- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
adamkaa777 #13598 üzenetére
Előző szezont azért trollkodtam szét, mert -500pontot kaptam a driver miatt.
Szóval átélem. -
DJGABI
addikt
válasz
adamkaa777 #13595 üzenetére
mióta nvidiára váltottam nem jön elő
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Én csak emiatt használok valami otvar régi drivert...
-
Pocok256
veterán
válasz
Nem csak rajtuk múlik ez többségében driveres probléma másik fele meg túlmelegedő eszköz.
Nálam is előjön 5 driver verziobol 4 nél... -
adamkaa777
senior tag
Elég vicc hogy 2017 ben kb az 1 éve fenn álló renderer device lost-t hibát nem tudják megcsinálni ..
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
brumi1024 #13585 üzenetére
Egyáltalán nem OP, de nagyon jó lett.
Nem lett annyira eltúlozva, mondjuk 1 dolgot nem próbáltam ki.
Miután ellövöm E-vel a gömböt, megtudom állítani ha újra E-t lenyomom vagy csak pattog tovább ? (A bemutatóban lebegett 1 helyben a gömb)
erre gondolok, amit a végén ellövök. -
saen
veterán
Miről van szó?
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, az Uprising mikorra érkezhet szerintetek?
ENEMY BASTION INCOMING -
k-adi
nagyúr
na már van pár új hero gameplay... hát mégse lesz OP.. kelleni fog hozzá a skill ahogy nézem
-
pohár
félisten
valaki nem találta meg YT-on az Overwatch Archives panelt, ami csak virtual tickettel volt nézhető? 1 órás volt, valaki kitette YT-ra, 25 perc után más dolgom akadt, és most folytattam volna, de törölve lett a videó, jogi gondok gondolom
jó volt látni pedig, hogy hogyan épült-szépült-okosodott a játék hónapról hónapra
-
MK VII
veterán
válasz
freeknight #13571 üzenetére
Úgy, hogy egyáltalán nincs rá szükségem ezért komolyabban nem merülök bele az angol nyelv rejtelmeibe?
Egyébként alap angol tudásom van lévén, hogy 3 évig tanultam középiskolában, de rég volt és mivel nem használtam ezért nem is maradt meg rendesen. Alap mondatokat, ha olvasom le tudok fordítani, de úgy, hogy beszélnek és csak hallom úgy már nem megy... -
freeknight
őstag
válasz
MK VII #13567 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy lehet manapság meglenni egy alap angol tudás nélkül, de nem vagyunk egyformák
Btw tényleg sok kicsit a csaj, nélküle azért kellemesebb
-
MK VII
veterán
Félreértés ne essék...
Nagyon szeretem én is ezeket a kisfilmeket.. Úgy, hogy nem nagyon értem őket úgy is nagyon hatásosak..
Szerintem nagy ziccer lett kihagyva, hogy nincs ennek a játéknak egy nagyobb sztori módja... Különböző hősöknek lehetne mondjuk játszani egy kisebb életútját ami ilyen kisfilmekben szerepel.Sőt. Simán moziba való történetek.. Egy jó 3 órás filmet simán lehetne szánni nekik...
25 éve nem voltam moziban, de, ha ebből film készülne, biztos beülnék... -
MK VII
veterán
Atya ég..
Ez most komoly? Így kell sírni egy videón?
Aki ennyire érzéken minek kínozza magát?
Ooohhh ohhh sztáp..Jobban el tudom képzelni ezeket a szavakat a szájából..
Ohh, yes! Come on baby. Take hard do it. Yeeaahh baby. Ohh, ohh. Fuck It..Még szerencse, hogy egy szót sem értek a videóból.. Lehet még engem is megríkatna.
-
ÁdiBá
veterán
Reakciók a Honor and Glory videoról
Nagyon tetszett, nagyon eltalálták! -
brumi1024
veterán
-
saen
veterán
-
saen
veterán
Bemutatkozik épp most az új spectate mód is, hát nem tudom. Elsőre iszonyat fura, azt se tudom ki kicsoda...
-
pohár
félisten
Rein animated short: Honor and Glory
-
JSaN
addikt
New hero: Moira
-
pohár
félisten
nem suttogtak valami bejelentést BlizzConra időzítve? itteni idő szerint este 10:45-től lesz egy Overwatch rész egy órán keresztül, hátha mutatnak valami jó cuccot
-
oxox
addikt
Event eredmény: 6 új leg skin, hiányzó régiek (meg vagy 4 nem eventes leg skin), minden spray, victory, emo, potg...megvettem a két hiányzó legendet, így az első eventem amit kimaxoltam.
...de így, hogy nincs dupla, eventek között jön a pénz szépen (csak epic, leg hiányzik) talán karácsony is meglesz.
-
pohár
félisten
hányig tart az event pontosan? nem igazán találtam hozzá pontos órát sajna
-
torik
senior tag
Én az eventezés alatt főleg szelfizéssel szórakoztattam magam, a legjobb kétség kívül ez lett
Lett még pár jó csak egyszer elröhögte, másszor meg valamit megpillantott a távolban
ja meg egy photobomb is besikerült
Nekem amúgy Sym skin esett és jó napot
-
BaLee
addikt
0 skin nekem is. Amúgy a végén azt nem tudtam megfigyelni, de mintha annak ellenére, hogy visszaestem gold-ba megadta volna az elért platináért járó jutalmat. Ezt figyeltétek? Vagy más nem volt ilyen helyzetben hogy visszaesett?
-
-
saen
veterán
válasz
MK VII #13527 üzenetére
Nekem maradt az 5 új eventes skin bontás amivel nagyon elégedett vagyok. Jött mellé még egy régi Torb skin is... Epicek viszont nem nagyon potyogtak, legalábbis a legendhez képest, 3 epic hiányzik az idei/tavalyi eventes cuccokból. Emellett pedig a kékekből már minden megvan, ott elkezdett duplicate-eket adni.
-
MK VII
veterán
No srácok...
Event vége jelentés..
32 láda nulla idei eventes skin...Betliztem egy jót..
Egy tavalyi Hanzo meg egy Reaper skin a tökfejes. Meg pár szimpla skin...
Enynire sz@r eventem még nem volt, hogy egy darab skint ne adjon az aktuális eventből... Vicc... -
wjbhbdux
veterán
blizzcon leak
-
oxox
addikt
Megvan a hatodik event szín 🤗, ana, mcree, mei, reaper, zarya, sym
Egyre még számítok, de ha nem adja akkor is kimaxolom haloweent
-
Joezyka
senior tag
válasz
freeknight #13520 üzenetére
akkor csak custom game. Azzal is jól el lehet mulatni az időt.
-
Orgi
addikt
Köszönöm az érdemi válaszokat, akkor szerdáig hanyagolom a játékot és bízok benne, hogy a UPC összekapja magát
-
Orgi
addikt
-
MK VII
veterán
válasz
architect26 #13516 üzenetére
Azt szeretem én is.
-
architect26
aktív tag
Én már csak mystery herozok
-
Orgi
addikt
3 napja hibás a netem, a probléma megoldása folyamatban a UPC részéről, de összeszedtem -75% xp-t a disconnectek miatt, 6 meccs erejéig (pedig direkt már csak quick playt toltam, de úgy látszik az is számít). Van olyan, amit játszhatok egyáltalán vagy felejtsem el a játékot míg rendbe nem jön?
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #13512 üzenetére
Itt? Itt mindenki.
üvegtigris.
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #13507 üzenetére
MK VII: A legtöbb csapat-orientált játéknál ez a helyzet (ráutalva másokra), de pl. tudnék ellenpéldát is mondani: Például r6 siege-ben van rá esély, hogy egyedül lehozz egy 1v5 meccset fejesekkel, ha skilles vagy (vagy esetleg szerencsés), de OW-ben ritkán van insta-kill (kivéve ultimate képesség), így ha 2 de megkockáztatom, hogy akár 1 társad is béna (főleg ha az healer) akkor nagy valószínűséggel vesztés lesz a vége akármilyen pro dps vagy.
stb.sirszevenap
te is ugyanúgy személyeskedsz -
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #13505 üzenetére
Én már egy jó ideje nem tudok élvezetes meccseket játszani.. Vagy béna az ellenfél és lealázzuk, vagy ők minket.
Olyan meccs nagyon ritkán van, hogy viszonylag kiegyenlítettek az erőviszonyok annak ellenére, hogy ranked a mód és már min 80 meccset lenyomtam, tehát már a brit tudósok szerint is "be kellett volna állnia" a rangomnak kb. de még mindig vagy az egyik vagy a másik steamrollol.
-
sirszevenap
addikt
Személyeskedést fejezzük már be... Vicc amit itt csináltok.
Amennyiben nem adja a játék, tiszteletben tartjuk, de azt sem kell szajkóznI! Illetve nem volna rossz beismerni azt, hogy kiégtetek, ezért szapuljátok többnyire a játékot.
(#13506) MK VII
Rájöttem, hogy az ilyen játékok amiben másokra van utalva az ember, nem az én játékom..Menj PUBG-zni. Solozz. Ott más nem lehet majd hibás abban, hogy 50 órák után nem nyersz egyet sem!
Na akkor átértékeled az itteni helyzetet.
-
MK VII
veterán
válasz
freeknight #13505 üzenetére
Igazából a "pro" jelzőm az arra irányult, hogy bármikor felmegy oda.
Igazad van egyébként.
Mindenki tudja, hogy hol a helye és aszerint kezelje a játékot...
Én tudom, hol a helyem.. 3-4 havonta farmolni skineket.. Ennyire tartom magam ebben a játékban... De nem is erőltetem jobban.
Rájöttem, hogy az ilyen játékok amiben másokra van utalva az ember, nem az én játékom..
Azok a játékok állnak közelebb hozzám amikben rajtam múlik, hogy megnyerek egy meccset vagy nem.. Ha elbaszom csak magamra haragudhatok..
De ebben a játékban rendre azért vérzik be a szemem, mert sokan le sem sz@rják az egészet és ezzel teszik tönkre más játékát... Köszönöm, de erre nem vagyok kíváncsi.. -
freeknight
őstag
válasz
MK VII #13504 üzenetére
2900-al annyira azért nem pro
De teljesen igaza van, én mindig is tudtam, hogy goldban a helyem, 2 szezon alatt fel is kerültem oda, és ennyi. Azért játszok mert élvezem, nem idegeskedem túl. Tudom, ha minden szabadidőmet ezzel tölteném, vagy lenne egy premade csapatom, akkor a plat sima ügy lenne, de még a diamond se lenne elérhetetlen, de nem túlzottan érdekel. Élvezetes meccseket játszok, most, hogy már stabilan berakott a rendszer. Persze idióták mindig előfordulnak, de az enemy teamben is ugyanúgy lehetnek.
A legnagyobb probléma azzal van, hogy ez egy 100% kompetitív játék, és sokaknak nem bírja ezt az idegrendszere. Magamon is tapasztalom, hogy a wineket nyugtázom, de a lose sokkal jobban megmarad és sokkal idegesebb vagyok miatta. Ilyenkor ki is kapcsolom a gépet. Mindenki másnak is ezt ajánlom, vagy végső esetben, ha annyira nem tetszik, van rengeteg másik játék a világon, de legyünk őszinték, aki itt panaszkodik, az a lol-ban, cs-ben vagy pubg topikokban is ugyanúgy fog...
-
Pocok256
veterán
válasz
chopin42 #13499 üzenetére
Teljesen jó játék nem kell félni tőle. Egyetlen probléma, hogy sok kolléga azt hiszi, hogy jól játszik, és fel vannak háborodva, hogy miért nem rakja őket diamondba meg grandmasterbe a rendszer miközben közük nincs hozzá.
A ranked system teljesen jól működik ha nem így lenne nem tudnék pillanatok alatt bármilyen accal újra 2600-2900 közé kerülni. Azzal van baj, hogy egyszerűen sok forumtárs képtelen bevallni magának, hogy nem 3k player hanem 2 vagy 1k és ez frusztrálja.
Ha van önkritikád és képes vagy fejlődni teljesen jó játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Socket AM4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest