- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Magyarként nekem is a magyarok a legtoxicabbak. Pl. cs go-ban konkrétan titkolni kell, hogy magyar vagy mert olyan cifra oltásokat kapsz már csak azért hogy létezel, hogy megye 2 focimeccsen rácsodálkoznának? De ez más kategória, mert ügye azért kapom, mert értem. Szerencsére az ilyen értelmiségi szinten lévőknek általában nem megy az angol nyelv.
Annyira szívesen játszanék egyszer valami játékot NA szerveren jó pinggel. Nyilván ott is vannak toxic emberek, de sokkal kevesebben.
-
oxox
addikt
válasz
Swinegod #13286 üzenetére
és 5 éves korod óta tolod online? mesélj még
én '86 óta játszom, akkor nagyobb szakértő vagyok?Az egész világon...Fatality vagy (minimum) ha nem tévedek, hogy ekkora tapasztalatod van online téren?
szerintem pl. a jamajikajiak, meg a kurdok sokkal toxikabbak, de a japánok is többet káromkodnak, de az üzbégekről ne is beszéljünk. Ez olyan magyaros szokás, mint mikor azt mondjuk Budapest a legszebb, vagy a Magyar borok a legjobbak, vagy mikor, hogy mennyi Magyar nobeldijas van, általánositunk, pedig tényleg csak egy fa mögött állunk az erdőben, és jó eséllyel nem tudunk felsorolni 3francia nobeldijast, nem ittunk bort még a napa völgyből, és nem jártunk a falu határon túl...de mi tudjuk mi a frankó.
hozzáteszem szerintem Budapest nagyon szép főváros (nekem eu-n belül Róma nyer, egy Pekinget, vagy Hongkongot meg kár összehasonlitani vele, de pest bent van a top5-ben (pedig utálok bemenni)), okosak a magyarok, de nézzük meg a német népet (vagy a 30évvel ezelettit, vagy, hogy miket találtak fel). a bor meg olyan mint a szép nő, valaki a vöröset szereti valaki a szőkét, én konkrétan a fekete mellett döntöttem
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
errorcode06 #13291 üzenetére
Gyári oc-s.
Nem is tudom mennyi a referencia órajele. -
errorcode06
őstag
válasz
ADAM1337 #13290 üzenetére
Látom hogy a vga-d OC-s. Ez alap OC? Úgy értem hogy gyárilag húzott? Módosítva nincs VGA bios?
Mi fut még a háttérben? Érdemes azt is csekkolni. Vírusirtót is lődd ki teljesen (feledatkezelőben).
szerk: Tedd vissza teljesen gyárira az órajelet. (mármint a referencia 280-as órajelére)
850/1500(6000) a gyári
-
ADAM1337
nagyúr
A legutóbbi frissítés óta -500Sr-ben vagyok mert folyamatosan kifagy ez a hulladék.
Van hogy első 5percben, render device lost, van hogy a 3-4. meccsben totál random.Valami tipp ? Minden más folyamatot kiszedtem semmi nem fut a háttérben még egy chrome se.
Mindegy milyen radeon driver, gpu méretezés off relive off.
Legális win10 van fent, semmi nincs húzva jelen pillanatban.
i7 2600k, 16gb ram, r9 280oc.Jah minden más játék beton stabil.
-
brumi1024
veterán
válasz
f3rdzs0 #13262 üzenetére
Szerintem pont olyan babysitter emulátor a játék, mint eddig. 5 éves gyerekeket láttam, akik reflektívebbek a saját cselekedeteikre és arra, amit kimondanak, mint a játékosok elég nagy része. Ma 4 comp meccsből 4 azzal indult, hogy próbáltam csitítani az egymás torkának eső csapattársakat, akik már azelőtt szidták a másik pickjét, mielőtt még bárki bármit csinálhatott volna.
-
M^xx
aktív tag
-
Swinegod
őstag
válasz
ReSeTer #13284 üzenetére
Kb 5 éves korom óta játszok online, vagyis 17 évem volt megtanulni, hogy nagy átlagban a Magyar játékosok a legrosszabb toxic trollok az egész világon. Utána az oroszok, aztán a lengyelek, szóval ha tehetem nem játszok random magyarokkal, hanem csak előre megbeszélve, akikről tudom, hogy milyenek
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Hogyan tudnék magyar játékosokat találni? Egyszerűen ez a játék nem arra van kitalálva, hogy haverokat találhass játszani.... -
-
Yodamest
veterán
válasz
brumi1024 #13278 üzenetére
Nyilván, de mint írtam is ő nem könnyen elérhető helyen volt, tehát ne úgy képzeld hogy előttem táncolgatott, mert akkor persze, hogy őt lövöm. Közte és köztem állt továbbá az Orisa a shield fallal, illetve a többi enemy is a Mercy körül táncolgatott, míg ő leghátul állt és onnan élesztette/gyógyította a tankot.
-
freeknight
őstag
válasz
Yodamest #13276 üzenetére
Majom az egyik legjobb diver, szépen beugrasz vele, és ha ügyes vagy, le tudsz szedni 1, vagy akár 2 healert, ha meg még ki is tudsz vele ezután ugrani és életben maradsz, akkor kb be is húztátok a pontot.
Orisa pedig védelemre jelenleg a leg op-bb tank, ha az ellenfél nem dive-ol, hanem csak szemből próbál támadni, kb esélytelenek. -
Yodamest
veterán
válasz
freeknight #13275 üzenetére
Na igen pont Orisa volt az a szóban forgó tank, és pont mire megöltem mindig felélesztette. Hát mondom ilyen nincs.
Ami most nekem mint tank bejövős Orisa mellett az a gorilla bá. Rém egyszerű, még célozni sem kell vele, beugrok a tömegbe eltolom a pajzsot, hogy távolról ne lőjenek és a sugárral egyszerre sebzek kb minden ellenfelet a közelemben.
-
freeknight
őstag
válasz
Yodamest #13273 üzenetére
Most már 30 másodpercenként tud újraéleszteni, de csak egyetlen karaktert, ezzel megszűnt a "teljes csapatot kiírtom, de a sarokban kempelő majd berepülő mercy megnyeri a meccset" szindróma
Az viszont tény, ha jó embert éleszt, az új ressurect néha még hasznosabb is, mint a régi, pl ezzel ha ügyesek, nonstop életben tud tartani egy egész csapatot sakkban tartó orisát vagy bastiont.
-
freeknight
őstag
válasz
DJGABI #13272 üzenetére
De úgy őszintém, mi a haszna az odamondogatásnak? Néha nálam is leszakad a gépszíj, de általában max csak annyit érek el vele, hogy az addig szarul játszó, de legalább normális karakteres dps még inkább behisztizik, és bevált Torbra, vagy az örök klasszikus Hanzora, akivel még szarabb
Úgyhogy én szerintem bannoljanak csak, én már a trollokra nem is pazarlok szót, egyszer szépen megkérem, hogy fontolja meg a váltást healre vagy tankra, ha nem, akkor kérdés nélkül váltok el dps-re, hogy legalább valami killünk legyen. -
Yodamest
veterán
válasz
brumi1024 #13271 üzenetére
Ja de fasza... azt hittem az csak újjáéleszt egy csapattársat, ja és ráadásul azt is végtelen számban tudja csinálni. Tegnapi meccseken ezt is bejátszotta, a tankot vagy 3X felélesztette, persze biztos fedezékből, hogy őt még véletlenül se lehessen kiszedni, fincsi volt. Írtam is neki a végén, hogy boldogság van végtelen számú resurrect, kicsit sem OP. Válasz annyi, hogy hogy jóóó de azt csak 1 csapattársra tudja csinálni.
Hát sztem az is bőven elég ha a tankjukat visszahozza 4-5X egymás után, miközben a többiek meg bevédik.
-
DJGABI
addikt
ezek szerint mégsincs akkora elrettentő ereje ha továbbra is csinálják. pedig százszor zavaróbb mint a 10 éves ruszki kisgyerekek mikrofonba ordibálása vagy 1-2 offenzív csetüzenet.
aki griefel az nyilván repüljön, de most pár odamondogatásért is ban fog repülni? istenem... azt hiszem mostmár nem fogok elkezdeni mikrofont használni
-
brumi1024
veterán
válasz
freeknight #13270 üzenetére
Új ultival tud repülni.
-
Yodamest
veterán
Lehet buta lesz a kérdés, de hogy a fenébe tud a Mercy repülni? Játszottam a hőssel, tudom, hogy oda tud dive-olni egy csapattárshoz, tehát így odaröppen hozzá gyorsan, hogy gyógyíthassa, ez tiszta sor. Tegnap viszont olyat láttam, hogy a 2 csillagos Mercy nem odarepült valakihez, hanem így a plafonon repkedett kb mint Pariah és onnan healelte a csapattársakat. És nem nem zuhant le, végig ott repkedett a plafonon írtó nehéz volt leszedni. Ezt hogy csinálja? Én nem találkoztam ilyen abilityvel.
-
k-adi
nagyúr
válasz
DJGABI #13266 üzenetére
Azért ha belegondolunk, elég szánalmas hogy egy com.mmanager/dev-nek ki kell ezt mondania, hogy "vegyetek már vissza köcsögök"
hasonló a helyzet For Honor community managernél is, ő is posztolt egy videót nemrég a magas toxic chat, viselkedés témáról.
Régen az ilyen barmokat kirakták rögtön, most meg ott tartunk már, hogy könyörögni kell a fejlesztőknek, hogy viselkedjenek már a játékosok (mert ha nem akkor csökken a népszerűség, eladás és az nem jóóó... nekik se) -
BaLee
addikt
válasz
bazs0811 #13264 üzenetére
Jah értem.
Amúgy én nem értékelem túl magam, mert nem állítom, hogy stabil platina játékos lennék, inkább gold környéke. De eddig mindkét szezonomban megvolt a platina, és most is elértem, csak visszaestem. De a szezon elején mérföldekkel jobb volt a játékok minősége. Értem ez alatt, hogy jó meccsek voltak. Most folyamatos 0:2-es alázások, van amikor a végén már a bázisról nem tudunk kijönni.
Szerintem ebben benne van az, hogy aki visszaesik mások hülyesége miatt, az kicsit beeszi a "leszarom" tablettát. -
BaLee
addikt
válasz
f3rdzs0 #13262 üzenetére
Nekem meg teljesen negatív tapasztalatom van erről az évadról. Valahogy sikerült felmennem platinába (akkor még nem tudtam, hogy most már lehet rangot bukni) aztán onnantól egy 2530-tól 2300ig tartó szabadesés következett. Tiszta retardált lett mindenki, throwerek, első nehézségek után leaverek, társaikat folyamatosan fikázók. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy 15 meccs alatt 1-et sikerült nyerni. Olyan meccseim vannak, mint előtte még régen 1500 körül.
Én csodálkozom magamon, hogy tegnap is 2 ilyen halál szar meccs után még mentem egy 3.-at ami szintén hasonló volt, így hagytam is aznapra.
Lehet, hogy az hülyítette meg az embereket, hogy lehet rangot bukni? Vagy csak nekem van ennyire szar tapasztalatom?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
f3rdzs0 #13245 üzenetére
megválaszolva a saját kérdésemet: egyelőre jobbnak tűnik ez az évad. helyből 3100ra visszaestem, de azoknak a meccseknek a nagy része jó volt, és egy-kettő volt csak ahol trollok vagy gyengeelméjűek miatt vesztettünk
és egy protip az új mercy-hez: érdemes a Q és E képességeket megcserélni, mert nem jó móka ultizni a semmire véletlen/megszokásból
főleg hogy az ulti cancellezi a res timert, úgyhogy akiben megvan ez a reflex, cserélje fel a kettőt
-
Joezyka
senior tag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
mongoose123 #13258 üzenetére
A dual monitorral van baj, egy monitorra rakva úgy fest megszünt a probléma, meg valami gpu méretezés opcióval.
-
ADAM1337
nagyúr
jó lett az új patch az eddig beton stabil játékom 1 comp alatt 3x dobja el a vga drivert...
-
Jinxb1rd
addikt
Majd előbb-utóbb én is kapok némítást, mert kiégetős játékokat játszok mostanában. De megnyugtató, hogy nem kell semmi erőteljesebb büntire számítani.
-
oxox
addikt
random társakat szoktam osztani...mikor pl. bepikkelik 4.-nek widowt, vagy mikor overtime-nál nem ugranak a pontra (az sem zavar ha QP van...agyat nem adhatok nekik, de a lelkemnek jobb ha megkérem őket, hogy inkább passziánszozzanak ow helyett
)...hát úgy látszik, sokaknak nem tetszett
de igen EZ-zni is szoktammondjuk vicces mert Bocsi mondta is, hogy ezt meg, hogy? merthogy szóban tőlem még egy b.zdmeget sem hallott (mondjuk ritka, hogy káromkodok verbálisan...asszon is 15év után rámtud csodálkozni, ha valami tényleg brutálmód felidegesit, és szitkozódom )
-
f3rdzs0
senior tag
nah helló ismét
az idei season javult valamit playerek szempontjából? előzőben akartam mastert de a határáról leestem 3200ra és úgy felidegesitett egy hét után hogy inkább hagytam az egészet megint két hónapig
most 50-50% placementre visszarakott 3200ra,de fogalmam nincs mire számítsak, kezdtek e már büntetni trollokat jobban -
Yodamest
veterán
Jaja azt gondoltam, hogy úgy lesz mint a HOTS-nál, hogy goldban vannak a legtöbben, úgymond az az átlag. HOTS-ban is kb 50 óra játék után már meglett a gold, nem nagy vasziszdasz. Csak ez a bronz-silver furcsa itt nagyon, hogy ilyen kevéske, főleg a lolhoz képest, ahol a játékosok kb 70%-a csak bronzban és silverben tanyázik. Ott gold az már a felső 10-15%.
Nem tudom ez miért lehet, mert számomra így furcsa, hogy ha nincsenek rossz playerek akkor mindenki jó? Rosszak is kell, hogy legyenek ahhoz, hogy legyen kiken túljutni. Valszeg az egész mmr rendszer itt teljesen máshogy jutalmaz az lehet mögötte. Többet lehet kapni winért mint losért így egy 50%-os győzelmi rátával is feljebb kerülsz. A lolban pl. winért kevesebb pontot kapok mint losért vesztek, tehát ott pl egy 3 win-3-lose után lejjebb vagyok kb +1 lose-al, így ott atom meg kell szenvedni mindene egyes divízióért.
-
saen
veterán
válasz
Yodamest #13240 üzenetére
Annál biztosan többen.
Egyszer tettek közzé statisztikát, akkor az volt, hogy a játékosok 6%-nak az elért legmagasabb rangja bronz, de ügye emellett még vannak akik elértek magasabb rangot és visszaestek. Ettől függetlenül bronzból kikerülni nem nagy dolog... Aranyban van az átlag játékos, addig szerintem a legtöbb ember el tud jutni, aztán onnan kezdődik a nehezítés. Diamond és felette már top 10%.
Szerk: 5 csillag a legtöbb.
-
Yodamest
veterán
Létezik, hogy a játékosok csupán 2%-a van bronzban? Az durva
Akkor a silver már tuti meglesz hamar
oxox hmm akkor 4 csillag lehetett csak a képe mellett? eskü így visszagondolva többnek tűnt. Meg persze lehet béna attól még, mint ahogy én pro vagyok már 15-ön is
, de azért sokat számít a rutin.
-
oxox
addikt
válasz
Yodamest #13238 üzenetére
mint irtább fentebb 600szint ad ezüst keretet...tehát 6 csillag nincs
amúgy sokat nem jelent, lehet valaki béna arany kerettel is, és pro csillag nélkül is...annyit jelent csupán, hogy sokat játszott (esetleg jobban ismeri a map-okat, karaktereket, de ha hülye és/vagy béna akkor pont nem ér ez a tapasztalat sokat) -
Yodamest
veterán
Na olyan még nem volt hála a jó égnek, de ez is így pont elég. Rankeden azért már jobb poén lesz hozzám hasonlóakkal tolni. Gondolom itt is végig lehet menni mint a mobákban, hogy bronz-silver,gold-plat stb. max egy laza goldig mennék el, az a feletti idegeskedés meg ráfeszülés már nem hiányzik.
-
brumi1024
veterán
+platina.
-
Yodamest
veterán
Először is leszögezném, hogy nagyon nagyon kezdő vagyok még a gémben, lvl 25-öt sem értem el, hogy belekóstolhassak a kompetitív részébe, de szerintem is igaz ez, hogy quick matchben mindenkit bedobál csak, hogy gyorsabban találjon partyt. Így is sokszor még skirmishben kell eltölteni 3-4 percet, mire jön a meccs... pedig tudtommal elég népszerű a játék.
