Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
Új hős bemutatója mikor lesz azt nem lehet tudni?
-
saen
veterán
Jövő kedd este végre jön BlizzardWorld az élesre, meg az új kozmetikai cuccok. Mostmár hivatalos.
-
Chumlee
senior tag
Üdv! Van itt olyan aki Xbox One-on játszik?
-
Hannibhál
őstag
Sziasztok ismét
Újra elkezdtem ow-zni s gondoltam megkérdezem, tolja itt valaki amd igp-vel(apu-val) az ow-t fhd-ban? mennyire játszható? mekkora cpu limit stb? köszi előre is a segítséget

-
tiv83us
veterán
Kezdek ugy-ahogy belerazodni, 17-es szinten vagyok (meg nem volt idom sokat beletenni...), de mar kapom a Player of the Match-eket, meg a like-okat meccsek vegen

Ugy dontottem, hogy competitive-et majd csak PC-n fogok tolni, nem akarom feleslegesen felbaszni az agyam kontrolleren.ps: Pine mekkorat tolt ma is a Houston ellen

-
cattus
addikt
Néha egy-egy highlight-ban hallani lehet a játékosok kommunikációját, hát nem sokat adna hozzá az élményhez ha ezt kéne hallgatni.
Mondjuk tipikusan a nagy teamfight-okat mutatják, ott meg kb. csak a callout megy. -
pohár
félisten
nem lehet élőben követni a játékosok számait? a stats aloldal 404-essel hibát dob, meg ki is van szürkítve fent...
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz
Amartus
üzenetére
Ez csak festettben.
Egész jó árban vannak ahhoz képest, milyen profi. -
Amartus
senior tag
Nem tudja valaki, hogy milyen füleseik vannak meccs közben a játékosoknak?
-
törölt tag
Most indult. Gondolom 1479 dologgal kell foglalkozni a megszervezéssel kapcsolatban, mindeközben nem kevés pénzt beletolva az egészbe. Szóval nem lehetetlen, hogy a nézői igényekre fognak idővel reagálni, és változtatni.
A kommunikációt nem tudom, miért kellene hallani. A csapatnak az hátrányt is jelenthet, mert infót ad a stratégiájuk apró részleteiről. Más azért az, hogy megnézi valamelyik csapat az ellenfél korábbi játékait, és próbálja kitalálni, hogy mit csinál pontosan a másik, mint az, hogy szóban gyakorlatilag megkapnak minden információt."Az meg, hogy máshol nem látsz ilyet az senkit nem érdekel." Engem azért érdekel. Mert ha szinte sehol nincs, akkor egy újonnan induló ligától azért gyakorlatilag alapelvárásként megnevezni ezt szerintem nem fair.
"Aki pl rá van kattanva valamelyik karakterre a játékban és szeretné tanulni a játékot, annak nagyon érdekes lenne az egészet egy játékos nézőpontjából végignézni"
Ezzel persze a fentiektől függetlenül egyetértek, tényleg érdekes lenne. -
saen
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Pedig jól működik ez OW-ban is. Egy monitor a fő stream, egy meg aki érdekel mellette, én így tolnám. Az meg csak illúzió, hogy minden lényegeset megmutatnak, sokminden kimarad így is, főleg a kommentátorok se túl ügyesek, csomó dolog elkerüli a figyelmüket + a stratégiát se értik sokszor.
Persze nem vagyunk egyformák, elfogadom, hogy Neked nincs erre igényed.(#14268) tlv: Ügye-ügye? Ezt úgy hívják, hogy mészárlást tartott

-
freeknight
őstag
Nekem akkor is furának tűnik ez. PUBG-ben lehet hogy így van (bár ott is csak abban az esetben, ha 4 top streamer játszik egy csapatban), de ott ha valaki meghal, attól a kamera követi a másik embert. CS-ben is megvan az elvi lehetőség, hogy így nézzed, majorokat közvetítik ingame is, mégis mindenki twitchen nézi inkább.
Meg láthatod, hogy teljesen más stílusú játék, ez ezerszer pörgősebb egy random PUBG loot simulatornál, folyamatosan történnek a dolgok, halnak az emberek, mindig váltani kell a kamerát.
Nekem sokkal fontosabb, hogy minden érdekes dolgot lássak a meccsen, minthogy végig POV-ban nézzem xqc-t bármennyire kedvelem is. Szóval ebben nagyon nem értünk egyet. -
saen
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Pedig szerintem lenne rá igény. Ugyanúgy ahogy pl PUBG squad-ot (4 fős csapat) is szokás úgy nézni, hogy mind a négy streamet nézi valaki egymás mellett és mind a négy nézőpontot egyszerre látja. Itt simán lehetne olyat, hogy egyik monitor fő közvetítés, másik monitor meg mondjuk a kedvenc Genjidet figyeled. Nagyon sok dologról lemaradsz jelenleg, olyanról is ami érdekes.
-
freeknight
őstag
Nem igazán hallottam még ilyet, hogy valakinek a nézőpontjából akarod végignézni az egész meccset.
Érted, genjikém meghal és blattyog vissza spawnról, te meg őt nézed, mert jó genji akarsz lenni, közben meg lemaradsz egy game-changer ulti kombóról pl. Vagy közben vált karaktert a követett játékos, akkor meg kereshetsz másik streamet.
Szerintem ez olyan marginális igény, hogy nem érné meg kiszolgálni. -
saen
veterán
válasz
üzenetére
Arra gondolok, hogy a hagyományos sportok nézettsége csökken, míg az esports-é meg nő. Erre felfigyeltek már a nagy ligáknál is és próbálnak tanulni az esportsokból. Jelenleg az NBA tartalékligája már nézhető twitch-en, kísérleteznek azon, hogy hogyan lehetne fejleszteni a hagyományos sportok közvetítésén. Pl twitch chat nagyon vonzó nekik. Blizzard ott rontja el, hogy semmi extrát nem vállalnak be, csinálnak egy tök hagyományos közvetítést, simán emelniük kéne egy szintet.
Gondolok olyanra, hogy Hearthstone seat story cup-on pl több csatorna megy egyszerre, van olyan is ahol nem a verseny megy hanem a társasági élet, legalábbis volt már ilyen. Meddig tartana néhány extra csatornát létrehozni és ott tolni a különböző játékosok nézőpontjait? Minden adat megvan nekik, csak ki kéne tolni. Aki pl rá van kattanva valamelyik karakterre a játékban és szeretné tanulni a játékot, annak nagyon érdekes lenne az egészet egy játékos nézőpontjából végignézni + még hallhatná a kommunikációt is az meg hab lenne a tortán.
Az meg, hogy máshol nem látsz ilyet az senkit nem érdekel. Ebbe a ligába hatalmas pénzeket tettek, sokkal többet, mint eddig bármilyen liga létrehozásába. Miért kéne megelégedni egy középszerű teljesítménnyel? Emellett a kis gagyi HS-ben már mutatott valaki többet, itt miért ne lehetne? -
törölt tag
"Amikor az NBA már mozdul a twitch irányába, ők megmaradtak a hagyományos közvetítésnél."
Itt mire gondolsz pontosan? Mármint az Overwatch League is twitchen megy, azért nem értem."Nem értem miért nem nézhetem bármelyik játékos nézőpontjából a meccset, miért nem lehet soha belehallgatni a csapat kommunikációba és még lehetne sorolni."
Nem nagyon szoktam más játékok versenyeit sem nézni (LoL, Dota 2, CS:GO stb.), ez a lehetőség adott már azoknál? Úgy értem, hogy már több éve mennek, szóval gondolom azoknál így kell lennie, másképp furcsa lenne elvárni egy most frissen bevezetett Overwatch League-től, ha sehol máshol nincs ilyen. -
Jinxb1rd
addikt
Nem nagyon vágom, hogy van pofájuk 1500 Ft-ot elkérni egy darab átszínezett skin-ért. Én nagynehezen a dynasty féle roadhog mellett döntöttem, ha meg van hozzá az arany fegyó is, de azért szívesen vennék még egy mcree-t vagy symmetrát. 300 tokent sokallottak volna adni, pff?
-
Jinxb1rd
addikt
Feliratkoztam a hírlevélre, de csak 100 tokent látok a játékban. Vagy alapból nem is adnak 100 tokent?
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azért a Boston vs New York meccsen tényleg szokni kellett, mert nem éppen kontrasztos szineket használtak...
Emellett még szerintem rengeteget lehetne fejleszteni a közvetítésen, jelenleg gyakorlatilag másolják a hagyományos sportokat ahelyett, hogy kihasználnák az előnyöket. Amikor az NBA már mozdul a twitch irányába, ők megmaradtak a hagyományos közvetítésnél
Nem értem miért nem nézhetem bármelyik játékos nézőpontjából a meccset, miért nem lehet soha belehallgatni a csapat kommunikációba és még lehetne sorolni.Közben a második napot is meg sikerült néznem a háttérben. Egy dolgot vártam nagoyn, hogy megnézzem Pine-t hogy játszik. Állítólag messze ő a legjobb Widow a játékban, erre a New York a négy meccsből egy meccsre rakta cask be, ott végig Mccree-t tolt. Kb halomra lőtt mindenkit, az összes válogatás utána erről szólt, még a meccs embere is ő lett, pedig alig játszott
Remélem több lehetőséget kap a jövőben. -
saen
veterán
válasz
Redcaster
üzenetére
Ha a koreaiakat nem nézzük, Fragit tartják a legjobb Rein-nek a profik, Shadowburn meg a legjobb Genji és még ott van a koreai Tracerük aki szintén nem gyenge. Nem rossz csapat a Fusion szerintem.
Persze a legjobbak a full koreaiak lesznek, esetleg még Dallas. Shanghai meg szerintem kb meccset se fog nyerni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ezt a kérdést bármelyik sport esetén fel lehetne tenni.
A Blizzard tényleg igyekszik megreformálni a dolgot, ugyanazt a célt szolgálják a színek, mint az, hogy adott városokhoz tartoznak a csapatok. Azt akarják, hogy elkülönüljenek egymástól, jól megkülönböztethetőek legyenek, a nézők pedig azonosulni tudjanak velük, mint ahogy az az NFL, NHL, NBA vagy a Mennyei Megyei esetén is megtörténik. Ha azt mondod Magyarországon, hogy zöld-fehérek vagy lilák, tudod, hogy mely csapatokról van szó, erről szól itt is. Elkötelezett szurkolókat, rajongókat akarnak, akiknek van kedvenc csapata, nézik a közvetítéseket. Arról nem beszélve, hogy a színek az egyszeri nézőnek, aki nem ismeri különösebben a játékot, sokkal befogadhatóbbá, átláthatóbbá, nézhetőbbé teszik a meccseket.
Őszintén szólva sokkal profibb mind a körítés, mind a közvetítés, mint amit vártam, és az a néhány meccs, amit láttam, elképesztő volt. -
Redcaster
őstag
Az újonc Philapelphia Fusion mekkora meccset játszott a Houston Outlaws-al

Lesznek még itt meglepetések, én úgy érzem

-
Jinxb1rd
addikt
Miért jó nekünk nézőknek, hogy mindenféle hülye színbe látjuk a játékot?
-
saen
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ilyen problémám nem volt sosem. Igen, volt patch, de azt tölti automatán, vagy ha mégsem akkor szól, hogy le kéne tölteni. Itt inkább valami hálozati probléma lesz, lehet le van tiltva a játék a tűzfalnál vagy valami hasonló lehet.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Skacok! nekem nincs tippetek? A jelszó tuti jó de nem tud kapcsolódni. Ez a helyzet mindkét srácomnál. Igaz jópár napja nem játszottak de ez lehet probléma? olvastam, hogy volt valami pach. Azt automatikusan le kéne töltenie belépés után nem?
-
Amartus
senior tag
Hogy nézhetőek vissza a meccsek? Valami preseason-okból tudok csak választani.
-
Skacok! Multkor már segítettetek a srácaimnak telepíteni az overwatchot de most egy probléma adódott. Egyik napról a másikra ha be akarnak lépni (mindkettőnek külön megvan a dobozos verzió) akkor az account és a jelszó beírása után csak annyi üzit kapnak, hogy "Game server connection failed. Retrying..." de csak megy ott az a homokóra de nem lép be. Mi lehet a probléma? Tapasztaltatok már ilyent? Net természetesen mindkettőnek van bőven!
-
saen
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Meló közben ma megnéztem mindhárom meccset, igaz csak a háttérben, szóval sok minden kimaradhatott.
A szines barrierek nekem annyira azért nem jönnek be. A régi (kék/piros) rendszerrel csak annyi volt a baj, hogy folyamatosan váltogatták a csapatok szineit. Igaz ezek a csapatok akik most voltak eléggé különböző színüek voltak, ezért jól látszott minden, de a vb-n voltak olyan meccsek ahol szinte ugyanaz volt a két szin. Ez majd idővel kiderül, hogy mennyire lesz jó, én egyelőre nem estem hasra tőlük.
Ami engem jobban érdekelt, hogy ki hogy fog szerepelni. Ezek alapján a kínai csapat borzalmasan gyenge, gyakorlatilag stomp-olták őket végig. Igaz a fele mezőny még nem játszott, de amit láttam az alapján jó eséllyel ők lesznek a leggyengébb csapat. Gladiátoroknál volt néhány kiemelkedő teljesítmény, majd kiderül, hogy csak a gyenge ellenfél miatt, vagy tényleg pengék. A Valiant is simán verte a gyenge Shock-ot, igaz ott sokan nem játszottak. 2 játékosuk még túl fiatal és nem játszhatnak, IDDQD meg beteg. A Fuel/Dynasty meccs meg elég szoros volt, színvonalra simán a legmagasabb eddig.
Folytatást meg kiváncsian várom, talán holnap is bele tudok nézni, majd meglátom.
-
freeknight
őstag
CS:GO majorokon se szokott több lenni, döntőben vagy cobblestone-on szokott megugrani a nézőszám ott is.
Szóval nem rossz eredmény ez egyáltalán, teljesen elégedettek lehetnek, itt még drop sincsen, ami megduzzasztaná a nézőszámot a tálcára rakott "nézőkkel". Remélem kitart ez a lendület.
Én csak a Dallas vs Szöul meccset néztem vissza, de az alapján nagyon profi volt a közvetítés is, mindig láttuk a lényeget, ez a teljesen csapat színeire szabott hud, barrierek, skinek meg hatalmas ötlet, én eddig azért nem néztem ow közvetítéseket, mert mindig belezavarodtam, ki kicsoda (ez cs-nél teljesen egyértelmű a ct/t leosztás miatt ugye), de most nagyon elégedett voltam.
-
saen
veterán
Éjszaka elindult az OWL, állítólag 440k volt a max néző ami brutál erős szám. Még a végén siker lesz a liga
Azt tudom, hogy élőben is eladták az összes jegyet már napokkal előre. -
VoidXs
nagyúr
Végül tudunk bármit arról, mi lesz a League skinekkel? Mert ha csak vásárolható, az elég gáz.
-
freelanced
addikt
Kivel lehetne itt gémelni ?

Még kis szintű vagyok.
-
TBT
Topikgazda
A mostani patch-től senkinek sincs rajtam kívül teljesítménybeli gondja? Olyan gyönyörű FPS droppokat művel a játék, hogy öröm nézni. Erre eddig soha sem volt példa. Mi a jó franc van ezzel? Patch előtt ment gyönyörűen... Blizzard tönkre akarod tenni ezt a játékot is? Mert akkor a legjobb úton haladsz.
ASUS Strix GTX 1070-es kártyám van, simán kéne futnia vele. Most meg 50-60 FPS-re dobál le csapatharcokban. Nagyon gáz ez így. -
brumi1024
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
London? Szöul? Shanghai?
-
saen
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nemcsak amerikai van, egy európai és két ázsiai is van.
-
Rigormortiis
veterán
Csak ez nekem most úgy tűnik, mintha a játék már a menüben kacsintgatna, hogy 'te most egy vérbeli esoprt gammával játszol fck yeah'. Ez meg olyan gagyinak hat. Kb, mint a telefonos 'esport game'-k.
Nagyon jó játéknak tartom az OW-t, de ez elég...gyerekes. Ja, hogy csak ámerikái csapatok vannak azt meg hagyjuk is.
Inkább új pályákat/karaktereket adnának.
-
saen
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nagyon komoly pénzt beleöltek, de majd az idő eldönti, hogy mennyire lesz sikeres. Játékon belül meg azért van, mert a Blizzard a szervező/kitaláló, így játékon belül is ezt reklámozzák.
-
saen
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Profi Overwatch liga, ma éjszaka indul. Nem csapatot tudsz választani hanem egy skint, egy darab ingyen van.
-
Rigormortiis
veterán
Mi ez az Overwatch League? Kaptam 100 valamit és azzal fogad a játék, hogy válasszak egy csapatot. Kik ezek? Mik ezek? Miért jó, ha választok?
-
batai15
félisten
Sziasztok moira már nem tudja a fade jumpot?
-
Jinxb1rd
addikt
Meddig lehet feloldani/megvenni a skineket?
-
TBT
Topikgazda
Ki milyen skineket vett tokenekből?
Illetve vásároltok valós pénzért tokent?Én az Outlaws-os (fekete-zöld) Widowmaker skint oldottam fel + szintén ugyanitt a Tracer skint.

-
Redcaster
őstag
+100 token newsletter-re aló feliratkozásért!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Újra elkezdtem ow-zni s gondoltam megkérdezem, tolja itt valaki amd igp-vel(apu-val) az ow-t fhd-ban? mennyire játszható? mekkora cpu limit stb? köszi előre is a segítséget

Mondjuk tipikusan a nagy teamfight-okat mutatják, ott meg kb. csak a callout megy.

Nem értem miért nem nézhetem bármelyik játékos nézőpontjából a meccset, miért nem lehet soha belehallgatni a csapat kommunikációba és még lehetne sorolni.