dmg role-ban, és most diamond 5 lettem, ennyire jól nem ment szerintem azért. Viszont, ami jobban zavar, hogy Plat 2 voltam tank role-ban, erre most berakott gold 5-be, amivel még a harmadik szezon elején sem voltam, mert plat 5-ből indultam neki, szóval ezt meg hogy?
-
TBT
Topikgazda
Elindult a negyedik szezon! Minden aktív játékosnak jó szórakozást kívánok!
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
válasz
savior
üzenetére
Talán ez választ ad a kérdésedre.
Leegyszerűsítve, igen még a kályhacsövet is, ha úgy tartja a kedve.
-
savior
őstag
Mit jelent az, hogy pán szexuális?
-
vendingo
veterán
Pár napja írtam, hogy 40-60 ranked játék zéró győzelemmel. Azóta még 30-40 játék, összesen 2 győzelemmel. Biztos bennem van a hiba top suppertként. Delete.
-
TBT
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez nem csak egy skin. Ez az új hős alap külseje, nyilván lesz majd más is még, viszont ami fontos, hogy a Blizzard közölte, hogy ez lesz az első pánszexuális karakter a játékban. Nem értem, miért érezték ezt így bejelenteni, enélkül is meglettünk volna. Lényegi információ, főleg úgy, hogy a játék még mindig csak egy Battlepass szimulátor/grindfest, bő fél évvel a megjelenés után.
-
TiMoN
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
folyamatosan lost connection game server....
Feltettem, mondom adok neki némi esélyt, de van hogy néha jó csapatot rak össze...
De most este játszhatatlan. NEt jó mellettem R6 oznak probléma mentesen.
Vicc e ez a blizzard

uninstall, irok a blizznek töröljék az egész accot ne is tudjak játszani ennek ég világon semmi értelme... nagy 0 lett ez a game
-
vendingo
veterán
Egyre jobb a match making. Mai nap ~40-60 lejátszott ranked játékból 0 azaz nulla győzelem. Sanszos, hogy gm5-ből bronzba kerültem.
-
pintyesz
senior tag
Most akkor van PH-s team vagy nincs?
Hogyan tudnék csatlakozni?
Moira a main-em ~2200 óra játékidő, orisa ~600 óra, jelenleg platinum 1-3 között mozgok. -
vendingo
veterán
Hogyan lehet xboxon kikapcsolni a cross platformot? Jó pár csalóba belefutottam a napokban. Élvezhetetlen a játék.
-
TBT
Topikgazda
Elindult az event - Trailer is van hozzá!

Minden kedves játékosnak jó szórakozást kívánok!
-
frango13
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezért mondom, hogy egy ilyen csapatjátékban, solo queueben, nem tudsz rendes rangrendszert csinálni. Mire megy valaki a mechanikus skilljével, ha nem csapatjátékos? Cseszheti a statját, ha veszít a csapat. Vagy esetleg egyel jobb helyzet, ha külön-külön karakterre lenne a rang.
Ha egy játékos kimagaslik az egyik oldalon, az azért van, mert a másik csapat hagyja élni. Sokszor azt látom, hogy ragaszkodnak 2-3 karakterhez az emberek és ha a helyzet megkívánná, akkor sem képesek mást hozni. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
frango13
üzenetére
genji, ha a dps skill a kérdés
ha csapatjátékos skill a kérdés, akkor nem feltétlen - bár lehet az ő csapatában még így is ő volt a legjobb csapatjátékos (azaz a legtöbbet tevő játékos a győzelem érdekében)
a skill-t nehéz mérni ha nincs definiálva mit értesz alatta, de a különböző attribútumokat lehet
-
TBT
Topikgazda
Március 7-én startol a One Punch Man kollaborációs event:
-
frango13
aktív tag
válasz
frango13
üzenetére
Még hozzátenném azért, hogy marha nehéz ebben a játékban a skillt mérni. Szerintem az is hiba, hogy már részletesen mutatja a statot a meccsen. Nagyon megtévesztő lehet, hogy ki mennyire hasznos.
Pl. tegnap volt egy meccsem, amin én Window-val kezdtem, enemyben pedig genji. Szét csapkodott minket a genji. Tényleg nagyon ügyes volt. Messzire el is tolták a falat. 4. halál után meguntam és hoztam Symmetrát. Utána már csak ultival ölt meg, de nem volt hajlandó váltani. Megfordítottuk és megnyertük a meccset. Ennyin múlt. Most akkor ki a jobb DPS játékos? Én, aki felmérte a helyzetet, adaptálódott a comphoz -mégha egy alig játszott karit is kellet hoznia- vagy az, aki nagyon jó mechanikus skillel rendelkezik Genjivel, de nem hajlandó karaktert váltani? -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
"A vicc az, hogy győztes partyból is kilépnek, nem csak vesztes rage kilépések vannak."
Mondjuk ez érdekes
OW1 időkben ritkán láttam olyat, de akkor azt feltételeztem hogy valami egyéb ok lehet a háttérben (net kapcsolat hiba stb.)
Ezek szerint akkor van győztes rage is? ma is tanultam újat -
vendingo
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
15 perc a bünti. Nem nagy visszatartó erő. Meg hiába kapja a büntit, ha ezzel mások játékát teszi tönkre. A vicc az, hogy győztes partyból is kilépnek, nem csak vesztes rage kilépések vannak. Ma is hiába voltam 10-ből 9 meccsen player of the game, sokszor 55-15 k/d-val, nem bírok kikecmeregni silverből. Nem a szintemnek megfelelőek a játékosok, de nem tudok tenni ellene, mert idióták a csapattársak.
-
törölt tag
Mintha csak az Apex csoportban lennék ...
-
vendingo
veterán
válasz
pintyesz
üzenetére
Szar az mm.
Sokszor annyi dmg-em van, mint a másik 4 csapattársnak összesen, folyton kikapunk, gold2-ből egy délután alatt silver4-be találtam magam, hiába vagyok minden meccsen top játékos. Sajna szar a csapatok elosztása, nagyon nem a szintemnek valók a mérkőzések, mintha 1-2 hetes kezdőkkel sorsolna össze. -
frango13
aktív tag
válasz
pintyesz
üzenetére
Senki nem mondta, hogy előre tudná mit fogsz választani.
Igazából szerintem pont logikus a tankos dolog, mert ha a tankok között nagy a skillbeli különbség akkor, kuka az egész a gyengébb tankos csapatnak. Lényegében a rangod csak azt mutatja mennyit játszol. Az MMR lenne a lényeg, de azt meg nem tudhatod. Én nem bánnám, ha totál ki lehetne kapcsolni, hogy sose mutasson nekem rangot. Nem érdekel így. Kevésbé lenne idegesítő.
Egyébként az előző szezonban kicsit játszottam csak. Most pár napja kezdtem el megint. Nem ment a lövés, gondoltam csak a kihagyás miatt, de nem. 6.5-ös érzékenységen játszom már pár éve. Most megnéztem és valamiért 7-es volt... -
frango13
aktív tag
válasz
pintyesz
üzenetére
Pedig elvileg ez van. A rangod a w:l aránytól függ. Az, hogy kiket sorol melléd pedig MMR függő. Az, hogy az MMR-t hogyan számolják nem nyilvános.
Idézek:"The goal is to have one tank playing against the same ranked tank on the other team, with each teammate being in the same tier as their counterparts."
Főleg moirával meg a statot ne nézd! Rohadt megtévesztő. -
pintyesz
senior tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Ebben kételkedem...
Moira a main-em (2200hrs), az esetek 60-70%-ban a csapaton belül, sőt a mecssen belül a letöbb kill, legtöbb healing és a legtöbb dmg.
Erre berak egy olyan csapatba akik látszólag kb. pár hete játszanak, mert azt sem tudják mit kell csinálni.
Pl. ott kell lenni a robottal, hogy tolja, mert annak be kell tolni valamit.
Platinum 2-4 között vagyok jó ideje, 3-4 endorsment-el.
Olyanokkal játszok akiknek 1-es endorsment szintje van...hogy?
Olyan meccsem is volt nem egy, hogy 2 fordulós játszmából tőlünk senki sem halt meg egyszer sem.
Úgy mentünk végig mintha ott sem lettek volna....és nem túlzok...hogy rakott össze minket?
Ezért mondtam, hogy nem figyel semmit a rendszer, csak a győzelmet. -
pintyesz
senior tag
Szerintem nem is figyeli a rendszer hogyan játszol csapaton belül, csak azt számolja mennyit nyersz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jobb lenne ha csinálnának inkább egy OW animációs sorozatot

gondolom kiszervezni meg nem merték a forráskódot érthetően, így inkább beintettek a játékosoknak, a beetetés már megvolt úgyis
nem etikus, de tankönyvi példa lehetne