Na lényeg, hogy lvl 15 vagyok, de sokszor látok ilyen lvl 80-90 playereket sok sok csillaggal a karakterképük mellett. Ez pontosan mit is jelöl? Ez csak playtime vagy az a sok csillag valamilyen divíziót is mutat? Persze az ilyen játékosok mindig McCree-vel tolják (gondolom magas eloban elég OP lehet a karakter) és állandóan one shotolnak vele. Már úgy vagyok vele inkább, hogy botok ellen felhúzom magam lvl 25-ig aztán irány a kompetitív, mert ott legalább a legaljáról indulhatok és nem kapok olyanokat magam ellen, akik már csúcsra járatták a gémet.
-
Lokids
addikt
Kiírta a játék, hogy az elmúlt 5 game-ben alacsonyabb volt valamim, ezért lower tierbe tett.
De nem változott semmi. ugyanúgy 2439-en vagyok. Nemértem. -
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #13223 üzenetére
-
TBT
Topikgazda
Ingyenes hétvége következik - PC/XBox One/PS4
-
Mengele
tag
Hi
Ezt irja es kidob a jatek
the application encountered an unexpected error
Meg szorakozik a jatekba a voic cheat. meg miert window modba inditja el?eddig nem tette.
A Helpet elore is koszonom
-
bazs0811
tag
válasz
Pocok256 #13207 üzenetére
Nem értékelem magam felül (még mielött azt hinném általánosságban beszélsz, tudom hogy nem
), az egzisztenciámat legkevésbe ez határozza meg.
Nekem ennyi a valóság: érezhetöen nagy a kontraszt, ùj szezonban 10-böl 9 meccs instant lose vagy win, és a maradék 1 is lose leaver miatt...talán egy élvezetes és végigjátszott (overtime stb.) kör volt eddig.
Olyan szerencsétlenkedés van amit korábban silver alsó-ban láttam csak most 1000 SR-rel feljebb. -
brumi1024
veterán
-
pachito
őstag
-
Pocok256
veterán
Előző seasont végigmókáztam heti 4-5 óra game csak. Mostanit már komolyabban vettemm kb napi 2-3 rögtön még is van a látszatta lassan ujra 3k pedig előző season miatt megjártam a 2500 at. De megint csak azt tudom mondani te skilled a fontos nem pedig a csapattársé akit nem tudsz befolyásolni.
-
BaLee
addikt
Olyan mondjuk nálam is van, hogy percekig nem tudok/akarok elultizni soldierrel, mert a csapat nem fogja fel, hogyha regroupolunk, beállok melléjük, és eltolom az ultit akkor mindenki elbújik a sarok mögé, illetve reinhard + orisha/d.va pajzsába nyomom az ultimat...
Ilyenkor próbálok mögéjük menni és nagyon ritkán bejön, gyakrabban meg rám mozdulnak mind a 6an, mert a többiek éppen regroupolnak tovább, vagy mégsem támadnak amikor kellene. -
k-adi
nagyúr
A legrosszabb az egészben az, hogy amíg beírkálja a chatbe ezeket addig nem játszik, nem segíti a csapatot.. Én már számtalanszor voltam olyan meccsen, ahol a gyerek csak ír, csak ír de alig játszik... mondom neki, oké béna vagyok de játszál már mert kell az ember... de nem, ő a kezdőn vagy annak közelébe csak tolja a chatbe a marhaságait...
Az meg a másik "kedvencem" amikor szintén retardált gyerek percenként új hősre vált és sose ultizik. Tegnap pont egy ilyennel rakott össze egy csapatba, volt soldier, reaper, zarya, ana 1 kör alatt, persze egyikkel se ultizott. Kérdem én ennek mi értelme? Persze semmi, de a chatbe jött a "visszaoltás"... na mondom, ezzel se fogok meccset nyerni... hát nem is. (végül csak egy picin múlott volna hogy nyerjünk, még így is ezzel a majommal...)
Komolyan reménykedtem benne, hogy suliidőben kevesebb retardált lesz a lobbykban, de úgy látszik goldon belül mindegy mikor játszom, mindig van min. 1 de ált. 2 idióta aki helyett még pluszba dolgozni kell... néha komolyan úgy érzem, mintha egyszemélyes hadsereg lennék... (amúgy meglepő, hogy goldon alig tudnak mit kezdeni az ugráló symm-el, rengetegszer van vele gold elim-em és nem a kis turretek miatt..)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LED világítás a lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Stellar Blade
- Politikai mémek
- Formula-1
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest