- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
skL86
tag
válasz
Puma K #16495 üzenetére
Akkor pontositok, ha nem lenne egyértelmű: egy olyan játékost, aki nem képes alapvető dolgokra, nem fog felrakni a rendszer silverbe, goldba pedig pláne nem. Játszok elég sokat premade csapattal és anélkül is, nem lesz tőle könnyű a játék, sőt, ha azonos rankban vagytok, ugyanilyen premadekkel rak össze (legalábbis úgy sejtem), és kőkemény csatákat tolunk, amikor már nem az lesz a szűk keresztmetszet, hogy te beleraksz dupla healt, damage-t, kill-t a játékba és elveszítitek, hanem mindenki odarakja magát és még úgy is kikaptok akár. Mondjuk volt olyan premade csapatom, akik silverben voltak és simán nyertünk zsinórban öt meccset, a gold-platina ligásokkal viszont ritkán jön össze egy komolyabb winstreak és a meccsek néha már túl fárasztóak.
-
skL86
tag
válasz
Puma K #16489 üzenetére
Ennek semmi köze az ow2-höz, amiket leírtál, úgy hívják competitive game, ow1-ben ugyanez volt, sőt ezeket a problémákat sok játékos kellő tapasztalattal sem tudja levetkőzni, a dont die alone és wait for team egyszerű szabályát sem képesek az emberek megjegyezni, ezért kell csapatot gyűjteni és premade játszani. Jómagam felveszem barátnak a játékok végén a jobb teljesítményű játékosokat és próbálok csapatokat verbuválni alkalmilag a friends listából.
-
válasz
Puma K #15862 üzenetére
Olyan van, hogy pótol, én is kerültem már olyan meccsbe, ahol be se töltött a pálya, de már világított a szép nagy DEFEAT felirat. Lelépő játékosokat sokat láttam, az legyen az ő hibájuk, nem a gépé, ettől persze bomolhat a teljes meccs, és valóban szétdobálja a maradék játékost.
-
válasz
Puma K #15860 üzenetére
Nekem egyszer volt smurföm arra, hogy azon csak healert játszom, és azonnal sokkal feljebb placementelte, mint a fő fiókom, esélyem nem volt arra, hogy gyenge játékosokon kitomboljam magam. Nagyon jó a matchmaker, és azonnal ki tudja az ilyet szűrni, főleg qp-ben, ahol brutálisan agresszív. Egyszer jobb napod van, és már top 500-akkal is játszol, egyszer rosszabb, és már a csapatod Bastion-je észre sem veszi, hogy egy Genji emote-ol a fején. Nem is mutatja újonnan a csoportosztást egyébként, de tény, hogy a csoportok összebeszélése minden szinten hatalmas előny, ez ellen csak azt tudod csinálni, hogy hozol te is valakit, és reménykedsz, hogy jók a taktikáitok.
Én igazából csak azt látom, hogy sokan panaszkodnak, mert nem a más játékokban megszokott nyerési esélyeiket látják viszont, hanem atomstabil 50%-ot, ami ismét csak azt jelenti, hogy a matchmaker működik, nem azt, hogy minden második meccsben egy smurf ver meg. Tegyük hozzá azt is, hogy már csak a keménymag maradt a játékban, és a régi master-ek szintje most már a platinumig legjutott.
-
-
SityiSXT
őstag
válasz
Puma K #15578 üzenetére
RTSS + Trigone Remote System Monitor = a mobilodon abszolút minden paraméterét tudod monitorozni.
-
Swinegod
őstag
válasz
Puma K #15530 üzenetére
Szegény embernek a jobb keze ilyen full lila-fekete volt és nem tudta mozgatni. Szomorú igen, sajnálom is, de akkor ne menjen így, PC-n, rankedet ((TheOneHandOnly Twitchen ha érdekel))
Cserébe most mind a hármunkat egyszerre kidobta a játék, annyira, hogy kettőnknek a Battlenet maga is beszart és felse engedett. Persze miután kilépett az egész maradék csapat és közel vesztettünk rankeden akkor már rögtön megjavul
-
furob
tag
válasz
Puma K #15518 üzenetére
végre meg lettek expertben is a mission-ök, de brutál sok gyökér van
ott könyörög legyek Orisa, nem akartam, de átváltottam, majd amikor elindul a játék, kilép, 3-an meg expertet esélytelen nyerni szerintem
Uprising a legnehezebb, pláne a vége
Assasin karaktert imádom, simán elmehetne új hősnek -
k-adi
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Puma K #15479 üzenetére
Hasonlokepp. Kb. fel eve toroltem, most visszajottem szezon kezdeskor, besorolokat lenyomtam, bedobott 2100-re . Fel ev utan nem rossz. Utana asszem' 2 lose-om volt , es felmentem 2600ig . Elveztem a meccseket, jo voltam es a csapat is jo volt . Tegnap es ma is jatszottam, pont most tort meg a jeg, mert 2050-ig visszaestem kb. egyhuzamban. Kb. vegig lucio/moira (2 mainem), majdnem minden meccsen gold kill (es persze heal stb.), legjobb formamat hoztam mint az elozo meccseken, de annyira szerencsetlen csapattarsakat kaptam vegig, hogy nem hittem el h ez megtortenhet.. eszembejutott, miert hagytam abba anno.
Az a baj, ha nem hozod le a meccseket dps-el (es healerrel/supportal gold killt szerzel 3 dps mellett ..) akkor soloban sajna buko a dolog .
Ettol fuggetlenul elvezem, csak ranked pont ugyhogy nem kulonosebben erdekel, de ez kemeny menet volt. -
-
válasz
Puma K #15270 üzenetére
Cheese a campelés OW-s megfelelője, amikor fogsz egy Reint vagy Orisát, és az védve tart egy Torbot vagy Bastiont. Majdnem minden hero, ami a játékba került, sebtapasz feladatot látott el, az elharapózott, nagy eséllyel győzelmet jelentő dolgokat kapcsolta le (pl. a dive comp-ot Brigitte, őt meg a két rework). Torbjörn a régi formájában a játék megjelenése óta egy hatalmas probléma volt, alacsonyabb szinteken nem lehetett vele mit csinálni, magasabb szinteken meg senkit nem érdekelt, ez most kiegyenlítődött.
-
-
debrecenikri
tag
válasz
Puma K #15161 üzenetére
Azért minden játékban vannak tryhardok, és mechanikailag megterhelő karaktereket mainelő játékosoknak nem kéne hátrányba kerülni azért compban(ez a fontos, a játék többi részében nincs értelme balanszról beszélni), mert mondjuk genji, tracer, mcree vagy soldier neadj isten nem autolockol az enemyre, amíg az elszívja. Ez a játék is esport, a competitive mód meglétével pedig kőbe van vésve, hogy itt igenis komolyan vesszük a hősök közötti egyensúlyt és nem adunk egy karakternek olyan kitet amivel kb az összes karakter elé kerül, függetlenül a játékostól. Counterelje a counterelni valót, counterelődjön attól, aminek ő a counterelni valója, ez a comp mód szépsége és a szükséges egyensúly
az erőbena játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest