- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
Cray Tyler #15171 üzenetére
Az OW jelenleg az OWL-en kívül halott, Blizzard még a Contenderst sem támogatja megfelelően. Volt már csapattulajdonos aki belengette, hogy meg fog szűnni rövidesen minden OW-val kapcsolatban ami nem OWL. Mi értelme lenne itthon bármi OW-s cuccot támogatni? Emellett nem a fizetés és a szponzorok jönnek előbb, hanem a teljesítmény. Ezt itthon se kéne megfordítani...
-
debrecenikri
tag
válasz
Cray Tyler #15171 üzenetére
Szerintem nem is az e-sport szintű témákra gondolt, hanem már egy ideje nem volt itt semmi, emberek néha idejöttek azért fikázni a matchmakinget vagy kirakni az új updatekről dolgokat
Itthon csapatot ilyen jellegű játékból max valami informatikai bolt karol fel (lásd pixel [ők is csak ha már vannak eredmények]) vagy lehet egyénenként talán menni a honvédhoz, mondjuk ott ow pont nincs.
-
thomeef
őstag
válasz
Cray Tyler #12 üzenetére
Alapvetően a moba egy felülnézetes real time strategy a szokásos 4 sarokból indulással, középen actionnel. Szerintem a srác még a tegnap este hatása alatt van
-
M3oH
addikt
válasz
Cray Tyler #12 üzenetére
Én sem értem, miért MOBAztad le, sztem sincs köze hozzá. De a többivel egyetértek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Cray Tyler #12 üzenetére
Sosem játszottam MOBA-t, de ha ez valóban az, úgy nem kéne 20szor többféle karakter?
Ahogy én olvastam itt van egyelőre 4 kaszt és ennyi.
Ráadásul ahogy felettem is írják..most csináltak egy MOBA-t...mi értelme lenne magukat seggbek*úrni? -
.LnB
titán
válasz
Cray Tyler #12 üzenetére
Van erről valami hivatalos információd, hogy ez moba? Mert szerintem ez butaság. Mivel a Blizzard nem fog magának házon belül konkurens játékot készíteni. Tudjuk ugye, hogy készül a Blizzard moba, a Heroes of the Storm.
Másrészről a videókban semmi jele nincs, hogy ez moba lenne. Se turret-ek, se "ancients-ök", se creepek. Szóval ez a felvetés butaság. Ne tessék minden műfajt bele venni a Moba stílus alá. Ez cast alapú multiplayer fps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest