Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
D1N4
tag
válasz
üzenetére
Tegnap engem is szét szivatott a játék. Volt 2 jó meccs, a többi egy rakás szr. Mikor nyerésre állunk, akkor is kilépnek. Csomó ember tényleg nem tud játszani... Mennek 8 fele, nem jön senki a robothoz vagy a payloadhoz, healerként ott állok egyedül mellette, mint egy zsák, mert elmentek lőni az ellent, persze ledarálták őket... Utána meg a duma, hogy nincs heal meg stb, hát nem tudok 50 helyre repkedni a map másik végébe még Mercyvel se
rankedet még nem tudok menni, nincs annyi win-em se, de ahogy írjatok ott sem jobb a helyzet mm szempontjából. -
törölt tag
válasz
frango13
üzenetére
Azért az a fordítás erősen függ attól, hogy milyen ellefelet kapsz, vagy kapunk. Igen, lehet fordítani, ebben egyetértek, de ha megnézed a fenti statot, eléggé látszik, hogy azon a meccsen biztos nem fordítottunk volna. (Vagy a másik meccsen az ellenfél)
És pont ez a bajom nekem is. Imba matchmaking causing trouble. Én totál megértem a kilépkedőket. Reménytelen helyzetbe rakják őket, ahol a meccs elején eldőlt az állás. Felesleges tovább játszani, fel kell borítani a királyt, és matt.
Tiszteletből persze ok, játszuk végig, ne csesszük el a másik játékát. Na de ha 4x egymás után ezzel triggerelnek, akkor basszus én is kilépek, mert játszani szeretnék, nem sz.patni magam.
-
frango13
aktív tag
válasz
üzenetére
Én marhára nem értem meg, hogy miért kell kilépkedni. Legtöbbször egyébként pont a leggyengébb láncszem lép le. Ez az a játék, amiben simán lehet 0-99-ről is fordítani. Quick Play tényleg csak bohóckodásra jó. Ott folyamatosan lépegetnek ki. Képesek az első vesztett fight után elmenni...
-
TBT
Topikgazda
Október 25-től november 15-ig ismét lesz Twitch közvetítések nézéséért jutalom:
- Cursed Captain Reaper Legendary skin (ingyen megkapja mindenki)
- Werewolf Spray (2 óra)
- Werewolf Winston Legendary skin (4 óra)
A továbbiakban még ingyen feloldható cuccok Twitch drop keretében:
- Reinhardt Mug Souvennir
- Brigitte Kitten Weapon Charm -
törölt tag
Basszus lassan tendencia lesz, hogy a MM valamelyik oldalt rendesen szivatja. Itt most épp az ellenfelet.
Hogy egészen őszinte legyek, ezek se nem voltak nehezek, se nem voltak izgalmasak.
Ok, hogy D.Va nem egy pontlövő, de full Rambóba nyomtam, és gyakorlatilag letaroltuk őket. 12% accuracy mindent elmond.
Létezik egyáltalán olyan játék a világon, ahol saját szintemnek megfelelő ellenfelek ellen nyomhatom? Vagy olyan nehéz ellenfeleket kapok, hogy lehetetlen nyerni, vagy úgy megyünk keresztül rajtuk, mint kés a vajon. Nagyon, de nagyon ritka az olyan meccs, ahol kiegyensúlyozott, taktikus harc van, ide-oda pattog a labda, többször fordul az állás menet közben. Valami olyasmire vágyom, de lehet, hogy hiú ábránd ....
update:
Ja igen! A legnagyobb baj az az ilyen meccsekkel, hogy a gyengébb idegzetűek kilépkednek belőlük. Amit amúgy meg lehet érteni, mert az ilyet értelmetlen végigjátszani.
-
batai15
félisten
Hali ! Ha már konzolon tolják egyesek , egy jó kis Conti setupot fogjátok esetleg probakepp ? ( Érzékenység , kiosztás stb )köszi !
-
TBT
Topikgazda
-
markknight
nagyúr
válasz
everest140
üzenetére
Minden multiplayer gémben kb ugyanannyiba kerül a skin. Mondjuk engem itt OW-ban tényleg nem motiválnak. Csak az alap skinek tetszenek.
-
everest140
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szerintem a skinek túl vannak árazva. Vagy inkább a weekly challenges rewardjai adnak túl kevés coinst azokhoz az árakhoz képest ami a shopban van. Valahogy a 2 nagyon aránytalan.
Tehát mindenképp fizess skint, mert úgy sem tudod kifarmolni. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az előző játék teljes áráért kapsz 5 skint? wow.
-
Rigormortiis
veterán
Nézegetem a shop-ot, és a watchpoint pack nem tűnik rossz dealnek. Beason pass + 2000 arany +egy csomó skin, aminek persze a nagy része már megvan. De ha úgy nézzük, hogy 13490ért kapunk 3 hónap bp-t és skineket, akkor új belépőknek elég hívogató lehet.
-
Wellin9
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Biztos van olyan elvetemült, aki kiszámolta, hogy mennyi kell egy-egy szinthez, de én még nem találkoztam vele.
Ez kb. olyan titok, mint, hogy tulajdonképpen mi alapján működik a rankedben a szintlépés -
markknight
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék. Folyamat kapom az endorsokat, dagad a mellkas, szintlépés meg sehol
-
Rigormortiis
veterán
Az endorsement szint mikor ugrik át 3asra? Már a start óta 2-n vagyok, és szinte minden meccsen kapom az elismeréseket.
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
-
Bazsi1987
őstag
Nyugi fiúk ne parázatok ezzen a fps, felbontás téren 23-24be úgyis polcokon lesz a fél gen majd az megoldja ezt a gondot
550-600 euro-ért
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Hát ja, de a testre mért sebzése nem túl acélos. Nem árt vele fejre menni, az meg messziről ritkán jön be. (nekem)
De mikor csilingel, akkor látni, hogy rendesen elvette az ellenfél HP-jának a 3/4-ét
Olyankor már mindegy, csak eltaláljam, mert akkor jó eséllyel borul a pali. Amúgy én is váltogatva tolom. Ha mindenki fullon van a környékemen, akkor kunai. Általában a tankot védem, meg magamat. Nagyon nem ugrálok el a DPS-eket védeni, nekik kellene minket. Legalábbis nálunk ez a felállás. Healerek védi a tankot, DPS-ek meg a healereket. Ha a DPS a környéken van, akkor úgy is kap azt áldásból. Az ellenfél alapból úgyis a helaerekre megy, a tank meg jó eséllyel elöl van, szóval adott a formula.
Persze ez az elmélet, gyakorlatban meg AS szabvány szerint
(Ahogy Sikerül) -
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Hát nem tudom, én azt vettem észre, hogy folyamatosan kiszednek a távolból hanzók és widowk egy lövéssel, ezért is szoktam át most Brigitte-re.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Vannak controller only custom serverek. Máshol durva lenne, nagyon sok csalásra ad lehetőséget.
-
Wellin9
tag
válasz
markknight
üzenetére
Konzolon van aim assist, de, ha cross-play van, akkor ki van kapcsolva, ez ügye quick play-re meg arcade-re szól. Rankeden pedig van aim assist, mert ott meg nincs cross-play a pc-s játékosokkal
-
VoidXs
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
A menü szerint van kontrolleres assist, bár sosem próbáltam.
-
markknight
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Movement is van a világon + agy. Az aim assist, főleg itt Overwatch-ba olyan sokat nem számít, főleg ha nem olyan karakterrel vagy. Értsd: Nem aim assisttal fogod megnyerni a meccseket, de ez igaz a többi játékra is.
Konzolon természetesen van, de PC-n controlleren nincs, amit mondjuk nem értek, de hát biztos jobban tudják a nagy Blizzardék.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
mennyire van aim assist ? azért az nem mind1
-
markknight
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Sztem inkább ahhoz van köze, hogy a haverod sokkal jobb szinten tolja mint te. Azért a konzolosok is szépen írtanak, mára már megdőlt ez a Quake 3-mas master race gestapó, hogy na a PC-sek az istenek. Hát nem, Fortnite, Apex.. feltörlik a PC-sekkel a padlót.
-
Rigormortiis
veterán
Egyik nap játszottam pár órát egy pc-s taggal, ezért pc poolba rakott. Hát ez nagyon nem ugyanolyan, mint a konzolos homokozó
-
markknight
nagyúr
válasz
üzenetére
Itt mondjuk annyira nem nehéz az aim vele, mert kb biztosan eltalálsz valakit ha szórod őket, hála annak, hogy a csapatok mindig egyben vannak.
Én healelek, szórok és váltogatom. A halhatatlanság képessége is nagyon hasznos, sok Mercyt, tankot mentettem vele meg a passzívja is durva, kb olyan mobilis a csaj mint Genji.
-
törölt tag
válasz
everest140
üzenetére
Igen, az ultija is nagyon ott van. Nekem sikerült vele többször is fordítani. Pl assaultnál, ha vissza akarunk foglalni, és együtt vagyunk, akkor ellőni elég eredményes.
-
everest140
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha jól célzol és szórod vele a hs-okat akkor nagyon op. Az ultija is brutál ha jókor sül el akkor az egész csapatot le tudja verni tőle a mi csapatunk úgy megdobja a speed-et pl 1 álló háborúnál. A healje is elég jól adagolja a hp-t, de azért a jó kezeléséhez sok gyakorlás és skill kell.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem elég OP, de ez mellett eléggé skilles kari is. (Amúgy az OP itt elég relatív, mert ismerek úgy 5-6 herot összesen)
A healje aránylag könnyű. 5 kártyát lő ki max egyszerre, illetve gyors egymás utánban, amik "célkövetőek" és elég gyorsan, szinte azonnal reloadol. Simán tudsz vele tankot supportolni mondjuk. (Tudod managelni is a healing cardokat, nem kell mind az ötöt kilőni egyszerre, bár szerintem ez tök felesleges feature)
Ez mellett van egy elég skilles kunai másodlagosa, ami headshotra 3x bonust ad, tehát b.szó nagyon.
Mondjuk ha Apexben jó voltál Wingmannel, akkor ez is menni fog. Nekem bejön, mondhatni az egyik mainom, de nem ártana improveolni az aiomom ....
Fejesek nélkül a sebzése nem annyira kemény. -
Rigormortiis
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Annyira op-nek nem mondanám, tisztességesen helyt áll. Szerintem teljesen jól belőtték a helyét.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
amúgy tényleg nagyon OP kiriko? (aki tud is vele pro szinten játszani)
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Unalmas meccs lehetett
-
markknight
nagyúr
Miközben a többiek harcolnak, én elaludtam meccs közben..

-
törölt tag
válasz
everest140
üzenetére
Ja nem. Az elején volt egy pár player versus AI is.
-
törölt tag
válasz
everest140
üzenetére
58 winem van ....
-
everest140
tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
50 win kell. Nem elég csak lejátszani.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
50 meccset le kell játszani.
-
nincsnév007
addikt
competitive módót hogy lehet feloldani?
-
Redcaster
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Balanszolva van... kompetitìvben mindkét csapat védekezik és támad is, egyenlőek az esélyek. Quick Play meg "csak" szórakozásra van, arra nem fognak balanszolni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ahogy látom, nem. Hiába csinálok bármit, az OW 1 szintem marad. Elvileg arra jó az endorsement level, hogy a hozzád hasonló színűek prioritást élveznek matchmakingnél, hogy a magas szintűek ne legyenek toxikus gyerekekkel összedobva.
-
Rigormortiis
veterán
A Career profile-ban látható szintünk nem fog már változni (gondolom ezt hoztuk át ow1-ből)?
Mi a másik szám a nevünk mellett? Az endorse level? Az mire jó?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én azon lepődtem meg még jobban, hogy Zen mennyire hatékony lett. Eddig heal képessége lényegében nem volt, most meg Mercykkel vetekszik kb bárki kezében.
-
Rigormortiis
veterán
Most nagyon ráálltam Brigitte-re, iszonyat jó harcos healer.
-
markknight
nagyúr
Én még ennyi meccs után is tartom azt az állításomat, hogy a payload védelme sokkal nehezebb mint amikor tolni kell. Nem tudom, miként lehetne ezt balanszolni.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
1
Vannak foglalós (hmmm ... assault?) mapok. Tulképp domination, csak egy foglalási zónával, ha egyre gondolunk. (Vagy inkább a dom az ass csak több zónás LOL)
Van egy area, és azt kell tartani 100-ig, ha mindenkit kitolsz, elkezdi számolni saját csapatra. Ez még benne van.Én is azokat a meccseket szeretem, ahol kiegyenlített a mérkőzés. Volt párban részem, és tényleg lehetett fordítani 99-ről. Meg oda-vissza tologatni a robotot ... stb (ez új azt hiszem)
Szerintem az állóháború is ilyen, ahol nem bírunk egymással, de ügyesen kihasználva a képességeket megoldható.
Ezért is szeretem ezt a játékot, mert azért bedob ilyen meccsekbe is, és nem csak szökőévenként egyszer.Pl Orisát tolom mostanság, az egyik korábbi meccsemen sikerült úgy fordítanom, hogy kitoltam a Javelin Spinnel 2 enemy-t a "ringből" abból egy le is esett a mélybe, aztán ellőttem az ultim, és így visszaszereztük a ringet, aztán meg nyertünk.
De most a legutolsó meccs meg olyan volt, hogy az ellenfél átvette a vezetést és esélyünk nem volt. Azokat nem szeretem, az szerintem "csalás", abból a szempontból, hogy nagy volt a különbség a játékosok szintje között.
Egyszerűen nem is tudtuk összeszedni magunkat, de arra nem voltak képesek a társaim, hogy egyszerre támadjunk, pedig megálltam, bevárni a többieket, de egyszerűen továbbszaladtak rajtam ...
Apex csoportban kitárgyaltuk, úgy látszik, itt is jelen van ez az eltúlzott "bottleneck" a matchmakingben, talán csak nem akkora mértékben, mint ott.
2
Na, olyan még nem fordult elő velem. Hát jó, ebbe még bele tudok törődni, mivel azért nem minden esetben kapom be, no meg néha én is ragequitelek, mert nem akarom tovább idegesíteni magam.
VoidXs
Köszi, arra is majd ránézek
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
"1 Akkor meg mi értelme van azon felül, hogy rontja a WLR-t?
2 Volt már valakinek, hogy win lett a vége?"1
Értelme a team backfilling rendszer. Véleményem szerint nincs értelme rágörcsölni a WL ratiora, rengeteg OW1 meccset toltam le és általában hengerelés van egyik, másik oldalról. Sajnos ritkán van igazán jó meccs, amikor kiegyenlített mindkét csapat, de akkor meg arra panaszkodnak sokan, hogy állóháború van végig.
Az olyan meccseket szeretem amikor tényleg küzdeni kell és az utolsó pár percben dől el igazán a meccs, épphogy overtime alatt tudod tartani a pontot vagy mondjuk pont sikerül befoglalni egy jó ultival, stb.
Az OW2-t még nem mertem kipróbálni, de úgy tudom ott kivették az assault mapokat (pont foglalós) ami ha igaz nagyon szomorú szerintem... lehet csak átdolgozzák azokat? (ebben reménykedem)2
Ritkán lesz win a vége, hisz tapasztalataim szerint általában a vesztes csapatból ragequit-el valaki, de néha a nyerő csapatból van valakinek kapcsolat-vesztése így előfordulhat, hogy nyersz 1 perc alatt
-
törölt tag
Play of the Gameket hogyan lehet előhívni, ha F9-el el lettek mentve?
-
-
törölt tag
válasz
everest140
üzenetére

Biztos kapartam volna a falat örömömben
k-adi
Persze, most már számolok vele, csak nem értem a lényegét. A meccset nem fogja megfordítani, vagyis nekem eddig nem sikerült. Akkor meg mi értelme van azon felül, hogy rontja a WLR-t?
Volt már valakinek, hogy win lett a vége? -
markknight
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az is van.
-
Rigormortiis
veterán
Nem úgy volt, hogy most dupla xp hétvége lesz?
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Jó, hát nekem új a dolog. Megvolt az 1, de talán ha 2 órát játszottam vele.
Annyiban zavaró, hogy most játszottam 2 full meccset, egyet nyertünk, egyet vesztettünk, meg az eleve vesztett félmeccs, így 1:2 a win/loss arány. -
törölt tag
Ami miatt a k. anyját ennek a játéknak az az, amikor betesz egy játékba a vége előtt fél perccel, aztán meg jön a defeat ....
Ezt mégis hogyan képzelték? Érdekelne a koncepció .... -
frango13
aktív tag
Van valami összesítő leírás, hogy melyik skill/ulti mire hatásos és mire nem? Elkezdtem Anaval játszani és jó lenne tudni pl. a sleep mire hat és mire nem. Ne meccs közbe kelljen rájönni...
-
markknight
nagyúr
LET THE KITSUNE **** YOU!
Ez a Kiriko nagyon durva karakter, még DPS-nek se gyenge. Na pont így kell a közösséggel megkedveltetni a support karikat.
-
TBT
Topikgazda
válasz
markknight
üzenetére
Sorry, nálam megjelenik még mobilon is, de legközelebb, majd jobban figyelek.
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem is kéne, de időm nincs rá egyelőre. Vagyis volna, de franc se fog este 9 v 10 után még terembe menni. Addigra eléggé kész vagyok, meg le vagyok szívva, nem csinálnám jó kedvvel.
Amúgy dicséretes döntés, nekem is illő lenne rendbe szedni magam vénségemre. Jó 20kg extra stuff van rajtam, amit eldobnék szívesen. Standard lootboxban nem férnék el rendesen
-
skL86
tag
válasz
üzenetére
Itthon sem olyan sok pénz ez, de ettől még több mint amit ér, szerintem.
Nem csak az összeg, hanem a fiatalok esetében a függőség kialakítása is a problémám, persze tisztában vagyok bele, hogy rengeteg ilyen lehetőség van, pl. a mobil piacon is, szóval ez csak csepp a tengerben és ilyen az élet eccetera, ennek ellenére ellenkezik az elveimmel, ezért nem akarom pénzzel támogatni ezt az üzleti modellt, ez van😃.
-
törölt tag
Nyugat-Európában nem olyan sok az a pénz. Apuci megkeresi 20-30 perc alatt, a gyerek meg csöndbe van, és nem otthon vonyít, hanem a mikrofonba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
update: markknight
Én egyszer kiszámoltam, mennyibe van nekem az Apex
-
markknight
nagyúr
Igazad van, de hülyék mindig is voltak és lesznek. Én tudom, ha a fiam nagyobb lesz nem fogja tudni elkölteni csak a saját pénzét ezekre. Ha örömét leli benne, akor nyugodtan. Más horgászatra, ivászatra meg cigire költ nagyon sokat, egyéni preferencia melyiknek van több értelme. Nem tudom elítélni azt aki ezeket vásárolja, viszont ha már a játék kárára megy (mint az Apexnél) akkor haragszom érte.
Én Apexben egy új iPhone árát már eldurrogtattam lootboxokra 3 év alatt, bevallom. Azóta visszafogtam magam és csak a minimumot költöm ezekbe a játékokba. Ez előbbi amúgy soknak tűnhet, de ha kiszámolod, hogy például semmilyen más játékra nem költöttem 36 hónapig, akkor elég jól kijöttem (kb havi 15 ezer ami egy játék ára volt akkoriban)
-
Bazsi1987
őstag
Én csak a battle passt veszem meg minden ilyen játékba abba van elég skin meg 60 naponta 10 euro nem vág földhöz sajnos lassan 2 kilo kenyér lesz
meg ezzel életbe tartom a kedvenc játékom. Esetleg storeba lévő skineket majd microsoft rewards programbol ki szedett pénzből veszek néha egyet egyet
-
skL86
tag
válasz
markknight
üzenetére
Ez a pénzlehúzás engem eléggé bosszant, mert bár engem nem érdekel, de sok fiatal és gyerek van, aki túl sokat költ ezekre (nem az a baj, hogy pénzt kérnek értük, hanem, hogy pofátlanul sokat). Amennyiben ettől eltekintek, örülök, hogy egy fenntartható modellnek köszönhetően, egy folyamatosan fejlesztett competitiv játékkal játszhatok és ezért mások fizetnek😃 Jómagam szívesen fizetek egyébként azért a játékért, amibe sok órát teszek, de skinekért elvből nem fizetek egy petákot sem. Mondjuk OW1-ben már mindent "megvettem" amit szerettem volna, ha már ingyen volt..
-
TBT
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
És jövő héten jön Widowmaker illetve a Halloween-i PvE event.
-
sith7
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Hihetetlen ...
-
markknight
nagyúr
Persze és mondok jobbat.
Sokan még a battle pass szinteket is megveszik day 1. Ez így megy Fortnite-ba, Apexbe meg mindenhol. Olyan zsírosra keresik magukat, hogy azt el nem tudod képzelni. Mint a cukrot kategória.
Apexben konkrétan szezononként (3 havonta) van új heirloom (malee fegyó karakterenként, amit látsz futáskor, egyébként semmit) mint az őrült, úgy veszik meg 50-60 ezrekért. Aztán meg például aki játszana is mint én, lázong, hogy nincsenek normális updatek, de minek is fáradjanak a fejlesztők, mikor egy pár órás skin többet hoz vissza mint máshol az egész játék.
-
törölt tag
Na sajnos nálam is vége a honeymoon időszaknak, berakott vagy 10 teljesen esélytelen csapatba, mindenki alapból dps, senki nem hajlandó váltani. 700-1500-at lőnek 10 perc alatt.. túl sokszor tesz be backfillnek is, a rongyos 100exp-ért. Legalább arra adna valami normális exp/minute formulát. Ez így kb élvezhetetlen amikor bejön egy ilyen sorozat.
Ellenfél csapat persze dupla tank, rendes supporttal
. -
skL86
tag
válasz
VoidXs
üzenetére
hmhm, ugye amikor megvan a hetedik win, azt mindig mutatja és adja a következő rankot, nekem volt hogy eggyel lejjebb dobott és volt, hogy ugyanaz maradt, illetve kettőt us dobitt már felfelé, vmit benéznék?
megjegyzés sosem vesztettem még háromnál többet zsinórban, és mindig többet nyertem,mint veszítettem 7-es szériában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Tesla topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Diamond Viper II Z200 /S3/ 32MB /win95-98-vga/ perverzeknek !!!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rankedet még nem tudok menni, nincs annyi win-em se, de ahogy írjatok ott sem jobb a helyzet mm szempontjából.

(Ahogy Sikerül)
Fejesek nélkül a sebzése nem annyira kemény.
meg ezzel életbe tartom a kedvenc játékom. Esetleg storeba lévő skineket majd microsoft rewards programbol ki szedett pénzből veszek néha egyet egyet