- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
vendingo #16997 üzenetére
A bannolás nagyon jó dolog, mert nem lehet minden skillszintre ugyanúgy belőni a játékot. Bronze-ban egy Bastion lehoz bármit, silverben Pharah, goldban Hanzo, platban Mei. Alacsony szinten szintén megállíthatatlan Doomfist. Ha ezeket bannolod, kb csak akkor van egyenlő meccs, mert a counter fogalma ezeken a szinteken nem létezik.
-
VoidXs
nagyúr
Valóban van kampány 2 napig, csak nem ezekre, hanem:
Nézd 30 perc ideig és megkapod a(z) OWCS Hangzhou Sunset Icon jutalmat
Nézd 1 óra ideig és megkapod a(z) Lootbox jutalmat
Nézd 1 óra 30 perc ideig és megkapod a(z) Snowball Stamp Spray jutalmat
Nézd 2 óra ideig és megkapod a(z) Hangzhou Sunset Name Card jutalmat
Nézd 5 óra ideig és megkapod a(z) OWCS Away Widowmaker Skin jutalmatKétnaponta más karakter away skinje van, tegnap még Mei volt.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16955 üzenetére
Így már eléggé bait and switch.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Sirandrish #16926 üzenetére
Próbáld ki a Mercy parkour custom game-eket, nekem az segített.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
vendingo #16914 üzenetére
A placement mindenkit jelentősen feljebb pakol, hogy aki csak azokat csinálja meg, jobban érezze magát. Ez a masszív többség. Onnantól jön egy nagyon durva losing streak (nálam ez 20 meccs volt per role), akkor elkezd 50% win rate-et produkálni. Amint beálltam a helyemre, olyan közeli meccsek vannak, mint flashpointban 5v4, robotosban 100 vs 99 méter, de 4 meccsből 3 ilyen. Imádom.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16829 üzenetére
Több kiadó beszámolója alapján kétféle játékos van: az egyik mindent megvesz, a másik semmit. Így mindent értelme van kiadni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Sirandrish #16707 üzenetére
Igen is meg nem is. Valóban átölel pár órát, de közelében nincs egyik ígéretnek sem. A körítés sem.
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
Lutri. A játékosok fele alatta volt, másik fele felette. Én például annyi defeatet felhalmoztam az idők során, hogy most silverből lettem diamond. Egyszerűen nem működik az, amit gondoltak a rendszer alapjaként, hogy majd egy picit jobb játékos carryzni fogja az egész meccset, ezért úgyis a helyére kerül. Ez működne, ha exponenciális különbségek lennének két játékos közt skillben, de elég marginális, főleg hogy ha nagyon nem megy, hozol egy Torbot/Mercyt, csókolom. Tökéletesen mutatja a QP, ahol ész nélkül ömleszti össze az embereket, kb. GM szinttől tudnak csak kérdés nélkül nyerni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Pedro78 #16568 üzenetére
Egyáltalán nem számítottam rá, hogy a világ legrosszabb lehúzását PC-n látom a Blizzardtól, szerintem sokunkat ért váratlanul. Oké, hogy F2P, de pusztán skinekkel is lehet egy rakás pénzt keresni, lásd Riot Games. Az a baj, hogy ennyi hardcore játékost elidegenítve is jobban jártak.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
markknight #16545 üzenetére
Nem veszett el és kiléphettem volna?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
pintyesz #16522 üzenetére
Ezt konkrétan Kaplan írta a fórumon, szerintem kicsit jobban tudja. Az általános tapasztalat pedig tényleg ez a rinyatopikok száma alapján, főleg az agyongrindolt seasonök után. Amikor diamondban fejeztem be, majdnem goldra rakott vissza. Ha stabilan megmutatod a rendszernek, hogy nem csak felhúzott valaki, tehát több season után is ott tudsz végezni, akkor majd ott tart.
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
válasz
everest140 #16461 üzenetére
Egyszerűbb oka van. A 90%-os casual réteg vagy a 10%-os (ha van annyi) kompetitív, szerverterhelő, de pénzt nem költő réteg panaszát hallgatnád meg, ha az egyetlen célod a profit? Ha nincs SBMM, meg se tudnának mozdulni, akik a játékot fenntartják. Mondanám, hogy ahogy csúszok vissza casualba, egyre jobban örülök ennek, de mégis csalódott vagyok, nem a koncepció miatt, hanem a kivitelezésért, hogy mindig generál egy farkat, csak az aktuális winrate-em dönti el, hogy melyik végén leszek.
-
VoidXs
nagyúr
1. Definiáld az objektíve-t. A Blizzard azt mondta, hogy az az objektíve jó, ahol 50% a winrate. Ha felette vagy, garantál egy nagyon erős ellenfelet, ha alatta, egy nagyon gyengét. A mesterséges szintentartás hol fair?
2. Van olyan comp, ami garantáltan lök a csapaton egy ligát, és akkora ezzel a gond, hogy annak ellenére jön balance patch season közben, hogy azt mondták, sosem lesz ilyen.
3. Igaz.
4. Igaz.
5. Igaz lenne, ha az 1.-ben írt probléma nem létezne és visszakapnánk az OW 1-es matchmakert. Az többnyire objektív volt.
6. Akkor fog zavarni, amikor az első hero-t el kell kezdened kifarmolni. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis #16387 üzenetére
Az előző játék teljes áráért kapsz 5 skint? wow.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
markknight #16377 üzenetére
Vannak controller only custom serverek. Máshol durva lenne, nagyon sok csalásra ad lehetőséget.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
markknight #16374 üzenetére
A menü szerint van kontrolleres assist, bár sosem próbáltam.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
nincsnév007 #16356 üzenetére
50 meccset le kell játszani.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis #16353 üzenetére
Ahogy látom, nem. Hiába csinálok bármit, az OW 1 szintem marad. Elvileg arra jó az endorsement level, hogy a hozzád hasonló színűek prioritást élveznek matchmakingnél, hogy a magas szintűek ne legyenek toxikus gyerekekkel összedobva.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis #16351 üzenetére
Én azon lepődtem meg még jobban, hogy Zen mennyire hatékony lett. Eddig heal képessége lényegében nem volt, most meg Mercykkel vetekszik kb bárki kezében.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis #16284 üzenetére
Ha vegyes a group, melyik pool lesz?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
markknight #16105 üzenetére
Az egy hónapos WoW Classicra úgy jutunk be, hogy munka közben remote desktop-on elindítjuk a sort. Ez most sokáig így marad, és az igazi launchnál csak rosszabb lesz.
-
VoidXs
nagyúr
Ha azt várod tőle, hogy egy node vigyen el mindent egy szálon, akkor valóban meghal egy pillanat alatt. Azért a Blizzardnál még mindig hozzáértő contractorok dolgoznak, az OW relatív bugmentessége, optimalizálási szintje, és hogy ez az egész 2 év alatt nulláról a piacon volt, legalábbis ezt sugallja. Közben rájöttem, hogy a legtöbb munkáltató mindent házon belül akar, hiába van sokkal jobb/olcsóbb megoldás.
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
válasz
frango13 #15918 üzenetére
Pontosan ez az, amit a játékosok szerettek volna. Mindenki DPS-t akart játszani, megkapták. Nekem nagyon tetszik, hogy sokkal akciódúsabb, tovább elhúzzák a teamfight-okat, az egyetlen dolog, ami miatt visszatértem OW1-be, az a competitive hiánya. Random csapatokkal az egész átmegy alázásba valamelyik oldalról, ami nem annyira fun, viszont amint ki lesznek egyenlítve a csapatok, ez a probléma megszűnik.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
savior #15902 üzenetére
A PVE készült 4 évig, de nagyot kell virítaniuk, ha azt akarják, hogy ezt mégegyszer kimondjam, vagy hogy a pénzemet adjam érte. A PVP rework nekem teljesen jónak tűnik. Bár az OW1-ben igazából a community volt a probléma, és emiatt lett minden változás (pl. sosem talált a matchmaker tankot), mégis látszatra nehezebb és izgalmasabb.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Puma K #15862 üzenetére
Olyan van, hogy pótol, én is kerültem már olyan meccsbe, ahol be se töltött a pálya, de már világított a szép nagy DEFEAT felirat. Lelépő játékosokat sokat láttam, az legyen az ő hibájuk, nem a gépé, ettől persze bomolhat a teljes meccs, és valóban szétdobálja a maradék játékost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest